21 december

This is real, this is me
I'm exactly where i'm suppose to be now
Gonna let the light, shine on me
Now i've found, who i am
There's no way to hold it in
No more hiding who i want to be
This is me


19 december

Vaknade av att telefonen ringde. Det var mamma som frågade om jag var vaken. Om man säger såhär, jag vaknade av att hon ringde. Vi hade sovmorgon så vi började klockan nio. Härligt! Dagen har varit lugn och vi fick fika och betygen sista timmen.

Sen gick hem och satte mig framför datorn. Åt två bullar och ett glas mjölk. Väldigt mumsigt.

Ikväll ska jag vara med Elin. Det var ett tag sen så det ska bli väldigt kul.


So much for my happy ending
peace // isabelle

17 december

Vi föds,  vi lever och vi dör.
Något som vi alla känner till. Det finns glada och sorgsna stunder i livet men det hör till. Det är väl inget som man precis vill hela tiden men det går tyvärr inte att ändra på. 

Julbalen imorgon då. Kan väl inte påstå att jag har sett framemot den så värst, men visst, det ska bli kul med rödamattan. Det var ett väldigt bra tema tycker jag. Ska ha en svart klänning iaf. Vet inte om det blir nå bra men vi får se. 




Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
I want to love you but I better no touch
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it to much
I want to taste you but your lips are venomous poison

1 december

Vaknade med tunga ögonlock. Första tanken var att det är skola med många långtråkiga timmar framför mig. Dagen gick ganska fort trotts allt.

Gick direkt hem efter skolan. Har so prov nästa vecka, så jag betämde mig för att plugga lite. Men så blev det ju inte utan istället gick jag raka vägen till datorn. Förskte lägga in ny musik på ipoden, men jag fattade ingenting av hur man gjorde. Så Anna fick hjälpa mig via msn, och det gick ju väldigt bra. Blev typ 10 minuters pluggning men det är ju bättre än inget alls.

Men just nu sitter jag här framför min dator (åter igen) men med min lilla Emma. Hon sitter just nu och förklarar för mig vad en bullfitta är. Väldigt intressant samtal faktiskt.

Kommer sova väldigt ostört inatt!

keep dreaming // isabelle

RSS 2.0