29/1

Hej! Förlåt för att jag skriver så sent men jag har inte haft tid. Vi har ju stått och sålt utanför ICA med klassen. Det gick väldigt bra. Vi sålde slut på allt fika!

Nu väntar maten. Pommmmmes och grillkorv. Vilken lyxmiddag.

Imorgon fyttar jag! Fattar ni vad fort tiden går. Det va ju typ nyss som jag fick reda på att vi skulle köpa lägenhet känns det som.

Och vet n en sak som är jätte dålig? Det kommer ta ett tag innan vi får vårat nätverk så jag kommer inte kunna blogga eller nånting på typ lite mer än en vecka! It sucks så otroligt mycket! Så nästa vecka, eller redan från imorgon kommer ni bara att nå mig via mobilen! 

Ikväll ska jag iaf vara med Elin. Sen kanske vi ska vara med Victor och nån fler.

Kommer nog inte skriva nå mer idag!

Jobbbbigt

Några bilder sen resan påväg ner till Stockholm i höstas.










Mer bilder kommer, men inte idag!


Muffins!

Muffins. Mina muffins. Mina muffins som jag nyss bakat är nog dom godaste jag ätit på väldigt länge. Och jag som inte ens är bra på att baka? Det är stort det här. Synd att dom egentligen inte är till mig utan till klassen. Vi ska stå och sälja imorgon utanför ICA. Men det blev 6 st över som jag och mor får dela på.


Kurrrrrrrrr i magen

Vårshowen var ganska bra faktiskt. Trodde att den skulle va lite bättre men den va bra! Efter den gick vi brudar ner på stan och kika lite. Jag köpte ett par jeans och en tröja. Jag som har så svårt för att hitta jeans. Så det var ju väldigt bra!

Vi pratatde om att äta lunch men vi gjorde det aldrig, så jag och Emma gick på gina och kolla och då gick Isabelle, Frida och Ankan till blå kiosken och Anna åkte hem?

Så jag trodde att jag skulle få gå själv på stan men då träffade jag ju Axel och Jonsson. Dom va ju så snälla så dom gick med mig. Åkte hem med två bussen och nu sitter jag här och äter toast och dricker mjölk.

 


28/1

Godmorgon!

Vi hade sovmorgon idag, as skönt kan jag ju tala om att det var! Vi ska in till stan på hedbergskas vårshow och sedan får vi sluta. Så då blir det att gå på stan en stund med brudaran och kanske att jag kommer hem med en eller två påsar.

Men nu måste jag avsluta mitt inlägg här och klä på mig! Seeyaa♥


Palace station

Jadu, vad ska jag säga om lägerfilmen? Jag trodde faktiskt att den skulle vara roligare. Och ja jag var med.. as ful va jag dessutom. Men som sagt, man måste bjuda på sig själv!

Mamma och jag har ätit semlor ikväll. Hihi det är alltid lika gott. Men jag tror aldrig att jag har klarat av att äta upp en hel någon gång. Men den här gången va det bra nära, mamma fick den sista lilla pluttbiten bara.





Godnatt!♥

Mia Rose - Let Go

Här har vi en tjej med stor talang iaf!

27/1

Hej bloggen min!

Jag kom nyss in genom dörren och såg ut som ett snömonster. Milda såg ännu värre ut. Fast hon tyckte nog att det var värre också med tanke på att hon är så liten och drunknar i snön. Måste det verkligen komma mer snö nu? Har vi inte tillräckligt?

Jag skulle ju gå till Anna och vi skulle fotografera, men så blev det ju inte. Jag går inte ett enda steg till i den här snön. Det skulle fan ta 2 h att gå till Anna så jag var tvungen att ställa in. Vi får ta det en annan dag helt enkelt. Jag som hade värsta planerna och allt...

Ikväll blir det lägerfilm med gamla konfirmanderna. Det ska väl inte bli as kul precis men jag känner nästan att jag är tvungen att gå. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att inte jag är med! Hela den tiden då vi var där va som slappdagar (vilket innebär mjukisar, osminkad och helt ofixad). Men aja. Jag har lärt mig att bjuda på mig själv så jag får väl stå ut med att jag kanske är med då.



Vi hörs lite senare små vänner!♥

Då va det gjort!

Nu äntligen har jag bekräftat min ansökan. Jag hoppas att jag inte ångrar mig, men det känns väldigt rätt!

Jag ska lägga mig och läsa lite nu jag!



Godnatt!♥

I am ready for the floor

Mums! Nu har jag och mor nyss ätit en väldigt lyxig tisdags måltid. Det blev pasta och nå chyckling grejs, gott va det iaf!

Nu ska jag sitta och smälta maten lite sen blir det träning borta i Lucksta. Jag känner mig pepp på att träna faktiskt. Känner mig stor som en klump. Längtar efter mitt årskort på Golds!

 

Beautyqueen

Nu fyller jag på min söta lilla gris med en 20 lapp. Jag blir alltid så glad när jag hittar pengar som jag inte visste fanns där. Konstigt egentligen, hur pengar kan få en att må bra. Det borde inte vara så. Det låter hemskt.



$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

How far will we take this?

Åh jag är as sugen på att fota och bli fotad och hålla på. Tur att jag och Anna ska fota imorgon. Eller det är mer tänkt att jag ska fota henne, men det kanske blir en och annan bild på mig också. Fast jag fastnar inte på bild, blir aldrig nå bra. 

Jag vet precis vad vi ska göra iaf. Jag ser bilderna framför mig. Jag hoppas det blir som jag tänkt!


26/1

Hej alla läsare! Hur har eran dag varit? Trött, långsam lite grå kanske? Min har varti ganska bra måste jag säga. Jag har haft många bra dagar nu på senaste tiden. Eller ah där tog jag nog i lite kom jag på...

jag sitter nere i datasalen nu och har teknink med Henke. vi ska göra nåt arbete om nån uppfinning eller nåt sånt. Jag ska iaf skriva om telefonen. Bra val va? det kanske är en tr¨kig uppfinning men det står ju mycket om den så det blir skit bra det.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra mer än att träna. Men jag måste nog läsa lite i Snador/slash/Ida. Aja nu har jag inget mer att skriva. Vi hörs lite senare!


Fallen Leaves


25/1

hejhopp!

Jag har nyss kommit hem jag. Vi fick sluta tidigare idag, slapp sista lektionen, nice?

Åkte skridskor på idrotten idag. Det gick väl kanske inte super duper bra, men hyffsat ändå. Jag gjorde dock fetaste jävla vurpan, hade as mycket fart också kom det en snödriva och jag fick bakåtvikt så bena flög upp i luften och och jag slog i marken. Haha det gjorde ont men jag skratta mest bara, vilket Frida och Isabelle också gjorde...

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Mor skulle komma hem lite senare så jag måste laga mat själv. As jobbigt. Jag måste värma grytan och koka ris. Haha lite lat är jag faktiskt.



Spökbilden. Tessan och jag förra vintern!


Ahhhh..

Kämpigt Isabelle



Men, du gjorde ett bra jobb!

Two shots to her chest and a blow to his own head

Jag har lyssnat på den här låten en miljon gånger känns det som, men nu var det första gången jag verkligen lyssnade på texten, och... gud den är ju hemsk. Jag får ju små tårar i ögonen! 

24/1

Idag känns inget bra. Idag känner jag mig inge bra! Vet inte varför. Förmodligen för att det är söndag och jag har bara gjort tråkga saker idag, packt, rensat, tränat, duschat... typ stukat fingret. Varför kan ingen bara vara social på söndagar? Varför måsta alla typ gräva ner sig i ett litet hål långt borta i Indonesien typ. Alla är så tråkiga. 

Och den här söndagen blev ju inte precis bättre av att jag fick reda på att jag inte kommer kunna göra nåt på två helger framöver. Till helgen så flyttar vi ju och då får jag inte göra nåt för mamma, helgen efter är det ju McDonald's cupppppppppeeeeeeenn, så då kommer jag typ inte heller kunna göra nåt. Åhh nu är jag på dåligt humör!



Haha ser ut som att jag håller på att kissa på mig jue! 

 

23/1

Hej bloggen min!

Jag och mor har nyss kommit hem från stan. Vi har varit på öppet hus på Skvadern. Vi fick en guidad tur av min vän Agnes. Hon gjorde ett kanon jobb och jag har nu äntligen bestämt mig för jag vill gå. Tur de med tanke på att det bara är några dagar kvar tills man senast kan söka.

Efter besöket där åkte vi vidare till lägenheten. Han har verkligen gjort det fint i badrummet. Super! Jag funderade på om jag skulle ta med mig kameran, men ni får vänta tills vi flyttat in. Det är prick en vecka kvar nu. Ni ska se hur mitt rum ser ut asså. Det går fan inte att vara här inne. Jag får panik. Vad ska jag göra med alla dessa saker?

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLPPPPPPPPP!


It's like heaven on earth

Nu går vi och lägger oss. Godnatt!♥

Whaaaaaaaaaat?

Vi är inte som alla andra...för vi är mycket bättre jue!
























22/1

Hej hej Isabelle, hej på dig Isabelle, hej Isabelle, hej på dig Isabelle!

Nu sitter jag och min kompis Isabelle och lyssnr på Nic & the family- Hej Monica. As bra! Vet inte när vi ska sätta igång att packa, men bör börja snart antar jag. ÅHHHHHHH vad jobbigt.

Vi har ju hyrt en skräckis också. The uninvited. Vi får väl se om den är nå bra eller om vi somnar.



Varning för fjortis! 

Nu jävlar!

Nu ni! Nu har jag varit ute och sprungit och tränat i 1h 30min. Hyffsat va? Är as stolt över mig själv nu. Jag måste ju komma igång med träningen igen. Har varit dålig med det där på senaste tiden. Men mycket beror ju på flytten. Eller ah, det gör det ju inte för mig eftersom att jag inte har börjat packa än och vi flyttar nästa helg. Bra Isabelle, mycket bra! Men imorgon då jävlar kommer det fram kartoner och hjälp ska jag ju få också. Bästa kommer hit och hjälper sin stackars fula, lilla ankunge att packa ihop sitt lilla bo. Sorgligt men sant.

Hon sover här imorgon också. Det ska bli mysigt. Det va grymt länge sen bara vi hade en liten kväll för oss själva, så jag har sett fram emot det här liksom då. Och ja det är ju självklart Isabelle jag pratar om här om ni inte fatta det?



Snart ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Godnatt♥

So am I still wating..

Jag har jätte ont huvudet. Har haft det hela dagen. Jag brukar aldrig ha ont i huvudet så varför nu? Jag kanske har en hjärnblödning på G? Gaaasssssshhhhhh tänk om jag sitter här och är döende. This is it typ! Shiet asså.




21/1

God dag nya tag!

Nu sitter jag med mina kära små vänner i storklassrummet och har torsdagsmys! det kanske inte är värsta grejen med tända doftljus, kuddar och film, men det här funkar det också. Att sitta vid datorn liksom och bara kika lite. Finns dock inget roligt just nu!

Ikväll blir det förmodligen springträning. Jobbigt som satan men vafan, vi behöver det!

Ahh,................hejdå!♥


Dålig humor



Haha jag vet att jag måste ha sjukt dålig humor, som jag sitter just nu och tok skrattar åt denna? Måste vara för att jag är trött eller nåt?


20/1

Hej på er alla!

Jag har precis ätit upp min middag faktiskt. Det va väl ganska gott, det gick ju ner!

Iaf så har jag bara varit på skolan idag. Det va ganska slappt idag också. Inga jobbiga lekioner eller så. Slutade kl.14.00, om inte lite tidigare. Gick hem satte mig vid datorn sen va det bara att klä på sig igen och gå in mot byn. Träffade A och pratade lite. Sen satte vi oss inne på dannes, och vi satt fan där i nästan 3 h. Det måste typ vara rekord eller nåt?

Nu ska jag iaf ta och kolla så jag har fått med allt som behövs i min egna lektion som jag ska ha på fredag. Sen tänkte jag ju skicka det till Lotta, men jag har ju inte hennes mail. Är det nån som har den eller kan den? 



 


Save him

Calle, Calle, Calle. Jag blev lite småkär i honom nu. Han sjunger så bra, han är så liten och söt. Också är han ju lite knubbig men det är det som gör att han blir så charmig. Det blev iaf lite bilder och en liten filmsnutt när han sjunger.





Det är väldigt dålig kvalite på videon och jag vet att den är på sne men jag orkar inte hålla på och grejsa med det där just nu! Och den är väldigt kort..

19/1

Hej bloggen min!

Idag har det faktiskt varit en skön skoldag. Inte så jobbiga lektioner och inte va jag trött heller. Något som våran skola har gott om är alla omogna killar som verkar tro att dom är 4 år och fortfarande går på dagis. Vet ni inte vad jag pratar om? Jo nästan varje dag på skolan är det några som håller på och tänder smällare och skit inne i skolan, och idag blev det lite för mycket så branldlarmet gick och självklart kom brandbilen och allt. Så otroligt onödigt att hålla på med sånt där strunt. Om dom så gärna vill tända smällare och skit inne kan dom väl fan göra det hemma då, så får dom se hur mycket deras föräldrar skulle uppskatta det. Det roliga är att dom som gjort det kommer få betala för att brandbilen kom (eller någont sånt). Vilket är ganska mycket pengar, 8000 kr. Det är ju jätte kul att betala det. Fan en resa ju!

Snart ska jag väl börja gå bort mot bussen. Vi tjejer ska på öppet hur på Thoren. Dom skulle bjuda på pizza också skulle tydligen Calle vara där. Honom kan vi ju inte missa liksom!



Konfan jue!   

Nybadad

Nu har jag precis kämpat mig upp ur badet. Det va så skönt att bara ligga där med tända ljus, lugn musik och inte bry mig om nånting. Äntligen kände jag mig avslappnad. Det var precis vad jag behövde.



Jag saknar tiden i Stockholm med min vän Agnes. Allt kändes bra då!


Du kan stå under mitt paraply



den har en mening..

Vänner!

Hur skulle jag klara mig utan er? Det skulle aldrig gå. Det skulle aldrig finnas en axel att gråta mot, ingen som säger: Du är värd bättre, du är värd så jävla mycket mer Isabelle, tro inget annat! Dom ger mig hopp och finns alltid där. Vad det än är, så finns ni. Jag älskar er otroligt mycket, och jag menar det verkligen. Utan er skulle jag inte vara nånting. Det skulle inte finnas en Isabelle Persson. Det är ni som får mig att kliva upp varje morgon, det är ni som får mig att kämp, det är ni som ger mig styrkan! Ni vet vilka ni är och ni ska veta att jag finns här för er också. Alltid! 


18/1

Godmorgon gott folk. Sovi gott? Elin och jag har iaf sovit som två stockar. Jag har inte vaknat en enda gång inatt!

Men nu måste vi släpa oss bort mot skolan. Höres sen. Pusspåer'

Gjort är gjort

Efter att ha legat i Elins välkomnande famn med en snorig näsa och våta kinder, så känns det bättre nu. Jag är så glad över att jag har alla min vänner! Dom är så förstående och lyssnar alltid! Ni ska veta att jag älskar er grymt mycket!

Snart ska Pelin och jag kolla på Johan Falk-Vapenbröder. Jag diggar dom filmerna jah. Och han är ju typ otroligt snygg han tha fejk badguy (Joel Kinnaman)! Iaf så ska vi nog unna oss ännu en popcorn påse. Vi äter för hela matfors idag/ikväll tror jag. Eller vad säger du Elin? elin, elin, elin...elin? ELLLLLLLINN?

 

"vi köper så vi kan åka 6 ggr"
"Vadå, ska vi köpa åkband?"
"NEEEEEEEEEEEEEJ ISABELLE! Vi köper så vi kan åka sex karuseller"
"Ohh, sexkaruseller"


17/1

Jag hatar dig. Jag hatar er!
 

Hos Emma!

Vi sitter hemma hos Emma och har ingenting att göra. Emma läser nån gammal tidning med 6frågor, Ankan vill sov och jag, jag bara är. Men nu klarar jag inte av att skriva nå mer på den här söta lilla datorn, så jag säger godnatt nu!♥

15/1

Hej bloggen!

Nu har jag nyss ätit en perfekt fredagsmiddag! Jag har en sån duktig kock i huset.

Iaf så åkte jag och Emma in till stan efter skolan. Jag var ju värst shoppingsugen! Jag har inte varit på stan och handlat nåt sen... ja, jag minns inte ens sist jag handlade nåt. Så jag tänkte att idag då jävlar ska jag handla. Så jag köpte en jacka på H&M för 399 kr (fick presentkort i julklapp). Sen så skulle jag köpa en kjol som jag har spanat in as länge men inte köpt. Och det va ju värsta tillfället nu ju för det var REA på den, 149 kr. Inte så farligt. Också när jag skulle betala så funkar det inte och jag provar en gång till, och det funkar fortfarande inte. Då hade jag helt slut på pengar på kortet!

JÄVLA SKIT ÄCKEL PISSPOTTA BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ APRÖÖÖÖÖÖV HELVETESFAAAAAAAAN!!!

Pusssssst. Nu känns det bättre. Iaf så blev det ingen kjol idag men jag kan ju alltid hoppas på att den finns kvar tills jag fått mina pengar!

Nu ska jag äta en mumsmums sen går jag till Emma där även Ankan är. Vi får se vad vi hittar på ikväll. Har inga planer än så länge. Hör av er om ni vill leka med oss!♥


Cause I got money on my mind, give me every penny, every dime!

Haha jag ser alltid så roligt ut när jag har noppat ögonbryna. Jag blir alldeles röd! Otroligt gulligt.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Det är ju iaf -17* här i Matfors så jag antar att det är kallare i Lucksta vilket innebär att det inte blir någon springträning ikväll heller! Det är jäkligt skönt faktiskt, men ändå inte. Vi behöver all träning vi kan få om vi ska orka med alla matcher och allt vad det är. Men förhoppningsvis så kommer det inte att vara såhär kallt länge till.



Saknar det blonda lite :(

14/1

Snacka om att bjuda på sig själv! Den där vidoen skulle jag aldrig ha visat er om det var år 2009. Men nu är det nytt år och det innebär vissa förändringar. Och vad den där videon har med saken att göra det vet jag inte så därför tänker jag ta bort den när jag kommer hem! Tycker synd om er som inte sett den. Den har verkligen nåt speciellt!

Sitter på skolan nu iaf och väntar på att SV ska börja. Ganska slappa lektioner kvar nu. det är ju läsning på SV, sen mentorstid och sedan profiltid. Men förhoppningsvis så blir profilen inställd pga av att Annika är sjuk idag, igen. 

Aja vi höres nåt mer när jag kommer hem!♥  

Länge sen!

Visst är det sjukt vad ful man kan vara?!

Haha mitt jävla skratt!

13/1

Hallå där!

Idag känner jag mig glad! Både Annika och Ami var sjuk idag så vi slapp mentorstiden och SOn. Eller vi behövde gå på SOn för att få ett papper om matsalsreglerna som man har hört 39028615194 gånger redan. Men att sluta 1h tidigare är inte helt fel.

Så nu sitter jag här hemma och klurar på vad jag ska ha för övningar på min elevlektion. Vi har ju elevlektioner på Idrotten och jag ska ha fotboll. Men det finns ju så många olika övningar och allt så jag har lite svårt för att bestämma mig för vilka jag ska ha. Men det är ju egentligen bara att ta några som är lite jobbiga men ändå roliga!

Kl.15.40 tar jag bussen in till stan. Där hämtar mamma mig sen bär det av mot birsta. Vi ska kolla på soffor igen. Vi har så svårt för att bestämma oss. Mamma vill ha en, och jag vill ha en annan. Men det kommer nog att fixa sig tillslut. Det blir iaf käk på donken. Usch vad gott. Varför måste onyttig mat vara så gott? Varför kan inte det vara äckligt och det som är nyttigt gott?

När vi har flyttat blir det iaf årskort på Golds! Måste hålla igång kroppen! Jag har varit dålig på det den senaste tiden. Men det blir ju så när det är lov och man är i Åre. Då är det ju liksom inte meningen att man ska träna. Så resonerar jag iaf!



Min största första kärlek

Kurrrrrrrrr kurrrrrrr i magen. Börjar bli lite hungrig nu känner jag. Att äta några mandlar hjälpte inte så mycket.
Undrar vad som står på menyn idag. Inte fisk hoppas jag. Inte sugen på det idag (eller idag? Jag är aldrig sugen på fisk)

Ikväll är det lagmöte sedan träning. Jag är fan pepp jag. Har ju cup på söndag så det är lika bra att köra allt ikväll och ta det lite lugnare på torsdag. Vi vill ju inte ha nå skador innan cupen!



GEEEEEEE MIG MAAAAAAAAT!

Everyone's pointing their fingers

Send away for a priceless gift
One not subtle, one not on the list
Send away for a perfect world
One not simply, so absurd
In these times of doing what you're told
You keep these feelings, no one knows
What ever happened to the young man's heart
Swallowed by pain, as he slowly fell apart

Uh lalalalalalalalalala


12/1

Sitter på skolan och har Matte i datasalen för första gången. Alla jobbar väldigt flitigt? Jag jobbar iaf as bra! Haha va jag skriver inte blogg?


Bläbläblä

Sitter för tillfället och lyssnar på HOFFMAESTRO- Highway man. Jag ska nog ta och lägga mig på soffan och kika lite på TV och dricka en kopp te snart. Jag har ju suttit och stirrat på datorn ett bra jävla tag nu. Börjar få lite ont i huve. Inte för att det kommer hjälpa av att sätta sig framför TVn, men det skiter vi i!


Overtime?

Så jävla skön asså! 0:35 på videon, diggar det jah!


1800 kr!

Det gick på 1800 kr att fixa bilen. Inget större fel alltså men jag tycker ändå att det är mycket pengar jag. Som tur va så ringda mamma till Östersund til nånting och sa nånting och då fick hon typ 25% rabatt eller nånting och behövde bara betala 1300 nånting. Så det va ju ganska bra iaf!

Haha mycket nånting där va?

11/1

Hej alla läsare! Hur har eran dag varit? Långtråkig och jobbig? Snabb och lyckad? Min dag har iaf varit väldigt seg men inte alltför jobbig. Jag va inte ens trött i morse. Det va ovanligt. Fast jag halv somna till filmen på biologin. Tröttheten kom lite senare idag. 

Just nu sitter jag bara och väntar. Vad väntar jag på? Får klura på det ett tag tror jag... 

Mamma lämnade in bilden på lagning imorse också. Undrar hur det gick. Hoppas att det inte va nåt megafel som kostar flera tusen. Känns som att det skulle bli väldigt jobbigt.

♥ 

Söndagsmys!

Ikväll är det min och mammas myskväll. Som alla andra söndagar tjockar vi alltid och tittar på film vilket vi ska göra ikväll med! Det blir nog Johan Falk- gruppen för särskilda insatser. Jag har hört att dom ska vara bra dom där filmerna, så jag får väl ta och se dom då!



Det här blir mitt sista inlägg för dagen så jag tar och säger godnatt nu jag!♥

Please don't stop the rain

Jag har träningsvärk i armarna, huvudet spränger, allt känns jobbigt, mobilen måste fyllas på.. Åh Isabelle!

Jag klagar mycket, visst gör jag? Men jag har så tråkigt och det är jobbigt med flytten och ja, jag vet inte.



Barapapadada

10/1

Godmorgon!

Jag hade tänkt att jag skulle sova ut idag och inte bry mig om vad klockan va, men så blev det ju inte. Vaknade istället kl.09.45 av att jag var täppt i näsan och då kunde jag inte somna om. Åhhh vad jobbigt. Och jag kommer inte ha nåt att göra idag heller, för det är söndag. Söndagar är tråkiga. Söndag är en vilodag. Bläääää.

Igår va jag iaf med Isabelle, Anna och Therese. Vi typ checka film och tjocka chirre. Tittade på The Dark. Haha fan den va ju hemsk! Alla typ gömde sig bakom kuddar och höll för öronen. Men den var faktiskt bra. Det va den! Något som va mindre kul va att när vi slog på en ny film, när vi hade kollat ett tag, så slår DVDn av. Utan att någon av oss rörde DVDn eller dosan. Fatta rädd vi blev då eller?

Aja, jag ska väl ta och avsluta mitt fina inlägg här! Hadeeee!♥

Men guuuuuuud

Vad jag har tråkigt!

Ikväll blir det Anna, Isabelle och Therese. Vet inte vad vi ska hitta på faktiskt. Men hoppas på nåt skoj för jag är sjukt uttråkad.

Haha förut när jag höll på att rensa lite gamla leksaker, pussel, böcker och sånt, så hittade jag en ''saga'' som jag och Emilia skrev när vi var små. Hahahahahahaha asså fan jag höll på att dö. Innehåller typ 3 rader sen är den slut? Så jäkla fult.


9/1

Idag ska jag vara med Anna igen. Vi får se vad vi hittar på för skoj. Nån som vill leka med oss ikväll kanske?

Åh jag har lite ont i kroppen sen idrotten igår och träningen idag OCH av förkylningen. Jäkla skitans asså. Sen så är det mer dåligt att jag måste fylla på mobilen med pengar som jag inte har. Jätte mega braaaaaaa.

Hörs sen!♥ 

Gloria



Älskar låten!

8/1

Hej påre alla!

Jag har nyss kommit hem efter en dryg skoldag. Jag har inte mått så bra idag.

Vaknade typ 4 imorse av att jag var täppt i näsan, då satte jag mig upp och tog tag i nässprayen, men jag använde den aldrig. Haha jag bara satt där och väntade på att det skulle släppa. Till slut la jag mig ner och bara slockna. Och när mamma kom och väckte mig vid kvart i sju mådde jag inge bra. Täppt, snorig och lite halsont. Jag vill inte bli förkyld. Jag blir aldrig det. Åh, tack vare den här kalla jäkla vintern!


Bloggen!

Nu har jag suttit och läst igenom min blogg från start. Det är lite kul att läsa det man skrivit såhär långt efter. Fast jag kan inte påstå att jag va en höjdare på att uppdatera bloggen förut. Men ändå.

Och nu kom jag på jag inte ens har lagt ut några bilder sen vi va i Egypten. Fy skäms Isabelle. Jag va nästan helt säker på att jag hade det, men icke. Vet inte om ni vill se dom heller? Vill ni det så får ni säga till!♥

Heartkiller

Jag har blivit lite småkär i den låten jag. Vet inte varför. Jag lyssnar typ aldrig på HIM. Bara två låtar, heartkiller och the funeral of hearts.

Ajaag är hemma nu iaf. Och mamma var hemma. Hon vågade inte åka till jobbet för bilen våran håller ju på att pajjjjjjja. Varningslampor och allt va det är lyser och avgaserna luktar äggmöööööök? Kul va. Våran bil pruttar. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA gud vad kul Isabelle!


7/1

Varför måste det vara så kallt? Varför? Vad har vi i Sverige gjort för att förtjäna denna kyla?

Just nu sitter jag i storklassrummet och väntar på att nästa lektion ska börja. Patetiskt va. Men jag vill att tiden ska gå fortare så jag får gå hem nångång till min varma, sköna och älskade säng. Jag är oerhört trött idag. Också lämnade jag hjärnan hemma... Inget är bra idag

Det ända bra är att spring träningen förmodligen är inställd pga att det är så kallt ute. Fast  det är lite dåligt också. Jag skulle behöva träna nu efter lovet!

Don't stop!


Åhh vilken mumsig bild!

Tungaaaaaaan fick vara med här också!


sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

All children grow up, ecxept one...

PETER PAN!!!

Ahh jag har nyss sett Peter Pan. Den är lite väl otäck för en barnfilm tycker jag. Gud jag orkar inte skriva nå mer. 

Och Anna. Jag lovar att jag säger det om du inte HEJJJJJJAR!

Orättvist!

6/1

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Jag satt nyss och skrev ett sånt fint inlägg (not) också råka jag trycka ner sidan. Så sorry men jag orkar inte skriva om. Även fast jag typ bara hade skrivit 4 rader. Men jag skriver senare!

Pusshej jag älskar er alla jätt mycket, eller inte men skit samma. Gå och lev och dö och ät MAT! Ahh vi ses!

Nyduschad och glad!

Har nyss tagit en dusch och sitter nu i morgonrocken och myser i sängen. Jag orkar nog inte klä på mig. Väntar tills vi ska åka till kusin och äta middag.

Ikväll blir det mys hos Tessiii. Det ska bli kul, med alla girlsen och allt!




5/1

Godmorgon!

Idag väckte mamma mig kl.08.30. Varför? Jo för att jag, Isabelle Persson hade en tid hos tandläkaren i morse. Jätttttttttttte kul va det. Jag börja bara blöda mellan tre tänder så jag hade blod i hela jävla munnen. Jag hatar tandläkare!

Nu ligger jag iaf hemma i en varm säng med nån mintsalva i munnen. Mums. Jag ska väl snart ta och äta lite frukost. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Kommer nog på nåt.

Ciao!

4/1

Nu är det precis på pricken 2 månader kvar till TH konserten. Gaaaaah vad jag längtar!!!!!!!!!!

Snart åker jag och Anna in till stan och fikar. Eller ''fikar'' kanske jag ska skriva. Haha det får bli donken. V har inte råd med nå annat. 

Igår va jag och Isabelle hos Anna och vi hade det läskigt. Vi gjorde popcorn och kollade på The grudge (jag är inte helt säker på om det stavas sådär). Men den är ju sjukt äcklig asså. Redan från början när hon Yoko är uppe på vinde skrek vi alla tre rakt ut. Tror att jag var först på att skrika dessutom. Vi var tvungen att pausa filmennär vi gick med Isabelle ner till bussen, och när vi kom tillbaka våga vi inte slå på den igen (haha). Så då gick Anna och hämtade pepparkakshuset också tittade vi på fucking åmål istället. Vilken otroligt värdelös film egentligen.

Iaf så är jag jätte rädd för mitt hus just nu. Speciellt för luckan upp till vinden. Där tar jag ett språng!




♥ 

Single ladies


GÄSTINLÄGG

heeej, ankan här! Isabelle orkade inte skriva så hon bad mig göra det, och snäll som jag är gör jag så klart det (:

Inatt sov jag här hos päran. Det var mysigt det ;) (Nu blev du avis va!?) Just nu sitter isabelle och lyssnar på sin nigghahigghaspotifylista. ASBRA.

jaa, vad ska jag mer skriva.. hmm ingen aning... HANSON ÄR BÄST! DOM ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN! Nu har jag fått med det viktigaste!
 
Isabelle skriver mer sedan, pusshej

2/1

Hej på er alla. Nu håller jag och mamma på att packa upp alla grejor. Gud vad skönt det var att komma hem. Åh jag har saknat allt. Doften, SÄNGEN, till och med kylan. Haha allt känns bra nu!

Ikväll blir det Elin och Ankan. Åh vad jag har saknat allt. Jag hoppas att vi gör nåt roligare än att titta på film för det är jag jävligt less på! Det är fan det ända jag har gjort känns det som. Blääääääääääää. Så jag har höga förväntningar på denna kväll! 

 

1/1-10

Första januari 2010. Hoppas att ni alla fick ett bra nyår för det fick jag. Skriver inge mer nu, ni får njuta av lite bilder sen igår istället!




















RSS 2.0