Dag 01 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



1. Jag heter Isabelle Christina Persson
2. Är rädd för hissar, speglar, blod, mörker, höjder
3. Tycker att det är synd när människor inte kan säga vad de tycker
4. Jag är bästavän med min mamma
5. Folk tror att jag är en öppen människa men i själva verket är det tvärtom
6. Tror på ett liv efter döden men tror ej på gud
7. Jag tycker verkligen inte om barn förutom Lukas och Emma (syrrans)
8. Vill inte gift mig
9. Är jävligt nervös inför nyår
10. Tror att någon satt upp kameror i min lägenhet så kan inte bajsa eller gå naken 


2011-11-30

Eftersom jag inte tycks klara av att blogga sju gånger i veckan så tänkte jag prova på en sån här som nästan alla haft. Dock att jag är lite efter men aja whatevaaaah.

Dag 01 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 02 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 03 – Min favorit årstid och varför.

Dag 04 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 05 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 06 – Typ av killar jag faller för.

Dag 07 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 08 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 09 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Dag 20 – Min favorit film.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 25 – Min favorithögtid


2011-11-27

"Vi kanske är dom bästa! Everrrr så att säggaaaa:)"
pic.twitter.com/0quogm0
pic.twitter.com/JhpABXk


2011-11-25

Lite trött och lite ont i magen men dagen ska avklaras. Har bara naturkunskap idag eftersom spanskaläraren är borta. Lär väl dock ha hur mycket som helst att gör på den lektionen som vi har då med tanke på att vi har Bertil som kör sönder oss i år. Jises.

Efter skolan ska jag ner och träna med Ella igen. Fyfan vad jobbigt det var igår asså. Jag är så jävla klen i armarna så det är ju nästan overkligt. Orkar ingenting ju för fan. Skärpning!


Åh magen höll på att spricka så ni fick följa med på toan, hope that's ok?

2011-011-24

Helt jävla totalslut i kroppen.

Sons of anarchy

Jag vet att filmer och serier är overkliga och att det aldrig händer i verkligheten men när det gäller soa så kan jag inte låta bli att leva mig in i det. Vilket har märkts ganska tydligt med tanke på att jag drömmer om en verklighet där karaktärerna finns med.

Känner mig både löjlig och klarvaken när jag tänker på att jag vill leva en sådan värld. Vem vill ha en massa pistoler, droger, motorcyklar och kåta horor i livet? Jo tydligen Isabelle Christina Persson. Skulle kunna dö för den där serien. Eller inte riktigt men jag skulle kunna offra ganska mycket.

Det jobbigaste är att jag bara har ett avsnitt kvar på säsong fyra och det har inte kommit ut någon mer säsong än. Vet inte ens om det kommer en till. Det är väldigt frustrerande och jag kan inte sova på kvällarna pågrund av att jag bara tänker på jax och tara, gemma och clay, opi och horan och juice som försöker ta självmord. Och nu förstörde jag för er som inte sett. Synd!






2011-11-23

Mannagrynsgröt såhär på morgonen kan ju vara en väldigt bra start på dagen asså. Känner mig pigg och litte lätt glad kanske.

Spinningen igår tog nästan livet av mig, höll på att spy, svimma och dö flera gånger. Fyfan vad jobbigt det är. Men har bestämt mig för att jag ska ha en likadan kropp som spinninginstruktören Mia. Wohooo!

Nu ska jag göra mig iordning till lite musik.



Dansar i marginalerna

Fan vad jag inte kommer att skriva historia. Får inte igång hjärnan idag. Kan inte med openoffice vilket jaghar på den här lilldatorn och jag är ju som sagt inte på skolan där det finns word. Får fundera lite på innehållet istället och imorgon får mamma ta med datorn hem.

Förövrigt så är jag inte förtjust i Rihannas nya album. Tycker att hon inte går uppåt utan neråt. Är inte besviken för jag bryr mig ärligt talat inte men kan någon snälla börja göra lite bra musik snart så jag slipper lyssna på Blue, A1, Mendez, S.O.A.P etc.


2011-11-22

Kan väl säga att vi har spelat the sims 3 hela dagen. Rebecca och Fredrik håller på att bygga upp en hel värld med oss andra. Skulle kunna tänka att det är något verklighetsbaserat. Jag bor med Anna och vi gör ett jävligt bra par. Festprissarna såklart!

Nu blir det historiaskrivning och sedan måste jag samla mig för nu har det blivit dags för ännu ett spinningpass på 75 min. Har redan träningsvärk från igår så idag kommer det att bli jobbigt. Men jag ska ha en sån jävla amazing body efter det här hårda arbetet!



2011-11-21



det var som ett annat liv
det var så förbannat fint
du var den jag ständigt ville stå bredvid
du grep mitt hjärta som en polygrip
vi flög iväg som en projektil
fan jävla skit jag behöver lite tid
månaderna gick och det var inte lika enkelt
för två tätt in på blev det alltför mycket trängsel
vi skulle hålla hand tills skelettet blev damm
en millimeter från en gadd med ditt namn på
jag trodde att vi låg mellan himmel och jord
men tillslut blev det bara fucking smulor på bordet


2011-11-20

Gårdagen var bra, fin, trevlig, mysig och allt. Det enda som inte var bra var lyslördag som jag blev jättebesviken på. Jag hade planerat i mitt huvud hur det skulle gå till, att det skulle börja tändas längst ner på storgatan och sedan skulle det bara fyllas på eftersom, men icke. Istället började de med att tända i mitten sen lite där nere sen längst upp osv. Hur fan lyckas en stad vara dålig på allt.

Det som var bra, fint, trevligt och mysigt med lördagen var att jag fick ha Matte, Jullan och Borka här hemma hos mig. Vi lagade mat som blev totalt misslyckad, tittade på så mycket bättre och vi spelade jeopardy. Det var en superkväll!

Vad att göra nu då. Anna sover så djupt bredvid mig så vill inte väcka na. Men medans hon sovit har detta hänt: jag har kissat, bytt tampong och tagit en ipren. Sovit en timme till, blev väckt av hunden för att hon ville kisselissa. Klev upp, klädde på mig och gick ut. Var på en långprommis, kom in och duschade Milda. Milda sprang runt som en tok och jag hämtade datorn och nu sitter jag i sängen och knappar på den så hårt det bara går för att Anna ska vakna... No response.



2011-11-19

Klev upp nio för att jag skulle städa på GolvEttan klockan tio, när vi kommer dit har dom glömt oss så vi fick åka hem igen. Jag har alltså klivit upp tidigt helt i onödan. Skönt!

Igår var vi som sagt på biteline och det var väldigt gott till en början men sedan blev det mest äckligt. Jonas åt upp en hel L för sig själv och jag har som mål att klara minst lika mycket som honom. Kan lova att jag kommer att kräkas efter men det är en annan femma.

Efter att våra magar var mätta och belåtna vandrade vi hem till Martin där vi bara satt och glodde, typ. Rebecca, Ella och Jonas åkte hem kvart över elva och jag stannade med Martin och Manne till halv två. Och jag har aldrig blivit så lurad i hela mitt liv. Det var fruktansvärt!


Jag tycker om min keffnacke!


2011-11-18

Nu är det helg igen och den börjar med middag på biteline med ett gäng mysiga typer. Efter vet jag inte vad vi ska göra men det brukar alltid ha en tendens att lösa sig.

Hoppas ni andra också får en bra fredag!



2011-11-17

Medans hunden ligger och smaskar på sitt eget skägg sitter jag och proppar i mig lite naturgodis. Jag kan säga att det behövdes efter den här dagen. Har varit så otroligt sur och arg (ska snart ha mens så har bra anledning). Dock att det är lite kul också.

Nu ska jag iaf ta tag i plugget, igen. Gör väl inget annat än att äta, sova (knappt), plugga och träna. Ungefär var mitt liv går ut på fram till jul och efter! Men det är bara att bita i det sura äpplet som folket brukar säga.


2011-11-16

Kan det bli minusgrader någon jävla gång! Är less på att det är för varmt för vinterjackan menfvör kallt för höstjackan. Tänker inte köpa en mellanvarm jacka heller för dte har jag inte pengar till. Svårt land.

Vaknade upp med en öm puppa och stjärt idag. Låter lite konstigt kanske men efter 75 min spinning så är det fan inte konstigt. Satan vad jobbigt det var. Gruvar mig redan inför nästa tisdag. 
 
Aja nu är dte dags att börja göra sig iordning inför en kort skoldag och efter det blir det träning igen. Ha de!

2011-11-14

Slutkörd! Har haft konditionsträning på idrotten och alla i klassen körde järnet. Kommer hem med blåmärken och en massa skavanker. Så mycket har vi kämpat.

Tog en lång och varm dusch direkt när jag kom hem och nu har jag myst ner mig i sängen med pjamasen på och tända ljus. Tänkte försöka plugga lite historia också eftersom det känns som att jag ligger efter lite.


2011-11-13

Det är farsdag idag men eftersom vi ej har någon karl att fira här hemma så kör vi på en mor och dotterkväll istället. Vilket vi dock har i stort sett varje söndag.

Fick iaf vakna upp bredvid min lilla emson som för övrigt tog upp hela sängen med sin putande rumpa. Jag kan dock inte vara sur på henne för dte eftersom hon trots allt ställde upp och gjord emig sällskap efter att vi sett Paranormal med borka på bio. Uscha vad hemsk den var. Skrek nog x antal gånger utan att jag riktigt tänkte på det.

Ikväll blev det ingen skräckis men en sorglig, remember me. Både jag och mamma fällde några tårar så det passar bra med lite rolig TV nu. Som jag älskade när jag var liten, snålvatten & jäkelskap. Finns inget bättre avslut på denna kväll.

Juste. Grattis på farsdag pappa!

Nu står jag och visar upp mig i skyltfönstret på barocks salong. hejohå


2011-11-09

Godmorgn världen!

Idag är det onsdag och jag ligger och svettas i sängen. Är det inte menníngen att vintern ska komma typ nu? Jag väntar.

Något mer finns inte att säga om dagen. Inget intressant iaf.


2011-11-08

Fina fina klänningar har jag hittat och är sugen att köpa någon av dessa till nyår.
Image 4 of ASOS Chiffon Dress with Sequin Neck


2011-11-07

Hittade en behind the scenes- film från fotograferingen som jag gjorde med salong barock. Tänkte vara snäll och låta er se den. DOCK att ni måste komma ihåg att jag ej är en modell så ser lite stel ut där när jag poserar. Lol.


RSS 2.0