Escape me

Go on and lie, that's what you're good at.

2010-10-31

Bra uppdatering Isabelle. Mycket bra. Eller?

Jag har typ nyss kommit hem från lilla Anna Borg. Igår var vi på halloweenpartaj i typ skogen? Det var iaf väldigt trevligt att träffa lite folk som var otroligt snygga dessutom. Bilder kommer typ sen och sen menas med nån gång i livet.

Nu ska jag städa toan (kulT) och sedan ta mig ett bad kanske. Det kanske låter.. GOTT? Tycker fan de jah!


2010-10-30

Hej bloggen!

Orkar inte skriva. varför är sundsvall så tråkigt ikväll. döööö!

2010-10-29

Heeeej!

Jag och Angelica sitter på mitt rum och chillar lite nu. Det har varit en lugn och skön skoldag och den har varit mycket intressant. Gud jag orkar inte skriva nåt mer. Tappat bloggandet nå jävulskt. Aja vi hörs!


I am in misery

Nu har jag nyss tagit mig ett avkopplande bubbelbad med musik och en sorglig bok. Synd att vi måste läsa den här boken med skolan just nu för det är inte rätt tillfälle för en massa sorgliga händelser. Kom på att jag nästan fick en tår på ögat av den här boken. Inte bara för att den är lite hemsk utan för att författaren uttrycker allt på en mycket speciellt sätt som gör att med blir ledsen. Det är både vackert och hemskt. Jag har aldrig tidigare kännt så för en bok. Kanske jag har hittat min nya kärlek till slut?



2010-10-28

Godmorgon!

Jag och Emsooo vaknade runt nio och då gick hon upp och duschade och gjorde sig klar inför skolan medans jag låg i sängen och myste undet täcket med Milda. Jag älskar min skola för tillfället. Dock så ska jag dit i eftermiddag för att göra en estetuppgift med Anna men det går nog fort eftersom vi redan vet vad vi ska göra för projekt. Jag blir förmodligen kvar där efter vi är klar med den också för att jag måste jobba med historian. Liks bra att stanna på skolan då.

Nu ska jag gå ut med lilla hunden här innnan hon kissar på sig. Inte för att det ser ut att gå någon nöd på henne...



Frukost är bra!

Emma fes i min säng

Det blev en liten besvikelse av att gå på stan idag. Det jag var ute efter fanns inte också glömde jag bort att hämta mitt legitimation. De viktigaste sakerna liksom. Dock så kom jag hem med en väldigt gullig skjort-blus från H&M som var på REA, 100 kr. Det var bra gjort av mig. Tack vara min vän Emsooo som för övrigt skrämde livet ur mig nyss. Fan vad rädd jag blev! Hon ska sova hos mig. Mysigt vi sak ha det. Ha en bra kväll.

Godnatt!



Stan med emsoo!

Nu skaj ga bara stoppa in tvätten sen beger jag mig mot stan med Emsooo. Jag ska nog köpa ett par nya träningsbyxor på Intersport eftersom jag har presentkort där men det kan även bli lite annat smått och gott. Ni får se när jag kommer hem. Höres!

 


Stay with me honey, stay with me

Det är mörkt det är tyst. Inga trippande tassar mot golvet. Inga djupa andetag hörs. Det är tyst. Ljuset sipprar inte in. Det är mörkt det är kallt. Ingenting finns. Doften försvinner. Det kommer med tiden med åren. Det känns det sker. Promblemen blir till smulorna på bordet. De där känslorna. Det är det förblir. Ingeting finns. Det är livet det är döden. Det sitter i kroppen i själen. I väntan jag väntar. På vad ni undrar. 


2010-10-27

Godmorgon!

Jag ligger fortfarande i sängen och degar. Tänkte vara på skolan till ett men vet inte om jag orkar. Blir nog att jag stannar hemma och gör arbetet istället. Gofrulle hinner jag med att äta idag också. Kan bara ligga och dega, men skolarbete men ändå. Vi hörs nåt mer sen!



Love is my drug, is my heroin

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och rättat svenska/historia- uppsatsen som ska vara inne senast på fredag. Jag får väl se om jag får något bättre betyg men det är ju värt ett försök iaf.

För tillfället sitter jag och kikar på PH nu men ska snart ta mig en lång och varm dusch. Efter det blirdet lite läsningoch till sist TVmys med fika. Låter som en bra kväll tycker jag. Behöver dessutom inte bekymra mig över att gå och lägga mig i tid eftersom jag kan sova hur länge jag vill imorgon. Jippi!


JÄTTEFUL bild jag vet. MEN titta vad brun jag var! Hur fan gick det till?


2010-10-26

Hej bloggen!

Åh idag är jag på jättebra humör och det känns så bra och det är för att idag fick vi reda på att vi inte har några lektioner imorgon eller på torsdag! Så jävla skönt. Desstutom så har vi bara halvdag på fredag så i princip så har vi redan börjat vårat lov. Åh kyss märååå!

Men har nu inte märkt en sak då? Jag lever ju! It's a miracle. Eller? Nej men jag somnade faktiskt runt 1 men sen vaknade jag vid 4 av att jag hade en mardröm. Hualigen. Men det ända som räknas är att jag lever.

Nu tror jag att jag ska göra lite nytta. Eller?




I don't feel it in my heart, I feel it in my hole body!


Jahapp. Ska vi ta farväl eller?

Ja ni kan ju börja klura på vad era sista ord till mig ska vara eftersom jag förmodligen kommer att bli kidnappad eller uppäten av nån b-rud med långt, mörkt hår och vit, trasig klänning. Jag har alltså något att se fram emot i natt. Eller!?




2010-10-25

Godmorgon!

Jag sitter på skolan och har historia, egentligen. Vi har fått en ny uppgift och det är att skriva en tidning. KulT. Dock så ska vi ju inte skriva en hel tidning själv utan det är ju hela klassen. Varje person skriver en artikel var, så det kommer gå bra det här!

BTW, jag kommer dö inatt för mamma har övergivit mig. Bara hålla tummarna för att ingen kommer och tar mig. KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖÖJU!

RÖSTA PÅ EMMA KARLSSONS OCH JULIA NILSEFURS GODIS PÅSE PÅ MALACO. FRUITSMASH!!!


For what It's worth I love you



2010-10-24

Godmorgon!

Här ligger jag fortfarande i sängen och degar. Funderar på att klä på mig, gå till coop och fylla på mobilen, gå hem, klä av mig och lägga mig i sängen igen. LÅter det som en bra idé tycker ni? Det tycker jag men jag orkar inte klä på mig och gå ända dit. Så långt! Ajaaaaaa. Funderar även på om jag ska bjuda på bilder från igår. Humhum....

Kej då. Ni får nån enstaka!













Okej det blev ganska många bilder.

Promenad i det vackra

Jag kom med den smarta idén att jag och mamma skulle ta en prommis och ta med oss fika. Det har ju varit så fint väder idag så det passade ju alldeles utmärkt. Självklart fick lilla skithunden också följa med fast hon är en pain in tha asssss!








2010-10-23

Goddag!

Klockan ringde prick nio och då var det bara att kliva upp. Skulle städa på Golv Ettan kl tio så jag hade inget val. Men det tog bara en timme och nu ligger jag ni min sköna säng igen. Mysigt!

Igår hade vi det trevligt hemma hos Michelle med lite annat folk. Dock så blev det en ganska tidig kväll. Åkte hem med kvart över ett bussen. Det är inte alltför vanligt!

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från maskeraden. Enjoy!













Sommar!
























2010-10-22

Hej på er.

Idag har vi haft maskeraddag på skolan och det har varit väldigt kul faktiskt! En del var roliga och en del var väldigt läskig och ful. Ni kommer att få se bilder så småningom men inte nu för jag orkar inte.

Ikväll blir det tjejkväll med världens bästa tjejor! Kysssssssss



UT MÄRE ISABELLE...och Milda

Nu ska jag och min lilla älskling springa ett varv runt spåret. Båda två måste rörs på oss så då är det väl lika bra att knyta på sig springskorna. Synd att det ska vara så mörkt och kallt. Milda kommer hata mig för att jag tar på na reflexvästen men jag vill inte att hon ska dö och hon själv vill nog inte heller det så tyvärr har jag inget annat val. Duktiga flickor!



SNACKA OM SURPUPPAAAAAA!


Ja jag skrev detta inlägg för nån timme sen nu men det ville inte publiceras så därför gör jag det nu!

2010-10-21

Hej bloggen!

Idag har det varit en mycket lugn dag! Vi började kvart över tio med storsamling samt mentorstid. Efter det var det lunch och då var det dags för ännu en del av skvadernklassikern för treorna. Det var väldigt kul att titta på och jag längtar till det är våran tur för min klass kommer äga så jävla mycket!!! Iaf så hade vi matte efter och då var det väldigt slappt och jobbade mest historia istället.

Denna dag hade inte så mycket mer att erbjuda, tråkigt nog. Jag ska ta och tjocka i mig lite mackor tills mamma kommer hem. Höresssss!



2010-10-20

HEJ!

Min dator är åt helvetes felande idag så vet inte om jag orkar skriva så mycket. Jag kan berätta att idag efter skolan så gick, jag, Rebecca, Anna och LisaS ner på skämtaffären för att leta efter grejer till maskeraden på fredag (Skvaderns maskerad). Vi hittade en massa soliga saker och jag skulle kunna köpa upp hela butiken om det inte vore för att det är så dyrt! Hualigen det är fan inte billigt asså. Jag fick iaf med mig lite saker hem men det får ni inte veta vad det är riktigt än. Nä ni får allt vänta ett tag till! 

Nu ska jag ta en dusch sen lägga mig i sängen och kika på TV. Hejs.

Vad tycker ni om mitt nya hår? Visst syns det inte så mycket, alldeles lagom. Dock så är det askort!



Just the way we are

Redy, set, go for school. Nu är jag klar och tror att jag ska börja trippa bort mot skolan. Om jag har tur så är några av mina små vänner redan där så jag slipper vara själv. Hörs sen!





Oh jävlar


2010-10-19

GODMORGON!!!

Det är så gott med frukost när man kan sitta i 40 min och ba njuta. Mumma. Börjar ju ett idag igen då så jag har inte så bråttom om man säger så. Dock så har jag en hund att ta hand om och hon måste ut i den friska luften innan jag lämnar henne.

VET NI EN SAK DÅ?! Jag ska åka till Lina (nej inte hon i paradise hotel) för lite klippning och färgning efter skolan. Så mycket färg blir det nog inte, bara lite ljusa slingor så jag får bort råttfärgen. Men jag vill inte klippa mig ju! Jag vet att jag måste för att det är så himla slitet och fult, men jag vill inte. Även fast det kanske bara förvinner lite mer än en cm så märker man det ju på engång och blääääääääää. Aja, det är bara att bita i det sura äpplet!



FRUKOST ♥

ÄLSKA LINA!

Asså LINA på PARADISE HOTEL. Helt CRAZY! Så jävla skön människa, jag blev kär i na på direkten. Precis vad detta programet behövde. Go girl!

Nu ska jag ladda inför lite filmkväll. Jag ska se Casanova. Jag har sett filmen x antal gånger och den är väldigt bra men det är inte därför jag ska titta på den. HAN som är med. Jag måste ju titta på Heath Ledger! Varför är han död för. Åh jag lovar att vi skulle varit tillsammans annars, eftersom jag är så poppis i andra länder. Fan också.




Alltså, titta på han. Jag klarar det inte jööööööööö! Mummmmaaaa

2010-10-18

Hej!

Idag är det en dålig dag. Eller hela dagen is sig har inte varit helt värdelös men den har inslag av humörssvängningar.

Det hela började med att jag vaknade kl.06.00 av att jag vill skjuta mig själv i huvudet. Hade en sån jävla mensvärk att jag höll fan på att explodera. Sprang nästan till toan för jag trodde att jag skulle spy. Fattar ni hur jävligt det är att vara brud eller? Iaf så tog jag en ipren och värmde värmesäcken sen gick jag och la mig igen men det var ju egentligen ingen idé eftersom jag knappt hann blunda förns klockan ringde. Åhhhhhh ville bah lägga mig ner och dö. Sen kom jag till skolan och första lektionen var matte. Allt var bra och jag och Anna skrattade och flamsade på för oss själva i klassrummet tills magen började värka igen. Åh jag har fan bara gått runt och gnällt idag. Deprimerad männsika!

Nu är jag dock inte på dåligt humör. Har inte ont i magen för tillfället men det lär ju komma tillbaka om ett tag.

So long!



I hate myself for not forgetting you!

Det går inte.

2010-10-17

Men god dag allesammans!

Idag var det meningen att det skulle bli en så kallad "pluggsönda" men det blev inte riktigt så. När jag klev upp imorse tänkte jag att nu äter jag en rejäl frukost sen lägger jag mig på sängen och pluggar till idrottsprovet som vi har imorgon, men så blev det ju inte. Strax efter att jag klivit upp frågade mamma om jag skulle med på birsta en sväng. Det kunde jag ju inte tacka nej till så det blev helt plötsligt en shoppingdag. Mamma köpte en massa saker och även jag fick med mig två påsar. Vi unnade oss dessutom en fika på Waynes där våran granne stog i kassan. Mycket trevligt.

MEN, nu är jag hemma och sitter med hela min hjärna och koncenterar mig på konditionsträning. Det är ganska intressanat om jag får säga det själv. Inte är det så svårt heller med tanke på att vi typ avslutade nian med det här provet så kommer jag ihåg ganska mycket. Nu måste jag fortsätta med det här. Ni ska få lite bilder från lagfesten också!

















Duktig flicka!

Jag har nyss städat klart badrummet och ska nu ta mig en snabbdusch. Ikväll har vi ligfest så jag måste väl göra mig lite fin då kanske. Kameran hänkar så det blir lite bilder. Var på tok för längesen jag la upp några vettiga bilder här! Eller vad tycker ni. Skitesamma.



2010-10-16

Godmorgon!

Gud vad jag har sovit skönt inatt. Helt otroligt vad skönt jag har sovit. Träningsvärken försvann för ett tag fast den kom tillbaka när jag rörde på mig förut. Hua.

Vet ni vad jag ska göra nurå? Jag ska städa toaletten. Hörde ni det där eller? Jag ska städa toan. The bathroom liksom. Fan vad jag är duktig. Oh izzzzzzzzzzaaaaaa. Åhhhhh nej inte izzzzaaaaaa, Isabelle*. Gere då!



Myskväll med...M

Hemmamys med min gosiga hund eller 20årsfest i Bredsand med grabbar? Hum... Båda alternativen är väldigt lockande men med tanke på att den senaste helgen jag hade en myskväll var på sommarlovet så får det blir det! Därför har jag laddat med chirre och dricka. Dirre sket jag i, vi ska ju inte vara alltför onyttiga här!

Har asmycket träningsvärk sen igår. Fyfan jag kan knappt sitta på toan utan att det värker i hela rumpan. Synd om määää eller?


Och ja det är Milda ser ni väl?


Men Axel äru gay elleeee


2010-10-15

ÅHHHHHHH heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....nä jag skriver snart!

Typ död.

''Isabelle, förlåt för att jag tog med dig på det här'' citerat av Lisa. Jo det var jävligt jobbigt och jag är näst intill död men vil överlevde. Det var dock det jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv. Jag är lagom stolt över mig själv nu.

SEN SÅ BAAAAH ÄR JAH IRRITERAD NUUUUU JÖÖÖÖÖÖÖÖÖ... VAFANAAANANANANAAA MOGNA FLICKOR ELLLEEEER??????????????????????????



Tack Lisa!

Fick nyligt ett sms från min vän Lisa Selin, hon undrade om jag skulle med på funk. puls ikväll på Gold's. Åh hon ba räddade min kväll typ. Tack såp mycket. Så eftersom det börjar halv sju fick jag det lite stressigt med att baka men nu har jag stressbakat och jag lovar att iaf smeten blev dundergod. Tror nog att kakan också blir helt ok. Vi höres sen!


2010-10-14

Allvarligt talat, det går fan inte att vara ute. Man blåser ju bort! Kallt är det också. Åh vad jag älskar Sverige, speciellt Sundsvall. Allt är så bra här HELA tiden!

Det blir ingen träning ikväll tror jag. Jag måste ju baka tills imorgon så då hinner jag ju fan inte. Jävla fikafredag. Kommer bli fet efter det här året. Det ända vi gör är att fika och äta en massa onyttigheter. Skärpning vafan!


Måste ju hålla igång!

Åh spinningen var mer än härligt, det var också förbannat jävla jobbigt och ont i puppa fick jag! Fan spinna inte i string, slutar inte bra kan jag lova. Aja lite för mycket information kanske?

Jag tänkte bara ännu en gång berätta att jag är så glad över att min TV-vecka är tillbaka. Vet fan inte vad jag gjorde på kvällarna när jag inte tittade på TV. Satt vid datorn? Då är ju mina program lätt bättre. Åh vill bara äta upp alla seriemänniskor. De är så sexiga.




Kysssssss

2010-10-13

Hej bloggen!

Idag har det varit en ganska stillsam dag ändå. Har börjat med myter på svenskan och det är inte så svårt än så länge men det blir väl så småningom skulle jag tro. Dessutom så ska vi börja på en ny bok på dredag. Ett öga rött eller hon gick ut genom tavlan, ur bilden. Jag vet redan vilken jag ska välja men det får ni se på fredag.

Nu ska jag fika lite innan mamma hämtar upp mig. Vi ska spinna idag. JIPPI! Aspepp känner jag. Var alldeles för längesen jag va på spinning så det känns bra att komma igån igen!


Ser ni vilken snygg klass eller?

Ha Ha HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

FIIIIIKAAAAAAA

Du är inte klok

Jaha då var man lite brunare igen då. Inte för att det syns så mycket men lite iaf.

Nu ska jag kika på paradise hotel sen blir det desperate och till sist cougar town! yääääh!


2010-10-12

Det är på gränsen till för kallt ute för att vara den här årstiden. Och när vi ändå talar kom kyla så ser jag inte fram emot en iskall vinter. Det blir inte kul att åka till fjällen när man inte kan vara ute i backen för det är för kallt. Sverige gör mig besviken.

Som tur är så förgyller solen denna dag. Och Magnus för sin underbara personlighet. Kunde inte ha fått en bättre lärare med bättre åsikter. Jag har nu fått en helt ny syn på dagens tillvaro. Eller?

Aja vi har iaf slutat nu eftersom vi än så länge bara har en lektion på tisdagar. Dock så ska jag sitta kvar på skolan och läsa på inför idrottsprovet som vi har på måndag nästa vecka. Jag har ändå inget att göra hemma.

När Angelica slutat så ska vi åka och sola på telia. Busigt va. Inte bra för kroppen men lite, lite färg skadar faktiskt aldrig. Eller jo egentligen kan det räcka med en gång så ligger man på dödsbädden men i det här fallet verkar det inte som att det kommer bli så. Låt oss hoppas.




Glömde berätta att anabors hälsar så hjärtligt!

Vänskap

Vi har aldrig några dåliga sidor. Vi älskar alltid varandra. Vi är föralltid vänner. Även då hemska saker händer. Vi skrattar och leker. Vi tröstar och förlåter. Vi har aldrig varit ovänner!

Det är vad jag och mina flickor har. Kärlek på allra högst nivå. Vi har aldrig tjaffsat eller bråkat. Det är alltid roligt och det är en massa skratt utan några ledsna ansikten. Jag hör och läser om flera "tjejgäng" som i stort sett bråkar och tjaffsar hela tiden. Det måste vara jobbigt. Varför gör man det? Betyder det att man inte hör ihop, eller betyder det att man gör det eftersom bråk hör till? Jag har ingen aning om jag ska vara riktigt ärlig. Jag är bara så otroligt glad och tacksam över att VI är så bra som vi är. Vi hör verkligen ihop, det gör vi. Helt utan konsekvenser!

  






Paradise hotel

Efter skolan åkte jag och Rebecca ner på stan och fikade lite. Det var mycket gott och det verkar som det blivit lite av en vana att fika på måndagar. Det är ju alltid mysigt! Iaf blev det bara en snabbis för sedan åkte jag och tränade med moder. Skönt vare att få bränna lite fett. Fast på onsdag blir det spinning. Känns som att det är mer träning än att gymma.

Nu har jag redan placerat mig i sängen. Jag är helt slut efter helgen att jag skulle kunna somna med en gång men då visade det sig att det var PARADISE HOTEL ikväll och då kan jag ju inte sova vafan!



2010-10-11

Goddag bloggen!

Hur mår du idag då? jasså säger du det. Men då säger jag som Amanda: ta en berocca! Hur jag mår? Du, jag mår som en primaballerina! Jag har nyss skrivit klart historiauppgiften och det blev lagom långt. Nu är ju själva fråga om jag uppfattat uppgiften rätt eller om jag är helt ute och cyklar. Only Josefin and Roger can judge me!

Nu ska jag bah sitta och chilla lite rå. Har ju jobbat så jävla bra nu så orkar inge meeeeeeeer!


Allt är bra nu!

Efter att mamma kom hem med lite pizza och en mycket hjälpande hjärna så löste sig allt med historian. Nu har jag skrivit klart kladden så nu ska jag bara renskriva på datorn vilket jag gör på lunchen imorgon för varken min kropp eller hjärna orkar mer nu. Vi har resonerat och samtalat hur mycket som helst nu att jag är alldeles torr i munnen. Men jag är stolt över mig själv som inte bara sket i den här uppgiften. Det är ju inte säkert att jag och moder förstått rätt men jag har ju iaf försökt och mer än så kan jag inte göra just nu. Aja jag känner mig väldigt lättad och det är huvudsaken.

NU: SOVA!


Köttbullen här

JÄVLA FANSKAP!!!

Åh jag vill bara grina över den här jävla historian. Jag fattar inte ett jävla piss fast jag läst igenom det tusen gånger fram och tillbaka. Jag behöver mammas hjälp nu och hon är inte här så jag kommer få sitta med det här hela natten. Fan också!


2010-10-10

Hej bloggen!

Idag är det söndag vilket egentligen innebär vilodag, dock så blir det inte en sån dag för mig. Jag har nämligen nyss städat lägenheten lite smått och ska nu sätta igång med historiauppsatsen. Det känns lite småjobbigt med tanke på att jag typ inte fattar vad jag ska skriva om. Menmen det kanske löser sig. Blir inga bilder från helgen nu men kanske lite senare ikväll. Hejdå!

 

2010-10-09

Oj vad fel det blev.

Haha heeeeeej på er!

Jag och Elin håller på att fixa oss inför en liten tripp till Birsta. Kanske blir lite shopping? Wihi sound good. Åh jag är så dålig på att blogga. Ni ska iaf få bilder från igår nångång denna helg men inte nu för har lite brådis. Hörs sen!


2010-10-08

Hej påer.

Orkar inte blogga. Ha en fantastisk kväll!

Det är ju Robinson!

Asså i hur många år har man inte tittat på det egentligen. Vad är det som är bra med programmet? Förut var det ju as kul när typ Emma var med. Men nu är det ju typ aldrig några roliga människor, bara 40 åringar typ. We want young people in that programe! Eller jag vill ha't iaf!


Siempre palante

ÅHHHHH JAG BARA ÄLSKAR MITT LIV!!! ELLER?

Jag gick ju hem från skolan med ett "leénde" på läpparna, jo det försvann ju typ ganska snabbt när jag kom hem och insåg att jag glömt nycklarna på skolan. YEEEEEESSSS VAD BRA ISABELLE CHRISTINA PERSSON!!! Det var ju liksom bara att vända på klacken och gå tillbaka och då var jag helt plötsligt inte lika glad längre. Aja smällar man får ta ibland.

Sen så var jag ute med Milda på en liten kort prommis och när jag kommer tilbaka så möter jag killen som bor längst ner i huset vid porten, HAN: Hallå, JAG: Tjenare?????????????? ASSÅ VAD COOL JAG ÄRRRRRR. Åhhh vill bah ha mig själv assåååååå.



Jag ser fram emot mitt liv som hundraåring!

Ja klockan är lite över fyra och jag sitter fortfarande på skolan. Dock så tänker jag faktiskt inte klaga för jag trivs här kom jag nyss på. I vanliga fall skulle jag springa härifrån så fort jag fick chansen men inte nu längre. Det känns bra att sitta här och idag har jag t.o.m fått saker gjorda. Jag har skrivit klart krönikan så nu ska den bara renskrivas på datorn. Härligt jobb Isabelle!

Nu tänker jag gå hem från skolan med ett léende på läpparna och ladda inför nästa skrivuppgift, nämligen historia. Men det är lungan för jag är på plugghumör. Kan vara bra att känna så ibland.

I will talk to you later!


I do love this picture!♥

Födelsedagsbarnen!

Nu har jag, Rebecca och LisaN fixat en liten överraskning för Crazy Anna och Penny Ponny. Dock så har fler varit med och bidragit och det tackar vi jättemycket för! Vi har så snälla klasskompisar.

PAAAAAAAAAAAAARTYYYY

2010-10-07

Godmorgon vetja!

Jag och Anki the girl sitter just nu och käkar frulle och lyssnar på musik. Sen så sitter jag och har lite ångest över krönikan som ska vara klar på fredag och historian som ska vara klar på måndag. Men det är inte rätta dag för att klura på sånt för idag är det en speciell dag!

ANNA VÄRLDENS CRAZY BÄSTA BORS FYLLER SEXTON ÅR IDAG! Flickan har blivit kvinna, GRATTIS!♥

Nu ska jag och Ankan fika vidare sen bär det av mot skolan. Ha en bra dag allihopa!



What'a hell happened

Sitter i en lägenhet i Sallyhill just nu. I've been kidnapped! Eller? Närå, nån som Angelica känner bor ju här och vi tog ju en prommis hit för att hämta lite grejor. Dock så blev det en prommis på fyra hjul om inte mer och Ankiii passade på att ta en dusch nu så jag sitter och bara lyssnar på fin musik som hennes kusin spelar. Eller ah det är ett avsnitt från Glee.

Ajaaa nu ska jag avrunda här. Kanske blir en prommis hem... ORRRRR?



Har aldrig sett en snyggare bild. allvarligt. lovar!



2010-10-06

GRATTIS PENNYLANE!♥

Jag och Ankipee kom nyss hem till moi och ja vad gör vi? Ligger och degar lite. Jag har fruktansvärt ont i ryggen/magen så jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Vet inte varför heller, skitläskigt äre. Men smärta får man ta ibland.

Ikväll kanske vi pluggar lite, eller inte. Får se om vi orkar. Vi ska iaf ta en långprommis till nacksta. Det är en bra bit det men ingen match för två vältränade brudar som oss! Och nu vill hon springa också...die motherfucker die. typ.

Vi hörs väl lite senare kanskebanske!




Vette katten vad detta är.

Fick nån grej av Elin som tydligen lyder på detta vis:

Enligt instruktionerna ska man berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat och visa en favoritbild, sen skicka den vidare till fem andra bloggare.

1.Min familj (här ingår mina vänner för dom är min familj!)
2.MAAAAAAAAAAAT!
3.Sängen...


Min saknade klass!

Nu vill jag se vad ni har för någe!

Rebecca Lilja
Penny AJ
Lisa Nord
Frida Larsson
Agnes Johansson

Jävla skit fb

Åh vad jag irreterar mig på facejavlaskitäckelbook nu! Jag loggas ju ut hela tiden! Fattar inte. Börjar tro att det är nån som sitter vid nån annan jävla dator och loggar in mig så jag loggas ut på min egen dator. Den jäveln ska banne i mig få! Åhhhh orkar inte...................


I won't get left behind

Nu är jag helt färdigsminkad och påklädd så nu är det bara att bege sig bort mot skolan. Vi börjar dock inte förns om en timme men det är ju så trevligt att sitta på skolan och kanske åka lite waveboard. Ni fattar fan inte hur kul vi har. Helt seriöst ni tror bara att vi är såna som sitte och pluggar på rasterna men ni ska bara veta! Fett roligt.






2010-10-05

Godmorgon!

Jag har nyss klivit upp ur sängen och håller nu på att tillaga min goda frulle som jag aldrig fick förra veckan. Det blir varm Oboy, rostad macka med salami, grurka och tomat och ägg till det. För mig är det en väldigt god och bra frukost.

Och nu tänkte jag att jag skulle få sitta i lugn och ro och njuta av min ofantligt goda måltid så jag säger byebye till er!


gott vaaaaaa?!?!


fack nu flög mackan ner på golvet...

Det ligger en föbannelse över våran stad!

Ja. Jag börjar fan tro att det är så. Det ligger en förbannelse över våran stad. Våran oskyldiga stad Sundsvall. Fast jag vet inte om våran stad är så oskyldig när jag tänker efter. Vi är ju typ staden där allt och alla dricker och knarkar. Men måste vi straffas för det eller. Asså 3 personer som gått bort inom loppet av vadå...en vecka? Det kanske inte är så mycket men när det är runt om vänner och folk som man känner så är det ju mycket! Det går ju inte riktigt att hantera för vissa. Det är ju bara tragiskt.

Aja nu ska vi inte deppa här. Kan berätta att jag åt min första kanelbulle för dagen för cirkus 10 minuter sen. Först trodde jag att jag skulle bli utan!?!? Det går ju liksom inte. Det är ju fan kanelbullens dag! DÅ kan man ju inte vara utan bulle heller. Tur att vi hade en påse i frysen. Hade ju dock inte varit helt fel med färska bullar men vafan, man får ta det man han helt enkelt. 

Ah vi tycker om att bjuda på oss!
 


Åhhhh man vill bah äta upp mää

Jävla underbett!

Och inte fan har du nån modellkarriär heller...

Fin bästavän man har... LOVAR ATT HON ÄR ASSNYGG!



Åh jag har så många fler fina bilder men dom får ni inte se idag!

2010-10-04

Hej bloggen!

Skriver lite sent idag men jag kom typ nyss hem. Direk efter skolan gick jag ner på stan och fikade med Angelica och Elin. Det var supermysigt och vi delade med oss av alla händelser från helgen. Skulle lätt ha suttit där i några timmar till och bara njuta av livet men vissa har ju sysslor att ta tag i satt det var bara att åka hem. Vad har jag för sysslor att göra då? Jo jag ska stryka, plocka ur diskmaskinen och läsa ur hundraåringen. Inte alltför jobbigt men just nu ligger jag i badet och degar!

Hörs sen!



CRAZY

Jaaa jag mår illa. Jo för att jag typ inte ätit nåt på hela dagen. Varför vet jag inte har inte haft tid för mat idag. Låter mycket dumt med tanke på vem det handlar om. Aja snart serveras nuggets och ris med currysås. Tänk att det är allra första gången som jag och mamma äter det hemma. Sjukt va?

Nä nu ska jag ta och avsluta här.


2010-10-03

Hej bloggen!

Igår hade jag faktiskt en trevlig kväll. Orkar dock inte berätta om den just nu, eller någonsin. Ska snart ta mig en duch sen ska jag och moder åka ut till matfors och hälsa på kusin. Dåligt nog så måste jag ta med mig matten dit. Jag gjorde den inte i fredags för jag orkade inte så då har jag inget annat val än att göra det idag. Smällar man får ta!


We just wanna have some fun!



Nu funkar det!

Internet har dampat hela dagen så jag har inte kunnat blogga! Men nu funkar det igen som ni kanske märker.

Jag har iaf nyss fixat mig inför en förhoppningsvis rolig kväll. Ska umgås med Anna Olofsson och kanske några pojkar. Jag hoppas verkligen att vi gör nåt kul för jag vill inte ha tråkigt!!! Moahahahahah

Ha en trevlig kväll!

Mamma skulle på 40års fest ikväll och hon var väldigt tjusig må jag säga!
Discotema!





2010-01-02

Godmorgon!

Skönt att sova ut idag. Nu har man laddat med lite nytt krut tills ikväll. Vet inte vad som händer men det löser sig nog.

Orkar inte skriva nå mer för tillfället.



Varför är dom så jävla bra!?!?

Åh jag kan inte låta bli att älska Hurts album! Dom är fan helt grym! Kan inte sluta lyssna på dom stackarna.


2010-10-01

Hej oktober månad!

Det gick asbra på Svenskaförhöret idag! Jag ville bara få ur mig det. Det gick helt kanon bra. Jag coh Julia är ett jävla bra team asså.

En ska som jag tänker säga nu är att killarna i vårat rum är bra dumma. Dom vet inte vad dom ger sig in på asså! PASSARE DANIEL!!!

Ikväll kommer jag befinna mig i Söråker hos min kära faster där min kära kusin och min kära fader kommer att vara. Kan ju bli mysigt det. Dock så måste jag göra matte ikväll. Det är ju kul på en fredagskväll. Men jag behöver pappas hjälp så jag har inget val.




RSS 2.0