2012-06-12

Två dagar på jobbet är avklarade och jag vet inte om jag redan är uttråkad eller om jag bara haft lite smått dåliga dagar. Jag får inte sitta inne med de som jag jobbade med ifjol vilket är jättetrist. Hade så otroligt roligt med gubbarna förra sommaren ju. Nu sitter jag istället i ett litet hörn utanför alla andra. Men det är bara att bita ihop, endast 5 veckor och 3 dagar kvar!

Efter jobbet åkte jag ner till stan och gymmade lite. Har träningsvärk från igår så det blev ganska lungt men imorgon blir det löpning igen. Nu jäklar är jag igång med träningen på riktigt efter några veckors uppehåll...

För övrigt så har jag brutit näsan så jag måste gå runt med denna hela dagarna:



Fint va? Tycker det jag med!









SKOJA! Tar ju bara bort lite pormaskar. Hihi!

2012-06-10

Kvällen i Söråker gick väldigt bra. Emma blev rädd för mina solbrillor och vägrade sluta grina så mamma fick gå iväg med henne medans jag och Lukas byggde sandslott. Senare gick vi ner till vattnet och kastade stenar och när vi kom tillbaka hem till mamma och Emma var det en glad liten tjej som satt och log igen.

Vi var hemma runt halv elva tror jag och då var vi båda så trött så det fick bli en tidig kväll.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Första jobbdagen börjar imorgon så då vill jag vara utvilad och frisk. Har lite småont i halsen och i öronen så jag hoppas att det försvinner.

Nu till något helt annat. I fredags gick min lilla kusin ur 9an vilket är ganska stort. Grattis till flickan! Här kommer några bilder från den dagen:







2012-06-09

Avslutade detta år med en klassfest i haga som sedan ledde till en lokalfest på köpmangatan. Vet inte riktigt vad det blev men det var väldigt kul. Jag hade en bra kväll!

Idag har jag varit på stan med pappa en sväng. Tog en fika och sedan blev det lite shopping. "Lite pappa dotter mys" som han säger.

Snart ska jag byta om till lite hållbara kläder samt ta på mig mosterrollen. Ska ju nämligen sitta barnvakt åt Emmis och Luke ett tag ikväll. Här finns det ingen lugn och ro inte!

Och nu mina damer och herrar ska ni få äran att se några bilder från i onsdags då vi var i fagerdalsparken. Njut bara njut.







2012-06-06

Nationaldagen har varit i full gång hela dagen och det har gjort mig trött, eller tröttare. Känner mig förkyld och fryser Det är ca 11 grader ute och det är juni månad. Men vet ni vad att det skiter jag i. Ikväll ska jag vara med skvadrare och sitta i en park med gott dricka, god mat och bara njuta av kvällen, trots vädret. Nu har jag bestämt mig för att ha kul de sista månaderna av mitt 17åriga liv och det tänker jag hålla! Så ha en trevlig kväll för det ska minsann jag ha.




Saknar det röda lite.


2012-06-04

Så otroligt lättirriterad och känslig just nu. Har jobbat med lakanen inför 3ornas studentvagn hela dagen och har koncentrerat mig så mycket så jag har fått huvudvärk. Att det ska vara så ansträngande att måla? Hur fan bär dom sig åt estetarna? Ni får en eloge  för eran ansträngning! 

Det blir iaf väldigt bra och det känns toppen än så länge. Nu hoppas jag bara att det inte blir regn imorgon, mest för studenternas skull men även för oss själva som ska stå ute från klockan sju och pynta vagnen. Nu får vi bara hoppas på att hela klassen är på plats imorgon vilket kommer bli svårt. Åh orkar inte ens tänka på det där.

Nu ska jag vila upp mig inför morgondagen. Är det tävling så är det tävling och när det är tävling så ska man vinna! Så enkelt är det bara. 



Back in the old days...

Börjar med att länka om ett blogginlägg jag skrev för lite mer än ett år sedan om hur mycket jag ser fram emot livet som 17åring. Att denna positiva inställning ens existerade hos mig gör mig chockad. Önskar att jag var mig för ett år sedan!

Varför har alla 18åringar förstört mitt sista år som barn. Skyller allvarligt på dem endast för att jag inte har någon annan att skylle på förutom mig själv. Och vill ju helst inte skylla på mig... Fast fan det är mitt fel.

Åh önskar att jag var med påhittig och lika positiv som förr. Ville ju att mitt liv som 17åring skulle bli historiskt. Ville berätta om det året för mina barn och mina barnbarn. Nu har jag inget att berätta om och jag kommer inte få några barn.

Nu vänder vi på steken Isabelle, börjar lukta bränt.

De sista tre månaderna av mitt 17åriga liv kommer att bli de bästa månaderna i mitt liv. Och inge peppar peppar för det kommer ej behövas. Nu ska jag återgå till mitt gamla och roliga liv och sluta med blä, negativa, helvete, dåligt, h**liv osv. Nu ska vi ha kult. Eller juste skiter ju i om ni har det, så länge JAG har det så kommer jag kunna uppfylla detta.

Tack så mycket för att ni tog er tid att läsa. HEJ DÅ!


2012-06-03

Dagen är inte ångestfylld men utan förväntningar. Vädret borde leda till en mer kreaktiv känsla men i brist på energi fylls jag av mer tröttsamt tänkande utan någon meningsbyggnad. Det finns ett litet parti med tillfredsställelse som inte är lägligt men som sipprar fram, utan definition, utan efterfrågan. In till tankarnas flöde anländer James Blunt, filosoferade om skönhetens ideal. Söndagen är bra, den har en betraktelse.

   
   


RSS 2.0