Bilder, bilder och ännu mer bilder

Hehe eh, Rebecca jag mena sista november. Jag skulle bara kolla satt ni alla va med. Och tydligen va du det Beccan. Öhh

Här kommer bilderna! Enjoy;)

R & I

R, I & E

R, I & E

Och mer får i inte se. Synd för er va?

Nu ska mamma förhöra mig på kemin. Lycka till Isabelle! 


30/11

Sista september nu. Imorgon är det först december. Vet ni vad det innebär? Julkalendern såklart! Ser alltid fram emot julkalendern, varje år. Men den blir bara sämre och sämre. Den va mycket bättre förr. Typ sjömansråttor och diselmöss, julkulorna (tror den hette så), Romeo och Julia. Ja ni som är ett stort fan av julkalendern fattar nog vad jag menar. Jag hoppas verkligen att den är bra i år. Annars blir jag besviken. Kom på att jag har totalt glömt bort att köpa en chokladkalender. Det är ju ett måste att ha en. Får be mamma att köpa en åt mig. Jag måste spara mina pengar till julklappar. Tack i förskott mamma (jag vet att du köper en)!

Nu sitter jag och pluggar lite kemi och lyssnar på musik. Jag kan typ allt på kemin. Det är as bra. Jag tror alltid att det ska vara jätte svårt och att jag inte kommer att hinna lära mig nåt, men det går ju faktiskt om man börjar i tid. Jag har faktiskt pluggat i helgen, OCH lärt mig mamma! Iaf så är det väldigt bra att jag typ kan allt eftersom att provet är imorgon och jag måste börja skriva lite på deckarn innan jag åker på aerobicsen. Jag har lite stopp i huvudet faktiskt. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Men om jag läser igenom de två sista kapitlerna så kommer jag nog på nåt.

Nej nu ska jag fortsätta lite med kemin hurni. Vi höres lite senare. Har ju fortfarande inte lagt in bilderna sen i lördags. Förhoppningsvis kommer dom ikväll. Kan dock inte lova!

P u s s ♥    

Först advent

Juste. Kom på att det är ju först advent idag! Ehh, grattis först advent? Vi säger så. Jag och mamma ska baka idag. fast jag tror att hon har börjat redan. Fuskis. Jag måste plugga också. Döda mig. Sen ska jag på spinning och core också. Hela min dag är fullbokad. Kul!

29/11

Nu sitter jag med Elin och Rebecca och chillar lite i mjukisar. Vi vaknade vid 10 tiden och märkte att det snöa ute! Något glad jag är eller. Nu är det bara att hoppas på att den ligger kvar hela vintern och att det kommer lite påfyllning då och då.

Igår hade vi lite svårt för att komma på något att göra. Så när klockan började närma sig 10 bestämde vi oss fr att gå hem till Elin och hämta hennes mobil laddare sen gick vi för att träffa hennes faster. Då följde vi med hem till nån kompis till hennes faster, och det va ett sjukt härligt place. Ni skulle ha sett sovrummet. Dom hade seriöst en öppenspis där. Jävulskt mysigt. Om det va mitt rum skulle jag aldrig klara av att kliva upp ur sängen, jag skulle bara ligga där och gosa på med min lilla vove. Iaf så gick vi hem vid 12 tiden och satt på en film. Jag och Elin såg dock inte så mycket. stackars Rebecca fick sitta och kolla helt själv med två slumrande björnar bredvid. 

Jag lägger in lite bilder från gårdagen om ett tag när jag har dom på datorn. Just nu ligger dom på Elins kamera.



Vi hörs jätte mycket sen! 

I'm bored

Nu sitter jag och väntar på Rebecca och Elin. Hoppas att det blir en kul kväll. För just nu är jag ganska uttråkad. Kom gärna med lite förslag på vad vi kan göra. Jag ska bara springa iväg och bajsa en stund. Till och med det är roligt nu!

Nu kom Rebecca:D 

Och jag skoja om bajsa 

Mycket ögonkärlek


Tom Kaulitz♥

Leonardo Dicaprio

Jesse Williams

Jon Olsson

Robert Buckley

Frusna tår..

Jag nyss hem efter att ha stått på torget i 2h och sålt lotter, fikabröd och strumpor. Snacka om att det blev svinkallt om fötterna. Jag stog och dansa och höll på för att hålla värmen uppe. Men det va det värt. Sålde fan en hel jäkla lottring! Klå den ni. Fast det va typ en gubbe som köpte lotter och fikabröd av oss för ca 400 kronor. Asså det är lite sjukt. Men han hade något fel så han kanske inte fatta vad han höll på med? 

Också va brandbilen där! Wiho tänkte jag och bestämmde mig för att gå dit om ett tag. Men när jag vände mig om och tänkte gå dit så va den borta... Buhuhuhuhuhu. Fick lite godis av tomten istället.

Ikväll ska jag nog vara med min söta kusin Rebecca. Jag kommer inte ens ihåg sist jag var med flickebarnet. Det va sjukt lägesen måste jag säga. Undra vart vi ska vara. måste ta ett snack med na.

hej så länge!♥  

Little christmas

Nu är ljusstakarna uppe i fönstrerna och det börja äntligen kännas lite som jul. Förutom att det är nåt som fattas. Det viktigaste, kallaste och vitaste. SNÖN! Vart är min bedårande snö?
det är iaf inte bara ljusstakar som vi tagit fram inför julen. Utan min gröna söta lilla plastjulgran står och glimrar inne på mitt rum. Det kändes riktigt mysigt när jag tände den. Det blev liksom ljust och varmt på nåt vis. Hihi. 

Nej. Nu ska jag ta och bege mig till torget. Dags att ta fram försäljaren i mig och börja arbeta!
 

28/11

Hej på er alla. Idag vakna jag av att mamma och Mildisen kom in i mitt rum och la sig i min säng. Mysigt tänkte jag, men sen sa mamma att jag borde läsa dagens tidning. Att det stog om nåt som jag skulle tycka va intressant och påverka mitt gymnasieval. Så jag slängde mig upp ur sängen, drog på mig pyjamasbyxorna och sprang ut till köket och slog upp tidningen. Då va det en artikel om ledarskap på skvadern. Att några elever varit på räddningstjänsten och fått göra några övningar och lite sånt. Och mamma hade rätt. Det påverkade mig och jag har nyss tagit ett beslut om min framtid.

Jag har nyss bakat en FIN sockerkaka till försäljningen med klassen. Vi ska stå framme på byn oh sälja fikabröd, strumpor och lotter. Kom gärna och köp av oss! 

Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Nånting blir det väl antar jag, men vad? 

See yaaa all soon! 

 

Matlagning

Nu håller jag och mamma på att laga mat. Eller jag skalade potatis men det är faktiskt nåt iaf. Det bli saffranslax. Riktigt gott, det smakar inte så mycket fisk.

Kvällen tillbringas med Therese. Vi får se vad vi hittar på. Hör gärna av er om ni vill leka med oss!

Mot stan!

Nu är jag påklädd och färdigsminkad och åker alldeles strax med pappa in till stan för att äta lunch. Det ska bli mysigt. Få se vart vi äter. Kanske blir nåt enkelt som donken eller subway. Mums vad gott!


27/11

Godmorgon alla läsare! Har ni haft en bra start på dagen? Jag har haft en väldigt bra start iaf. Förutom att jag inte kan göra så mycket med min vänstra arm för tillfället. Men det lägger sig nog snart.

Nu ska jag ta och fixa till mig lite sen blir det en liten promis med Mildisen. Jag väntar på att pappa ska ringa så jag vet hur det blir idag. Han ville nämligen att vi skulle ut och äta lunch men han har inte hört av sig nå mer så jag vet inte hur det blir. Men jag måste ändå träffa han innan 2 för då ska jag klippa mig, och måste få pengar av han. Jag ska bara toppa eftersom att jag håller på att spara, men vi får se om det blir nån liten frisyr. Till veckan ska jag färga också. Gud vad spännande. Det blir nog en aning mörkare. Jag är otoligt less på mitt hår nu, så en förändring skulle sitta väldigt bra!




26/11

Sitter i mitt kök och pluggar kemi med Isabelle. Det går ganska bra faktiskt. Det är lättare och roligare att plugga med någon än att sitta och försöka nöta in det helt själv. Oftast så blir det ju inte så mycket plugg då (inte för min del iaf). Hon stannar nog tills jag åker på TRIM och tränar aerobics skulle jag tro. Så det blir skoj!

Juste, idag tog jag svinis sprutan! Det gjorde fan ont ju. När Isabelle gick in visste jag att det snart va min tur och då börja hjärtat att slå lite snabbare och händerna blev lite skakiga. Sen när det va min tur blev det ännu värre. Blev as nervös så en av sjuksköterskorna fick hålle mig i handen (haha). Sen bad dom mig att slappna av och ta djupa andetag. Läskigt med sprutor. Jag fick dessutom äran att bära två plåster för att jag blödde lite mer än dom andra. Gulligt va?

Nej nu ksa vi fortsätta med den roliga kemin!

P u s s p å e r

Anna GästBlågar <3<3<3

Nu tänkte jag gästblogga lite!

Så, nu har jag gjort det

/ anna


Kör hårt bruden!

Har nyss läst igenom Isabelles kapitel i deckarn. Skit bra gumman! Vilket gör det ännu svårare för mig att skriva. Jag har ingen idé på vad jag ska skriva .Men det kommer nog. Jag har så mycket annat att tänka på just nu, så deckarn får vänta till helgen tror jag. 

Så nu ska jag alltså sätta igång att plugga sönder min hjärna. Jag tror att jag börjar med matten och musiken eftersom att jag har prov i det imorgon. Sen ska jag försöka skriva klart engelskan. 

Vi hörs lite senare. Måste kanske försäkra er om att jag kommer överleva det här!

P u s s ♥   

24/11

Sitter på skolan i storklassrummet och chillar lite med mina små vänner. Det har varit en lugn skoldag so far, och jag hoppas att den förblir lugn.

Tydligen så hade vi inte matte idag. vilket betyder att vi inte har matteprov idag, utan imöra. Så jag hinner plugga lite mer. Måste plugga musik, skriva klart engelskan och plugga kemi. Sen så är det ju min tur att skriva deckarn denna vecka. Jag känner mig grymt stressad över detta. Jag tar itu med det när jag kommer hem!


Du står tvåa på listan!

Det är ju självklart!

Nu sitter jag och lyssnar på min kära vän Albins band (som jag inte kommer ihåg namnet på, men dom är riktigt bra) i min pyjamas och hello kitty morgonrock efter en varm dusch. Träningen gick bra, men den kändes extra jobbig idag av någon anledning. Kanske för att jag tränat så mycket på senate tiden. Men imorgon blir det en vilodag. Eller inte precis, måste plugga en massa! Gruvar mig lite för det.

Nu ska jag kila iväg till köket och äta upp sista biten av kakan jag bakade härom dan och dricka ett glas mölk. Sen blir det DHW. Godnatt!
 
Min snygging i vanligt hår. Ser ni? vavavavavavava. Sjukt snygg typppppppp

24/11

Sorry att jag inte skrivit nåt förns nu, men jag har varit i stan idag på besök på gymnasie skolorna. Va på hedbergska - språk (inte så intressant som jag hade hoppats på) och på västermalm/metropol - stil,hälsa,spa (vilket lät roligare än jag trott). Men jag är fortfarande inne på brandman (brandkvinna). Jag vill verkligen bli det. Men jag börjar få beslutsångest. Ska jag verkligen gå på skvadern - ledarskap? Det är ju egentligen bättre att gå typ i torpshammar på nå livräddningsgymnasium. Men jag vet inte om jag vill flytta dit. Känns som jag vill stanna i sundsvall ett tag till.

Jag hinner inte skriva så mycket mer ikväll. Ska på fotbollsträning snart, men jag kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem!

P u s s ♥

Please don't


I'm sorry. I diden't tell you the hole truth. But there is a reason... 

I gotta find my place

Your turning in to him, don't you see?
You gave up your life for thet guy.
And now you can't take it back.
As a matter of fact, it's a shame
Your putting yourself in a tiny box.
You are the one that will lose everything!



23/11

Hejsan hoppsan!

Nyss kommit hem från skolan med en tung väska. I den fanns till största del idrottskläder och en blöt handuk, men även min lilla mattebok. Vi har ju två matte prov denna vecka så jag behöver plugga. Vi har också musikprov, en engelskauppsats som jag måste börja på och kemi prov till nästa tisdag. Känner mig väldigt stressad nu! Hur ska jag hinna med nåt annat. Det är bara skola som gäller nu ju. Den tar över hela mitt liv!

Ikväll ska jag träna aerobics. Härligt! Jag håller på att bli en träningsnarkoman. Igår hade jag först folbolls träning i 1h 30min, sen va jag på spinning i 40min och till slut va jag på core i 35min. Jag är typ helt slut i min lilla kropp nu också ska jag iväg på ännu ett träningspass ikväll och imorgon har jag fotbollsträning, på onsdag ska jag förmodligen simma och på torsdag ska jag på aerobics igen. Det är ju helt otroligt. Vi får väl se hur mycket jag tål.


Ja ajjjjjjjjjjj! Jag märkte att min nagel höll på att gå av, så ja, jag drog. Vilket jag ångrar nu:( 

22/11

Hej på er glada! Jag har nyss kommit hem efter en fotbollsträning på  1 h 30 min. Blev lite svettigt men nu äret bara att ladda inför nästa träningspass. Spinning och core. Jag kämpar på hårt idag jag! Mycket stolt känner jag mig. Men för tilfället mår jag bra av att träna på grund av kvinnoproblem. Vi kan säga att jag surfar på den röda vågen denna vecka. Så jag knaprar ipren och tränar. Låter väl bra. Inte sant?

Slänger in ett inlägg lite senare om gårdagen. Om jag överlever så att säga.

22/11

Hej på er glada! Jag har nyss kommit hem efter en fotbollsträning på  1 h 30 min. Blev lite svettigt men nu äret bara att ladda inför nästa träningspass. Spinning och core. Jag kämpar på hårt idag jag! Mycket stolt känner jag mig. Men för tilfället mår jag bra av att träna på grund av kvinnoproblem. Vi kan säga att jag surfar på den röda vågen denna vecka. Så jag knaprar ipren och tränar. Låter väl bra. Inte sant?

Slänger in ett inlägg lite senare om gårdagen. Om jag överlever så att säga.

Pokerkväll!

Joggar bort till söta lilla Therese på lite pokerkväll med tjejerna. Gud vad kul det ska bli. Jag som aldrig har spelat poker. Hur ska detta gå?

Kanske hörs nåt mer ikväll. Om inte, godnatt♥

21/11

Jag och mamsen har nyss kommit hem från stan. Det va ju lyslördag idag och det innebär att de tänder all julbelysning i stan. Det va första gången jag va på det och det va jätte mysigt.
Vi va även och shoppade lite. Jag köpte en grå kofta med paljettdekorationer på axlarna och bröstet. Mina ögon fastnade på den så jag blev bara tvungen att köpa den.

Ursäkta att bilden är lite suddig!

Mamma köpte en massa julgranskulor. Och det va verkligen på tiden att hon gjorde det. Vi har haft samma gamla kulor i hur många år som helst nu. Och jag tycker inte ens att dom är fina. Vi hade dom nog mest för pappas skull (haha). Men nu blir det ut med det gamla och in med det nya! Man kan säga att det blir silvertema i år. Vi har bara köpa kulor i silver, vitt och lite grått tror jag. Men vi tänkte slänga in lite rött också, så den inte ser alltför modern ut. Åh vad jag längtar till julen nu. Bara snön som saknas...

P u s s ♥

Laddar...

Nu har jag laddat med en massa gotta och bäddat ner mig i soffan med filtar och en lortig hund. Dags för ännu en fredagskväll med IDOL! Jag blir lite nervös när jag tänker på vem som ska ut. Olyckligtvis så tycker jag att det är Rezas tur ikväll, vilket känns väldigt tungt att säga. Alla är så duktigt och bra men det är ju trots allt bara en som kan vinna.
Deltagarna i Idol 2009

P u s s ♥


Hannah Montana

Jaha, då har man nyss sett färdigt på Hannah Montana. Den va väl hyfsat bra. Lite kärleksfull och rolig.

Nu ska jag och mamma laga tacos. Yeay! Det va länge sen vi åt det var faktiskt. Så det va väl på tiden antar jag. Sen ska vi tjocka ostbågar och mumsmums. Sssssh. Säg inget! 

20/11

Hej på er alla! Äntligen fredag. Gud vad skönt. 

Igår va jag ju på bio med Agnes. Woho typ sjukt mycket folk eller vad. Vissa hade till och med tagit med sig kuddar. Då somnar man ju bara. Iaf så träffade vi Isabelle, Frida, Emma och Angelica där, och en hel del andra människor. Jag måste säga att filmen var...den var obeskrivligt bra! Den var liksom varm på något sätt och jätte mycket känslor. Jag grinade lite då och då. Jag tycker till och med att den va bättre än twilight! Helt otroligt hur man kan göra en sån bra film! Innan filmen var jag nästan helt säker på att jag skulle bli besviken efter att ha läst boken, men det blev jag absolut inte. Dessutom så tycker inte jag att man kan jämföra böcker med filmer, för bäckerna är alltid bättre!

Släger in ett eller tå inlägg lite senare också. Jag va väldigt dålig på att uppdatera igår. Men det fanns anledningar till det.

19/11

Ikväll blir det att hålla i sig. Äntligen är förhandspremiären av New moon kommen. Ska gå med min kära vän Agnes som jag inte har träffat på evigheter så det ser jag verkligen fram emot. Det börjar kl.21.30 och då visas Twilight. Sen tror jag att det är lite tävlingar och till sist kl.00.00 visas New moon. Det kommer behövas en himlans massa gotta till detta, som jag ikväll kommer köpa på JAMJAM, eftersom jag har en sån här söt liten rabattkupong på 20%. Det blir väldigt sent för andra filmen sltar inte förns runt 2 tiden. Inte bra med tanke på att jag har fysikprov första timmen i morgon. Men det är värt det. Hoppas jag!!!
Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig. Har så tråkiga kläder. Dags för shopping? Äh jag hittar nog nånting.



Lilla lortgrisen här skulle behöva ta ett långt bad har jag märkt. Hmm. Men det roliga lämnar jag till mami! Du kan tacka mig senare♥ 

Jag vill...

Jag vill ha!!!



Ni måste ju hålla med om att det är sjukt snyggt att bara ha BH under! Jag tycker att det är as snyggt iaf!

Farmors chokladkaka

Eftersom jag ska vara ensam hela kvällen så tänkte jag att jag kunde unna mig något väldigt gott. Så jag har nyss tagit mig tid från min ensamhet, och bakat. Farmors chokladkaka fick det bli. Den står i ugnen nu och ska stå där i ca 1 timme. Väldigt länge men om det är vad som krävs för att få sig en liten gobit så må va!


Ingredienser







Mother look at me, well what do you see?

Jaha. Är helt ensam hemma inatt. Ska bli spännade att se hur det går. Lä ju inte ska kunna somna iaf. Jag hade värsta hemska mardrömmen inatt om en vampyr med helt vita ögon och det va Angelicas farfar? I drömmen berättade Angelica för mig att han var en vampyr sen sa hon att han dödar alla som vet om att han är det förutom jag då, sa Angelica. Tack Angelica! :| Och i mitt horoskop idag stod det att någon oväntad kommer att knacka på min dörr. Jag kommer ju fan DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!


Bilden är från 2007. Lite överskottsenegi. Eller vad säger du pelin?♥

18/11

Hej på er alla läsare! Ni har haft en superdag antar jag? Själv har den varit lite upp och ned. För det första så har det varit skitväder hela veckan som får mig på dåligt humör, för det andra så var killarna (förutom Stefan, Jonas, Ernst och Raymond) i klassen på volleyboll DM så vi slapp dom idag, skönt! För det tredje så gick vi tjejer i min klass vidare i innebandy DM! Så vi ska möta nån klass från ''sköle'' sen får vi se hur det går. Jag känner mig ganska så mätt på innebandy DM nu om jag ska vara riktigt ärlig, med tanke på att vi vann hela alltihopa förra året!!! Vi är så grym. 

P u s s ♥


Shalala

Vet ni vad? Jag har ju glömt att berätta en as cool sak. Ni vet SO uppsatsen som jag tjatade om så myket för ett tag sen? Vi fick tillbaka dom igår och tro det eller ej jag fick MVG!!! Det är nästan satt jag börjar tro att det bara är ännu en av mina alltmer underliga drömmar. Kan någon vara snäll att nypa mig? Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! huu, vem va det?

♥ 


17/11

Seg som en gammal godis. Känner mig lite trött och nere på grund av vädret. Det är lte synd att det ska behöva vara sånt här äckligt väder hela tiden! All min jukänsla har försvunnit nu ju.

Jadu, det är bara att sätta igång med fysiken nu om jag ska klara av detta prov. Jag fattar faktiskt ganska mycket märkte jag igår men eftersom att jag har provet på fredag och jag kommer inte hinna plugga nästan nåt på torsdag (Jag ska på premiären av The twilight saga-New moon, jippi) så det är lika bra att sätta igång.

P u s s ♥


Crazy

Konstigt nog så slutade det väldigt bra med pluggningen. Oväntat bra till och med. När mamma kom hem blev det plötsligt kul att plugga (Det är bara för att hon är sämre än mig på fysik, så då känner jag mig proffsig! haha). Så nu sitter jag här framför min dator så stolt över mig själv att mitt leende täcker hela fejjan! Jag behöver visst inte känna mig så stressad över detta!

P u s s ♥

''pluggar''?

Jaaa. För tillfället sitter jag och pluggar och lyssnar på Vanessa Williams-Colors of the wind. Fast ni kan typ byta ut plugga mot knäppa lite freaky bilder (haha). Hittade farfars (tror jag) gamla glasögon. Saknar gubben:( Aja vi ska inte sörja nu. Tänkte bara visa lite av mina modelltalanger. OR NOT!









Krya på dig snügg Anna!

16/11

FYSIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är upptagen allihopa. Med den dumma fysiken som jag fattar NADA av. Lite hjälp kanske hhuhuhu. Åhhhhhh vad tråkigt. Jag känner lite panik som växer sig i mig :(((((


P u s s ♥ 

Tomiboooooy

2926955874_8850fb294f.jpg Tom Kaulitz image by disney_princess1991

new-tom-kaulitz--large-msg-12500879.jpg Tom Kaulitz image by Samanthasam123_2009


2677527515_19c2e758f0.jpg Tom Kaulitz image by disney_princess1991

tom.jpg Tom playing2_Koln image by thcentralbr

bscap0191.jpg tom kaulitz image by electricxxxheart

l_192cd0a728034a9b90b738b39702f22a.jpg tom kaulitz image by electricxxxheart

tom_kaulitz_1217274414.jpg idst. image by brendonstalker

Puss på min framtid! ;)

Äre lugnt eller?

Har nyss ätit en jätte god middag med mor min. Det blev nån limekycklig och ris. Riktigt gött!

Håller på att smälta maten lite nu innan träningen. Vi kör på ganska hårt nu eftersom att vi spelar med damerna. Då vill man ju inte maska på precis. Jag hoppas på att det kommer lite mer folk ikväll. Jag blev lite besviken förra träningen måste jag säga... 

Efter träningen får det bli en snabb dusch sen gossip girl. Missade förra avsnittet så jag har no clue om vad som har hänt, men sak samma. Sen ska jag nog läsa ännu ett kapitel i boken och till sist blir det film och chokladpudding med mami. Heartbreak hotel blir det nog. Den är så roligt, as skön film asså!

Puss♥

15/11

Vilket piss tråkigt väder!!! Det känns knappast som November. Säkrast att det kommer flera dm snö snart annars blir jag inte snäll. Jag får en konstig känsla i magen när det är så här tråkigt väder. Jag kan inte beskriva den riktigt...
 


Rumspringa!

Det skulle inte förvåna mig om det bara är jag som tycker att denna video är kul, men det sägs att jag har dålig humor. Så ni får väl avgöra själva. Men ni måste kolla hela för det är mot slutet det är kul!!!

14/11

Det luktar bebis.

Sorry att jag inte skrev igår. Hade tyvärr ingen tillgång till en dator och sen så blev det lite för sent för att skriva.
Igår va jag i Söråker hos faster och Ulf. Pappa va där och Sandra, Pelle och mitt lilla charmtroll Lukas. Amanda och Fredrik va också där. Det va kul för dom va det längesen man såg.. Vi åt, prata och spela lite guitar hero. Riktigt mysigt.

Kom hem för ca 2 h sen. Pelle, Sandra och Lukas följde med och fikade lite men dom for nyss. Jag är verkligen lite småkär i ungen. Han är så söt och go och snäll och glad!!!


G O U N G E N M I N !♥ 

Hemska nyheter

Fick nyss reda på att gurra (i Tokio Hotel) varit med om en bilolycka och fick föras med ambulans till sjukhus. 
Min lill gurra :((((((

Läs mer om händelsen här: http://www.hotgossip.se/Musik_&_Artist/14878_Tokio_Hotels_Gustav_Schaefer_i_bilolycka

Rolig tjej

Haha här kommer det kula som jag egentligen skulle fixa igår men Nina fick inte till det!





Jag vet att jag inte ser fullt så normal ut. Eller gör jag? Men det var i 7:an så jag skyller på det ;)

Hata mig inte..

Du är så söt min vän!

Nina som filmar!

Inlägg

Haha snart ska ni förhoppningsvis få se något väldigt roligt!


11/11

Idag har det varit en lugn skoladag. Vi har gjort det vanliga fast det har inte varit så mycket jobb. Nästa vecka är det dock fysik prov... Undra hur det kommer gå ja. Ja får sätta igång och plugga i god tid så jag klara av att behålla mitt VG.



Min lilla lurvtuss!♥ 

@ school

Sitter på skolan och har ENG nu. Har inte gjort nånting för jag fattar ingenting av vad vi ska göra plus att carro ligger hemma och är sjuk så vi har en vikarie som inte heller vet vad vi ska göra..

Men Anna jobbar på bra med sin text tycker jag! Fast jag har ju redan översatt min text så jag antar att jag ligger snäppet före då?

Nej, nu ska jag fortsätta att (låtsas) jobba.

Puss♥

...

Asså ni får gärna tycka att jag är knäpp men jag vill ha dom här kängorna!


It's beautiful

Jag känner mig så lycklig. Efter två veckors deprition över att mitt spotify slutade funka, så sa pappa att jag var tvungen att ändra på min profil. Enligt den så var jag född 91 och kom från Frankrike? Visst det hade kanske inte varit helt fel.Iaf så blev jag överglad när det äntligen funkade igen! Nu kan jag lyssna på världens bäst band utan att behöva ladda och allt...

 
♥♥♥♥

10/11

Åh,  faller snön utanför mitt fönster...Igen. Hihi spännande med vinter.

Jag kom typ hem för 35 min sen. Jag har tränat på lite konster med Milda men hon fattar ju inget. Om jag säger Döööööö, så lägger hon huvudet på sniskan och kollar på mig som om det vore jag som va dum? Hallå...

Ikväll är det första träningen med damerna sen vi slog ihop. Det ska bli kul att se hur det går. Vi ska ju vara i Luckstas lilla sporthall (om man ens kan kalla den för det) och om alla kommer så blir vi typ 23... Och vi som tyckte att det va trångt när vi va typ 10. No good!

(lite suddig!)

Gissa vad!?

NU FUNKAR MITT SPOTIFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bara lite, pytte lite glad nu :))))))))


Shakira

Jag älskar kvinnan. Hon är så otroligt vacker och har en as härlig röst!


Klant I!

Hahahahahahahaha. Jag gjorde nyss värsta fula saken. Jag öppnade brödskåpet för att jag skulle ta en macka. Jag smörade den bredvid och jag glömde totalt bort att jag inte hade stängt skåpsdörren. Så när jag vände mig om och gick mot rummet mitt, small det till i huvudet och jag fattade nog inte riktigt vad som hände. Men till sist kurade jag ihop mig på golvet och höll handen på pannan och små skratta åt mig själv. Gaaaah, hoppas att jag inte får en bula. Det gjorde faktiskt väldigt ont!

Puss♥


MTV EMA 2009

Älskade Tokio Hotel♥


BÄSTA!

...

Hittade en hel del fina soffor, vi har dock inga pengar så vi kunde inte köpa nån. Också hittde vi världens finast, mjukaste, skönaste pläd. Den får stå på min önskelista.

Milda är tokig. Jag tror hon har blivit knäpp. Hon springer runt och gnålar och gnäller och blänger på mig. Jag fattar inte vad hon vill. Hon har lite svårt för att uttala orden så att man förstår. Lillmosen.

Ska snart äta och sen blir det fotbolls möte med damlaget. Läskigt!

Birsta

Vi åker till birsta och kollar på soffor istället! Wiho. Dags för en ny snart!;)

8/11

Åhh jag sitter här hemma och gör ingenting. Angelica åkte nyss så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Mamma kom nyss in och frågade om vi skulle hitta på nåt, och det tackar jag ju inte nej till! Jag har inte spenderat så mycket av min helg med mamma satt det är väl på tiden att jag gör det då. Frågan är vad. Jag känner för att åka till Söråker för att hälsa på syrran men det är så långt dit!!!!!!!! Sen så vet jag inte ens om dom är hemma. Jag saknar ju min lilla plupp! Ska nog prata med mamma vi kan åka. Om inte annat så åker vi kanske till faster då, som jag inte har sett på jätte länge...



(jätte gammal bild!) Jag älskar dig mami!

Puss♥

Helt klart 5 av 5

Filmen var grymt bra! Men den va väldigt hemsk och sorglig. Den får 5 tjärnor av 5! Så bra va den. Men det kanske bara är jag som tycker det, men må va så då.

Movie time!

Nu ska jag kolla på slumgog millionaire. Vinnare av 8 oscar för bl.an bästa film och vinnare för 4 golden globe för bl.a. bästa film. Så jag förväntar mig att det är den bästa filmen! Såhär står det på baksidan:

Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Mumbais slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiske tv-versionen av ''Vem vill bli miljonär?''. Men när programet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren.

Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga för att förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsmmans med hans bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaren på frågan han besvarat.

Visst låter den lite spännande? 
 

Vinter

Den kom och den försvann. Det gick med en himla fart måste jag säga. Det snöade ju jätte mycket och dagen efter va allt borta... Jag vill inte ha en massa blask ute. Torr mark eller snö är vad som gäller. Inge regn!


Och jag flippar ur snart om inte mitt spotify börjar funka! Det har inte funkat på typ två veckor. Vad är det som är fel. Varför straffar du mig GUUUUUUUUUD? :(

7/11

Godmorgon alla läsare!

Har ni sovit gott? Jag har sovit väldigt bra iaf. Kom hem runt 2 tiden igår så jag nästan snubblade ner i sängen på en gång. Vi var hos Emma igår och spelade lite kort, satt vid datorn och spela buzz. Angelica vann varje gång...Såklart.

Idag ska ta en dusch sen på med nå mjukisar och sen får vi fin besök av mormor. Hon ska köpa strumpor av mig och då har jag bara ett par kvar att sälja. Jag kanske ska bli försäljare. Jag charmar alla med min blick så de inte kan säga nej (Haha)!

take care //isabelle♥ 


hej på er

Fryser som en liten mus just nu. Bara 18 grader här inne. Burrrrrrrrr. Ikväll ska jag och mamma gå på Dinos och äta. Vi firar lite att vi har fått huset sålt också. Det ska bli toppen mysigt. Sen går jag till Emma och leker med henne och Angelica. Vi får se vad vi hittar på för bus ikväll. Mohahahahaha.

Puss♥

6/11

Sitter på skolan och har engelska. Vi har fått i uppgift att välja en låt som vi ska jobba med. Jag vet inte riktigt vilken jag ska välja. Det står mellan, Woeld behind my wall och Down on you. Jag tror det blir World behind my wall för den är liksom lite så här fin. Och självklart så sjungs ju båda låtarna av TH. Igår på EMA sjung de World behind my wall. As fint och Tom var så snygg när han stod där och sjung eller mima eller vad han nu gjorde och spelade gitarr. HEEEEEEET KILLLLLLLE DUUUUUDDEEE! 
 
Elin hälsar så gott!

Puss♥

JAAAAAA!

Jajajajajajajaja vad bra! Tokio Hotel van pris för bästa band! Vilket stämmer jävligt bra. Åh jag blir så glad. Det känns nästan som att det är jag som har vunnit. Jag vill bara skrika av glädje vilket förståss inte går eftersom mamma sover...... Jag kan skrika lite här. WIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!  


Go your own way

Nu har jag super duper ont i huvudet, precis som jag hade igår kväll. Läskigt.

Godnatt♥

Pumpa dumpa

Nu ha jag nyss varit på ett pump pass. Jag bara skakar i benen nu. Ser ut som en gammal kärring (haha). Nu blir det en dusch sen skriva klart SOn och till sist så ska jag ju såklart kolla på EMA galan! Vilket jag tycker att ni också ska göra. TH är ju med, så jag hoppas att dom tar hem ett pris! 

 

Efter mars månad så kommer jag inte behöva ta en massa bilder från google på dem, utan då kommer jag ha en massa, massa egna. Topp!

5/11

Hej alla läsare!

Har ni haft en bra dag? Det har jag. Det snöar ju ute. Äntligen vinter. Eller inte äntligen, men vintern är bra. Synd att det blir så kallt och blaskigt bara. Men julen ser jag fram emot i år.

Nu ska jag göra klart SOn och vid 5 tiden kommer mamma och hämtar mig för då ska vi på utvecklingssamtal. Gud vad roligt, det har jag sett fram emot i flera veckor! Eller.... Det kommer nog gå bra eftersom att jag är en sådan snäll flicka i skolan (haha).

Puss♥

Hej påre'

Nu går det undan må jag tro. SOn går som ett rinnande vattenfall. Äntligen har jag kommit igång. Jag har skrivit 7 sidor för hand. Härligt I.



Jag blir så less på alla försäljare som ringer hela tiden. De flesta söker dessutom pappa men de ringer till mig för att mitt nummer står under hans namn. Undra om de ens säljer något. De flesta som jag känner lägger bara på när någon försäljare ringer. Att de orkar sitta och ringa runt, jag fattar inte de jaaaaah

4/11

Nu har jag både bra och dåliga nyheter. Vilka vill ni höra först? Jag tycker att vi sparar det bästa till sist. Så vi börjar med det dåliga. Vilket är inget mer än att jag måste göra klart SOn. Det va mer eller mindre bara det. Den bra nyheten är att jag skickade in min SV uppsats igår, coh idag fick jag reda på att jag fick MVG. Jipppppiiiiiiiii!!! Nu är jag superduper glad. Och ni vet ju vad jag lovade om jag fick bra betyg på den. Mhmm, att ni skulle få läsa. Så här kommer den (ni får inte skratta)

En dag man aldrig glömmer!

Som alla andra lördagsmorgnar köpte jag kaffe och gick och satte mig på en bänk i Kungsträdgården. Jag lade märke till något mycket ovanligt denna morgon. På bänken mittemot mig satt ett par med gammaldags kläder och tittade kärleksfullt på varandra. Jag var nästan säker på att det var Romeo och Julia, som levde för över 400 år sedan. Men det var ju inte möjligt, dom dog ju?

Jag gick fram till bänken och kunde inte släppa dom med blicken. De måste ha känt sig väldigt obekväm. Jag var tvungen att fråga.
– Är ni verkligen Romeo och Julia? Och i sådana fall, hur kommer det sig, ni dog ju?
– Ja, vi är faktiskt Romeo och Julia. Vi dog inte på riktigt. Vi skulle bara låtsas dö så att vi kunde få vara ifred, men när vi låg där i graven och väntade på att få vakna upp, förde min familj bort min älskade för dom tyckte att han var en skam och inte fick dö bredvid mig, sa Julia.
– Men om de förde bort Romeo, hur kan ni då sitta här tillsammans?
– Bara för några veckor sedan skulle jag gå en vanlig promenad här i parken för att rensa mina tankar. Det satt så många olika kärleksfulla par på bänkarna och alla var så lyckliga. Men på en bänk, den här bänken faktiskt, sa Romeo och pekade på den bänk som han och Julia satt på, satt en flicka helt ensam och såg så olycklig ut. När jag tog några steg närmare började hennes ansikte att se så oerhört bekant ut. Sedan såg jag, det var flickan som jag för nästan 400 år sedan, lovat att älska hela mitt liv. 400 år tog det innan vi äntligen kunde få varandra för evigt, sa Romeo och sken av lycka.
Jag höll tillbaka känslorna som jag fick av att höra hur Romeo berättade om deras lyckliga möte och gick vidare till nästa fråga som jag var väldigt nyfiken på vad de skulle svara.
– Nu lever ni ju på 2000- talet, men ni klär er i samma kläder som ni hade förr, brukar ni få många blickar på er och kommentarer om vilka ni är?
– Romeo och jag hör egentligen inte hemma i den här världen. Visst, jag tycker väldigt mycket om 2000- talet, mest av allt maten, men vi får inte glömma vilken tid vi kommer från och genom att ha samma kläder nu som vi hade förr, så bär vi minnen med oss, bra och dåliga, berättade Julia med ett snett leende på läpparna.
Men det som inte är så bra är ju att vi får väldigt många blickar på oss. Folk tror att vi är två konstiga hippies som klär ut sig för att få uppmärksamhet, tillade Romeo med ett hest skratt.
Jag skrattade lite tyst för mig själv innan jag fortsatte.
- Funderar ni på att skaffa några barn?
Julia tittade på Romeo innan hon svarade.
– Vi skulle väldigt gärna skaffa ett barn eller flera, men eftersom att vi har levt så pass länge så vet vi inte ens om det är möjligt. Och vi har ju nästan nyss träffat varandra igen så vi har inte hunnit börja på den fysiska delen riktigt än, sa Julia och blev lite smått generad.
Jag blev imponerad av att hon var så ärlig, så jag blev bara tvungen att ställa en påföljdsfråga.
– Har ni någon gång i hela erat långa liv älskat med varandra eller någon annan?
Det blev väldigt tyst i några sekunder. Till sist kollade Romeo på mig och öppnade munnen.
– Nej, vi har aldrig, någonsin älskat med någon. De flesta tror att vi gjorde det på våran bröllopsnatt, men det är inte sant. Vi skulle precis påbörja den punkten när vi hörde fotsteg i korridoren som var på väg mot Julias dörr. Jag var tvungen att lämna Julia och den natt jag trodde skulle förändra hela mitt liv, svarade Romeo med en aning nedstämd röst med fortsatte att le.
Jag blev helt chockad av hans svar att jag bara kunde komma på en fråga till som fick bli min sista.
– Tror ni att det finns fler från er tid som går runt bland oss nu i vår tid?
– Jag skulle nog kunna tänka mig det. Jag tror att det var ödet som gjorde det här för mig och Romeo så att vi skulle få ett bra slut på vår berättelse. Det är säkert fler som har fått samma öde som oss, så att de kan uppfylla sina starkaste drömmar, svarade Julia med en öm och mjuk röst och kysste sedan Romeo.
Jag kände att mitt hjärta började bulta riktigt hårt och jag fylldes med glädje av att jag fått uppleva denna lördagsmorgon med mina största förebilder, Romeo och Julia.
__________________________

Isabelle Persson, Big News,
2009-11-02



Jag tycker inte att den blev så jättebra men det tyckte tydligen carro. Jag tycker den låter så barnslig på nåt vis (haha)

Såhär skrev carro:

Men halli, hallå Isabelle, vilken sjukt fantastiskt underhållande artikel! Jag skrattade så gott här för en stund sedan så min man undrade inifrån sin dator vad sjutton som hände!

Du har ett helt fantastiskt språk, och vilken fantasi!

Två petgrejor ska jag skicka med dig, eller egentligen en petgrej och en överkursinfo! ;-)

Petet är att jag vill att du

fortsättningsvis använde antingen ”dom” hela tiden eller ”de” och ”dem”. Är man osäker ska man använda dom tycker jag. Det är helt okej.

Sedan ser det sjukt proffsigt ut om man skriver tidningsnamn, boktitlar och filmtitlar med kursiv stil, Big News. Det var överkurstipset det!

Solklart MVG, du har verkligen skriftspråket, du borde fundera på en karriär med ord!

/ Carro

Jag blev så glad när jag läste det. Åhhhh jag sitter här och små flinar för mig själv. Åh nu blev min dag plötsligt as bra!

Puss♥


Skolan...

Just nu sitter jag på skolan och har skoj! NAAAAT. Men det är SO, och det är väldigt bra eftersom att jag behöver lite tid till att skriva. Men nu sitter jag ju och bloggar istället. Inte bra.
Jag skriver mer när jag kommer hem.

Puss♥/victor och isabelle!

Nu ni..

Nu är det bestämt. Bara kontraktet kvar. Vi har entligen fått huset sålt för 1 200 000. Vi begärde 50 000 mer, men snåla som dom va, så hade vi inget val. Det blir nog så att mamma och jag flyttar någon gång i januari, februari. Jag ser lite fram emot att få inreda oh köpa nya saker, men jag kommer sakna huset nå fruktansvärt. Tänkte bara dela med mig den lilla nyheten. 

Godnatt mina små stjärnor!♥ 

Det rullar på...

Jag har kommit igång lite nu med skrivandet på SOn. Men det flyter inte på som de brukar göra jag vet inte vad som är problemet. Jag hoppas att det går bättre imorgon annars ligger jag illa till.
 

Jag måste säga att jag blir glad över att kolla på min statistik numera. Det verkar inte som att jag har ett så tråkigt liv ändå. För då skulle ni väl ändå inte läsa? Eller är det jag som är osmart nu igen...

Puss♥

Ledsen flicka

Buhuhu. Mitt spotify funkar fortfarande inte. Jag blir så ledsen och sur och just nu vill jag bara slita av mig håret och skrika! Inte nog med det så har jag inte gjort något på SOn heller för jag behöver hjälpav mamma som inte är hemma. Så jag har inte gjort ett piss på den! Men nu kom hon hem tror jag....

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÅÅÅHHHHHHHÅÅHHHHHHHHHHHHHHHH :(

3/11

Idag... idag, idag, idag. Finns inte så mycket att säga om dagen. Det har varit en helt vanlig skoldag. Inte så  speciellt kul och jag erkänner att jag inte varit på topp humör precis. Jag har träningsvärk i armar och ben så jag orkar typ inte röra på mig. Det värker så fruktansvärt!
Snart ska jag börja med SOn. Det känns inte som att det kommer att bli någe bra för jag hittar nämligen ingen fakta om Egypten (landet som jag skriver om). Men det löser sig nog.

Ikväll blir det god middag. Kyckling och nå grejs! Låter inte det smaskigt?

Jag skriver mer sen!

take care // isabelle♥

Klar!

Woho. Tänkte bara berätta lite snabbt att jag är helt klar med SV uppsatsen nu! Duktig flicka.

Jag tänkte också berätta om mitt samtal med Elin. Som jag sa var vi på väg tillbaka och vi börjde prata om att blogga. Om hur mycket man är redo att berätta för hela Sverige (ni som nu läser) om sitt liv. Och om man inte vågar skriva hur man känner för man vill inte ha några kommentarer eller frågor i skolan m.m. Ibland önskar man att det var en dagbok som alla kunde läsa men ingen kunde säga något eller fråga något. Jag tycker verkligen jätte mycket om att skriva blogg nu för tiden. Det har blivit roligare för att fler och fler läser och tar del av mitt liv genom bloggen. Är inte det lite skumt. På något sätt så kan man ju känna en person genom att läsa ens blogg varje dag för att få höra om nya händelser. Galet men kul!
 

Nu är det ju så att jag hittar väldigt mycket gamla bilder (inte allt för fina) sen jag var lite yngre. Som den här bilden. Den föreställer en 12 årig Isabelle (fjortis) Persson som brunett. Den ni!

Pussar & kramar♥

2/11

Shooballabejkon

Idag har jag gjort något bra när jag kom hem. Jag skrev klart SV uppsatsen. Och jag vet vad ni måste tänka, den skulle hon ju skriva klart igår? Men jag ändrade mina planer lite. Eller jag orkade helt enkelt inte igår. Men nu har jag ju skrivit klart den så nu är allt bra! Eller jag har inte skrivit klart den helt och hållet, bara kladden, så nu ska jag bara renskriva på datorn, men det går fort.
Jag tänkte till och med vara så snäll och låta er få läsa den. Men det blir efter att carro har satt betyg på den, och om jag inte får nå bra så får ni inte läsa! Moahahaha.

Idag hade vi en speciell skoldag. Alla killar var på killmässa så vi tjejer blev helt ensam på skolan. Då hade lärarna planerat lite skoj. Först såg vi på Juno, men vi hann inte se klart den så då gjorde vi det efter lunchen. När filmen var slut blev det lite frågor kring filmen. Sista men absolut inte minsta saken var lite jobbig. Då gick vi till TRIM och där delade Pernilla och Sussie upp oss i tre grupper med ca 12 stycken i varje. Min grupp började med att köra 25 min pump, sen 25 min vila och till sist 25 min spinning. Jag som va på spinning igår! Herregud vad duktig jag känner mig. Sen så ska jag på aerobics kl.20.00 ikväll. Jag kämpar på hårt måste jag säga. Lite stolt får jag vara över mig själv nu.

När vi slutade gick jag med Elin tillbaka till ''byn'', och vi hade ett väldigt intressant samtal som jag tänkte dela med mig. Dock inte just nu, jag skriver om det lite senare, när jag fixat allt med SV.

take care // isabelle♥


Bra jobbat I!

Wow. Nu har jag nyss kommit hem efter ett spinningpass på ca 40 min. Jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Herregudarns va jobbigt det va. Men det är ju total värt det. Jag känner mig så duktig nu efteråt liksom. Så det blir spinning varje söndag i fortsättningen (om det inte krockar med fotbollen). Imorgon ska jag också träna, men då blir det aerobics. Det är himla kul faktiskt. Det påminner om dansen, som jag saknar väldigt mycket. Jag har blivit så hurtig av mig. Bra jobbat I!

Bilden är från Frankrike (Paris) och jag va typ 10 tror jag.. Söt tjej!

Dåligt

Jag har ganska tråkigt, och varför sitter inte jag med SV nu?




Skärp dig Isabelle! 

1/11

Godmorgon solstrålar!

Nu börjar det närma sig jul. Jag längtar as mycket. Tänk vad mysigt med alla ljus som hänger på träden ute, alla ljusstakar och man bakar med familjen, köper julklappar, kollar på julkalendern (som oftast suger nu för tiden), kollar på snön som faller alldeles perfekt på marken. Åh gujag kan knappt bärga mig. En månad kvar. Hm, hoppas att den går fort!

Jag borde inte sitta här just nu, utan jag borde sitta i köket med en penna i handen och skriva klart mi SV artikel. Faktum är att jag aldrig skrev klart den i.. torsdags va det va? Så jag bör skriva klart den idag så jag kan fokusera lite mer på SO uppsatsen till veckan. Den ska ju in på fredag så jag hinner nog.

Idag ska jag vara hurtig och gå på spinning med I. Jag har inte tränat på hela veckan, har fått lite ''hinder''. Men idag ska jag iaf träna. Också har mamma köpt två månaders kort där på TRIM nu så jag måste minst träna 2 gånger i veckan har jag bestämt mig för. Jag har ju fobollsträningar snart också, så jag hinner kanske inte träna mer än så. Men det blir bra det!
Efter spinningen blir det en lång dusch tror jag. Men sen lä jag ju få hjälpa mamma att kratta eller något annat fysiskt som har med naturen att göra. 

take care
         // isabelle 

RSS 2.0