26 januari

Some people belives in something, some people have a past and some people are just livin there life. That's the part that i like. We all have our own destiny. Something to look forward to. But that's not all of us. It's just a small part of the world i'm afraid.

Gaaaaaaaaah, this is killing me!
Jag har en sån fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen efter cupen. En riktig plåga! Synd att det inte gick så bra på cupen då. Menmen, det är ju en till om två veckor så vi får väl ta och vinna den då.


love is a beautiful thing,
when you knows how to handle it
// isabelle


19 januari - stjärnor på is

Idag skulle alla 8:or på matfors åka till gärde och åka skridskor. Så vi åkte buss dit kvart över 8, när vi kom fram var det bara att ta på sig skridskorna och åka. Jag kan ju inte direkt säga att det gick galant, men hyffsat iaf! Till lunch fick vi hamburgare, mums! Åkte hem kvart över 1.

Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men du kanske vet?
Jag ska iaf ta en lång varm dusch, sen får ödet bestämma!


I hold your hand through all of this years
// isabelle

18 januari

Igår, gjorde pizza med mamma. Det blev ganska gott faktiskt. Min blev inte så jätte stor men tillräckligt för att mätta min mage. 

Senare på kvällen skulle mamma ut på föräldravandringen (gå på byn med reflex väst och hålla koll på ungdomar) så jag blev ensam hemma. Det blev lite ändrade planer, för jag skulle ju egentligen vara med brudsen, men det blev ännu en hemma kväll med film och gotta.

Idag, mamma och jag ska till kusinerna och fika. Kanske pratar lite mera om resan som jag, mamma, Rebecca och Margaretha ska åka på. Det verkar som det blir Egypten, men vi har inte riktigt bestämt oss ännu. 

  

Why do I still care?
// isabelle

                                                                                          


17 januari

Jaha, då var man förskyld också. Som om inte den här veckan redan har varit tillräckligt hemsk!

Igår satt jag bara hemma med mamma. Vi tjocka godis, dricka och kollade på let's dance. Det är ganska mysigt att vara hemma ibland också. Men då menar jag inte varje dag! 

Ikväll blir det förhoppningsvis lite roligare, med två av världens snyggaste och knasigaste filurer. Men det är ju inte säkert att det blir nåt eftersom jag inte är så jätte pigg. 


it's a short life
// isabelle
    


15 januari

Uscha, fy, blä, äckligt!
Att de ens kalarar av det. Att de ens vågar ge sig in på det. Det funkar inte, det kommer det aldrig att göra heller. Sånt som de gör tycker VI inte om. Eller hur? 

Vi spottar på dom, vi knuffar dom så de faller men vi sparkar inte på dom. Vi visar dom ingen heder. En stark blick är allt vi ger. Den blick som visar att dom inte har nåt här att göra, att dom inte passar in här! Det är allt dom får. Sedan vänder vi på klacken med ett brett leénde på läpparna. Även fast vi vet att det var rätt, så känner vi tvärtom. Men det måste göras, och det är vår plikt att se till att det utförs.


I look at you, you bite your tongue
You don´t know why or where i´m coming from
// isabelle 

  

11 januari

Så nu sitter jag i åre framför datorn? Så skulle det inte precis vara. Jag ska ju vara i backen och åka bräda nu! Om det inte vore för att det bara är is i backen. Jag åkte inte hit för att åka skridskor ju. Men vad ska jag göra nu då?
Jag kan ju inte bara sitta inne hela dagen. Det kanske blir så att jag går ut och går eller sätter mig ute och solar.

Igår kväll så blev det att slappa framför tv:n. Jag, pappa och André kollade på World Trade Center. Hua, jag har nog aldrig varit med om nån hemskare film. Alla bara dog. Den var så sorglig. Jag skulle lätt ha grinat hela filmen, men jag höll tillbaka tårarna, men det kom faktiskt några tårara på slutet för då kunde jag bara inte hålla mig.


Where did i go wrong, i lost a friend
// isabelle

6 januari - it´s your time to cry

Nu var det ett tag sen jag skrev. Jag har fått några klagomål här och där, men nu är jag igång igen.

Nyår tillbringade jag med en massa folk och väldigt god mat. Det var en trevlig kväll.

På lovet har jag mest bara tagit det lugnt och vilat. Tjocka en himla massa godis, så nu blir det stenhård
träning framöver. Inga mer gosaker för min del!
 

I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I´m ready to break                                                                                                                              // isabelle

RSS 2.0