2011-07-27

Kanske skriver lite då, lite.


Isabelle.... Har du dött??!!!

Eh ja, kanske, det?

Fast bara på låtsas. Jag har helt enkelt tappat hoppet om denna blogg. Vad skriver jag om egentligen. Skriver jag för mig skull eller för andras skull. Knappast för min egen skull för då skulle det se helt annorlunda ut här. Saker jag inte kan skriva och som jag inte vill skriva. Alla ska inte veta allt och just därför finns det inget att skriva om.

När Agnes köpte sitt anteckningsblock igår fick det mig att tänka på att jag vill börja skriva en dagbok. Där kan jag skriva om allt och alla och hur jag känner för vem som helst utan att någon tar illa upp och jag blir inte kallad för en "jävla subba" som jag förmodligen skulle bli kallad för om jag skrev skit om folk här (LOL borde fan göra det egentligen(fast nä)). 

Så mina tankar och funderingar håller jag för mig själv men hur jag ser från mina ögon kan ni få ta del av. Bilder från olika händelser. Tänker inte skriva mer här. Ni får försöka lista ut eller hitta på runt omkring bilderna. Ja så får det bli helt enkelt.

Utan ord.

2011-07-19

Goddag!

Sitter fortfarande på jobbet vilket jag kommer göra i en 20 min till. Haft ganska mycket att göra idag vilket har varit roligt så dagen går lite fortare. Sen så har jag nog läst igenom alla sms på felsms och skrattat som fan (dock inombords). Har endå jobbat på bra idag tycker jag.

Ikväll ska jag vara med aj. Vet inte riktigt vad vi ska göra men ev. kika på lite resor eftersom vi ska åka när jag slutat jobba. Det ska bli så otroligt skönt att få komma bort från detta skitland. Jag är så less på Sundsvall och Sverige nu att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allt är så jävla tråkigt här. Fan det är ingen som vill göra något roligt längre.

Aja, skit samma. Vi kanske hörs sen, fast kanske inte.

Mysdag.

Tog första steget in i lägenheten och jag möttes av en ljuv doft av nybakta bullar. Det är inte helt fel att komma hem till det, även fast jag inte är så förtjust i det. Mammas bullar går faktiskt alltid ner.

Resten av dagen/kvällen ska jag tillbringa i min säng med gosfilten, tjockmilda och några filmer. Har redan tagit på mig pyjamasen och krypit ner.


2011-07-18

Hi my name is Bob and I work at my job.

Satan vilken seg dag det har varit. Har fått typ 10 samtal på hela dag så det har varit hur degit och tråkigt som helst. Är typ hyfsat rastlös kan jag säga. 30 min kvar och jag räknar sek som vanligt runt den här tiden.

Eftersom det är fult väder och jag börjar få ont i halsen så blir det filmkväll. Nästan så att jag tycker om när det är fult väder. Då behöver man inte känna någon press på sig att man måste hitta på något roligt.

Orkar ej skriv mer nu. Vi hörs ev. när jag kommer hem. hejdå!

2011-07-17

Hej på er alla!

Idag har det varit strålande väder så jag och mamma åkte ut på ön och solade. Blev även ett dopp i det kalla för mig. Kände att det var på tiden för mitt andra dopp i år.

Igår var vi ju som sagt hos mormor i stugan. Hon bjöd på jättegod mat och gott fika. Det var mycket trevligt. Lite senare skjutsade moster hem mig och då tittade jag bara på film och hade det bra med mig själv. Sov även ensam, hur cool är inte jag? Helthelt själv var jag. Så modig asså.

Här kommer lite bilder från kvällen.







Mormor 70 år.

Snart åker jag och mamma till stugan för att fira mormor med Uno, Magnus, Margaretha, Agnes och Rebecca. Det kommer nog bli riktigt trevligt och mysigt med en hel del god mat. Tar med kameran också. Tänkte försöka få till en bild på mormor, såg att jag typ inte har några bilder på henne.

Jag blir iaf inte kvar där över natten. Tar bussen hem och då ska jag eventuellt vara med emson. Blir roligt det tycker jag!

Ha en bra kväll!




2011-07-16

Godmorgon!

Imorse kom mamma och väckte mig runt halv elva och ville att jag skulle gå ut med hunden. Vilken superduperrolig överraskning va? Iaf så hade jag inte mycket till val så det var bara att klä på sig och börja vandra.

När jag väl var ute kom jag på att jag var sugen på att springa. Så när jag kom hem bytte jag om till löpkläder och nu sitter jag här och väntar på att ipoden ska få lite mer batteri i sig. Perfekt väder är det dessutom. Ingen sol som hettar och lite vind som fläktar men endå lite kvaft i luften. Utmärkt.

Efter löprundan blir det till att hoppa in i duschen och sedan gör sig snygg. Min otroligt underbara och fina mormor fyller 70 idag så vi ska till stugan och gratta henne. Tänk att hon är 70 år. Det är helt otroligt vad tiden går fort egentligen. Herregud. Tur att hon inte läser det här för då skulle hon väl fly landet...


2011-07-15

Hemma från jobbet idag.


Du ska älska mig.

ALLTSSSSSSSÅÅÅ GU VAD SNYGGGGG JAG ÄR ENDÅÅÅ!!! GÅR JU EJ ATT MOTSTÅ BA.






I can be colorful.

Johan på jobbet "Fan vad du jobbar på Isabelle, du verkligen försöker och vill lösa saker, jävligt bra jobbat"

Kändes som ett lyft.


Dramatikens tjej.

Jag har inte fått ett samtal på 47 minuter, nu 48. Så jag har ingenting att göra, jag i stort sätt bara sitter och glor på skärmen då jag egentligen skulle kunna ligga ute i solen titta på små molntussar som svävar ovanför. Nu börjar det bli lite jobbigt att sitta inne framför en dator hela dagarna. Tre veckor har jag kvar här inne sen är jag fri.

Nej jag sitter inte i ett fängelse även fast det kanske låter så. Är inte ett dugg likt ett ens en gång. Egentligen så är det inte så tråkigt heller. Det är många som har semester, bland dom så finns Anders med. Det var ju han som gjorde dagarna roliga här. Plus att jag blev placerad nere i hörnet den här veckan där endast jag sitter, helt ensam. Har inte ens någon att diskutera ost med. Jag längtar nästan efter ost fast det luktar och smakar äckligt.

Samtal kom efter 55 min.

Snart är det lunch. Då ska mitt ansikte få möta solens varma strålar.

2011-07-14

Det är morgon!

Jobbet kallar och fast att det onda i halsen börjar föröka sig så ska jag dit. Känner mig faktiskt inge pigg alls. Smått hänging, lite ont i halsen lite svårt att andas. Har även ont i huvudet. Trots detta så pallrar jag mig bort mot jobbet för egentligen så är det inte förkylning jag känner.

Inatt så drömde jag att jag fick en utskällning av en av dom yngre killarna på jobbet. Jag hade inte direkt gjort något större fel, bara skrivit ner på en postit-lapp vad en annan sagt åt mig och sedan gav jag lappen till Jonas, som jag fått för mig att han heter. Då kom han fram, skällde på mig lite argt och sedan tog han mig i handen. *Då ringde klockan*


At the end of the day, the truth is all we got.

Jag svarar i telefon, svarar på deras frågor och lägger på. Twittrar lite om mina tankar som tydligen 28 st är intresserade av att höra och jag kollar på face hur alla andra spenderar sitt sommarlov. Varje dag ser likadan ut.


2011-07-13

Godmorgon!

Sitter på jobbet nu och gör typ, ingenting. Väntar på samtal som aldrig kommer. Snart morgonbön dock. Eller asså morgonmöte.


Napparna var iaf goda eftersom mitt snor är väldigt salt.

Nätfrys.


Men vi har kult endå. Egentligen!


2011-07-12

Godmorgon!

Idag är det vackert väder igen så jag valde att ta på mig min fina, blommiga långklänning. Kände att den passade bra just idag. Dessutom så hinner jag få lite sol på rasterna och då är det lätt att bara dra upp den lite ovanför knäna så benen får känna på värmen också.

Efter jobbet ska jag till fotografen här i haga och ta en ny bild till mitt moppekort. Haha LOL. Vill ej köra moppe men måste göra det till jobbet nu när mamma är ledig. Hinner dock knappt få kortet så har jag jobbat klart och tänker inte köra något mer iår. Så enlligt mig är det lite onödigt men visst, man vet aldrig. Kan ju vara bra att ha.

När jag varit där ska jag ner på stan för att träffa Saggi. Vi ska nog ta en fika eller något liknanade och sitta ute om det fortfarande är fint väder då. Vi har ju lite roligheter att prata om. Men nu ska jag ta och åka. Ha det.



2011-07-11

Godkväll.

Idag var det jobb återigen. Femte veckan är jag på nu. Tänk vad tiden har gått fort egentligen. Sen är det bara tre veckor kvar. Två veckor kvar till första lönen! FETT MED CASH!!!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Har lust att leka med någon vän med vem vill och vem bor i stan. Åker inte till matfors eller till något annat ställe som ligger över en mil härifrån. OK!?

Här kommer Saggis iphonebilder från the gate party:








2011-07-10

Men hallå där!!!

Det har varit en fartfylld vecka så bloggen blev jag tvungen att lägga på sidan. Men nu är allt över och jag tänkte berätta lite kort vad som har hänt.

Onsdag, torsdag, fredag och lördag har tillbringats i Agnes lägenhet innan GF och vi har haft väldigt roligt. Vi har träffat hur mycket roligt, snyggt, fult folk som helst. Och fan jag orkar inte ens berätta om veckan. Den har varit asbra helt enkelt. Bilder kommer på fejjan. Tar på tok för lång tid att lägga upp alla här.


2011-07-08

GODMORGON!

Här är man uppe tidigare än tuppen vettu. Skitkult att jobba idag känner jag. Fast en kaffe på det här så är det ju lugnt sen. Det får bli en powernap hemma hos Agnes innan vi beger oss ner.

Orkar inte skriva. Har mer bilder att bju på nu men tar för långt tid att lägga in dom just nu så därför måste ni vänta lite till.

Åh måste ta bussen till jobbet idag. Rusar iväg nu jag. Ha en bra dag så kanske vi hörs sen!



2011-07-07

Goddag, eller godmorgon för er som inte har ett jobb att sköta!

Hade tänkt blogga igår på eftermiddagen men blev inte så pga hade absolut ingen tid till det. Stressade sönder tror jag fast vi egentligen inte behövde det. Ikväll kommer jag stressa ännu mer. Ska vara på stan klockan sju, slutar fyra och måste äta, duscha och fixa mig hos Agnes före. Måste ju se september också så jag har inget annat val än att få ihop det hela.

men nu ska jag fortsätta jobba och tyvärr har jag bilder att bjuda på men inte nu. Har ej hunnit lägga in dom på datorn ju. Kommer förmodligen i slutet av veckan.

ha en bra dag/kväll! 

2011-07-06

Godmorgongodmorgon hör fåglarna kvittra...

...och sen kunde jag inge mer. Hoppas ni har haft en bra natt och fått mycket sömn. Jag vet iaf att jag slockande så fort mitt hår snuddade kudden, dock så har jag inte fått tillräckligt med sömn. Börjar piggna på mig mer och mer, en kaffe på det här så.

Nu när ämnet endå är i luften. Jag har lärt mig att drick vanligt kaffe. Drack så mycket i början för jag var så sjukt trött på dagarna så nu behöver jag bara en sockerbit och lite mjölk i så är det perfekt. Klarar mig egentligen utan sockret men när det finns så blir det ju att jag tar. Kult va!

Måste få ge en kommentar till min utstyrsel idag också. "DEN ÄR ASFUL". Har på mig mjukis/blöjbyxor och en pösig långärmad från gina. Bekvämt? Ja, men inget jag vanligtvis skulle åka till jobbet med. Men eftersom jag ska till Agnes varje dag efter jobbet hela veckan så kommer mina andra kläder bli kvar i hennes lägenhet vilket leder till att jag inte kommer ha något kvar i min lilla garderob. Tänkte ju int' så långt ja' ä'.

Men ja, nu ska jag sluta babbla. Ha en trevlig dag så hörs vi förmodligen under dagens gång!



Hey sexy lady

Vi bildar ett stativ.

Det var inget som lockade på birsta idag förutom donken. Planen var att jag skulle komma hem med ett par högklackade skor men när jag för en gångs skull är ute och letar efter ett par finns det inga som jag vill ha och om jag vill ha dom så finns inte rätt storlek. Så som det alltid brukar vara med andra ord.

Dock så hade vi det riktigt mysigt endå. Vi skrattar, sjunger, pratar, går med våra mörkhyade rumpor, gömmer oss, småskriker, skrattar ännu mer, kramas, skäller på varandra, förlåter varandra, flamsar på, bryr oss inte. Det är vad vi gjorde på birsta. Emma var den av oss tre som verkligen shoppade för lönen så att säga.

Kom iaf hem klockan åtta med lite stress i magen. Tvätten, en promenad med Milda, packning och duschen väntade. Hann dock med allt så nu sitter jag här och tar några djupa andetag innan jag kryper ner i sängen med min lilla gos. Måste sova bra inatt så jag är pigg tills imorgon. Upp klockan kvart i sju och jobba och direkt efter jobbet ska jag till "Agnes lägenhet" på södermalm för att äta och ha det riktigt trevligt med hon och Emma innan vi börjar våran streetfestival-vecka.

Just av den anledning säger jag godnatt nu också hörs vi imorgon!



Svar på kommentar.

Anonym om 2011-07-03:
jag är ute efter ett par jeans och ni såg ut att ha fina bådatvå,vart är dom köpta? :) fin blogg!


Svar: Tack så mycket, vi trivs båda två väldigt bra i dom. Mina finner du på Cubus (fann iaf, köpte dom för över ett år sedan men tror att dom finns kvar) och Emmas finns på Ginatricot.

Spontant.

En sak jag finner roligt att göra på jobbet: Pilla i örat och sedan titta på fingret. Man blir faktiskt förvånad över vad som ligger och gömmer sin under nageln efteråt.

Ps. jag tvättar händerna nog + att jag pillar bort all smuts under naglarna efter så det är inte äckligt att hålla mig i handen Ds.

Död dag.

Fått kommentarer och sms om att jag är med i tidningen idag. Känns inte bra faktiskt. Lite förnedrande och lite hemskt att mitt ansikte ska behöva visas inför hela Sundsvall. Inget jag strävat efter precis.

Annars har dagen inte varit så speciell. haft fullt upp på innan lunchen och har ingenting att göra nu. Slutar om tre timmar och jag sitter och räknar sekundrar. det kommer bli en jävligt lång eftermiddag.

Dock så ska jag ju på birsta med Emma och Agnes efter jobbet så jag hoppas att det väger upp. Eller jag vet att det kommer väga upp.

Nu ska jag återgå till mitt "jobb". Hörs sen!

2011-07-05

Godmorgon!

Igår var en jävla skitdag. Förlorade mot alnö med 0-10- FATTAR NI hur dåligt det är!!! Förstår inte hur vi kan förlora med så jävulskt mycket. Nog för att dom ligger etta i serien men endå. Knasigt.

Nu när vi endå pratar om matchen så ångrar jag starkt att jag läste tidningshelvetet imorse. Åh vad jag hatar ST och deras jävla kameror. Det som var bra med bilden var att jag såg brun ut vilket jag inte ens är. Det absolut enda positiva.

Nu ska jag göra av med lite ilska på jobbet. Hejdå.



No holes

Turn me on.

Först var det en kort arbetsdag men den sista timmen kändes som en hel vecka. Fick inga samtal och hade inget annat att göra så jag bara satt och glodde, typ. Dock så är jag hemma nu och förbereder mig inför kvällens match. Är nervös men samtidigt sugen på lite kick some assss. Hoppas det blir så också.

Börjar för övrigt bli väldigt peppad på gatufesten. Har fina planer med Agnes och Emma som jag hoppas blir lyckade. om de blir det så komemr det bli en underbar vecka.


Fick visst med mig dessa hem från midsommar. Jag tänker
missbruka dom på GF så var beredd. TRE KYSSAR!


2011-07-04

Godmorgon!

Det är måndag, det är soligt och det är en ny arbetsvecka. Det är inte bara en arbetsvecka utan också en vecka full av festligheter. Håller tummarna för att det kommer bli bra. *Peppar peppar*

Att vara tillbaka på jobbet känns inte ett dugg jobbigt faktiskt. Bara kul att träffa alla och att få svara lite i telefon. Plus att denna vecka kommer gå så otroligt snabbt för jag har saker att göra på kvällarna varje dag. Som ikväll har jag match. På sörforsvallen för er som är intresserade, klockan sju skulle jag tro.

Nu måste jag kila. Ha en bra dag!




Ny topp.

Jag och mamma beställde en ny topp idag. Virkad, vit och perfekt till sommarn.


Ute i den varma sommaren. Ps. Emson i tro...

mms_img59873 (MMS)

Ute i den varma sommaren. Ps. Emson i trosor ds.


2011-07-03

Goddag!

Igår hade vi en väldigt spontan kväll vi flickor. Först låg vi på sängen och babblade på om en hel del och vipps så var klockan halv nio och ingen hade ätit middag. Så vi fick den brillianta idén att gå ner på biteline och käka vilket vi gjorde. Uppiffade och nysminkade gick vi ut i regnet och tog oss ner på stan. Först trodde vi att det skulle vara fullt där men det var ganska tomt så plats och mat fick vi. Åt oss proppmätta och gick sedan vidare mot hamnen. Pratade om en massa tokiga händelser som skulle kunna hända och som har hänt. Det var verkligen en mysko kväll med endå trevlig.

Vi var inte riktigt redo att gå hem efter vi varit och satt spår i hamnen så vi tog oss ner till ån och gick längs med den bort till sporthallen. Det var allra första gången som vi gick där och det bevisade att vi verkligen missat en ofantligt fin del av sundsvall. Det var helt sjukt mysigt och vacker där. Med träden, vattnet och den lilla grusvägen. Jättemysigt var det.

Efter den promenade kände vi oss iaf nöjda och började vandra hemåt. Gick förbi hur fina hus som helst på vägen och det kändes inte ens som att vi var hemma i Sundsvall. Det var inte en sundsvallskänsla. Vet inte vilken känsla det var men det nästan pirrade i magen av alla gosiga och vackra hus som fanns där. Har svårt att förstå att jag har kunnat missat så mycket av en sådan liten stad. 

Imorse vaknade vi runt elva men låg kvar i sängen. Agnes åkte hem strax efter och Emma sitter fortfarande här med mig i soffan och tittar på klockan åtta hos stjärnorna. Det var längesen jag hade så trevligt så det tackar jag för!

 

Lördagkväll

Emma och Agnes är här och sällskapar mig ikväll. Hungrig är vi så därför ska vi gå ner på biteline nu och käka lite pizza sen vet jag inte vad vi ska göra. Bara leva och vara mysiga antar jag.

Ha en bra kväll!




Stan med agnesmjo.




2011-07-02

Godmorgon säger jag som fortfarande ligger i sängen.

Idag är det en helt vanlig lördag i juli med fult väder och fuktig luft. Hade väl planer på att sole i början på veckan men jag tror jag skippar det och tar mig ut till birsta istället. Dock så vill jag inte gå själv. Har både ringt till kusin Amanda och till Agnes men ingen svarar. Jag får väl vänta en stund helt enkelt.

Annars då. Gåedagskvällen kanske. Slutade med att jag tog en prommis ner till Ella och vi var ute och gick. Pratade om allt mellan himmel och gjord som vi alltid gör på våra promenader. Sedan gick vi upp till hennes kusins nya lägenhet där bland annat mig granne befann sig. Dock så kom jag inte på att det var min granne så då kände jag mig lite dum för att jag inte hälsadepå han. Haha åh. Vi var bara där en kort stund och sedan gick vi på en kort prommis till och sen gick vi upp till Ella och käkade godis.

Hade en mycket trevlig kväll faktiskt. Lugnt och skönt.

Nu ska jag duscha och göra mig iordning.

Fredagkväll.

Snacka om att jag blir trött av det här vädret. Skulle kunna somna nu om jag ville, vilket jag inte vill. Jag vill göra något roligt men samtidigt lugnt. Vill bara ha lite närhet liksom. Gör ju som sagt inte ett skit på vardagarna så jag vill gärna ta vara på helgerna så gott jag kan.

Vad ska jag göra ikväll då? Först hade jag planer med Agnes men det dök upp något så jag vet inte men tror att vi kanske skulle leka imorgon istället. Så då tänkte jag leka med Michaela men hon var osäker på om hon kunde så hon skulle höra av sig lite senare. Sen vet jag inte så mycket mer. Antar att det bara är att vänta och se vad som händer.


På jobbet.

Nu är det lite segt. har nästan inte fått några samtal alls och har typ inget annat att göra. Skulle gärna ta helg nu men är en timme och femton minuter kvar av dagen tråkigt nog.


2011-06-01

Godmorgon mina vackra.

Idag är det fulväder som det var sagt på väderprognosen och tyvärr så ska det vara sånt här väder hela helgen. Den enda tiden på sommarn då jag är ledig är det fult väder. Sen på måndag ska det bli strålande sol igen. FML.

Det är iaf fredag och det kan jag ju alltid känna mig glad över. Sista arbetsdagen för denna vecka liksom. Så nu har jag jobbat i tre veckor. Efter nästa vecka har jag jobbat hälften. Tiden går bra fort endå asså. Första veckan kände jag typ bara att jag ville dö för då var det ju sju veckor kvar, men nu är det fem veckor kvar och snart fyra veckor kvar. Det är både bra och dåligt att det går fort. Sommarn kommer bli kort för mig iår.

Förresten! Matchen igår ska jag ta och berätta lite kort om. Vi förlorade. Vi hade två avbytare och i slutet på ena halvleken skadade sig Ida och kunde inte gå så då hade vi en avbytare. Ungefär samtidigt i första halvlek skadade Issa också foten och kunde inte spela så inför andra halvlek stod vi utn avbytare så alla blev tvungen att spela hela matchen. Haha och jag som hade tänkt spela sammanlagt drygt 20-25 min kanske. Jag fick nästan spela två halvlekar. Dock så fick jag kramp i vaderna de sista tio minutrarna så då blev vi en mindre på plan dessutom. Så det var synd att det blev så, annars kämpade alla på jävligt bra tycker jag. Kanske inte blev så kort om matchen endå.

Men nu är det nog om det. Jag slänga på mig jackan och skorna och bege mig bort mot jobbet.


RSS 2.0