23 februari

Nu är jag förvirrad. Jag förstår inte, va det bara en lek? Skulle jag ha förstått det? Såg det ut som om jag förstog det? Verkade det som om jag tyckte det va kul?

Jag tyckte inte om den här leken, hoppas att du gjorde det, hoppas att du inte blev besviken, att dina förväntningar inte var för höga,
hoppas att du är lycklig nu!

all I can do, is try // isabelle

22 februari

igår: klev upp halv 8 för att jag och pappa skulle åka till hassela. Det var väldig kul för jag har inte åkt så mycket i år. Så det var kul, bara det att det var jätte kallt. Iaf så blev jag och pappa bortbjudna på middag och efter det så skjutsade han mig till min lilla vän Michaela där kusin Rebecca också befann sig. Vi kollade på melodifestivalen och sedan på hot chick. Det var en väldigt mysig kväll, så tack för den!

idag: vaknade runt 10. Har inte sovit så jätte bra inatt kan jag lova. Låg klämd mellan Rebecca och Michaela, och Michaela låg till och med ovan på mig ett tag.

Dagen fortsätter med middag med pappa och sedan träning. 

beautiful, dirty, rich
// isabelle

19 februari

Nu va det as längesen jag skrev! Jag blir inte bättre och bättre, utan sämre och sämre. Så det är inte så jätte bra. Men jag försöker faktiskt.

Jag tycker att veckorna går jätte fort! Det är i för sig bra, för vi kommer allt närmare sommarlovet. Men jag har totalt tappat tidsbegreppet. Jag kommer inte ihåg vilka dagar det är, och när jag gjorde det och det och en massa annat. Det skulle kunna få sakta ner en aning. Åtminstone på helgerna. Dom går som ett race, hinner typ inte göra någonting ju!

Ikväll blir det plugging, tv och en varm lång dusch!

I wanna kiss you // isabelle


RSS 2.0