26 november

Nu har du haft din chans!
Du hade möjligheten till att säga sanningen och berätta allt. Varför gjorde du det inte?

Vad är det som hindrar dig från att göra det?

Jag vet redan allt så det spelar ingen roll längre. Jag ville bara höra sanningen från dig. Det är allt jag ville. Jag kan inte hjälpa dig med det för det är något du måste klara själv. Men om du tänker stå där som ett fån och låtssas som ingenting, så gö det.

Jag har väntat tillräckligt länge på att du ska berätta och jag tänker fortsätta att vänta och vänta tills du säger nåt. Tills dess, så fortätter livet på samma gammla sätt.






Love is the funeral of hearts
And un ode for cruelty
When angels cry blood
On flowers of evil in bloom
The funeral of hearts
And a plea for mercy
When love is a gun
Separating me from you




Sweet Dreams // isabelle


20nov

Det ska bli så skönt att vara ledig i morgon. Jag orkar inte med skolan längre. Det är så jobbigt och enormt tråkigt. Vill bara bort.

Sovmorgon i morgon då liksom. Vet inte vad jag ska göra på dagen. Åker kanske in till stan. Också hoppas jag att min söta rara lilla Therese tänker följa med? Eller tänker och tänker. Hon får så lov att följa med helt enkelt. Det har jag bestämmt nu.

Det blir väl att sitta framför tv:n med mamma och mysa nu. Kanske kollar på en bra film eller nåt i dn stilen.


ha det gött / isabelle

19nov

Snön faller utanför mitt fönster. Flingorna landar sakta ner på backen. Jag tycker verkligen om snö. Det är bara för underbart, så fint. Man får liksom tillbaka julkänslan och man blir varm i hela kroppen.

Julen har alltid varit speciell för mig. Vara med familjen, äta god mat och bara umgås. Och såklart får man ju julklappar!
Det är nog höjdpunkten av det hela.

Inte många dagar kvar nu.




It´s a little funny
keep it real / isabelle 

Man mår inte alltid bra av att veta sanningen

Vad vi än gör eller säger så har vi en plikt här i livet. Det är inte alla som följer den. Dom kör sitt egna race. Gör precis vad dom vill för att vara lyckliga och bara leva livet som det är. Dom tänker inte på vad konsekvenserna blir. Vilka dom sårar eller vad dom ställer till med. Lämnar allt efter sig, funderar inte en enda sekund på att dom de lämnar efter sig inte är med i leken. Dom blir sårade av dom som gör så här och dom är väl medveten om att dom sårar. Men endå tänker dom inte till. Dom frågar inte sig själva om det dom gjort var fel. Dom fortsätter med deras race.

Om det är så att ni inte förstår ett enda ord av vad jag säger, eller vad det är jag syftar på med den här texten så ska jag förklara.   

Lögner! Det handlar helt enkelt om hur mycket man kan dölja utan att ha dålig samvete.

Visst, ibland behöver man ljuga för att personen inte ska bli sårad eller må dåligt. Men tror ni inte att personen man sårar mår mer dåligt av att veta att någon man älskar ljugit för en, att den personen gjort något oförlåtligt och döljt det i flera månader, kanske tom ett eller flera år. Men dom tänker väl;
Det dom inte vet, mår dom inte dåligt av.
Men så är det inte. För innerst inne så har man den här tanken.
Så jag säger bara det, berätta sanningen. Även om du är rädd för att förlora någon som står nära, så kommer den personen att tycka att det var bra att du sa sanningen!

6nov - effektiv förbränning

Effektiv förbränning!
Ja eller hur, snarare effektiv död! Satt bara hemma och hade inget att göra, så jag kom på idén att jag skulle träna till en av i form filmerna. Det fanns två nivåer att välja mellen, nivå 1 och nivå 2. Ganska logiskt va? Eftersom det va min först gång som jag gjorde det här tänkte jag att jag skulle välja nivå 1. Men gjorde jag det kanske? Nej det gjorde jag inte. Så då började det lite lätt med en "uppvärmning", efter den nådde tungan ner till naveln. Sjukt va jobbigt det var. Sen så började själva alltet och asså. Ja...jag höll på att dö. Himlans vad jobbigt det var asså. Men jag är ju lite av en vekling så det var väl inte så där jätte oväntat. Men jag har endå bestämt mig för att jag ska försöka träna till som här filmerna varje dag, eller iaf varannan. Ett tips om ni tänker prova. Välj nivå 1 till att börja med!

Pussar och Kramar // isabelle :) 


5nov - Skriva blogg

Jaha, då blev det så här ändå. Jag hade bestämt mig för att aldrig skaffa en blogg. Har aldrig orkat heller. Men nu fick jag nåt ryck och bara kände för att skaffa en. Jag vet inte om jag kommer skriva här så mycket, men jag kan ju alltd försöka.

Så just nu sitter jag bara hemma framför min dator och skriver blogg. Låter ganska bra. Om någon frågar;
- jaha vad gör du då? :)
- nej jag skriver blogg, ;)
Låter ju riktigt bra faktiskt. Eller om man skriver mer så att det låter roligt, typ...
- jag skriver i bloggen såklart =)
Det låter ju sjukt grymt bra. Jo jag vet vad ni måste tänka om mig nu. Stackars människa, har hon inge liv eller? Jag har faktiskt ett liv men vet kanske inte riktigt vad det är menat att jag ska göra med det ännu. Men undertiden som jag klurar på det så tänker jag fortsätta att skriva blogg! Så nu börjar det. Bäst för er att ni läser!

Pussar och kramar // isabelle :) 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0