Åter igen plugg

Jaha då var man tillbaka på ruta ett angående pluggandet. Sitter just nu och försöker lära mig prefix och olika ords betydelser och var dom härstammar från. Jätteroligt, verkligen. Men har förhör imorgon så det är bara att nöta på.

Idag fick vi en inlämningsuppgift på matten som ska vara klar tills på måndag. Jag har gjort några frågor men har två kvar och det är jättesvårt! Fattar fan ingenting utan hjälp ju. Hur i hela friden ska jag klara av matte B när jag knappt klarar matte A?! Det funkar verkligen inte det här. Jävla s-k-i-t. Åh orkar inte tänka mer på det där just nu. Ska fortsätta med Svenskan.


2010-09-30

Godmorgon!

Hej alla gobitar. Idag hade vi sovmorgon igen, härligt. Börjar 10.30 med mentorsfika. Inte helt fel asså. Jag känner mig lite crazy idag måste jag få säga. SÅ JÄVLA BRA ASSÅ, woooohoow!

Det ändå tråkiga är att Milda har lortat ner min säng... Vilket betyder att jag måste renbädda. Fast det tycker jag att hon kan göra, den otacksamma jäveln!




Det kanske låter...?

Visst är det svårt att bara duscha kroppen utan att duscha håret. Jag har nästan misslyckats varje gång förutom ikväll. Jag bestämer mig för att bara duscha kroppen också när jag väl står där så glömmer jag helt bort att jag inte skulle ducha håret och gör det ändå. Jävla puckobrud!

Nu ska jag kika på idol och sedan BERG FLYTTAR IN och till det serveras nyponsoppa♥. Mumsfillebabba säger jag bara!



Här ser jag då fan i mig inte ut som lilla my iaf! Det är ju ett
som är säkert.

Suddenly he starts to believe

Jag begriper mig inte på min statisktik. Jag gör verkligen inte det. Från den ena till den andra dagen går det upp sen ner fett mycket och sen upp överraskande mycket och ja harregud jag vet inte vart jag vill komma med detta.

Jag sitter hemma och försöker lära mig prefixen som vi ska kunna tills på fredag. INte så svårt men jag kan inte koncentrera mig. Känns som att det finns så mycket annat att tänk på. Vad behöver inte ni veta men att det alltid måste vara något. Varför kan man inte över en endaste dag, få vara helt fri från problem. Det ska alltid klamra sig fast nåt runt benet som man ska dras med under en viss period och sen när det inte längre orkar hålla sig fast så kommer det nåt nytt. Det borde inte vara så ju! 

VEM FAN VAR DET SOM KOM PÅ PROBLEM?!?!? 







Vårt rum!

2010-09-29

Hej bloggen och alla läsare!

Jag sitter i rummet med Rebecca, Julia och Emma och lyssnar på musik. Fredrik har tagit hit fetaste basen och högtalare så nu jävlar är det partyyyyyy! Elleeeeeer?

Snart ska vi ha bild/teater/musik. Tråkigt. Fast nä inte så tråkigt. Man behöver ju inte vara nån superduper konstnär som tur är!

Vi hörs nåt sen. Pusssss

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Det blev visst lite stressigt imorse. Rebecca skickade sms ungefär vid 10 och sa att vi hade invigning av basketplanen kl.11.15. Ouups. Då blev det lite ändrade planer för Isabelle Persson. Tex så blev det ingen gofrulle som hon såg fram emot och det blev ingen långprommis med Mildisen som hon dock inte såg fram emot men ändå. Så jag skyndade mig till skolan och när jag kommer dit så säger dom att vi inte ens var tvingad att gå på det? VAAAAAAAAFAAAAAAAN?!?! Lagom less jag blev då kan jag ju tala om. Helt galet!

Aja nu ska jag snart iväg på fotbollsträning. Jippi. Eller?



Hittar ni nå snorkusar ellllllerrererER?

2010-09-28

Godmorgon!

Det är inte helt fel att kunna säga att jag ligger i sängen och myser med min hund såhär klockan tio på en tisdagmorgon. Inte så fel nä. Dock så ska jag ta och kliva upp och käka gofrulle snart. Ses sen!





2010-09-27

Hej bloggen!

Jo jag vet att jag varit usel på att blogga i helagen och som dom felsta vet så finns det ju en anledning.

Just nu sitter jag bara och väntar. Ska på alexanders minnesstund kl.19. Känner att jag måste göra nånting och då är det minsta jag kan göra att finnas där för mina underbara vänner som förlorat en mycket älskvärd vän. Kommer bli ännu en jobbig kväll.

Vet inte om jag kommer skriva nå mer ikväll.


Värsta jävla söndagen någonsin

Det finns inte så mycket att säga om den här dagen. För många av oss här i Sundsvall har den varit mer än förjävlig. Det är sorgligt. Det är ofattbart. Det är inte på riktigt. Det är fan inte lätt...

2010-09-26

Goddag!

Jag sitter hemma hos Borgadotter nu jag. Igår satt vi först vid chatroulette och snackade med några snyggingar från borås! Wihooo lovar! Sedan tog vi moppen in till vår lilla by matfors och lekter kurragömma med Hampus och Anton. Gick inge bra, var kallt och dom var spårlöst försvunnen. Men ah till slut så fick dom komma fram då. Senare åkte vi hem till Anton och tittade på en film, som var typ sämt.

Nu ska vi snart kika på fotboll på Thule. Seeeyaa!


2010-09.25

GLÖMDE BORT ATT BLOGGA IGÅR!

och orkar inte göra det nu heller för har lite bråttom! seeeyaaa. crazy anna hälsar!♥

Full rulle!

Gud vilket tempo jag har. Nu har jag bakat, ätit och varit ute med Mildisen. Känns som att det går med en jävla fart alltihopa. Ska bara byta om nu sen åka ner för att träna. Dock ingen fotbollsträning ikväll eftersom våran bil typ är trasig och då har jag ingen skjuts, så det får bli gym(m)et ikväll också. Måste dock in på nån elektronisk affär först och köpa nya hörlurar till ipoden.



2010-09-23

Hej bloggen!

Idag på skolan hade vi nån slags ''drogdag'' innan lunch. Det var ganska intressant men på slutet höll jag dock på att somna. Det berodde dock inte på faktan utan mest på föreläsaren. Efter lunch hade vi matte och vi fick tillbaka vårt matteprov som vi hade i måndags. HAHA bra Isabelle. Mycket bra! Jag fattar inte hur man kan vara så värdelös på matte. Jag måste ju vara dummare än dummast jag!

Aja jag kom iaf nyss hem och tänkte gud vad skönt, nu kan jag slappa lite, men inte det inte! Nu kom jag på att jag ska baka till fikafredag imorgon. Gud så roligt va. Alltid kul att baka. Not! Eller jo lite kul är det ju faktiskt. Men jag är ju inte precis grymmast på att baka heller så det kanske går som det gick på matteprovet? Vi får väl hoppas på att det inte gör det. Ska fan vara bättre än Emil!


Vi är coola

Mot gym(m)et!

Nu kör jag och moder på hårdträning. Tar cyklarna ner för att bilen är trasig igen. Fattar inte, jävla skitbil. Man ska inte köpa bilar med stjärt, så enkelt är det!


Bilden är från i julas. Isabelle with brown hair. Det var grejer det!


Min blogg är tydligen jättedålig?!?!

Har ni hört på maken. Tänk att nån har yttrat sig om att min blogg i stort sett suger. Haha fast jag håller nog egentligen med. För den gör ju det. Står fan inge vettigt här. Bara en massa trams. KUUUUUUUL!


2010-09-22

Rebecca älskar vårat tema på bilden, ''Ingenting är nånting''. Vilket det var Isabelle Nording som kom på, ofantligt nog.

Ja vi har jobbat med photoshop för första gången idag. Det var fett kul men lite för svårt för mig. Om vi inte haft en lärare som gav oss instruktioner så hade jag inte fattat ett skit aaaasssssså. ÅHHHH ORKAAAAAR INTE!

CRAZY ANNA ASSSÅÅÅÅ DANNNNEBOOOIII hahahaHAHAHAhhahhHAHHahHahHAHAhahah!

Börja bra men sluta dåligt inlägg va!?!?!?!!?


@ school!

Vi fick sluta kvart över tre idag men jag och Rebecca sitter fortfarande på skolan. Vi tänkte läsa lite Historia men kom på att vi väntar lite med det. Vi ska nämligen ägna hela vår fredag, från kl.09.00-17.00, åt att skriva en artikel om antiken och medletiden. Alltså ger det betyg i både Svenska och Historia. Inte så kul kanske. Men dock så känns det ganska bra med tanke på att vi har hela dagen på oss att göra detta. Så nu är det bara att tagga!


2010-09-21

Godmorgon mina små vänner!

Idag börjar vi kl.13.00 igen, men! Jag som är så duktig tänker gå till skolan om ca 15 minuter. Inte för att jag bara vill sitta i två timmar på skolan för att jag trivs så bra, utan mer för att vi i min bordsgrupp har ett svenskaarbete att slutföra. Dock så kommer nog jag vara där först så jag får väl börja utan dom andra helt enkelt.

Nej nu ska jag ta och bege mig. Ha en bra dag allihopa!


Förresten! Har ni sett mina mya kängor. Var lite svårt att 
få till bra bild med camen men det får duga!



Nu har hon lugnat ner sig.

Okej nu har fröken Persson varvat ner lite så nu ska nog allt gå bra här.

Ska vara kortfattad om dagen. Vi började kl.10 med skolfotografering, jippi, NOT. Det blev väl inte sådär bra om man säger så... Efter det var det dags för vårat allra första matteprov. Och hur gick det nu då Isabelle? Jo det gick åt helvete kan jag tala om. Tur att jag inte var den ända som tyckte att det var svårt. Tills sist hade vi idrott och det var ganska jobbigt.

Efter skolan gick vi ner till stan och jag gick vidare till city praktiken för att få den allra sista behandlingen. Känns väldigt bra att knät blivit normalt igen. Iaf så åkte jag hem och sen for jag och mamma på Media Markt eller nåt sånt och bytte kameraväska. Blev en brun med nå rosa/röda blommor, ganska söt faktiskt.

Sist men inte minst så åkte jag och mamma och gymmade på Gold's. Åh vad det känns bra att komma igång med träningen igen. Blev dock bara armar, mage och rygg eftersom jag egentligen inte får träna på 24 h. Men det gick ju kanon bra ändå!


2010-09-20

Hej bloggen!

Idag är jag frustrerad. Frustrerad, arg och missnöjd. Allt tack vare SD och folket som röstat på dom. Fyfan säger jag bara. Visst min vän Agnes har rätt när hon säger att det inte är folket utan deras åsikter som inte är välkomna här men ändå. Jag förstår inte hur folk resonerar. Att vi är Sverige och dom vill att endast vi svenskar få ta del av landet? JA OCH? Fattar dom inte att det inte stämmer. Vi är inte ett land som endast vi svenskar får ta del av. Egentligen är alla länder ett och samma land som tagits isär. Jordens alla länder är ett land för oss alla, enligt mig! 

Det som stör mig mest av allt är att dom bara bryr sig om invandrare med annan hudfärg eller om dom går omkring i burka. Det är väl samma jävla sak om det skulle invandra nån vit människa från ja inte fan vet jag.. Österrike? JÄVLA NAZISTJÄVLAR! Blir så jävla förbannad så jag vill bara skrika!

Måste andas lite innan jag skriver om dagen...(!)

Run fast for your mother, for your father

Åh vad jag är fet. Jag och mamma var båda väldigt trött idag så vi åkte på donken och åt istället för att laga mat själv. Jag kommer snart förvandlas till en köttbull om jag fortsätter såhär. Fyfan vad äcklig jag känner mig.

Tror dock att jag ska titta in på Gold's och försöka köpa en ''pröva på månad'' igen. Det var ju ett tag sen jag var där sist så det kanske funkar. Jag måste iaf få bort allt som inte ska va här!


It's fucking crazy man!

Åh vad jag mår dåligt i själen nu. Måste plugga matte också har jag matteboken på skolan. BRA ISABELLE! Vi har ju prov imorgon och hur mycket kommer jag kunna då? Va. Jo INGENTING! Fattar fan inget av det vi jobbat med. Okej jo lite men inte fan är det mycket. Inte bra.

Sen så måste jag läsa också. Åh fack vad jobbigt. Jag kommer inte orka med 3 år på den här linjen, skolan. Vill bara grina en skvätt.




Jag vill ha vinter. FATTTAAAA!

Good girl!

Åh vad duktig jag känner mig nu. Innan mamma åkte iväg sa hon att jag skulle städa badrummet vilket jag nyss gjort. Åh vad jag känner mig duktig nu!

Nu borde jag egentligen göra lite skolarbete men vet fasen inte om jag orkar. Det är bara läsning men ändå. Jobbigt värre.

Åh ikväll kommer min mamma hem. Jag har saknat henne jättemycket ju! Kommer aldrig kunna flytta hemifrån jag. Sorgligt.

För övrigt så sitter jag fortfarande i mina pyjamasbyxor och funderar på livet.


2010-09-19

Godmorgon!

Jag och emma ligger i sängen just nu och äter karra. Inte bra. Nu ska vi äta frulle. hejdå.

Jag måste nog tända en lampa

Opsss. Jag somnade visst jag. Klagar dock inte för det var jävligt skönt. Men nu är det mörkt ute för kl är över 7. Funderar lite på vad jag ska fixa för mat. Min kära vän Emma kommer och hon ville göra mig sällskap vid matbordet. Måste klura på det lite. Men hon kommer inte förns efter 8 så jag kan gott och väl sova en lite stund till!



men justdeeeeee





2010-09-18

Hej!

Åh jag orkar ingenting just nu känner jag. Är helt slut i kroppen efter matchen (Lucksta Vs SDFF 6-3, skönt att vinna) och förkylningen blev knappast bättre av att jag spelade exakt hela tiden. Men det är smällar man får ta här i livet.

Nu ska jag nog lägga mig på sängen i några få minuter innan jag sätter igång med käket (som jag visserligen bara ska värma på i). Vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda ännu. Jag ska kanske vara med min vän Emma men om inte så kanske jag blir själv ikväll, vilket jag verkligen inte hoppas på! Fyfan då kommer jag dööööööö. Det kommer växa hår från taket, SVART HÅR!


Hola amigooooss!

Sitter här i min lilla lägenhet med mina kompisar och har det mysigt. Vet inte riktigt vad vi hittar på ikväll men nog blir det nåt skojigt!

Hörs imöra. natti!

Pass out

Hej bloggen!

Idag har vi hafft en väldigt slapp skoldag. Vi har bara varit på kulturmagasinet och fått våra bibliotekskort och instruktioner på vart allt finns och hur vi ska göra och blablabla. Sen fick vi en uppgift men den blev vi inte klar med för vi fatta fan inget. Iaf så slutade vi typ 11 och då gick jag och Rebecca på BiteLine och käkade. Jag fattar inte riktigt varför men jag tycker att det är jättläskigt att gå in dit! Gruvar mig alltid (eller ah alltid var väl lite att ta i, har bara varit där en gång förut) för att öppna dörren. Aja skit samma. Efter att vi ätit så gick vi iaf på stan och jag köpte nya strumpbyxor och en stickad kofta. När det var typ 40 min kvar tills Rebeccas buss gick så hade vi väldigt tråkigt och fick plötsligt en jättebra idé. Vi gick på stadium och puttade! HAHA asså med golfklubba. Fan va vi söööööööööög! Dock så fick vi köra med innebandyboll och det gjorde det väldigt mycket svårare. Haha ska fan börja i golf igen.

Nu ska jag nog vila lite. Fick inte så himla mycket sömn inatt faktiskt. Hua jag kommer aldrig klara av att flytta hemifrån :(



2010-09-17

Åhhhhhh jag kommer dööö ju mamma!

Jaha, då var man övergiven då

Mamma åkte för typ två timmar sen och nu har jag en hel lägenhet för mig själv. Skönt är det ju men som ni kanske vet så är ju jag en liten fegis när det gäller att sova helt ensam så det ska bli spännande att se hur dom här tre kommande nätterna ska gå. Hualigen...

 

Stay

Efter en jobbig, blöt och kall mattelektion gick jag med stora steg hemåt. Det kändes så otroligt skönt att bara ta av alla kläder och på med pyjamasbrallora, morgonrocken och tofflorna. Sen så får vi ju inte glömma den underbara värmesäcken. Mysigt. Det är dock lite synd att jag fortfarande är förkyld. Känner att det rinner lite ur mitt öga nu också snorar jag. Låter som att jag är ledsen, men det kan jag försäkra er om att jag absolut inte är!

Nu ska jag mumsa på min STORA födelsedagspresent som jag inte ens har öppnat än. That's just sick.



Bara en sak till...

Måste bara berätta att Michael Bublés nya Hollywood är en av dom bra låtarna som fått äran att hamna i en av mina bra playlists. Karln får en att vilja dansa av lycka!

Jag säger som Anna Bors...LOL!

Åhhhh fick nyss ett sms från julia i klassen där det stog att vi börjar kl.13 istället för att invigningen blivit inställd på grund av vädret. Lagom less jag blev nu! Jag som precis skulle gå till skolan. Kunde ha sovit och vilat kroppen x antal timmar till ju. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Aja nu ska vi inte vara sån inte. Nej för idag är det ju en speciell födelsedag. Vet ni inte varför? Nä det visste inte jag heller förns i tisdags. Men det är ju så att Fredrik, i våran rara klass, fyller hela 16 stora år idag. Ett stort GRATTIS till honom! :)  

2010-09-16

Godmorgon!

Igår var ju jag och Isabelle på bio och såg going the distance. Den var faktiskt väldigt bra och jag tror inte ens att nån störde sig på mitt snorande (vilket är ganska uppenbart eftersom det bara var vi och två till som var där). Tack för en bra kväll bebis!

Just nu för tillfället sitter jag här med mössa och halsduk och ska snart börja min vandring bort mot skolan. Idag ska vi vara ute hela dagen (i det helt ofantligt vackra vädret, eller?). Först ska vi kolla på invigningen av våran yperfina basketplan, sedan ska vi ut i skogen och räkna träd. Åh vad kul. Kanske jag blir mer förkyld! Det är ju precis vad jag är ute efter.



Written in the stars

Jag har inte lust att blogga idag känner jag. Eller har jag? Hum kan inte bestämma mig riktigt.

Men ah medans jag klurar på det så kan jag ju berätta att jag och Nörding ska på bio ikväll. Vi ska se going the distance och det ska bli mer än mysigt! Dock så kanske alla andra i biosalongen inte tycker att det blir lika mysigt när jag kommer där och snorar och nyser under hela filmen men det skiter jag i! Orkar inte ta hänsyn till vad andra tycker och tänker ikväll!


2010-09-15

Heeeeeej du glade!

Jag sitter på skolan i vårat mysiga lilla rum och äter karra med Emma. Vi är så onyttiga.

Orkar inte skriva mer så vi hörs sen istället!

How could you be any better?

En ond hals, en snorig näsa och en röst som säger att jag inte kan. Jo men det är bra, tack!

Godnatt

Hur en kväll med ENB oftast ser ut

Okej, nu är det så att jag har hittat ett väldigt bra exempel på hur det oftast gå när man är med Emma Nilsson Böös en lördagskväll.


Det brukar börja med nåt i den här stilen...

...Sen vidare till godisätandet, som oftast sker i början på kvällen...

...också kommer vi till den fasen då vi slocknar vid 11 på kvällen, eller...

...haha trodde du va! Eller ah emma är väl dessvärre som ett lik i graven...

...fast nä, hon är nog mest en liten pluttig flickbebis som fått för lite
skönhetssömn! SUREMMA SUREMMA SUREMMA.

KNOW! Tell me I'm wrong!? ;)

ULLARED!

När jag kom till skolan kom min bästa vän fram och gav mig en väldigt stor Ullaredpåse. Hum tänkte jag, vad kan detta vara. Har hon åkt ända till Ullared för att köpa en födelsedagspresent till mig, var det därför det tog lite längre tid än väntat? Haha nä jag skoja bara. I påsen fanns iaf ett paket och i paketet fanns där en super size ostkrokspåse (godare present kan man fasen inte få!), ett hjärtformat ljus i en hjärtformad ljuslykta och en mycket fin rosa skål med bara rosa godisar i. Sen så får jag ju inte glömma det fina kortet som hon skrev till mig.  

Jag älskar dig!


Better than love




2010-09-14

Godmorgon!

Igår kväll vid halv 12 ringde min kusin till mig och i stort sett frågade mig om jag levde. Det var nämligen en 16årig flicka som var med i en mopedolycka här i Sundsvall igår och tydligen omkommit. Jag får ju inte ens köra min lilla fuling så det var långt ifrån jag. Men visst är det hemskt. Jag vet inte vem det är än med det är en flicka på 16 år som bor i Sundsvall! Tänk om jag vet vem hon är eller till och med känner henne. Det är tragiskt när sånt här händer...

Men nu ska inte det här bli nått deppinlägg (fast man får faktiskt fälla en liten tår) utan nu ska jag berätta lite om vad som kommer att hända under dagen, vilket inte är så mycket! Vi börjar kl.13.00 idag som vanlig och vi har Historia. Jag undrar vad vi får i uppgift att göra idag. Säkert nåt asjobbigt. Aja moving on. Efter den lektionen vandrar jag ner till citypraktiken och får förhoppningsvis min sista behandling. Sen ska jag väl inte göra så mycket mer si vitt jag vet. Kanske går en sväng på banken och fixar lite saker.


Pics








Haha som ni ser så är ju lilla jag ingen mästerfotograf. Visst tycker jag att det är kul att fota men jag har inte ögat för det. Men alla kan ju inte vara bra på det satt. Tur att det inte är mitt drömjobb!

Fotografering

Ja nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och gå ut och fota lite. Blev så sugen när jag läste en massa bloggar med fina bilder. Synd att jag är så dålig på att hantera min systemkamera bara. Önskade att jag var lite duktigare så jag kunde få till riktigt najsiga pics. Ska nog höra med Lisa om hon kan hjälpa mig lite.


Helrolig bild!

flyg fula fluga flyg

Jaha. Efter ett jävligt jobbig joggingpass runt ryggis (två varv med mensvärk) så sitter jag här och proppar i mig en massa kex och andra onyttigheter. Det är alltid bra Isabelle. Men just nu har ju jag sån där bra ämnesomsättning och då ska man faktiskt äta! Sådeså.

Jag ska väl snart ta och läsa lite mer ur vår ofantligt brae bok. Eller? Aja den blir nog bra så småningom. Seeya.




2010-09-13

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Lisa och Lisa hälsar så hjärtligt! Ta hand om er och drick mycket vatten.

One last breath

Åhh jag är så less på den här kvällen känner jag. Är helt slut i kroppen efter matchen, som vi förlorade, och jag är trött sen i fredags, sen igår sen alltid. Också måste jag läsa typ as många sidor i hundraåringen tills på onsdag. Åh jag orkar inte. Vill bara sova bort resten av dom här åren!


2010-09-12

Nu ska ni få en liten kortfattad beskrivning av våran klassfest.

Vi var hos Karl Emil nånstans utanför kovland. Hans mamma hade gjort värsta maten och det var asgött. Vad gjorde vi då? Jo vi åt, umgicks, dansade och bara va. Det var faktiskt väldigt trevligt.

Nu får ni lite bilder också!
















Finns pler bilder på Pennys blogg och på fejjan I think.

@ anabananas place

Hejhopp!

Nu sitter jag hemma hos Anna och vänta på att hon ska bajsa klart. Mm. Vet ni vad vi ska göra ikvälla då? Jo vi ska fiska med Erik och Albin. Wiho vad kul.

Nu ska jag visa några bider från igår som jag snott från Mimmi. Alltså inte bilderna från min kamera som ni kanske fattar!






2010-09-11

Grattis syrran!

Hej på er. Förlåt så jätte mega mycket för att jag inte bloggade igår, men jag hade faktiskt inte tid vilket jag inte har nu heller. Jag berättar om kvällen sen.

Men det är ju ferre!

Jag har ju glömt bort att berätta en super duper mega viktig sak! Okej, så viktigt kanske det inte är men ändå. Vi spettor ska ha klassfest imorgon! Åh fatta kul. Längtat sen första dagen i skolan typ bah. Så nu vet ni.

Godnatt!



When I look at you

Hola amigos!

Åh vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kanske jag ska berätta lite om dagen.

Vi började med samling i aulan som vanligt på torsdagar med lite musik och information. Efter det hade vi en kort mentorstid och sen var det lunch. Vad gjorde vi på lunchen då, jo vi åt, snackade, fikade, lita av allt möjligt. Sist men inte minst så hade vi matte. Vilket gick ganska lätt eftersom jag, Rebecca och Emma jobbade det mesta på lunchen i måndags. SÅ det har varit en ganska slapp dag.

Nu ska jag smälta maten lite innan jag sticker iväg på träningen. Seeeyaaaaa!



2010-09-09

Godmorgon!

På den här dagen för ett år sedan sprang vi skoljoggen. Ett år sen. Fan vad tiden går fort. Det är redan torsdag ju.

Jag och Angelica har precis fixat oss nu och snart ska vi börja traska bort mot skolan. Hinner inte skriva nåt mer nu, vi hörs sen!




2010-09-08

Hej bloggen!

Här sitter jag och ANKAN och käkar mackor för fullt. Mumma. Hon ska ju sova här hos mig ikvälla. Det blir mysigt det. Kanske vi tar en prommis senare ikväll.

Orkar ju inte skrivaaaaaaa. hejdå!



Don't think twice

Tänk inte på det som hände i det förflutna.
Tänk inte på det som kan tänkas hända i framtiden.
Fokusera på det som händer just nu.

Nuet.

Lev i den tid vi lever i.
Stäng in dina tankar som inte hör hit.
Det som hände då det hände då, än sen.
Det som kan hända i framtiden kan hända i framtiden, vad spelar det för roll.
Så länge du har nuet så finns inget annat.


Engaged.....HAHAHAAHAHAHHAHAHAHA

Åhhhh Isabelle vad gör du. Du ska ju inte äta gosaker på vardagar. Fyskämmes på dig! Ditt fel Angelica........



Åhh ankiiii jag älskade din present även fast den gör mig fet11111!!♥

Rubrik

Anonym om You think your cooler than me:

är samhälle på skvadern bra? är schemat bra?

Svar: Ja det känns bra än så länge iaf. Schemat är toppen!

You think your cooler than me






2010-09-07

Godmorgon!

Jag sitter och äter frukost här hemma i lugn och ro jag. Idag börjar vi klockan 1. Skönt men samtidigt inte. Skulle hellre börja nio och sluta tolv. Då har man ju hela dagen på sig sen.

Aja nu ska jag äta min goda frulle. Hörs sen!


HUNDRAÅRINGEN...

SOM KLEV UT GENOM FÖNSTRET OCH FÖRSVANN.

Läser den med klassen och efter att ha läst ett kapitel så kan jag självklart inte avgöra om den är bra eller inte. Den verkar vara en aning svår att förstå. Man måste verkligen tänka till och verkligen leva sig in i boken om man vill få till bra slutsatser, tror jag då.



Learn how to fly!

Home sweet home. Känns lite fel att säga så egentligen. Jag trivs på skolan och ser fram emot att gå dit på dagarna och träffa mina nya klasskamrater. Det går bra nu.

Mamma och jag har varit på lägenhetsvisning tidigare idag. Den var dock inge bra. Konstig var den. så det blir NEJ till den. Ska på en visning imorgon också. Den lägenheten såg väldigt fin och bra ut på bilderna så vi får väl se vad som händer.




2010-09-06

Goddaaaaaaaaaaaaaag!

Sitter i rummet på skolan med Rebecca och Emma. Må¨ste bara säga att vi är fan helt ofantligt duktiga. Vi har lunchrast nu och vi har suttit och jobbat matte. Hör ni vad jag säger eller. MATTE!!!

Ska snart börja vandra bort mot Balders för lite idrott sen slutar vi. Ganska skönt tycker jag då.


Det känns lagom bra.

Åh vad jag inte har orkat blogga idag. Men vet ni hur lång tid det tog att ladda upp alla bilder eller. Kändes som en evighet, så därför får ni nöja er två inlägg.

Men idag nudå. Jag och Emma tog oss i kragen och gick ut för att kolla på Matfors-Timrå matchen som inte gick alltför bra för matfors. Smällar man får ta helt enkelt. Sen så åkte jag på träning och nu sitter jag här och äter mina super, mega goda mackor. Inte mycket jag hunnit med idag precis men det är söndag så vafan.

Nu tänker inte jag skriva nå mer för ikväll. Hoppas ni haft en kanon helg förresten. Det har verkligen jag!

  
KILLING IN THE NAME OF...ANKAAAAAAN!!! Måste bara tacka den goa människan för presenten. Jag blev så otroligt rörd. Jag älskar dig med!♥

2010-09-05

Idag fyller min pappa år. GRATTIS TILL HONOM!

Detta blir ett mycket kortfattat inlägg. Jag och Emma sitter i hennes soffa och nördar (igen) med våra datorer. Jag tänker visa bilder från i fredags nu. Enjoy!










































Emmapemmanegerfemma

Just nu är jag hemma hos söta lilla Emma. Vi sitter och nördar med våra datorer. Det kan man ju också göra en lördagskväll. Dock så ska inte vi göra det. Vi ska umgås med några småpojkar ikväll vid namn Erik, Anton, Hampus och Victor tror jag. Kom igen det blir kul!













2010-09-04

Hej på er!

Förlåt för att jag inte skriver förns nu men jag och EmmaNB vaknade halv tolv och då hade vi en 50 min på oss att äta och lite sånt för sen bar det iväg på match. Vilket var en jävla skitmatch förresten, mer behöver ni inte veta.

Igår var vi brudar som sagt hembjudna på lite kalas hos min älskade Isabelle Nording. Hon bjöd på riktigt god mat och dryck sen så spelade vi ''sällskapspel''. Självklart så vann ju mitt lag, dock så berodde det nog mest på att Frida var med mig och Anna. Senare fick Emma en förfrågan av en klasskamrat om vi ville komma upp till honom och umgås med lite folk, vilket vi bestämde oss för att göra. Och vet ni vad, det var inte hos vem som helst det. 

DET VAR SUNDSVALLS LYXIGASTE HUS! 

Kan ni fatta. Där har jag, vi tjejer varit. Känns fan coolt. Lite töntig kanske jag är med det är fan fränt asså.

Jag har en jävla massa bilder att bjuda på. men jag har lite ont om tid just nu så därfår får ni vänta tills imorgon!

   


Brudar!

Nu sticker jag och brudarna ner på stan för att sedan gå hem till Isabelle och fira henne. Vi synes och höres imöra!



2010-09-03

Godmorgon hösten!

Jag har inte riktigt tänkt på att det är höst nu. Det borde man ju liksom tycka är självklart eftersom man går runt med en massa jackor, halsdukar och allt vad det kan vara. Jag längtar tills löven skiftar färg så det blir alldeles färgglatt i hela Sundsvall. Åh så fint!

Nu ska jag snart bege mig mot bussen. Vi ska till Stadshuset på en föreläsning nu på morgon. Jippi.




Detta fält måste fyllas i

Jag höll på att få nå sprätt när jag kom hem från träningen och mamma och Ulf säger att vårat internet inte funkar. Vi har haft nog med såna problem här för i år. Så som tur var så fixade dom det och nu funkar det precis som det ska. Dessutom så har Uffepuffe fixat mina högtalare så nu kan jag lyssna på HÖG musik, äntligen. Vi har ju bara bott här i typ 7 månader så det kändes som det var på tiden att vi fick lite mer gjort här.

Men tack så mycket för all hjälp Ulf!



Imorgon ska jag till min bästastevän på kalas med brudarna!♥

2010-09-02

Hej bloggen!

Idag började vi kl.10.00 med att träffas i aulan. Vilket alla 1or kommer göra varje torsdag för att lyssna lite på vår rektor och höra vad som händer på skolan. Efter det hade vi mentorstid då vi fick reda på våra nya rumsgrupper och jag är syper nöjd med min! Åh äntligen lite folk who knows how to speak! Dessutom så sitter vi i ett 8 rum och det är bara kanon människor i hela rummet. Awesome.

Som ni kanske la märke till tidigare så skulle jag förska utveckla mitt bloggande till en nyare nivå genom att mobilblogga för första gången. Det kanske märktes att det var första gången förresten. Fick iaf sms om att jag var dålig på det. Jag får väl bättra mig på det då helt enkelt.

Nu ska ni få se min jätte mega fina hund som har varit och blivit trimmad idag!





Anna är snygg

Sitter på skolan och mobilbloggar för första gången. Wow!

XXXO

Jag blir så glad när jag kollar på min statistik. Jag förstår inte hur, men det är ju några stycken som faktiskt läser min blogg av någon underlig anledning. Jag skriver ju aldrig om något intressant. Bara flummar på om en massa oviktiga saker som kretsar kring mitt huvud typ. Men men, om det är det som får er intresserade så är ju det bra. Dock så kommer det nog bli lite roligare att läsa nu när det kommer komma upp en massa nya ansikten här. Så håll utkik!


Hurtig tjej!

Bra Isabelle. Äntligen samlade jag mod och frågade Katrin (hon jobbar på wayne's, är tillsammans med han som äger stället) om helgjobb. Fan vad jag kände mig modig, trodde aldrig att jag skulle våga. Iaf så sa hon att det inte behövdes någon just för tillfället men att hon skulle höra av sig då det behövdes någon, och det är ju alltid något. Hon sa även att dom tyckte att jag var duktig och så när jag var i stan och jobbade sist. Det var kul att höra.

Nu har jag nyss hängt tvätt precis som mamma bad mig om, visst är jag duktig? Dessutom så ska jag och Maldisiååå ut och springa ett varv runt spåret nu. Hurtiga brudar vettu.




Svar på kommentar(er)

  Anonym om 2010-08-30:
vad går du för program?

Svar: Jag som tyckte att jag varit tydlig med det, kanske inte. Jag går iaf Samhälle på Skvadern.

therese om Hot-n-Fun:
vart är jeans ifrån?:)

Svar: Dom är från Cubus! :)


2010-09-01

Hej på er alla!

Idag har vi fan jobbat på as mycket känns det som. Vi hade svenska första lektionen och då skulle vi skriva referat. Bra att det var typ två st i klassen som visste vad det var. Men det gick ganska bra tror jag. SKrev i typ 2 h. Tur att jag tycker om svenska! Iaf så hade vi estetisk profil efter lunchen. Var det kul? NJJAAAAAAAAA. Vi skulle spela teater för varandra, och för varandra menar jag typ 60 pers! Det är fan många enligt mig. Jag hatar verkligen att prata inför publik. Inte för att vi pratade så mycket, gjorde mest rörelser eller vad man säger. Vi skulle iaf spela rödluvan. Gissa vem som fick spela henne då? MHMMMMMMMMMMMMMM!!!

Jaja, nog pratat om skolan. Jag gick ner på stan och fikade med Rebecca efter. Det var så längesen jag fikade att jag inte ens kommer ihåg när det var. Dock så var det för att jag inte hade speciellt mycket pengar just då, men nu har man ju det liksom(Y). Fick iaf med mig en present till min bästa vän och en skorta till mig själv hem. Det är ju alltid nåt.



Sitter och surplar lite soppa!



Tack Agnes! ♥

RSS 2.0