2011-10-28

Hej alla!

Idag är en skitdag. Fick dåligt på spanskaprovet och läraren vill sätta mig i g-gruppen för jag fattar ju ingenting och naturkunskapsprovet gick också åt helvete. Är det någon mening att gå kvar i skolan när man ändå failar på allt...

Nu sk ajag packa och sedan väntar en 7 timmars tågresa ner till linköping. Ska hälsa på pappa över helgen men kommer tillbaka på tisdag.

Här kommer lite bilder på smink och hår från hårfotograferingen som jag gjorde igår men glömde att berätta om. Salong Barock ville ha mitt hår med så ställde upp som modell. Förmodligen den sämsta modellen ever men whatevvaaa. Det var kul iaf!

Jag har inte fått de riktigt bilderna än men nu får ett smakprov här.

2011-10-26

Godmorgongodmorgon!

Återigen onsdag och sovmorgon. Börjar dagen med storsamling och mentors och efter det vet jag inte vad vi har för lektion. Jag tror att vi har naurkunskap men inte helt säker eftersom vi har fått ett nytt schema nu. Vi får se då helt enkelt.

Längre än så har jag inte kommit med planeringen så jag får tacka och bocka så länge.


2011-10-25

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej!

Orkar inte riktigt den här dagen. har varit seg från att jag klev upp tills nu. Dock inge sur! Vilket är fett med bra. Har dessutom gått runt som en jävla gangster på skolan i mjukisar och hoodie. 

Hade tänkt träna ikväll också men vet fan inte om jag orkar. Kör hårt imorgon istället. 

 


Cry me a river





2011-10-24

Godmorgon vänner!

Idag är det instuderingsdag så det är typ = ledigt från skolan. Dock inte för mig för jag har så jävla mycket äckelplugg så måste ändå plugga hemma. Åh hatar skoljäveln asså. Plas att ja inte pluggade ett skit igår, öppnade inte ens boken. Haha gud vad det här provet kommer gå åt helvetes.

Jag är iaf vaken nu och sitter med hår/färg- inpackning i håret. Eftersom mitt röda hår inte vill hålla sig på plats speciellt länge måste jag ha en så kallad färgbomb ca en gång i veckan för att återfå den rätta färgen. Om det funkar det vet jag inte än. Vet inte ens om jag har gjort rätt så jag är lite nervös faktiskt. 

Sen blir dte frukost och efter det en prommis med Milda samt lite fotografering. Det var längesen jag tog med sony på ett äventyr nu så jag kände att det passade bra idag!



2011-10-23

Godmorgon!

Här sitter jag på mammas säng och käkar frulle efter en lång och svettig natt. Sov helt ensam och i frdags såg jag på en skräckis så detta var en utmaning. Somnade dock efter många knakningar i väggar och trappor.

Igår var jag med Ella en stund på kvällen innan hon åkte till Jonas. Vi gjorde inget speciellt, bara tog det lugnt och pratade lite. Efter så åkte jag hem, gick på coop och köpte popcorn + dricka, placerade mig i mammas säng och såg på remember me. Grinade så fort jag tröck på play. LOL.

Idag ska jag plugga. Riktigt jobbigt men det måste göras annars kommer alla prov gå åt fanders för mig. Aja. Have a great day!



=)

Är visst påväg ner till ella!


2011-10-22

Godmorgon mina fans!

Igår följde jag, Anna och Matilda med Julia hem och lagade lite god mat och såg på film samt idol. Vi hade det jättemysigt, roligt, trevligt osv. Bestämmde att vi borde göra om det!

Idag tänkte jag göra mannagrynsgröt till frukost som jag inteätit på hur länge som helst men självklart har vi inte ingredienserna. Blev lite nedstämd men då får det duga med ägg helt enkelt. Kanske någon liten macka också. Hur som helst så ska jag och mamma ner på stan sedan och köpa en jacka till mig. Nu jävla ska jag hitta den perfekta. Är lite rädd för att den kommer kosta en hel del...

Nu får ni ha en fortsatt solig dag!



Alltså mars 2011 var nog min västa månad!

Jag har aldrig läst om en sån desperat, sur och gnällig människa i hela mitt tidigare liv. Jag skulle gå tillbaka i min blogg för att leta upp något som jag skrivit (självklart hittade jag det inte) och när jag kom till mars 2011 höll jag fan på att garva ihjäl mig. Det var under den perioden då jag gick omkring med gips och tydligen med mens också. Fyfan vad jag klagar på mitt liv i varje jävla inlägg och är rent ut sagt en riktig surfitta! Haha alltså vill bara så inte ha tillbaka den tiden.


Grinig

Less

Besvärad

WIIIEEEE


Träningträningträning

Idag kämpade jag och ella på riktigt rejält. Vi sprang i ca 21 min (1:an är väldigt viktig där) och efter det var vi typ sjöblöta i svett. Fortsatte med lite rumpa och ben och till sist körde vi magen som vanligt. Vi har kommit överrens om att vi ska träna iaf, mån, tors och sön tror jag. Dock att det kommer bli mer träning utöver det de flesta veckorna. Duktiga flickor med ett mål!

Ikväll har jag bestämt mig för att jag inte tänker plugga något. Jag har väl egentligen inget panikbehov av att göra det heller men det är ju alltid bra om man säger så. Eftersom jag pluggat hela veckan så känner jag att jag vill krypa ner i sängen och titta på film ikväll. Det förtjänar jag!


2011-10-20

Mornmorn!

Sitter och proppar i mig en limpsmörgås och dricker te medans jag väntar på mitt ägg. Inte så pjåkig frukost enligt mig. Lite jobbigt att jag har slutat med oboy på mornarna. Känner mig oerhört duktig dock. Har dessutom klarat en vecka utan godis nu! PLUSPOÄNG TILL MOI! 

Idag har vi inga lektioner men jag ska på skolan och plugga ändå. Om jag stannar hmma får jag ingenting gjort så det fick bli en liten sovmorgon istället.

Efter skolan blir det träning som vanligt och ikväll ska inget plugg få stå ivägen för varken mig eller ella. Vi ska springa på FATBURNER i 20 min har jag bestämt nu! Jag kommer så inte överleva det men det är väl en annan femma.

Ha det bra små älvor!


Pluggonsdag!

Lite kvällsplugg hos fröken Riippa skadar ju aldrig om man säger så. Vi har det ganska mysigt här på hennes enorma säng med naturboken samt matteboken. Tycker synd om henne som måste läsa matte c. På riktigt, skulle aldrig klara det själv.
U GO GIRL



I know who I want to take me home

Skolan är slut och jag sitter hemma och pluggar istället. Inte så mycket bättre men går man på skvadern så måste man helt enkelt.

Snart ska jag dock byta om och ta mig ner på stan för att springa och gymma lite med ellabella. Skönt att komma igång med träningen igen. Fast det var ett tag sen men ändå. Jag har dessutom slutat äta godis helt och ska försöka ta det lite lugnt på chips/ostkrokar-fronten. Popcorn får jag äta (TUR) för det känns inte lika onyttigt och jag får även dricka drick. Ska försöka komma iform efter sommarn som bara har bestått av gosaker och soffan. 

Aja nu måste jag skriva lite mer på etikuppgiften innan jag beger mig. Ha en fortsatt trevlig dag mina små!

 

2011-10-19

Godmorgon!

Vilken härlig dag. Solen skiner och värmen kommer fram, gissar jag på. Tyvärr så ligger jag fortfarande i sängen med persiennerna nere men det ser så ljust ut så jag gissar på att det är int ute!

Idag är det en kort skoldag med lite storsamling och mentors samt naturkunskap. Egentligen skulle vi till bodaborg med klassen men eftersom det inte var tillräckligt stort intresse så sket vi i det. Gud vilken otroligt rolig klass jag går i. Spelar ingen roll hur mycket vi enegageraar oss för det är alltid mer än hälften som inte vill/kan. Men nu skiter vi i det.

Efter skolan ska jag ner på Gold's och träna med ella. Det är iaf så det är tänkt sen så hoppas jag på att det blir så också.

Nu tänker jag avrund här och önska er en trevlig nittonde oktoberdag.



2011-10-18

Dagen har varit rent ut sagt förjävlig. Redan imorse var allt fel och inte blev det bättre senare. Har varit sur och på dåligt humör hela tiden. Vill bara slå allt och alla som säger vanliga kommentarer eller som ska rätta en. Alla har varit så onödiga idag. Sen så blev det inte bättre efter religions-seminariumet som för övrigt gick åt helvete. Det enda ämnet som jag faktiskt tycker är intressant just nu suger jag på.

Allt går fel hela tiden om och om igen. Varför kan inget gå bra och som jag vill. Åh vill bara slänga helvetsdatorn i väggen och slå sönder högtalarna. Tänker fan inte anstränga mig mer nu. Det går ju ändå aldrig som jag vill någon jävla gång.

Hit it to me harder


2011-10-17

Myspluggar med tända ljus och Eros som strömmar in genom mina små öron. Härlig måndag!



2011-10-16

I fredags bjöd jag hem några fina flickor på middag och lite festligheter. I går var det fotbollsavslutning med laget på nöjeshallen och vi hade femkamp. Självklart så kom jag i stort sett sist av alla men det var ändå väldigt roligt att få köra gokart, laserdome m.m. Efter dte så åkte jag hem till Ella och umgicks lite med hon och Jonas.

Idag har jag bara legat på soffan ett tag innan jag begav mig bort till Granlo för att plugga med Matilda, Julia och Lisa. Helt okej helg med andra ord.

Nu sitter jag bara och väntar på att min kära mamma ska komma hem. Hon har varit borta hela helgen så jag har saknat henne lite. Speciellt med tanke på att jag sov helt själv igår. Inte ens hunden var hemma. Dock att jag börjar bli riktigt duktig på att sov ensam. Stolt över mig själv.


2011-10-12

Godmorgon!

Jag har jobbat måndag och tisdag så jag har inte haft någon ledig tid att lägga på bloggen. Dock så innebär ju det att jag har resten av veckan på mig eftersom det sär var mina två dagar för denna vecka. Sen så har jag fått in 51 bok till den 16/10 vilket innebär att jag får en gratis sminkkurs (eller nåt sånt) plus smink värt 500 kr. Känns ganska bra om jag ska vara ärlig!

Nog om jobbet!!! Idag är det onsdag vilket innebär sovmorgon som leder till att jag äter ägg till frulle. Perfekta ägg blir dte dessutom när det är jag som kokar.

Men måste fixa mig nu! Hade.



2011-10-05

Godmorgon mina skönheter!

Vaknade 20 minuter innan klockan ringde idag tack vare Milda som lekte labyrint under sängen. Dock så gjorde det inte så mycket för jag sitter nu här och är pigg och glad. God frukost har jag gjort dessutom. Fast har ätit upp allt utom ägget som inte ens är klart än. Whatevaaaah!

Idag har vi bara storsamling och naturkunskap sen ska jag ta mig ner till Gold's på ett litet pass. Jobbigt men behövligt!

Ha en bra dag!



2011-10-04

Det har varit en väldigt lugn skoldag förutom att jag ville slå in pannbenet på Yvonne imorse. Fan vad jobbig hon var. Har väl aldrig riktigt tyckt att spanska varit kul nu på gymnasiet men jag har faktiskt gillat det mer nu i tvåan tills idag. Hon bara ger oss mer och mer så har tyå 4 jävla läxor tills på fredag och hon tar ifrån oss våra liv! Åh så less så jag dör. Dock så tror jag att jag blev lite extra irriterad på henne för att jag var trött också.

Iaf så hade vi ingen eftermiddagslektion så vi gick till västhagen och kikade på killarna på skolan när de mötte umeå. Förlorade gjorde dem bara därför vilket var mindre bra. En gjorde till och med självmål, det var ganska kul faktiskt. Eller nej, det var synd om honom. Eller nej det var det inte.

Sen dess har jag bara suttit här på rummet och varit på en prommis med Milda. Borde väl plugga spanska egentligen men har ont i huvudet och jag orkar inte spanska. Åh jävla skitspråk!


2011-10-03

Äter skorpor och ser glad ut. Ska jobba halv fem till halv tio så måste få lite energi känner jag.



2011-10-01

Hello everybody!

Livet som redhead är väldigt roligt måste jag få erkänna. Alla ba tar på mitt hår och jag får kommentarer från alla om hur fint och coolt det är och att jag var modig som gjorde det. Det känns så bra nu. Var lite tveksam direkt efter om det blev bra och om jag passade i det men det verkar som det iaf.

Roligast var nog när jag var på stan med Anna idag. Vi gick in på carlings och hon som jobbade kom fram till mig och frågade hur jag hade fått till håret sådär och att hon tyckte att det var asfint. Helt random bara. Så kul. Fick även träffa min darling friend Agnes en snabbis. Dåligt av mig att jag inte visste att hon var hemma i Sundsvall...Men det kändes bra att få krama på na lite!

Ikväll ska jag ut med några riktigt snygga flickor vid namn Michaela, Rebecca, Elin och Anna. Det ska bli riktigt kul och trevligt. Ska försöka se om jag kan hitte på något roligt med korthåret också. LOL. Aja ni får ha en trevlig lördag!


RSS 2.0