Hon blinkade till vänster men svängde åt höger

Godkväll mina vackra läsare!

Idag hade jag, LisaS och LisaN det väldigt mysigt i birsta. Vi gick omkring på IKEA och kikade och LisaN fyndade: en soptunna, några skumma foton, en kruka och en kaktus. Låter ju hemtrevligt! Jag själv köpte ett par skor och inte vilka skor som helst utan ett par underbart, vackra, fina, bedårande, låga converse. And for the first time in her life, she fell in love. De glimrar så fint i min garderob just nu att jag skulle kunna sova där inne inatt. Tänk att convers kan ge så mycket kärlek!

Nog pratat om ingenting. Nu ska jag titta på TV med mami! Godnatt!

 


2011-01-31

Godmorgon!

Vilken vacker dag det ser ut att bli. Himlen är blå och solen skiner, det är ganska varmt och vi ska åka skridskor på idrotten. Det låter väldigt härligt tycker jag. Vi har haft engelska nu på morgonen och nu ska vi snart åka till birsta för att kika lite på IKEA. Lite måndagsmys liksom. Blir även lunch där, pizza!

Vi hörs senare. Hejdåååå!

Sofias änglar

NU ÄR MAMMA HEMMA! Wiho

Ikväll behöver jag inte sitta ensam i min lägenhet med en massa monster, jippi. Känns bra faktiskt.

Just nu tittar jag på sofias änglar. Alltså jag började grina. Eller rättare sagt jag har grinat flera gånger. Fatta vad hemskt att ha en hel familj med två småflickor och gå runt och veta att man ska dö. Veta att man bara har några år kvar att leva. Fyfan vad hemskt. Snacka om att vilja ta vara på all den tiden som finns kvar. Som en tickande klocka. Hualigen vad hemskt!

Jag orkar inte skriva någe mer ikväll. Godnatt!


2011-01-30

Godmorgon!

Efter en lång och jobbig natt helt ensam så sitter jag återigen här i min sköna soffa. Jag funderar på om jag ska titta på en film men jag har ju ingen bra film så det sket sig ju ganska kraftigt.

Jag får bara ta och chilla lite with ma dog helt enkelt. Hejdå!




Wallaballa

Vad ska jag göra ikväll då? Emma vet inte om hon kan komma och jag kan inte åka till henne eller någon annan för jag har en hund att ta hand om. Vad roligt allt blev nu, not. Finns det ingen liten själ som vill komma och leka med mig? Känner mig oerhört oälskad.

Snacka om att tycka synd om sig själv. Ja jag gör fan det asså. Känns förjävligt!


Hurtig flicka!

Idag har jag fan varit duktig asså! Först var jag ute med Milda, städade badrummet, tog en promenad ner till stan för att träna på golds och sedan var jag ute med Milda igen. Jag har varit igång hela dagen jag!

Ikväll hoppas jag att Emma kommer och gör mig sällskap för annars får någonm annan ta och komma. Jag vägrar att sova ensam inatt!





Bilden på maten är dock från idag. Glömde bort att knäppa igår. Men visst ser det gott ut?

2011-01-29

Godmorgon!

För någon minut sedan gick Moa och nu sitter jag i soffan och degar helt själv. Vi hade det riktigt mysigt igår och min mat blev fan grymt god. Någon fler som vill smaka på den eleganta kockens erfarenheter, kontakta Isabelle!

Vi spelade sanning eller konsekvens också. Kanske inte det roligaste när man bara är två men det gick ju skitbra och det gav oss ett riktigt gott skratt! Kvällen blev lyckad så tack och välkommen åter Moa!

Nu väntar jag på att Emma ska vakna. Dock så komemr jag nog få vänta ett tag då så därför tänker jag ringa och väcka henne. Gratis väckning liksom, vem tackar nej till det?

Vi hörs sen babes!



2011-01-28

Skönt att två stycken står vi min sida angående Oskar Linnros!

För övrigt så sitter jag här på mitt rum och väntar på att Moa ska dyka upp. Vi ska nämligen äta jättegod mat och ha det väldigt mysigt ikväll. Det kommer bli ypertrevligt!

Dock så måste jag ta och fixa mig. Jag har städat rummet så jag är full i damm, jag har inge smink så mina onoppade ögonbryn syns ännu mer än vad de gör med och håret är slickat och allmänt fult. Mycket att göra alltså!

Hinner inte ägna mer tid åt bloggen idag, tyvärr. Vet att ni sitter och grinar nu. Men var lugn, I will be back tomorrow!



Möte och träning!

Jag hinner tyvärr inte uppdatera er om dagen just nu för jag har lite bråttom. Jag ska iväg på lagmöte och sedan träning. Förhoppningsvis hinner jag blogg lite senare ikväll. Om inte, godnatt!



2011-01-27

Goodmorning my dear blog!

Jag sitter här i min ensamhet och äter en ljuvligt god frukost som består av ett glas varm choklad, hårdbrö med bacon och 4 peppar ost och snart är ägget färdigt. Det är så skönt med lite sovmorgon. Dock så blev jag väldigt irriterad på mig själv när jag vaknade 07.34 och jag kunde fan i mig inte somna om. Milda låg och trängdes, et var varmt och många tankar kretsade i huvudet. Som tur är så känner jag mig piggare än vanligt vilket är mycket bra!

Nu ska jag njuta av min frukost och läsa dagens tidning. Ha en bra dag så hörs vi sen!




Men inte oskar linnros!!! Alltså, är jag verkligen den ändå i hela Sverige som INTE tycker om honom? Finns det ingen som står vid min sida här.

Slutkörd!

Jag känner mig helt slut i kroppen efter det här passet, speciellt benen. Jag förstår inte hur det kan vara så himla jobbigt. Hoppas bara att det lönar sig!

Snart ska jag och moder käka och på menyn idag står det korvstroganoff och ris, min favorit!

Nu är det klart. See ya!


Alltså nej det går ju inte!

Haha alltså Lisa. Idag kände sig Lisa Selin törstig på lite juice så hon köpte det. När hon nästan druckit halva lägger hon märke till datumet och till sin stora förvåning står det att datumet gick ut för 8 månader sen. HA HA HA. Så jävla roligt asså. Hon drack 8 månader gammal juice. HAHA JAG DÖR! Hoppas bara att inte du gör det Lisa. Du kanske blev matförgiftad nu. Haha jises.

En till sak som jag la märke till nu som också var lite halft rolig, eller snarare konstig, var att man kan söka sommmarjobb som äggplockare? Alltså va. Vad är det för jobb egentligen. Gå runt och spana på hönorna och se om det ploppar ut något snart eller vadå? Haha så himla komiskt.

Åh nu är det fördigskrattat. Tillbaka till allvaret. För jag är alltid allvarlig i min blogg, det hoppas jag att ni fattar! Så jag vill inte ha några dumma och fjantiga kommentarer här! Försök att acceptera det!

Jag sitter iaf och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan byta om och åka ner till golds för ett MRLpass. Måste köra stenhårt idag för jag har suttit och fikat nu. Ajabaja Isabelle.

Nu ska jag fortsätta med att försöka att söka sommarjobb. Det går inte bra för mig kan jag tala om!



2011-01-26

Godmorgon!

Visst är det lite småtrevligt att läsa morgoninlägg då! Hann med att skriva det idag eftersom jag varken sminkat mig eller fixat håret. Då blir det mycket tid över att döda!

Idag står engelska och samhällskunskap på schemat. Sammhälle kom vi¨igång med igår och idag blir den första riktiga lektionen med Magnus, intressant. Det ska nog gå bra!

Jag hör av mig lite senare dear friends!



Lisa Nord vettö, oh my

Jag tittade nyss på ett videoklipp och till min stora förvåning så kände jag något som rann på min lilla kind. Tills slut rann rann det inte längre, utan det forsade. Helt allvarligt jag har aldrig sett så lyckliga personer någon gång som visades på den här filmen. Deras pappor, män och barn var soldater och kom hem till sina familjer och alla blev så överlyckliga när de möttes. Det var verkligen jättefint. Gud jag blev helt skakis i kroppen efter det där. Ni måste ju bara se den asså. Orkar dock inte länka till den men kolla på den här bloggen så hittar ni den nog!




 

2011-01-25

Hej!

Jag insåg nyss att januari snart är slut? Började den inte typ, igår. Tiden går så fort. Den bara springer ifrån mig hela tiden ju!

Idag har vi inte gjort något speciellt på skolan. Bara en helt vanlig dag kan man säga. Jag har klagat över smärta i puppan för att alla ska tycka synd om mig. Ah det var i stort sett det.

Nu orkar jag inte skriva mer. Vi ska äta god mat ikväll. Mums.


Jag och Lisa tydligen!!!

Baddags!

Nu tänker jag försöka att njuta en gnutta av den här dagen utan att göra mig illa i badet. Jag lyckades ju göra illa mig på tummen när jag skulle laga mat förut också så den här dagen verkar inte lovande. Vi får se hur det här går!




2011-01-24

Hej!

Idag fyller Julia 17 år! Grattis till dig lilla babe♥

Annars då? Jo förutom att Fredrik lyckades krossa min puppa på idrotten så är det väl bra. Det blir ingen träning för jag orkar verkligen inte ta bussen ner själv. Känns ovärt just idag. Sparar på krutet tills imorgon istället.

Nu ska jag gör lite spanska. Hejs!


Äcklig tjej!

j.a.g ä.r ä.c.k.l.i.g!

Efter att ha jobbat med att fälla ner x antal kattburar så känner jag mig ganska äcklig. Har fett hår, katthår i näsan och händerna känns allmänt snuskiga. Dags för en dusch kanske? Fast nä jag tänker komma såhär på skolan och krama om alla mina små vänner. Det gör jag!

Snart ska jag och mamma äta nygjord rabarberpaj. GOTT VA? Helt sinnes ju!


Har ni sett någon hårdare brud eller? Nej det har ni förmodligen inte. Fyfan.

Bilder














Tyckte att jag tajmade bra när mobilen flyger! Magi

2011-01-23

Godmorgon!

Här ligger jag i min säng som är väldigt äcklig efter att min läpande hund har legat här. Aja, sånt orkar jag inte tänka på nu.

Igår blev det så att jag och Anna tog bussen till allsta för att umgås lite hos Andreas. Trodde aldrig att jag skulle åka på fest där men saker och ting kan förändras. Vi hade det iaf trevligt men singstar, dans och även lite strippning, haha. Jag hade en bra kväll. Kom hem 4 dock, men här är jag vaken och pigg!

Nu ska jag kliva upp, eller inte. Men vi hörs sen och då får ni bilder från kvällen!



Synd Isabelle!

LOL! Glöm att jag skrev att jag inte skulle få med mig någon påse hem. Jag kom ju på i farten att jag hade presentkort på h&m där jag av en ren slum hittade en kavaj som jag ville ha. Självklart var jag tvungen att köpa den så det blev ett litet köp ändå.

Nu sitter jag och funderar på kvällen igen. Ska jag vara hemma och få finbesök av Moa eller ska jag dra ut och hänga med polare? Jag var ju hemma igår så det känns faktiskt inte så lockande att vara det idag också, men jag vet inte jag. Får se vad det blir.



2011-01-22

Godmorgon!

Idag känns det som en sån här bra morgon. Det kändes bra att kliva upp, göra en mäktig frukost och slå sig ner i soffan framför nyhetsmorgon. Visst lät det härligt?

Fast nu är det slut på morgonmys. Dagen har börjat och jag ska ner på stan med mamma och kika lite. Jag kommer inte komma hem med någon påse idag eftersom jag inte har tillräckligt med pengar för att shoppa. Helt ärligt så känns dte bra att jag klarar av att stå emot frestelsen. Jag kanske klarar av att spara lite pengar till en resa trots allt.

Nu ska jag fixa mig. Hörs sen!



2011-01-21

Godkväll!

Idag var det faktiskt en rolig dag på skolan. Eller inte den första timmen kanske men matten som brukar ta död på en var väldigt rolig. Det berodde nog mest på att vårt samtalsämne handlade om bajs, vilket vi pratade om i en hel timme. Vi snackade om bajs i en timme. Det är bra jobbat det tycker jag! Väldigt moget.

Efter skolan var det bara att kuta hem och parkera på toan en snabbis, sedan äta mat och tills slut åka iväg till södraberget för ett litet kattjobb med laget och nu sitter jag här.

Funderar på vad kvällen har att erbjuda. Ska jag dra ut eller sitta hemma med mamma? Har inte riktigt bestämt mig än.



Ten fe en tus sueños

Nu har Sandra, Pelle, Luke och lilla Emma nyss farit hem. Gud så liten hon var. 47 cm tror jag och vägade ca 2900 gram. Hualigen vilken lite gos. Och jag som knappt tycker om barn också bah kommer det en hel hög med dem och jag bah älskar allihopa. Gud jag ville äta upp flicka. Så söt var hon!

Men nu orkar jag inte skriva nå mer. Lukas har kört slut på mig. Hörs imorgon!

 




Nu har jag pussat på na fårn mig och fredrich och många fler!!! Älskad unge!♥

2011-01-20

Opponera låter lite som onanera.

Hej! Idag har det varit en vanlig dag på skolan (igen) med många glada ansikten. Opponeringen gick bra och nu sitter jag hemma (konstig mening). Det blir ingen träning för mig ikväll för mamma skickade ett sms och berättade att Sandra och Pelle skulle komma med lilla bebisen. Hualigen. Fick ett mms av na imorse med en bild på lilla Emma. Så söt! Vill bah äta mat. Hoppas Lukas också följer med så jag får en kåmpiz. Hejdå!




When the drugs don't work no more you get high on life


2011-01-19

Älskar en flicka om står helt ensam och övergiven i ett lite hörn och gråter för att Isabelle glömde nämna hennes namn i bloggen. Ledsen för det pinglan! Ditt namn behöver inte stå med, du finns i min skalle! Okej?

Dog på skolan idag. Anna blev ollad tänkte jag säga men det stämde inte riktigt. Nej, hon blev NOLLAD. Så jävla fult asså. Lillbruttan var helt slutkörd. Trött och magen kurrade. Hade fan inte klarat det där jag. 

För övrigt så har jag en sak på hjärtat att dela med er! 

JAG HAR BLIVIT MOSTER! IGEN! ÅT EN LITEN FLICKA VID NAMN EMMA! JIPPPPIIIIIII!!!♥

Så nu har jag delat men mig lite av min glädje!


Lukas när han var ca 5 månader!


Rubrik

ALLTSÅ, panik at the house of Isabelle!

Det är ju jättesvårt att opponera. Jag behöver hjälp, mamma. Jag kommer inte kunna ge negativ kritik till henne. Då kommer jag känna mig jättedum även fast det är någon som gör samma sak till mig. Jaja, visa att du är en tuffing nu Isabelle.

The Ark för många fina och konstiga minnen med sig. Jag lyssna på dem nu och jag tänker på sommaren och gatufesten. Jag tänker på Agnes, Anton, Anton, Albin, Erik, Frej (av någon underlig anledning, vet inte ens vem det är) och alla roliga händelser som hände. Åh okej jag skrev här förut med hela skite försvann och nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev... synd

Vet inte vad jag skriver. inget typ hejdå


2011-01-18

Hej på er!

Idag hade vi bara en lektion kan man säga, vilket var vår första språklektion. Det var faktiskt ganska kul, läraren är så otroligt gullig. Hon ser ut som ett litet troll. Lite jobbigt är det att vi fick läxa första dagen men äh sånt får man ta.

Nu ska jag opponera Erikas historiauppsats så om ni ursäktar...



Träning!

Nu åker jag och mamma ner och tränar på Gold's. Ska träna stenhårt tills sommarlovet börjar. Nu jävlar!




Börjar ju bli biff för fan!

Detta fält måste fyllas i

Hej!

Idag har jag legat och degat hela dagen. Det har varit hur skönt som helst men ikväll blir det träning. Dock så har jag jätteonti kroppen från igår och mina ben ser ut som skit, fulla av blåmärken och skrapsår. Men jag härdar väl!

Hörs ikväll!


2011-01-17

Godmorgon!

Vet ni vad. Jag ligget häri min säng med en sovpartner brevid mig. Hon heter Emma och är riktigt mysig. Vi var på bio igår och såg svinalängorna, bra men hade ingen direkt handling. 

Jag är kedig idag därför vi fortfarande ligger i sängen. Nu ska vi gå hejdå!

 

Dirty situation

Fyfan vad jag vill spy på den här uppsatsen nu. Önskar att det var nu jag hade magsjuka så jag hade kunnat gjort det. Känns inte som att jag kommer nånvart. Dock så är jag klar med faktadelen. Jag har diskusionssnacket kvar + innehållsförteckning, källkritik, källförteckning och framsida kvar. Phu. Men nu får det räcka för idag, pallar fan inte mer.

Ikväll ska jag bara vara hemma med mamma och mysa på. Vi köpte naturgodis förut och hyrde film. Känns som att jag behöver en lugnande kväll efter gårdagen.

Juste. Jag tog en liten paus från pluggandet förut och följde med mamma på intersport. Äntligen har jag kirrat nya träningskläder. Kändes grymt bra. Nu kommer jag se ut som ett pro!


2011-01-15

Goddag!

Idag är man lite seg. Men det var ju ganska väntat. Igår var vi ju på h&h och det var mest som "polarfredag" fast bättre. Dock så blir det bara så för att det är en massa turkar som är på dansgolvet som ska ta och taffsa en massa hela tiden så det går ju inte att vara där. Uscha! Men för övrigt så hade jag en bra kväll. Lätt värt 80 kr.

Idag ska jag plugga hela dagen. Sitta och skriva på min uppsats så den blir klar. Jag tänker inte sitta med den imorgon eller på måndagmorgon, sådeså.

Här kommer bilder från kvällen.

















H&H

Efter många om och men så bestämde jag och Lisa oss för att gå på festen ikväll. Ännu en hemmakväll står jag inte ut med asså. Jag har inte gjort något på ett tag nu så det är bara att hoppas på det bästa. Jag har dessutom hittat en biljett för 80 kr vilket är billigare än de andra, snacka om kap.

Ha en bra kväll mina små vänner!




2011-01-14

Hej!

Det är fredag, det är soligt och jag är hemma. Det känns bra skönt. Dock så måste jag skriva på uppsatsen så ledig är jag absolut inte.

För övrigt så skulle jag egentligen på bio med emso ikväll men hon är sjuk så då vet jag inte vad jag ska göra. Helt ärligt så är jag en gnutta sugen på att gå på Heaven & Hell men känns inte som att det är värt pengarna. Eller så blir det att gå på bio med mamma. HELP MÄ!

Det där måste jag klura på!



2011-01-13

Godkväll!

Här vid denna dator har jag suttit från att jag kom hem och inte bloggar jag förns nu. Det är för att jag skrivit på historiauppsatsen som jag har fått gjort om från början, i stort sett. Dock så är jag på min 7e sida igen och det känns fantastiskt bra. Jag har även fått en struktur på det hela vilket är väldigt bra.

Nog om det. Egentligen skulle jag ha varit på fotbollsträning nu men jag hade ingen skjuts så jag skippade träningen idag. Ganska skönt med tanke på hur ont i kroppen jag har just nu. Har tagit i lite för mycket de här tre dagarna tror jag. Hoppas att det lönar sig i slutändan.

Nu ska jag skriva lite mer på uppsatsen sen blir det till att bänka sig framför sista avsnittet av svärdet och spiran (som jag bara sett två av fyra avsnitt av men det är grymt bra) med fruktsallad.

Godnatt!

 


Helt död!

Nu kan jag tala om för er att min kropp är helt slutkörd. Jag orkar inte gå, sitta eller knappt äta. Jag vill helst bara lägga mig ner nu men då kommer jag att somna och vakna inatt och vara vaken tills skolan börjar och det vill jag minsann inte. Men fyfan. Sista träningsdagen imorgon, heja Isabelle!

Nu så här efteråt känns det ju ändå bra att jag har jobbat och tränat. Dock så blir jag alltid sugen på sötsaker efter träningen och då lönar det sig ju inte. Därför har jag och mamma börjat äta fruktsallad på kvällarna istället för mackor, kex och en massa annat onyttigt. Tråkigt nog så tror jag inte att vi kommer klara av det så länge, brukar hållen 1, 2 veckor. Men det är ju värt att försöka iaf.

Nej nu ska jag ta och skriva lite mer på min uppsats. NOT! Orkar fan inte det jag eller. Godnatt!


2011-01-12

"ELEVERNA PÅ SKVADERN FRÖS IHJÄL I BÖRJAN PÅ DET NYA ÅRET"

Så kommer det stå i tidningen imorgon om inte denna skola tänker slå på elementen i arbetsrummen. Det går inte att sitta här innne utan att frysa så man hackar tänder. Vi sitter med filtar och nästan så man vill ta på sig ytterjackan. Så ska det väl ändå inte vara tycker jag. Hoppas det blir ändring på det skvadern. Nu är det skärpning!

Jag sitter nu i mitt arbetsrum och fryser samtidigt som jag ska fortsätta på min historiauppsats. Det är lite svårt att skriva för jag är iskall om händerna. Men jag får kämpa vidare helt enkelt. Man är väl en hårding.

Jag blir kvar på skolan till typ halv fem idag. Mamma ska hämta mig för att vi ska på ett nytt träningspass idag, mage, rygg och lår och då orkar jag inte gå hem före. Lite långt nu när jag har en sån jävla träningsvärk.

ALLVARLIGT!

Kroppen håller på att ruttna bort. Min rygg och mina ben är typ helt död. Då kanske det inte är så bra att jag ska träna både ikväll och imorgon. Men fredag och lördag blir det till att vila inför söndagen. Då är det cup så då smäller det.

Oj... Det blev ett ganska långt och tråkigt inlägg det här men ibland har jag mycket på hjärtat som måste ut. Inte för att det var någont viktigt men ändå. Vi hörs ikväll!


Trouble sleeping

Med träningsvärk som fan beger jag mig nu mot Matfors för ett pass med spinning och pump med laget. Det ska bli ganska kul men jobbigt. Och jag tror knappast det blir lättare av att jag har träningsvärk från igår. Men det är bara att bita i det sura äpplet och svälja. Om jag ska få snygg mage tills sommaren börjar så det lika bra att kämpa på.


Dance like this

Jaha då sitter man hemma och väntar på att tiden ska gå. Inte till något speciellt men jag har inget att göra just förtillfället och då kan ju tiden få gå tills jag ska göra nåt, om ni förstår.

Jag skrev på historiauppsatsen idag också, 2 sidor så 3½ sidor alltihop än så länge. Ligger ganska bra till vilket känns skönt. Glömde bort att berätta att jag fick MVG på historia provet om världskrigen. Då fick man minsann en liten kick. Fick dock G på mattenationella men det skiter jag fullständigt i. Haha det kändes bra ändå.

Nu ska jag äntligen bajsa tror jag. Har väntat fett länge på den här stunden.



2011-01-11

Tjabba!

Jag sitter på skolan och tar det piano med några klassisar i fysiksalen. Ganska duktiga vi är som håller på och jobbar på rasten, fast inte jag eftersom jag jobbar så bra på lektionerna.

Nej nu ska vi gå. Ha det!


2011-01-10

"Victor, du är min danspartner i filmerna så du behöver inte oroa dig för att jag ska utelämna dig från mina fantasier"

Idag hände det någontin underligt. Jag och mamma åkte bil i stan och det var en jävla trafik må jag säga. Vi kör mot grönt och bilden framför bromsar och vi tvärbromsar och sen BAAAAAAAANG, "vilken jävla smäll", och våra huvuden flög fram och tillbaka. Då var det bilen bakom oss som inte hann med sig och körde rätt in i oss. Det är ju inte så kul att bli påkörd men för mig var det första gången så jag tyckte det var fett coolt ju! Blev ingen större skada på bilen eller på oss. Lite ont i huvudet bara.

Men nu ska jag äta. Hörs kanske sen!



Sämst i sundsvall, minst

Haha alltså, detta går ju inte. jag är helt värdeles, så jävla sämst. jag kan inte raka mina ben. jag verkar inte klara av att dra en rakhyvel och få bort små strån på min hud, de sitter liksom fast. de vill inte gå av. jag rakade bena när jag stog i duschen nyss och nu fick jag för mig att jag skulle slänga upp dem lite bekvämt på skrivbordet och då ser jag att mitt ena ben är randigt, randigt med hår. det dår ju inte. jag kan inte ens raka mina egna ben utan att misslyckas. det är verkligen inte bra!





2011-01-09

Hej!

Det första jag gjorde när jag klev upp i morse var att skriva klart matteuppsatsen. Det kändes bra att jag tog tag i saken på engång och inte väntade tills sent på kvällen, men jag är inte nöjd. Hualigen, det var nog den absolut sämsta uppsatsen jag skrivit i hela mitt liv. Helt värdelöst dålig. Tur att det är i matte, där är jag ju ändå så dålig så det kan knappast ha gjort saken värre.

Sen så fick jag en liten tankeställare förut. Om att leva i en film. Tänk om vi kunde göra det. Välja vilken film, vilken karaktär, vilken miljö. Tänk att få uppleva det som de upplever i filmer. Fast då skulle det ju inte finnas några kameramän och manus att gå efter, bara känslan av det som finns i filmer. Alla overkliga händelser och varelser. Kärleken som inte finns i verkliga livet. Dansen, gud dansen. Alltid en sån passion i rörelserna. Sättet de rör varandra på. Lite för mycket fantasi kanske vissa tycker men det finns aldrig för mycket av det. Det behövs snarare mer om vi ska få det liv vi vill ha. Mer fantasi till världen, det skulle göra susen. Who know, en dag kanske fantasin blir till verklighet. Some day. 

Hemma ju!

Nu är jag hemma, äntligen skulle jag säga. Det är skönt att vara borta men när man har magsjuka så skulle jag föredra att vara hemma. Dock så är jag i stor sett frisk nu men ändå.

Fick nyss reda på av mamma att jag har gått på samma teater som Figge i let's dance, han skådespelaren. Det var på en teater i skogen med typ älvor och grejer. Jag kommer ihåg att jag älskade den teatern. Jag, Rebecca och Agnes tyckte väldigt mycket om den. VIKTIG INFORMATION! Jag hejjar på Figge! 




2011-01-08

Hej.

Det blev två åk med nybrädan och det kändes väldigt bra för att vara första gången. Så inga klagomål inte.

Orsaken till att det bara blev två åk var för att min kropp och knopp inte vill leka så mycket idag. Jag var helt enkelt tvungen att ta position i soffan. Egentligen borde jag äta något men jag har tappat matlusten igen och då är det inte så lätt att få ner något i magen. Så om det inte blir nå mer åkande idag så tänker jag skriva lite på matteuppsatsen.

Hejdå.


Peace

RIDE PROMISE

Nu ni, har jag äntligen fått en ny bräda. Känns grymt bra så nu blir det en jävla massa parkåkande. Det blev en Ride promise med burton bindningar. Kommer bli grymt det!




Jag mår iaf mycket bättre nu. Det blev några åk i backen och nu känner jag mig faktiskt riktigt hungrig, börjar få tillbaka matlusten. Tur det eftrsom vi ska grilla i kåtan ikväll. Kommer bli riktigt mysigt.

Sen så har jag faktiskt tagit en dusch idag. Kändes som att jag skulle behövt använda hela shampooflaskan till mitt feta smörhår. Så sjukt äckligt. Men nu är jag så ren som en gris kan bli. Ha en bra kväll!

She can do it!

Tänk att jag har några snälla vänner som faktiskt lyssnar på mina hemska böner. Tack för blommorna, kortet och korven (tyvärr så satt inte korven så fint i magen emso men det var en snäll tanke).

Trots denna förhäxning så släpade jag stjärten ut i backen och det kännes fantastiskt härligt. Benen var lite skakis, antingen för att jag är ovan att åka eller för att jag inte har ätit på två dagar. Kan bero på båda delarna.

I eftermiddag ska jag och pappa åka in till byn och kika på en ny bräda. Jippi äntligen. Jag hoppas verkligen att jag hittar en bra och fräsig för jag är extremt less på den jag har nu.

Vi kanske hörs senare ikväll.




2011-01-07

MEN HEJ!

Nej jag vill egentligen inte blogga men det känns inte som att jag har något val. Anledningen till att jag inte skrev igår var för att jag hade fullt upp med att åka en massa skidor och lärde mig även att göra 360 igår, så jävla fett! Not... Jag låg inne i stugan och spydde för fulla toaletter och drack resorb, vatten och blåbärssoppa. Det var ju roligt att åka till Åre.

Varför ska sånt här hända mig för. Va. På julafton trodde jag att jag skulle få magsjuka från lillpojken men det fick jag inte och då blev jag så himlans glad, och sen så blir mamma magsjuk och jag typ isolerade mig på rummet eller hos kompisar och jag mår bra, TILLS jag kom hit. Då bah, pang boom. Jag tycker synd om mig själv, jag gör faktiskt det. TYCK SYND OM MIG DÅ!!! Nu ska ni trösta mig och skicka blommor och kort, fattar ni inte det? Jag mår förjävligt ju! Okej nej det gör jag inte, det har i stort sett gått över nu. Det bubblar lite i magen bara. NOG OM DETTA!!!

JAG SKA FAN ÅKA SKIDOR IDAG SÅDESÅ. Om en stund, måste se så att läget är under kontroll först.




Jag ser bra mysig ut måste jag säga. Ganska fin med tanke på att jag inte har duschat sen i tisdags. Aja, hoppas ni också får magsjuka. Det är kul.

In Åre!

Nu är vi framme. Och till mormor: Vi tog oss fram helt oskadd så du behöver inte oroa dig någe mer nu.

Jag orgar inte skriva något mer nu för jag och pappa ska titta på stig helmer. Hihihohohoahahah.

Imorgon blir det skidor!



2011-01-05

Goddag allesammans!

För nån timme sedan började jag packa upp väska och nu är jag i stor sett klar med nerpackningen också. Det gick bra fast jag gjorde det i sista minuten. Vi ska ju inte göra något speciellt tror jag så det var inte svårt att veta vad jag skulle ta med. Tänkte att jag skulle försöka ta ett pass på gymmet där uppe någon dag, så träningskläderna är med. Har för övrigt en jävla träningsvärk från igår.

Nu kan jag inte ödsla mer tid här, då hinner jag inte med mig. Jag hoppas ni kommer ha det susen här hemma. Ikväll bloggar jag från Åre.




Welcome to my silly life.

Hur gick det med packningen Isabelle? Ja jag har kommit så långt som att titta på väskan som jag måste packa UPP först innan jag kan packa NER nånting, längre kommer jag inte. Men jag ska försöka ta mig i kragen, eller ännu bättre, i nackskinnet så det gör riktigt ont. Då ska det nog bli fart på Isabelle.

Medans jag klurar över packningen så laddar jag inför träningen ikväll. Vi ska till TRIM för ett konditionspass istället för att spela fotboll, det kommer bli intressant att se. Nu är det upp till bevis, dags att ta fram de dolda krafterna jag har förvarat inför ett sånt här tillfälle. Nu ska dem få se på andra bullar!

 


2011-01-04

Hej!

Igår hade jag och Emma det jättemysigt med Torsten och datorn och TVn och chips och dipp och dricka och mobilerna och katterna och ni förstår nog vart jag vill komma. Vi avslutade kvällen med att titta på remember me och vi började fetböla. Fan vad tårarna bara rann. Helt sjukt att man kan bli så ledsen över en film, EN FILM! Sick.

Nu sitter jag iaf hemma och gör ingenting. Funderar på om jag ska börja packa. Jag och fader ska åka till Åre imorgon och kommer hem på lördag. Längtar efter min lilla stuga, Hoppas den har saknat mig med. Jag hoppas dessutom på att det ska bli bra väder och inte alltför kallt. Första åket för i år på torsdag, lockande.

Vi hörs nog lite senare ikväll, tror jag!




VA! Vad sa du?

Hej!

Emma är uppe i duschen och sköljer ur hårfärgen medans jag sitter i soffan här nere och mular i mig chips. Det funkar väl.

Vi var ute och åkte stjärtis förut och det var fan kul. Synd att det blev lite kallt bara.

Orkar inte skriva mer. Godnatt!



Snygg tjej säger hej

2011-01-03

Godmorgon!

Det är en vacken morgon. Eller det är det ju inte. Men jag ligger i sängen och snackar med Emma. Vi ska åka pulka idag. Jippi vad kul!

Nu måste jag stressa så hinner inte skiva mer!
hejdå

2011-01-02

Tittar på NIls Karlsson Pyssling och bjuder på nyårsbilder!























2011-01-01

La ni märke till 2011? Det gjorde jag.


RSS 2.0