31/3

Godmorgon!

Hejdå.


So don't try to change me










30/3

Sitter nu i datasalen och har SO. Vi ska skrvia någon typ att uppsats om saker som har med 2: världskriget att göra. Jag och Emma har valt att jobba tillsammans för första gången, och vi har bestämt oss för att skriva om nazismen. Vi får se hur det går, men det är ju ganska intressant så det ska nog gå ganska så bra ändå!

Fire bomb

Som sagt åkte jag in till stan med Frida. Men vi gick en sväng med Erik och hjälpte han att hitta en vår/höst jacka. Och det gjorde han också, PEAK. Fattar inte hur pojken har råd, menmen snygg va den iaf!

Sen gick Erik och klippte sig och jag och Frida gick och fikade med Anna och Vilma på charm. Sen kom Erik tillbaka och Frida gick hem. Sen träffad vi Nike och gick med henne, sen for hon och Erik hem och jag, Anna och Vilma gick vidare. Det va inte meningen att jag skulle köpa något idag, men ändå hade jag en H&M påse med mig hem. Denna gång blev det en vit bysthållare (HAHAHAHAHA). Men det va på tiden att jag köpte en ny, så det va ett ganska bra köp, dessutom så var det 10% rabatt!

    

29/3

Hej.

Slutar halv 12 idag. Alla vi duktiga matfors elever vet ni!

Drar in till stan med Frida och kikar lite.

Ungdoms fotbollssektionen

Isabelle Persson är en tjej som vuxit och utvecklats både fotbollsmässigt och personligt, stor kämparglöd och träningsvilja och en mycket god kamrat i alla lägen.

Tack så hemskt mycket för dom orden, diplomet, tulpanerna och pengarna.


28/3

God morgon/dag/eftermiddag vad ini nu vill kalla det. Jag och Emma vaknade till vår stora frvåning kl.14.00. Men klockan stod på 1, och vi tänkte att vi sulle ställa tillbaka den så då blev ju klockan 12, men sen va det en liten fågel som viskade i vårt öra att klockan faktiskt var 2. Så här sitter vi nu och funderar på vad vi ska göra resten av den här otroliga dagen. 


MEN HAHA (!!)

Lite för mycket bullshit, tycker du inte?

HAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa DEtttttt va ju jävligt KUUUUUUUUUUUUUlllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


27/3

Hej påer'

Imorse klev jag och Anna upp kl.08.00, den ni! Varför? Jo för att jag hade match, och den slutade bra, 1-0. Jippi!

Jag har nyss duschat och nu sitter jag här i mina underkläder och funderar vad jag ska ta på mig idag. Jag och mor ska ner på stan och fika lite, sen tror jag nog att jag beger mig till matfors och Böösen. Övernattar där också.
Nu ska jag fixa mig så vi kommer iväg nån gång! Seeyaa♥



Klockren bild! Jag ber inte om ursäkt Emma :)

Åuhgolkjyhölokuiffkkkh

Åker på donken med mamma. Tjock!

26/3

Sitter i datasalen. Har so. 2:a världskriget! Jippi

25/3

Nu ska jag och Isabelle sova. Ursäkta för dålig uppdatering idag! Godnatt!

Söråker vs Lucksta

Matchen slutade 1-1. Men jag måste då säg att vi hade himla tur med vårat mål. Söråkers målvakt gjorde nämligen självmål (HAHAHAHAHAHAHA). Sedan blev det för lite spel och för mycket virr på våran sida så dom gjorde mål på hörna. Men vi förlorade inte iaf, det är huvudsaken!

Nu ska jag plugga lite spanska. Vi får väl se hur det går, finns inte så mycket att plugga till tycker jag. 

Skriver nog inge mer ikväll så jag säger godnatt nu!♥   

Drops Of Jupiter

Nu när jag har sovit i ca 30 min och ätit en rejäl måltid, känner jag mig lite piggare. Iaf tillräcklig pigg för att gå bort till Vesthagen och kolla på brudarna. Hoppas jag är helt frisk imorgon när vi ska ha middag (en sån där middag som vi hade för ett tag sen, föräldramiddag typ). Det känns inte så lockande att stå där och snora precis. Låter lite äckligt tycker jag!

 

24/3

Hej bloggen!

Idag åkte jag till skolan som vanligt, gjorde nationella kl.09.00 sedan tog jag och Isabelle 10.55 bussen till stan. Jag mår inte så bra, förkyld och Isabelle hade ''ont i nacken''. Så nu sitter jag här hemma och ska nog ta och sova en stund.

Kan inte vara med på matchen ikväll heller. Tänkte dock åka och heja på dom!






Nybadad jungfru



      


Until we bleed


23/3

Hej och god eftermiddag. Har eran dag varit bra? Min har iaf varit ganska bra. Vaknade 8 fast jag hade kunnat sovit till 9, så det kanske va mindre bra. Men 3 h sovmorgon är inte helt fel. Sov förresten hos Isabelle och det va trevligt! Iaf så packade vi ned lite fika och tog 10.05 bussen till sidsjön. Vi har varit där med skolan och åkt lite pulka, skidor m.m. Jag har dock inga bilder, men kolla Isabelles blogg så finns det lite bilder där. Också kan ni ju checka Fridas blogg om ni vill se en liten video. 

 



Okej, jag hade två bilder som Frida skickade, snåljåp!

All the right friends.

Att komma hem från en lång och tröttsam skoldag och dricka en kopp te, kan vara det mest avslappnande som finns. Det är vad jag alltid längtar efter, varje dag. Att bara få komma hem och ta det lugnt, tänka igenom dagen, vilka framsteg man gjort, vilka missar. Det är verkligen ett bra sätt att runda av dagen på!

  

22/3

Mycket problem inom ämnet kärlek idag..

Äntligen

Åh ikväll är det äntligen den efterlängtade Johan Falk: Leo Gaut på tv, med den snyggaste svensken som finns, Joel Kinnaman! Då blir det gotta och mys i soffan med mamma!




Baby I'm too lost in you!




21/3

Hej bloggen!

Idag är det söndag igen och Elin åkte nyss hem. Så nu ska jag väl bara ha tråkigt antar jag, finns inget annat att göra på söndagar. Fick dessutom en väldigt dålig start på dagen. Vi hade våran första match idag (värmecupen) och vi förlorade mot stöde. Hemskt ja, men bara för att det va stöde och för att dom gjorde mål när det var en minut kvar av matchen. Men aja, hoppas det går bättre på onsdag.



Det är faktiskt insidan som räknas!



eller vad säger du Elin...

Gammal trocadero...

Denna kväll ska jag umgås med min vän Elin. Det ska bli riktigt mysigt tycker jag. Får se vad vi leker. André kanske skulle komma förbi med bilen sen, så vi kanske får åka en sväng och se om han gjort sig förtjänt körkortet!


Away from the sun

Ja det blv ingen fika på birsta, men däremot blev det ännu ett fynd för min del. Det blev ett par blommiga leggings från JC. Men eftersom jag har en sån snäll mamma, så betalade hon.

Vad gör alla ikväll? Är det nån som vill leka med mig? Jag har tråkigt.


20/3

Hej fina dag!

Jag blir så glad när det är såhär fint väder och det är på tok för varmt att ha på sig tjocka vinterjackan. Jag har nyss kommit hem från stan. Jag och Angelica skulle kika lite medans vi väntade på hennes pappa, men det blev lite shopping fast det inte skulle det! Jag köpte ansiktsrengöring och ett par jeans från Cubus och Angelica köpte ett par leggings. 

Och nu ska jag följa med mor min på birsta en sväng. Hon skulle titta om hon hittade en kavaj. Sen kanske vi tar en fika eller nåt sådant också.

Vi hörs lite senare! 


19/3

Men tjena fan!

Jag sitter här i min lilla lägenhet med mor och hund och är proppmätt. Jag ska snart börja vandra mot bussen. Övernattar i matfors ikväll också, dock hos EmmaNB denna gång. Jag har varit väldigt mycket i forsen nu tycker jag. Kanske jag saknar stället lite ändå.

Blir nog girlsen ikväll som det ser ut just nu. Hoppas på en trevlig kväll!♥


Isabelles bilder!














Yeah, we're going down...

Jag och Isabelle kom nyss hem till henne. Vet inte riktigt vad vi ska göra. men förmodligen så kommer vi bara sitta vid datorn, lyssna på musik och ta det lugnt. Jag tillbringar kvällen här idag också!


Jagälskardig


18/3

Skolan är alltid lika rolig!

Snart ska vi se på film och tjocka godis!


Här kommer några till!

Som vissa av er kanske minns så har jag lagt ut bilder från min och Isabelles Stockholmresa i höstas, och jag tänkte bara meddela att här kommer resten av bilderna!



















Det finns typ 1234567890 fler bilder men dom får inte ni se för då är vi på tok för busiga!

17/3

Hej bloggen!

Förlåt för att jag varit jätte dålig på att uppdatera dom senaste dagarna, men jag har faktiskt inte haft tid för bloggen. Men nu ska jag försöka komma igång igen, nu när mamma nästan har fått till nätverket på min dator. Jag har lite mer bilder sen Stockholm som ni ska få se, men ni får nog vänta till helgen!

Just nu sitter jag i datasalen och ska försöka skriva lite mer på Tekniken. Men jag behöver hjälp så jag kan typ inte göra nåt, så det sket sig ju ganska stort. Vi hade iaf kemiprov alledles nyss och det gick as bra. Kunde alla svar (tror jag).

Ikväll övernattar jag i Matfors hos min kära vän Isabelle. Micke hade tydligen klagat på att jag var där för lite så det va bara att packa väskan utan att ens fundera! Sover där till på fredag.

Nu ska jag försöka se om jag klarar av att göra nånting utan hjälp, så värdelös kan jag ju inte vara!♥

163

Nej, jag orkar inte skriva.


Oops.. I almost forgot!

Grattis till min vän Albin som fyller 16 år idag!♥

You don't get to see my flower boy!

Jahapp. Det verkar inte som att vi får igång det trådlösa nätverket på min dator. That sucks. Jag har ju alla bilder där, och jag orkar inte hålla på med USB och grejer.

Aja, tack gode gud för svenska hollywoodfruar och söta lilla Maria säger jag bara! 

15/3

Sitter på slöjden med brudarna.

Orkar inte skriva mer. Skriver sen. Kanske. Hoppas. Om mamma har fått till nätverket!


14/3

Igår tillbringade jag kvällen i biosalong 5 med Elin, Frida och Angelica. Vi såg Remember me. Den va faktiskt riktigt bra. Bättre än jag trodde! Men självklart slutade den väldigt sorgligt så alla fyra satt och fet böla. Till slut kunde jag inte hålla mig och börja as garva. Vi hade en väldigt trevlig kväll iaf!

Sen följde Elin med hem till mig och då åt vi glass och kollade på Titanic. Älskar filmjäkeln. Den bästa film som skapats. Kärleken mellan Rose och Jack, helt obeskrivlig. Synd att den inte finns i verkliga världen bara.

Idag blev jag alldeles varm inom mig när jag vaknade och såg att det va soligt ute. Jag insåg då att jag inte för med mig dåligt väder. Så det var en lättnad. Jag och Elin har suttit ute på min otroligt stora balkong och solat lite, men nu har hon åkt hem och jag hamnade här. Vad ska jag göra resten av dagen då? Är det ingen som vill tillbringa sin söndag med mig? Jag är så less på alla söndagar nu och jag har verkligen lust att göra nåt, så hör av er!♥ 

13/3

Godmorgon vackra värld!

Här sitter jag i min lilla fjällstuga, dricker te och njuter av sista morgonen här. Eller inte sista morgonen egentligen, bara tills på påsklovet.

Det är ganskaså bra väder idag faktiskt. Fortfarande mulet men solen tittar fram lite då och då. Men idag blir det tyvärr ingen åkning för mig, jag ska ju städa jag! Men det gör inte så mycket. Jag har juåkt i en hel vecka nu så jag känner inte ens att jg vill åka idag.

Jag ska väll ta och sätta igång med städningen jag då så vi kommer hem någon gång.

Om det är nån som vill göra nåt eller så ikväll så, hör av er!

12/3

Imorgon åker vi hem. Det ska bli väldigt skönt! Något som inte är så kul med morgondagen är att jag lovat mamma att jag kan städa lägenheten. Det blir ett tufft jobb för mig det, men nog ska jag klara av det!

Blev en hel den åkning idag på förmiddagen. Åkte med Molly, Victor, Tom, Line och Simen. Det är fortfarande inte fint väder men en aning bättre iaf. Det är lite kallare idag än vad det var igår så det är ganska hårt i backarna vilken var lite sämre då. Men vi körde på ändå.

Nu ska mor och jag ta det lite lugnt innan vi sätter igång med den väldigt avancerade maträtten fiskbullar och potatis.


11/3

Jag måste säga att jag är väldigt besviken på vädret här i Åre. Jag tänkte ju att det skulle vara sol alla dagar och vindstilla så man kan njuta lite av den här bedrövliga vintern, men icke. Istälelt ska det blåsa som bara den och vara mulet. Visserligen är det lite sol idag också men det är då inte mycket. Så nu ber jag till Gud att det inte kommer vara ett enda moln på himlen imorgon och strålande sol och ingen storm!

Idag blir det lunch i grillkåtan men familjen spjut (och Tom skulle jag tro). Det ska bli lite mysigt då. Och ikväll ska jag och mor ut och äta på restaurang. Fast det blir ingen lyxmat, bara pizza, men det är ju mysigt ändå.

Imorgon är det fredag. I övermorgon är det lördag, och då åker vi hem. Det ska bli riktigt skönt tycker jag då som inte har legat i min egen säng på en vecka! 

Det känns inte som att det här blev nåt intressant inlägg så jag avslutar det här!  

Tokio Hotel Globen 2010!





























Det är väldigt dålig kvalitet på bilderna vilket jag tycker är mer synd än vad ni förmodligen tycker (men det skiter jag totalt i!) för mammas kamera suger fett mycket. Önskar att jag hade haft en bättre kamera faktiskt. Menmen, jag hade iag en kamera, inte alla som hade det inte!

9/3

Nu ska jag och mor åka lite i backen. Eller ah hon är redan ute och jag sitter inne och äter gröt, men snart är jag också på G. Idag åker vi nog i Duved. Det är inte så bra väder idag heller. Mulet och snö, men det stormar inte som det gjorde igår iaf!



Nu såg haf dessutom att jag varit väldigt klantig och skrivit 4/2, 5/2 osv. Men självklartska det ju vara 3! Det är ju mars nu ju. Tiden går så fort så my brain hänger inte med.

Typiskt

Jag är så avis på er alla dä hemma. Ni har strålande sol och plusgrader. Här är det mulet och storm! Jäkla skit ju..

8/2

Godmorgon!

Eller här i Åre är det inte en god morgon. När jag klev upp stormade det ute och det kändes inte så lockande att släpa sig ut till backen. Men nu har det lugnat ner sig så jag ska väl ta och klä på mig lite ändå och ta några åk.

Jag tänkte ju ta och lägga upp några bilder också från konserten, men nu verkar det som att USB kabeln inte kom med så då blir det inga bilder förns jag kommer hem.

Nu ska jag klä på mig, vi hörs senare!

7/2

Ja vad ska jag säga om min dag. Den har varit väldigt intressant. Började med att sitta på ett tåg ica 3,5 h (skit kul), mådde illa eftersom vi åkte baklänges hela vägen hem, sen så var det bara att packa om och fara igen när vi kom till Sundsvall. Så då blev det 4 h bilfärdtill Åre. Gud vad skojigt va? Ja det finns inget roligare asså!


6/2

Men Päran din jävla knölföda!

TH


Världens lyckligaste tjej!

Jag må väl vara världens lyckligaste tjej. Inte nog med att konserten igår var det bästa jag någonsin varit med om i hela mitt liv! Dom va så fruktansvärt bra live! Bill va helt underbar och Tom va snygg och grym som vanligt! Men iaf så va det ju inte nog med det, utan dom har ju vattenflaskor som dom dricker ur lite då och då. Och då gick Bill och hällde ut vatten på oss som stod längst fram och sen kastade han iväga flaskan, och gissa vem som fångade den?! Jo jag! Isabelle Christina Persson har flaskan som Bill Kulitz, sångaren i Tokio Hotel, druckit ur, slickat på, salivat i! Är det inte helt otroligt? Jag av alla jäåvla människor som stod där. Jag blev ju helt till mig. Blev så sjukt glad!

Snacka om bra början på mitt nya liv!

5/2

Säg som det är istället!

And now we're off!


4/2

Förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera nu på slutet men jag har haft fullt upp med annat. Igår slutade jag praoen (som har gått väldigt bra) kl.16.00 och då va det bara att springa till bussen. Jag kände mig hyffsat stressad med tanke på att jag hade typ 1h 40 min på mig att packa, äta och handla något gott att smaska på under tågresan. Men det löste sig och allt slutade bra. Och tåget blev inte inställt! 

En sak som var väldigt kul, igår när mamma och jag skulle kliva ur bilen till Tcentralen så skulle jag ta ut min väska från baksätet och då ser jag Gunilla (spanskaläraren) komma mot mig. Men hon hade inte sett mig (tror jag) så jag öppnade dörren där bak och slängde mig in för att hon inte skulle se mig. Varför? Jo ni förstår att vi har inte tagit ledigt för att åka hit till Stockholm, så det skulle kunna gå illa om hon såg mig. Haha det va iaf riktig kul!

Ni har vi nyss ätit frukost här i pappas lägenhet och nu dunkar vi lite musik och gör oss iordning inför den stora händelsen. Jag vet inte om jag kommer att skriva så mycket mer idag. Jag kommer nog vara ganska dålig på att uppdatera under tiden då vi är här, men när jag kommer hem blir det en jävla massa bilder!

Ha det så bra, för det vet jag att vi kommer ha!♥

2/2

Imorgon åker vi!


Hon är en självklar vinnare!


1/2

Jag må väl vara den dummaste människan på jorden...


RSS 2.0