20 juni

ÄNTLIGEN! Ikväll åker vi bil till arlanda. Planet går kl.06.30 i morgon bitti. Gud vad jag har sett fram emot det här. Ska bli så skönt att komma bort och känna sol och värme! Yippi.

Som ni alla vet så var det midsommmar igår. En trevlig dag/kväll där vänner och familj umgås med varandra. Eller inte alla kanske, men jag gjorde iaf det. Jag och mamma var hos Pelle, Grete, Line och Victor, där även Tommy, Lotta, Oscar och Frida var. Vi åt gott, några fick föra sig att dom skulle bada, lekte lite lekar, åt ännu mer,  kollade på film, åt ännu mer, kollade på film och sen gick jag hem. Då var klockan runt 2 ungefär. Det var en helt okej midsommar!
Här kommer några få bilder från igår:


Jag kommer inte skriva på en vecka nu eftersom att jag är borta, men jag lovar att skriva så fort jag kommer hem!

Hejdå alla nära och kära! // isabelle

18 juni

Åhhhh. Vad trött jag är. Vi gick och la oss runt tjugo i tre. Först såg vi på Eragon en stund, sen åkte vi till birsta med Isabelles mamma och handlade mat och lite sånt. Sen åkte vi tillbaka hem till Isabelle och kollade klart på filmen. Sen kollade vi på Bombay Dreams. Efter den kände vi att vi behövde sträcka på bena lite så vi gick en liten bit. Sen när vi kom in igen såg vi på The girl next door. Gah vad jag älskar den filmen asså! Den har allt.
Nu när vi vaknade vid kvart över 10 gjorde vi iordning lite frukost och tittade på Shrek. Så det har varit väldigt mysigt.

Jag ska ta 12.45 bussen hem och sen vet jag inte vad jag ska göra. Plocka fram lite kläder som jag ska ha med till Egypten kanske. Få se om jag har några sommarkläder eller om det är helt slut på det..

Igår ringde Julias pappa och frågade om jag ville spela med damerna. Jag va lite osäker först men sen så bestämmde jag mig för att tacka ja! Det kommer nog bli lite tuffare motstånd än vad jag är van vid, men jag ska försöka göra mitt allra bästa. Så önska mig lycka till, för det kommer att behövas!

Vi kan äta curryris hela dagarna och leka med dom vackra indiska pojkarna // isabelle

17 juni

Idag har jag varit med om något som var väldigt roligt för mig, men förmodligen inte för er. Jag och Isabelle skulle laga spagetti och köttfärssås, och Isabelle sa att vi skulle koka upp all spagetti, och det va ju jätte mycket. Men vi gjorde det och sen när vi skulle hälla över det i en skål så satt en del av spagettin fast i botten av kastrullen. Asså gud vad vi skrattade. Det va så fruktansvärt kul!

Vi var på körskolan förut idag. Jag gjorde fas A och B, Isabelle gjorde repetion och slutprovet. Hon klarade det förstås! Jag är så rädd att det kommer att gå dåligt för mig..

Ikväll sover jag hos Isabelle i stan. Vi ska kolla på film och ha det mysigt. Slå en pling om det är nåt.

Tjingeling // isabelle

16 juni

Igår: Jag klev upp kvart i 8, åt frukost, duschade, fixade mig och sen gick jag till bussen. Åkte in till stan med Rebecca för att köpa lite grejor som vi skulle ha med oss till Egypten. Jag köpte en ansiktsrengöring, en bikini, tre par linnen och ett par jeans leggings. Rebecca hade lite svårigheter med att hitta det hon skulle ha, men efter en måltid på McDonalds så kom krutet tillbaka oc då köpte hon: Ett par jeans shorts, två par linnen, en bikini, en långärmad tröja, en klänning och underkläder. Det blev en väldigt lyckad dag!   

Idag: Inte lika lyckad dag som igår. Vaknade kvart i elva, men klev upp typ halv 12. Åt frukost och läste tidningen. Sen slog det mig att jag fck lust att klippa gräs. Så mamma följde med mig ut och tog ram gräsklipparen. Jag fick instruktioner på hur man ska göra, efterom jag aldrig har tagit i en gräsklippare förut. Men när jag väl började gick det förvånansvärt bra!
Dock efter ett tag kände jag hur svetten började rinna och händerna sved. Menmen, lite måste man stå ut med. 

Ikväll är det match igen. Jag hoppas att vi vinner, för då vinner vi serien också!!!

xoxo // isabelle 

13 juni

Om det ska vara sånt här väder hela sommaren kommer det bli en riktigt skitsommar! Jag är så less på allt regn och alla moln nu så jag vill bara åka så långt bort från Sverige som möjligt!

Igår var det skolavslutning. Det var väldigt tråkigt måste jag säga. Det var några få uppträdanden sen var det såklart rektorns tur att hålla sitt lilla tal som inte är så litet och det är typ ingen som lyssnar för det är så ointressant. Ja, och se fick vi våra betyg och sen var det bara att åka hem och fika tårta. Senare på kvällen åkte vi till kusinerna för att äta middag och beställa parfymer ur taxfree katalogen. Efter middagen kom pappa med två fiskare i baksätet. Han hämtade upp mig sen åkte vi vidare till Angelica. Jag, Isabelle och Angelica hade bestämt oss för att vi skulle fiska och tälta på marmen. Så när vi kom dit fick vi upp tältet och då kom Victor och Hampus. Vi fiskade en stund tills vi insåg att vi aldrig skulle få någon fisk. Då åkte Victor och Hampus hem och Robin kom. Det var så fruktansvärt mycket mygg så man kunde knappt vara ute och därfär ändrade vi på våran plan och tog ner tältet och åkte hem till Angelica istället.

Idag blir det en ganska seg dag skulle jag tro. Har nyss duscha och ska packa väskan. Jag och pappa ska vara barnvakt åt lilla Lukas ikväll för första gången. Det ska bli spännande att se hur det går. Om vi har tur så sover han för det mesta!

It´s just emotions // isabelle

7 juni


I can´t stand the sound // isabelle


6 juni

Igår tillbringade jag min dag med Agnes. Vi gick på stan och kollade lite. Jag köpte en skorta och nylonstrumpbyxor. Skulle köpa lite annat också egentligen, men snål som man är så struntade jag i det. Sen åkte vi hem till mig och åt pizza och bakade. Jag fick köra Agnes moppe lite. Haha, det gick väl sådär. Sen for Agnes hem och jag gick och la mig.

Idag har klassen stått på torget och sålt fikabröd och lotter. Det gick faktiskt bra. Skulle chansa på att det var våran charm som lockade kunderna! 

Ikväll ska jag och Agnes på bio. Vi ska se änglar och demoner, följaren av Da vinci koden. Ingen av oss har dessvärre sett Da vinci koden, men det ska nog bli kanon det här!

You took all my love and left me with nothing // isabelle

                                                                              Agnes & Isabelle

4 juni

Sommar är ju redan borta känns det som. Det är kallt, det blåser, bara moln och regn. Blä på det. Något som har varit bra idag är att vi lämnde in spanskaboken! Gah, så skönt att bli av med den! 

Just nu lagar jag mat, skriver blogg och funderar på om jag och mamma någonsin kommer att hitta någon bra lägenhet. Antingen är den för trång, för ful, för liten, för dyr m.m. Menmen, våran perfekta lägenhet kommer nog så småningom. Den är nog bara lite rädd för att visa sig.

Klockan 18.00 är det träning då. Känner inte så mycket för att träna ikväll men det ska nog gå bra, kanske.

xoxo // isabelle 


3 juni

Vi vann mot Timrå igår! Med 5-1. Kung ju. Blev en hel del drama på matchen måste jag säga men det gick bra, var faktiskt lite små roligt.
När jag och mamma kom hem, blev det fruktsallad och glass eftersom att min lilla pingla Milda fyllde år. Så ett stort grattis till bäbisen!

Idag har det inte hänt mycket. Har varit lite små sur hela dagen om jag ska vara riktigt ärlig. Har varit trött och är så less på skolan nu så jag nästan sliter av mig håret! Dom ger sig aldrig!

Slå en pling om det är nån som vill göra nåt!

simple life // isabelle


RSS 2.0