2010-07-31

Ikväll blir det grönan!!! WIHOOOOOOOOOOOOOOO


Mot Djurgården!

Nu ska vi utforska lite och åka till Djurgården. Vi får väl se vad vi hittar för intressant där.



2010-07-30

Godmorgon på er alla!

Här ligger vi i den enorma dubbelsängen och lyssnar på Disney musik! En bra start på en bra dag. Vädret är nästan på våran sida ídag. Det spricker upp mer och mer. Kanon.

Vi funderar ¨på att åka nånstans och göra en lite utflykt idag. Det skulle bli riktigt mysigt det. Men vi tänler inte stressa eller nåt idag så det får bli sängen i nån timme till!

Och vill ni veta en sak. Idag fyller Michelle år. 16 stora år. Grattis på födelsedagen lilla mupp!♥




2010-07-29

Hej bloggen!

Nu har brudarna kommit förutom Angelica som kommer om några timmar. Vi åker in till stan en sväng idag eftersom det är ganska dåligt väder. Men vi kommer ha det så mysigt och ni kommer få se så mycket bilder!




Såhär går med med dom som jävlas!



Luktar grillad fluga. Hmm?!?!

Bilder från dagen!




















2010-07-28

Godmorgon!

Idag är det fint väder igen och vi håller på att planera inför en liten båttur. Vi tar nog med oss en liten picknick korg och myser på nån strand. Det blir mysigt det!

Ikväll är det bara att packa ihop alla grejer som typ ligger över hela golvet, för vi åker nämligen till Stockholm. Vi skulle ha åkt imorgonbitti men eftersom tjejerna kommer så tidigt så tyckte vi att det var smartare att göra på det här viset. Åh det ska bli så mysigt!

Bilder från igår!








Då kan kalaset börja!


Snart kommer folket!

Imorse var vi uppe kl.08.00 för att tåga in på Leons rum med en massa paket och sång. Han blev glad för allt och fint väder har han nu på sin födelsedag. Vi har legat ute i solen och myst hela dagen och nu ska vi göra oss iordning inför främmande.






2010-07-27

Det här blir ett väldigt tidigt inlägg. Tänkte bara berätta att vi har ett annat födelsedagsbarn här imorgon också. Inte bara Rebecca utan lilla Leon fyller nämligen också år imorgon. Hela 6 år. Så vi ska upp och sjunga för honom i morgonbitti. Bäst att knoppa nu då kanske eftersom vi måste upp så tidigt! Dom sover ju inte hur länge som helst dom däran två.

Godnatt!♥

Grattis min kusin!<3

 

 

VAD ÄR DETTA?!?!?!



Här har dom gjort ett jävligt dåligt jobb asså! Nog för att det är gott med godis men det ska se gott och bra ut också. Dom har ju gjort en jätte miss där. Så där ser ju inte ett körsbär ut.. Vilka dårar.

Ja jag vet!




Nu måste ni hjälpa mig!!!

Jag har ett super duper mega viktigt beslut att fatta. Och det är vad jag ska önska mig för mobil när jag fyller år. Det finns typ 3 st det står mellan och jag har sån beslutsångest. Visst, det är några veckor kvar så jag måste ju inte bestämma mig nu på pricken men det vore skönt om jag kunde få det överstökat så jag slipper fundera nå mer över detta.

Nu ska jag tala om för er vilka dom tre alternativen är.

Vi börjar med den söta lilla sony ericsson xperia x10 mini pro!
Den är så söt ju. Finns även utan tangentbord och den är ännu sötare. Vill bara äta upp den.



Alternativ nummer två är Sony ericsson vivaz pro vit. Ganska så snygg och bra kamera och grejer.



Sista alternativet är en iPhone 4G. Trots att jag alltid sagt att jag aldrig vill ha en iPhone så är jag nästan mest sugen på den. Bara för att den är dyrast också. Men vi får väl se!



Nu ska ni hjälpa mig med att välja. OKEJ?!?!?!? förstår ni eller måste jag vara mer tydlig? BRAAAA!


2010-07-26

Hej min älskade blogg!

Jag såg att statistiken börjar ta sig igen, härligt hurrni!

Idag är det mulet väder och jag tror att et är kallt, vågar inte gå ut och känna. Så jag tror jag stannar inne. Kanske tittar på Peter Pan. Great movie. Men först: duscha!

Juste, igår var vi på flygplansmuseumet här i Linköping. det var ganska häftigt fast jag inte är så intresserad av flygplan. Men när vi var där inne tänkte jag bara på Therese och hennes dröm om att bli pilot. Då blev jag liksom glad av att titta på alla planen och tänka att hon kommer att lyckas. Jag vet att hon kommer det! Dock inte med krigsplan får vi hoppas, men med andra flygplan!


2010-07-25

God morgon!

Idag ser det ut att bli fult väder igen. Inte för att jag ser ut eller varit ut än men jag får känslan av att det är dåligt väder. Så idag blir det nog bara att titta på film. Avatar maybe. Var ett tag sen jag såg den nu.

Aja nu ska jag gå till dom andra vid frukostbordet!


Sluta leta efter det du en gång i tiden redan förlorat.

Regndroppar landar sakta på vår dyrbara mark. En lätt bris sveper förbi med en doft av sommar. En deprimerande sommardag som får oss att vilja låsa dörrarna till våra skal och krypa ner under täcket. Ett perfekt tillfälle för oss att granska våra hjärtan och laga dom hål som bildats under perioder som då, varit mycket värdefulla. Ta en närmare titt på livet och se vad det egentligen har att erbjuda. 

Även en sommardag full med dyster stämning kan göra dig gott! 

Och juste..

Grattis på namnsdagen mamma och mig själv. Tack så mycket!

E-type is my type



Han var iaf min idol när jag var liten!

Busted!





1 kilo. blääääääääääääääää

2010-07-24

Hej bloggen!

Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Vart jag än åker så tar jag med mig fulväder. Hur kan det komma sig. Här i Linköping har det i stort sett hela tiden varit 30 grader och sol, tills jag kom. Nu är det 18 grader och mulet. Undra varför det är så. Har jag nå onda krafter inuti mig som vill att världen ska vara en mörk och läskig plats. Det va då knepigt!

Eftersom det är dåligt väder så blev det inge sol och bad idag som iaf jag hade räknat med. Istället åker vi till nåt köpcentrum eller någe liknande och kirrar lite saker och eventuellt kikar på lite mobiler. Bara för skoj skull!

Hoppas ni har det bra hemma i Sundsvall!

 

Något ännu sämre är att Sandra fått feber så hon och Lukas kommer inte.  Åh det är säkert jag som fixat det också. Greeeeeeeeeeeeeeeat!(Y) 


Astrid Lindgrens Värld!



 

 



 

 

 


2010-07-23

Godmorgon alla sjusovare!

Det blev en väldigt tidig morgon för oss här eftersom det var tänkt att vi skulle åka till SKara sommarland. Men det visade sig att det skulle vara 13 grader och regn där hela dagen så det kändes inte så lockande. Istället bestämde vi oss för att åka till Vimmerby, vilket jag tycker ska bli lika roligt! Jag har varit där en gång förut när jag var liten och det var nog det roligaste jag gjort då. Kanske inte lika kul nu när jag är äldre men vadå, jag älskar pippi, emil och alla barn i bullerbyn så det ska nog bli as skoj!

Nej nu ska vi ta vårat pick-pack och åka. Ha en mega bra dag!♥


Pretty fly for a white guy!

Jag hatar verkligen tåg! Iaf om man sitter vid datorn utan att ha tagit en åksjuketablett. Inte bra Isabelle. Kanske jag ska ta Axels råd och spy här på tåget? Eller inte!!!



Smsa så jag inte får så tråkigt! 0706744696 (mp)

2010-07-22

Goddag bloggen!

Inte helt fel att resa 1 klass faktiskt. Riktigt bekväma säten och inte behöver jag sitta bredvid nån heller. Toppen.

Jag var tvungen att åka buss från Sundsvall till Hudik och då märkte jag att hudik är en riktigt fin stad! Jätte mysigt såg det ut att vara. Jag har alltdi trott att det var värsta tråkigt och trist där men jag hade tydligen fel.

Ni kanske inte fattar vart jag ska kom jag på nu. Jag ska till min far i Linköping. Ska bo där i en hel vecka med han, Gabriella, Mira och Leon. På lördag kommer syrran och lilla Lukas. Det ska faktiskt bli ganska mysigt. Det ska framför allt bli jävligt skönt att komma bort från Sundsvall, Matfors och alla människor.

Nej nu ska jag avsluta mitt lilla inlägg här så jag inte spyyyyyyyyyyyyyyr!!!




Back on track






















2010-07-21

Allt har gått bra idag. En mycket trevlig polis och sedan nya resväskor. Inte så tokigt faktiskt.

Vad ska jag gör idag. Jo packa. Packa för fulla muggar i en av dom nya resväskorna. Det blir toppen. Ska jag gör nåt annant idag/ikväll. Vet inte. Just nu känns det bajsigt att bo i stan när alla andra inte gör det. Ingen vill komma hit till min tråkiga, lilla lägenhet. Kom då!!! 

2010-07-20

ÅHHHHHHH ÄLSKAAAAAAAAAAAA MATFORS!

Gör vi inte alla? Behöver jag ens skriva nåt här längre. Alla vet ju redan. Kul va hahahahahhahhaaaaaaaa. Ja imorgon är den stora dagen som jaag väntat på så länge. Jag och Amanda möter döden. Elllllleeeeeeer?

Ska vi skriva en artikel. En hel tidning kanskeeeeeeeeeeeeee hjkldhgkirfbgifkjlnhgvvvvvv.

Älskar er jätte fy mycketeetetet. hejdå sa jag!

2010-07-17

olycksfåglar

Mot matfors!

Nu känner jag mig mycket piggare och har inge ont i halsen eller nån annanstan. Topp!

Snart tar jag bussen till Angelica. Det var längesen jag umgicks med flickan så det blir kul. Senare ska vi vara med Amanda. Det blir superduper kul!



Idag blir det nya linnet från mango och mina fantastiska hängselbyxor från NewYorker!

2010-07-16

God dag!

Isabelle blir sängliggandes idag fast det är fint väder och hon vill gå ut och sola. Hon börjar bli frisk nu som tur är, men om hon vill bli helt frisk så är det bäst att stanna inne. Hoppas ni får en bra dag för det får inte Isabelle!


2010-07-15

Hej bloggen!

Nu är jag tillbaka igen och det känns bra. Som ni alla redan vet så har ju jag och mamma varit på kryssning till Riga och vi hade det jättebra. Vi åt, drack, sov, shoppade fick ansiktsbehandling m.m. Dock så blev jag förkyld och det är ju ett minus. Men förhoppningsvis så går det över snart.

Här får ni bilder från resan!











































Det var lite bilder det. Orkar inte visa alla ''turistbilder''.

2010-07-12

Godmorgon!

Nu har jag och mamma alldeles snart packat klart och är redo för en lite tripp till Riga. Vad vänta där. Jo jag skule gissa på lite shopping, god mat och bara chilla lite. Det blir mysigt det här.

Vi hörs kanske på torsdag då jag kommit hem. Ha det jättebra medans jag är borta nu!


2010-07-11

Hej bloggen!

Snart ska jag och mamma börja packa inför vår lilla resa. Vi ska ju som sagt var på kryssning till Riga. Åker imorgon och kommer hem på torsdag. Det ska bli ganska skönt att komma bort lite och vila efter hela GFveckan. Fast sen blir det skoj igen när man kommer tillbaka!

Ska till mormor lite ikväll också. Måste ju lämna hunden så hon inte blir helt ensam liksom. Kanske skriver mer ikväll eller så hörs vi imorgon innan jag åker. Ha de bra!♥

2010-07-10

Hej på er!

Jag sitter här hemma och väntar på att klockan ska ticka. Ska hem till Agnes lägenhet ikväll igen med några trevliga människor innan vi går ner på stan. Sista GF kvällen och förhoppningsvis den bästa. Ser fram emot att få träffa mycket folk och höra bra artister. HOFFMAESTRO säger jag bara!!!




2010-07-09

Hej bloggen!

Nu har jag, mamma och Milda nyss kommit hem från stranden. Det har varit så fint väder hela veckan känns det som. Kanon!

Jag ska snart börja fixa mig inför ännu en gatufestkväll. Jaja, jag hinner inte skriva mer nu. Ha en underbar kväll!


Fix&trix

Nu håller jag och Emma på att fixa oss inför GatuFesten. Vi ska först till Agnes i stan (hon har typ lånat en lägenhet eller nåt) och hänga lite med trevligt folk sen vandrar vi ner mot stan. Ha en bra kväll!




2010-07-08

Nu sitter Emma och jag i badkaret.




2010-07-07

Mornmorn. Nu åker jag, mamma och Emma till tranviken och badar med hajar. Enjoy your day!


2010-07-06

Hej bloggen. Nu ligger jag i min ofantligt stora säng med Emma och har kul med camen. Haha hejdå








2010-07-05

Hej bloggen!

Idag har jag, mamma och Emma legat på pallviken och stekt hela dagen. Det såg inte så lovande ut i morse men sen sprack det upp och blev riktigt fint. Så då måste man ju passa på.

Nu ska jag äta lite lasange och duscha. Sedan bär det av mot matfors för att vara med Emma igen. Får se vad vi hittar på. Kanske blir nå skoj. I'm sleeping there!


My first kiss went a little like this...

Dags att säga godnatt kanske? Ja. Godnatt!




2010-07-04

Hej på er alla läsare!

Här sitter en nyduschat Isabelle och svettas sönder. Syns knappt att jag torkat mig. Egentligen så skyller jag bara på att jag nyss duschat för att inte ni ska tycka att jag är äcklig som sitter och svettas här. Menmen.

Igår kväll var jag på ''näsudden'' med några glada och goa människor. Det var varmt ute och det kändes verkligen som sommar. Underbart! Efter vi varit där ett tag åkte jag, Emma, Hampus, Erik och Anton hem till Anton och badade. Det var väldigt mysigt och faktiskt väldigt varmt i vattnet. Så jag kan berätta att jag hade en väldigt bra kväll!

Kvällen i bilder!












































Varför lär du dig aldrig?

Du måste smörja in dig med solskyddsfaktor Isabelle Christina Persson. Vill du få cancer och dö? Dumma unge.

Ja vi hade det bra på tranviken. Det var jättevarmt jätte mycket folk och dom dunkade musik på högsta nivå. Inte helt fel att ligga på standen då. Förutom att jag har brännt mig. Jag har inte lärt mig att man måste smörja in sig när det är så här varmt.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Tänkte väl tillbringa den med nägra nära och kära om det blir nåt. Får väl se vad det blir!


2010-07-03

Godmorgon gott folk!

Idag är det en halvfin dag. Det är inte fult med samtidigt inte jättefint. Men det hindrar tydligen inte mamma och mig eftersom vi ska åka till tranviken. Det kanske spricker upp liteom vi har tur. Det är ju iaf inte så kallt och det blåser inte.

Aja vi hörs väl när jag kommer hem antar jag. Ha en bra dag!


Mysig hemmakväll med lillgosen!

Efetrsom det bara är jag och Milda hemma så gick jag och hyrde en film, Sherlock Holmes blev det. Den är nog ganska bra skulle jag tro. Men sen la jag märke till att det var 101 dalmatiner på TVn nu så bara för Mildas skull så kan vi ju titta på det först då. BARA FÖR HENNES SKULL!


I wonder if I ever cross your mind

Alla är så glada över beskedet om gymnasiet. Att dom kommit in och det känns så bra. Det står på facebook, bloggar, överallt. Och jag borde vara en i mängden och vara glad över att jag kom in, vilket jag har! Men det känns ingenting. Inte det minsta lilla leendet syns på mina läppar. Jag vill inte gå gymnasiet. Visst jag måste om jag vill bli något mer än en städare på en strippklubb, men jag vill inte. Jag är less på skolan och gymnasiet känns bara som en ännu mer ointressant och jobbig fas i livet. Jag vill ut och resa, upptäcka saker, ställen. Jag vill leva livet. Och många tänker att, men herregud hon har ju hela livet på sig hon är bara 15. Ja jag är bara 15. Och vem vet om jag kommer bli 16, 17, 18, 19 osv. Vad som helst kan hända. Man är aldrig för ung för att uppfylla sina drömmar.

Fast visst, det kommer nog bli lite kul, eller iaf bättre på gymnasiet.

2010-07-02

Hej världen!

Är det inte en underbart vacker och härlig dag. Solen skiner och det är inte ett enda moln på himlen. Tänk om det kunde vara så här varje dag hela sommaren. Det skulle inte vara så tokigt, fast jag skulle nog inte vilja det. Nog för att jag tycker om solen men jag tycker väldigt mycket om regnet också. Speciellt när det åskar och blixtrar. Det är så mysikt att sitta ute på en altan då och höra hur det smattrar mot taket.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske åker till matfors och grillar med några vänner, kanske stannar hemma och hyr en film, kanske gör något annat. Vet inte vad jag känner för. Det känns ju samtidigt väldigt tråkigt att sitta hemma och se på film när det är så fint väder. Måste fundera ett tag till känner jag!




2010-07-01

Hej på er!

Igår var jag, Isabelle, Jeanette och Tilda på bio och såg Eclipse. Den var ju självklart jättebra som dom två andra filmerna och jag längtar as mycket till sista. Synd att den går på bio och typ 1 år och 5 månader.

Nu är jag hemma och slappar framför O.C. Jag tänkte se på en VHS film men då fastnade den i själva VHSen och jag klarar inte av att pilla med den för då får jag snart ett utbrott!


RSS 2.0