2011-09-28

Så den enda arga kommentaren jag fick på förra inlägget var från emma som var sur för att jag ej skrev om henne istället. Bra att ingen annan tog illa upp för det var inget illa menat. Vilket ni uppenbarligen förstod!

Igår kände jag riktig lycka som jag inte kännt på flera veckor. En sån lycka som man längtar efter men man vet att den inte finns. Jag fann den, eller så fann den mig. Vågar inte riktigt lite på den än men det känns fortfarande så bra att veta att den finns där. Plus att det gick ganska bra på jobbet igår. En extra tumme upp.

Idag har jag fattat ett väldigt stort och viktigt beslut. Eller nja nu överdrev jag kanske en smula. Det är ett stort beslut för mig men troligtvis inte för er. Det är iaf så att jag bestämt mig för att klippa håret kort och färga det rött. Jag har inte den blekaste aning om hur det kommer bli eller om jag kommer passa i det men de närmsta tjejerna i klassen tycker att det verkligen är något jag borde göra så jag litar helt enkelt på dem. Jag vill ha en förändring, jag behöver en förändring. Därför är det bra att det kommer ske imorgon klockan tre av Lina. Jag litar på Lina och jag tror att hon kommer få det snyggt, men det är ju fortfarande inte säkert att jag passar i det. 

Inget mer viktigt i mitt liv som jag borde berätta om? Nej. 

För övrigt så saknar jag att krama om A.J lite. Eller ganska mycket. Och även Emson. Skulle behöva lite av båda två!


2011-09-26

Statistiken sjunker och även jag. Är jag så tråkig att läsa om? Nä men jag finner ingen tid till att blogga längre. Jag har ett mycket hektiskt liv för tillfället och kommer nog att ha det fram till jul. Jobb, skolan, träning och blogg går inte ihop.
Men på tal om skola. Nu när 95orna har börjat så känns det både roligt och typ tragiskt. Roligt på det sättet att vi kan titta ned på några och tragiskt att det finns så många som jag ogillar. Jag vill inte ogilla dem men hur jag än försöker så stör jag mig. Det gäller inte alla dock! Så till er 95or som läser, ta inte illa upp, ni är ju läsare så hur kan jag tycka illa om er! 

Nä men det känns typ som den "utsatta" årskullen som utvecklats långsammare än alla andra. Vet inte varför det är så egentligen. Men nästan alla säger att ja men 94or är okej men 95or går ej. Haha lite kul är det men asså fortfarande det är inget fel med er. Tror jag. Eller asså det finns tyvärr fler bimbos i 95kullen än i någon annan vad jag vet. 

ALLTSÅ VART VILL JAG KOMMA MED DET HÄR EGENTLIGEN?

Så patetiskt skrivet att jag vill typ kalla mig själv för 95a. Haha lol det där blev lite fel men aja. Det finns ju faktiskt 94or som utvecklas lite långsammare också. Pratade om ett väldigt bra exempel på skolan idag faktiskt. Tänker dock inte dela med mig av "skvadernsecrets" men jag tror nog att ni flesta tycker att hon är falsk, fejk, blond, töntig, mesig, ful (hon skulle säkert vara fin om hon tvättade bort allt smink och tog av sig hårförlägningen). Sen så finns det nog många som tycker helt tvärtom också men dessa personer förstår jag mig inte på och vill inte det heller.

OCH PÅ TAL OM FALSKA PERSONER! När ni skriver på era bloggar att ni tycker att folk ska sluta snacka skit om er och ni tycker att de ska komma fram och säga det face to face istället. Typ "om hon har något att säga mig får hon fan säga det till mig och inte gå runt och snacka skit". Kan hålla med om att det är bättre att stå för vad man tycker och säga det till personen i fråga istället MEN sedan så skriver ni själva att ni varit med blablabla och chillat och snackat skit om allt och alla. VILL BARA LOLA ER SÅ HÅRT! Seriöst hur blåst får man vara. Läser seriöst om det på flera bloggar varje dag och är fett less. Sån dubbelmoral att jag bara vill grina och vill grina ännu mer över att jag ens orkar bry mig. Jag skiter väl i era liv egentligen men jag tycker så förbannat synd om er för att ni inte fattar att ni skriver om er själva.

Känns så onödigt att jag skrivit det här för jag vet att ingen av de som jag menar kommer att läsa. Behövde bara få ur mig lite av mina ilskna tankar. Men nu kan jag pusta ut. Blev lite väl långt inlägg det här men aja har man inte skrivit på ett tag så blir det lätt så.

Avrundar.


2011-09-22

Japp jag har fått jobb som jag nu håller på att stressa till. Måste slänga i mig lite potatisbullar (bläääääää) först. Ser dock inte fram emot att cykla dit i regnet. Kommer lukta blöthund när jag komemr fram. Mys.

Idag hade vi lite pluggfika på stenstanscafe/fik/bageri, vafan det nu heter. Det var mysigt och gott och mycket intressant. Julia försökte till och med att få oss att åka på en slags "weekend" till Italien för att bo i ett kloster. Japp bra nära var vi med tanke på att det var riktigt billigt (undrar varför).

Nog. hinner inte snacke mer. Måste äta!


2011-09-21

Vaknade strax efter nio av mig själv, klev upp, åt frukost och fixade mig. Tog supercykeln till skolan för lite storsamling och mentors. Nu på eftermiddagen guidade Bertil oss genom naturkunskapen som vi idag har jobbat stenhårt med. Stolt över mig insats. Kom hem för 15 min sedan så nu blir det till att slänga i sig lite korvstroganoff och sedan åka iväg på träning.

Det har varit en lite jobbig vecka faktiskt. Igår trodde jag att det var fredag och idag trodde jag att det var torsdag. Allt bara snurrar i skallen. Det blir väl så kanske när det är mycket i skolan och när jag nu har ett jobb att prioritera. Men jag ska se till att få ihop det ett tag till iaf. Pengarna behövs!




Emmas dop.











2011-09-14

Hej, godmorgon och hej.

Jag har fullt upp varje vecka, varje dag. Jag går i skolan, tränar, jobbar, är förkyld och en jävla massa annat. Finns inte så mycket tid över till bloggandet känner jag. Sen så är jag kanske inte helt så sugen på att skriva längre. Eller jo det är jag men inte i bloggen. Inte till er. Men det kanske kommer tillbaka, kanske kanske.

Jag hade inget mer på hjärtat så ni får ha en bra dag!

2011-09-13

I don't know why bad things happen to us sometimes
but I have to believe something good is going to come out of this


2011-09-08




2011-09-07

Jag vill ha en framtid, en livslina, en asfalterad raksträcka
Jag vill hitta lycka, hitta värdighet, hitta mig själv
Jag vill få en hand, en uppmuntran, en förklaring

Jag vill älska dig, älska mig, älska det jag har

RSS 2.0