Guidad tur i sundsvall

nu är det sista inlägget för dagen. jag måste själv få säga att jag bättrat mig rejält på bloggfronten. jag ska försöka att hålla i det här så länge som möjligt. kan dock inte lova något.

jag och mamma sitter och tittar på spårlöst just nu och sedan ska jag krypa ner i sängen och kika på bb. inatt måste jag få rikligt med sömn så jag är pigg imorgon. börjar dagen med spanskaprov och sedan ska vi guida några fransmän genom vår vackra stad. ska bli spännade. hoppas de är snygga, annars blir jag lite besviken.

godnatt mina kära!


lite smått sugen på sommar nu!

jag gjorde't

fyfan vad modig jag är. jagringde till två KARLAR och frågade om sommarjobb. den ena som är chef på ett hotell sa att det inte behövdes någon nu men att det var bra att jag ringde och försökte iaf, det var snällt tycket jag. den andra svarade inte men när jag och modern satt och åt så hörde jag min dova ringsignal. jag avbröt middagen och tittade på numret, det var han. omg blev nervös på en sekund. jag svarade och han sa att han trodde han ringt till magnus persson men sedan förstog han att det var han lilla dotter. jag frågade angående sommarjobb och han var int helt säker på om de skulle ta in några denna sommar men jag skulle ringa till deras arbetsledare. det var ju inte ett jag men framför allt inte ett nej heller.

det komiska är att jag inte vet vilken någon av dessa karlar är. jag har bara hört deras förnamn och helt plötsligt säger mamma: men det är ju han som bor här nere. i den lägenheten som du tycker att vi ska köpa. 

HAHAHAHAHAHAHHAHA fattar ni eller. jag har pratat med en stenrik kille. helt sjukt egentligen. något som är ännu sjukare är att jag har varit i hans lägenhet, utan att veta vem han är. och nu helt plötsligt så har jag konverserat med honom. ganska komiskt.

 

äööääuy katter...

vet ni vad emmas katt gjorde på mig!? hon klöste mig på halsen. helt utan anledning. jag bara stog där, helt oskyldig som en liten mus. ofarlig och rädd, också tar och bara tag och river när hon ska ta fart. fan vad det sved alltså. jag har inte riktigt förstått grejen med katter. visst är många av dem fina men de tappar asmycket hår, de klöser, de ska trycka sig mot benen hela tin och de är allmänt jobbiga. och nu är jag lite rädd för dem också.

dock så är ju inte allas katter jobbiga osv. emmas katt sa faktiskt fölåt senare på kvällen. vet inte riktigt om jag förlät hon än. det återstår att se när jag kommer tillbaka dit. men jag hoppas att vi fortfarande kan vara vänner, trots det lilla missödet.


jag står kvar där du lämnade mig


lånade bilden av ankan

helt allvarlig. jag blir nästan lite gråtfärdig när jag ser den här bilden och det är inte för att jag saknar de däran två brevid, gud nej, aldrig! skoja bah. saknar er också brudar, det var dock inte det jag skulle säga. såhär är det att ser ni hur brun jag var eller? jag har aldrig varit så brun som jag var i somras. jag trodde int eens att jag kunde bli sådär. synd att jag inte kommer se ut sådär denna sommar också. eller ja, det beror ju helt på om jag får något jobb eller inte. men jag håller tummarna för jobb istället för bränna!

vilken tur att jag kom in på sommarjobb! jag måste ju ringa de där samtalen typ.. nu eller om 10 minuter. jag känner mig lite pirrig faktiskt. vet inte vad jag ska säga eller fråga om. kanske: tjo babe, det är izza... skulle inte bli förvånad om jag skulle säga det. nu för tiden svarar jag vad som helst i teleboben. men kan ni peppa mä rå! ge mig lite styrka nu!

 


okej, nu kör vi. håll i hattarna!!!


Städning

gud vad jag känne mig duktig. eftersom jag är på sånt bra humör så tog jag tag i badrumsstädningen på en gång. lika bra att göra det när jag är glad för då går det fortare och det är lättare att göra jobbet. men nu ska jag ta tag i plugget också. och lite senare ska jag ringa några samtal!

 
nytt linne

nya strumpbyxor

2011-02-28

goddag mina vackra läsare!

visst är det en helt underbar
dag här i sundsvall idag. riktigt vårväder, termometern visar 5.4* och solen skiner. så här borde det vara varje dag, då skulle förmodligen många känna sig glad oftare. för iaf jag blir på bättre humör då det är fint väder ute.

inte nog med att det är fint väder utan vi slutade tidigare idag för att vi inte hade någon idrott. i för sig var jag och anna på lunchpass men det blev ändå så att vi slutade ett. haha alltså ni ska höra anna när hon anstränger sig. fyfan hon stönar seriöst hela tiden och gör jättekonstiga ansiktsuttryck. haha komiskt!

så dagen har varit väldigt lugn och skön men det är fortfarande inte allt, det kommer mer. wait for it, wait, wait...

JAG FICK MVG I HISTORIA!!!

det känns så fruktansvärt bra
att få mvg i något ämne så jag vet inte vad jag ska ta mig till. och i historia av allt som finns. det är ju bara knasigt. men ändå, vafan mvg! nu borde mamma ta med mig ut på resturang för att fira. det här anses vara stort nog.

men nu måste jag plugga jättemycket spanska om jag ska få bra på provet imorgon. vi hörs lite senare mina vänner.



firar detta med ramlösa...

...och tårta såklart!

Födelsedagsfirande

når jag åkte hem från emma gick jag och stresshandlade en födelsedagspresent åt mamma som fyllde år för två veckor sen. vi firade henne idag och jag hade glömt bort att handla något men hon fick iaf en äggklocka, conceker och nagelstärkande. hon blev glad och jag blev nöjd.

jag har även varit på träning ikväll. var ganska tråkigt med tanke på att vi bara var sex stycken, vilket är jävligt dåligt. tjejer kom igen nu, skärpning.

nu är det solsidan! godnatt!







2011-02-27

godmorgon!

jag och emma har precis vaknat i hennes änglasäng. igår hade vi det jättemysigt med gotta och alla djur trots att katten klöste mig. hon bad om förlåtelse och gosade ner sig med mig sen. hihi. men iaf vi såg på step up 3! hade aldrig hört talas om den innan emma sa att den fanns. älskar ''lillkillen'' i filmen. åh han är så himla gölli. om ni har sett de två första filmerna så bör ni se den här också om ni inte redan gjort det.

idag då. vi läju bara ligga här och dra oss en liten stund hoppas jag. shit, nu fes jag, ops. men nu kom emma och hoppade när i sängen igen. vi hörs kanske senare.



veckas erbjudnde

här sitter jag hemma hos emso och chillar sönder. vi kom hit runt sex vilket bara var en ren jävla tur att vi gjorde. vi var ju på birsta och shoppade lite idag, träffade även ankan och sen tog jag och emma bussen hem till mig för att jag skulle packa. nära vi sedan ska ta bussen från mig till navet för att åka med matforsbussen så kommer aldrig den. vi var helt säker på att vi missat bussen men icke, vi fick istället vänta några minuter på den. så det kan bli.

men nu sitter vi här trots tok med bussar, bilar och lite annat smått och gott. vi har käkat pizza, godis och popcorn så nu är vi smällfet. men det är lördag och melodifestivalen visas. linda bengtzing körde på nån jävla schlagerdynga som vanligt och the ark gästspelade. om de vart med hade de lätt vunnit. solklart.

men nu ska jag vara social med emma.

ps. jag var jättesnäll med katten ds.




2011-02-26

MEN URSÄKTA MIN ENGELSKA DÅ!!!

Godmorgon!

ja vad ska jag säga om gårdagen.
först var vi hos julia och fixade oss och lagade mat. det blev asgott och jag åt till jag höll på att spy, bokstavligen. sedan hade rebacca och anna fixat efterrätt också, vit chokladmousse(någon mer som vill klaga på min stavning) och lisa hade med sig kladdkaka. så vi åt och åt och åt. senare på kvällen tog vi bussen till sidjön för att gå på skvaderfesten som var ganska kul faktiskt. det var lagom mycket folk och bra ljudanläggning, allt som behövs för ett bra party!

dock så blev det lite sent, jag, emilia och klas åkte hem klockan två och jag skulle upp klockan nio imorse. det var riktigt jobbigt kan jag tala om. anledningen till det var för att jag skulle jobba på golvettan nu på morgon. så jag malin och amanda åker dit och då visar det sig att de som jobbar där inte visste att vi skulle komma så vi får vända och åka hem igen. KUL!?!?!? nä nu kan jag ju inte somna om. jag kunde ju ha sovit mycket längre. jävla balle.

fast det kan ju vara bra att kliva upp tidigt också. så man inte sover bort hela dagen. därför så ska jag ta mig en dusch snart och göra mig iordning för en tripp till birsta med emmapemmafemma. det blir mysigt det! jojo.

vi hörs sen, kanske.






@ school med anzi

heyheyhallo

i'm just sittin here at school and chilli'n with ma homie ana. we are going to buy some candy at matlusth soon but first i have to study history. or not! lol, the esteter went home know. what a joke. just kiddin'. do you like that i'm writing in english? it's kind of hard. or not, it's fun!

Know i have to go and play som poker with my friends. byebye!


2011-02-25

det är morgon, det är fredag och det är -7* ute.

förhoppningsvis så tar jag mig till skolan utan käldskador idag. vore ju fint om det var så. dock så var jag svettig när jag kom fram till skona igår. jag måste antingen ha gått jättesnabbt eller så hade jag för mycket kläder på mig. aja, solen var ju iaf framme!

idag är det spanska och matte som står på schemat. gud vilka roliga ämnen va. helt sjukt alltså. fan vad jag harata matte, åh pallar inte. lol.

MEN efter skolan så måste jag skynda mig hem för att göra mig i ordning. ikväll ska några tjejer i klassen+jag laga mat och mysa på hemma hos julla. det låter riktigt mysigt. på menyn står det fläskfilé med potatisgratäng och tillbehör. mums, i can't wait. vid halv nio tror jag att vi ska åka på en skvaderfest som naturarna i ettan har anordnat. det tyckte jag var en bra idé faktiskt, för jag känner ingen i natur och nästan ingen i ledarskap. så det ska bli kul.

blir dock inte så sent eftersom jag ska upp och jobba på golvettan imorgon. jobbigtjobbigt. men nu måste jag klä på mig...och bajsa. vet inte om jag hinner skriva innan jag drar till julia men jag ska försöka.

have a nice day!




förtsättning följer...

...du ska veta att jag äcklar dig, det finns äckel som aldrig tar slut, du ska veta att jag inte duschat, det finns bilder på dig som aldrig suddats ut, jag har vaknat mitt i natten av din snarkning, och önskat att du sov hos din mormor instead...

2011-02-24

Undra hur matteprovet gick sitter ni och tänker nu. Gick det bra, klarade hon sig eller faila hon? Ja jag har ju inte fått se mitt prov rättat än så jag kan inte svara helt säkert men det står mellan ig-g. Fyfan vad svårt det är med matte B. Jag fattar inte hur vissa kan tycka att det är busenkelt. Åh vad sugit!

Förutom provet så har dagen varit bra. Imorse var vi ju och kollade runt på olika program och lyssnade på vad som verkade intressant. För mig gick det väldigt bra och jag har nästan bestämt mig för vad jag vill läsa. Det är engelska c, språk steg 5, kriminalteknik och småföretagande. Jag, Rebecca och Anna är sugna på att bedriva UF efter och vi har en väldigt bra idé. Så jag hoppas verkligen att det går och att vi kommer lyckas! Vad vi har för idé kommer jag inte berätta. Ni får helt enkelt se när vi startat.

NU ska jag proppa i mig lite fika och kanske fundera lite mer på samhällen. Lika bra att ta tag i skiten!




2011-02-24

Good morning people!

Idag hade jag 15 min sovmorgon, inte illa det. Skulle egentligen ha haft en timmes men vi har information om valen klockan 9 så idag blav det lite annorlunda.

Jag har verkligen inte sett fram emot den här torsdagen. Den känns väldigt tung just nu kan jag tala om. Vi har matteprov. Vilket inte är min grej och jag fattar ingenting av det här kapitlet så jag tror inte det kommer bli något höjdarbetyg på detta prov inte. Jag får tänka på att sista matteveckan någonsin är efter sportlovet, sen är jag helt mattefri! Kan ni fatta att jag inte kommer räkna nå mer matte då? Det är helt sjukt egentligen. Ibland är det skönt att läsa block.

Nä nu ska jag inte babbla på för mycket här, måste bege mig mot skolan. Jag har fått flera, ganska uppfriskande promenader den här veckan. -22*C idag. Det är iaf ett jämnt tal!




Som en saga med dåligt slut

Mamma kom hem, såg att jag var less, sa att jag intebehövde stressa med uppgiften och ta det lugnt istället. Det kändes genast bättre.

Åter igen har den tunga känslan försvunnit, iaf för den här kvällen. Fast jag skulle vilja ha ett annat ord än försvunnit. Den är mer uppskjuten. För inom en viss tid måste jag ta itu med det, vilket jag fasar för. Så länge det känns bra för tillfället är det okej.

Nu hör jag påsar som prasslar och lådor som öppnas, mamma bakar äppelkaka. Vilken lättnad, nu slipper jag oroa mig för vad jag ska göra för kvällsfika. Te och gofika till bb.

screw the world


Det var nästan det första du sa när du skaffade din blogg, ute på blogg.se tidigare i måndags!


2011-02-23

ÅH JAG ORKAR INTE!!!

Dagar som den här så vill jag bara krypa ner i sängen och typ nörda big brother eller nåt. Fan jag orkar inte plugga. Vi har fått en uppgift att skriva en analys på filmen vi såg igår och då ska vi kunna koppla staten, V etc men olika politiska ideologier och jag fattar INGENTING!!! Satt seriöst i två timmar på skolan och bara stirrade på datorskärmen för att jag inte visste vad jag skulle skriva. Hur smart tror dem att vi är egentligen?!?! Eller är det bara jag som är dum här? Det kanske är så. Men ändå, fattar nada, nothing, ingenting.

Det ända som får mig på bättre humör just nu är en låt som jag inte kommer på vad den heter och inte vad han som sjunger heter heller. När något är skit så blir allt det helt enkelt. Mer var det inte med det. Nu vill jag att mamma ska komma hem. Också är jag gosis. Vill gosa med Irmeli. Känner verkligen för det nu.

Bebis lukt. Min hund kan ha den lukten ibland. När hon är nytrimmad och är helt kal på vissa ställen, på de fläckarna är hon en bebis. Sen så blir hon så mysig av sig då hon är liten och naken. Hon ska alltid ha så mycket kärlek. Hon tar all min energi. Eller gör hon? Hur kan en liten råtta känna kärlek. Känner hon sig älskad egentligen? Det kan man ju verkligen fråga sig. Måste nog ställa na mot väggen när hon kommer hem. Ut med språket!

Vilket otroligt jobbigt och meningslöst inlägg det här blev. Jag vet knappt vad jag skriver för det ända jag vill skriva egentligen är SCREW THE WORLD, bokstavligen. Jag vill inte gå i skolan jag vill göra en dokumentär i Afrika som ska visas på TVn och på skolor så folk fattar vad ordspråket tänk på barnen i Afrika betyder. Sånt viktigt förstår jag mig på för att jag tycker det är intressant och hemskt hur folk lever. Vilket Magnus säkert kan koppla till dessa dumma ideologier även fast jag inte kan det. Fattarå.

SKA JAG FORTSÄTTA ELLER FATTAR NI VAD JAG MENAR!?!? förmodligen inte.




Phil Collins - in the air tonight

Phil Collins - another day in paradise

2011-02-22

HÖHÖHÖHÖGSTADIET DÅ OM DET SKA VARA SÅ PÅ PRICKEN VIKTIGT!!!

Idag har jag fått en ny favoritfilm. Den var så bra så hela klassen nästan var stum efter. Fantastiskt bra skådespelare, grymt snygg brud, och en jävligt förförande kille bakom masken. Ni förstår inte hur bra den är. Jag kan inte förklara med ord hur fantastiskt denna film är. Det går inte.

V för Vendetta

Nu ska jag försöka behärska mina känslor. Snart ska jag på träning vi har världens bästa mentor och det är spinning som står på schemat. Kommer bli fett jobbigt med tanke på att magnus är så jävla grym jag körde två pass igår så jag är helt slut i kroppen. Dock så ska det nog gå bra ofantligt bra lärare, det är bara att härda.

Nu ska jag ta och avrunda. Hejs!




2011-02-21

FAIL!!!

Sorry nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen. Jah har varken haft tid eller ork till att ens fundera på bloggen i helgen så därför sket jag i det. Men nu ska jag försöka. Börjar lite lätt dock.

Idag hade vi engelskatest på morgonen. Det gick väl sådär tror jag, skrev 10 sidor. Kändes varken bra eller dåligt när jag var klar, kanske blir ett G iaf. Andra lektionen var idrott och då hade vi boxersice(vet ej hur det stavas) och det var hur jävla jobbigt som helst. Benen och armarna bara skakade efter. Idrotten på gymnasiet är 1234567890 jobbigare än på högskolan(och då är det säkert bara matförs, för ni ska veta att ni har det jävlaigt slappt jämfört med alla andra skoler). Iaf så fick jag för mig att jag skulle träna efter skolan också. Så då tog jag bussen ner på stan direkt efter och tänkte att jag skulle prova på PT challange och det var nog det dummaste jag gjort. Fyfan jag trodde jag skulle svimma. Två asjobbiga pass efter varandra och nästan ingenting i magen. Nu ska det bli gott med mat!

Det var min dag det! Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför TVn med Milda. Självklart ska vi titta på big brother, går ju inte att missa fattar ni väl! MARTIN!! och han med håret i knut. Fyfan. Mumsbitarna vettu!


2011-02-18

Hej!

Bloggen är min sista prioritering just nu känns det som. Jag har inget att skriva om och jag är inte ens sugen på att uppdatera. Dock så lovar jag att det kommer tillbaka inom kort tid. Såhär blir det lite då och då men som ni märkt kommer jag alltid tillbaka på rätt spår. Jag har bara några hack i mig just nu men när jag har bytt skiva så kommer allt fungera som vanligt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med mamma. Kanske tar mig ett varmt bad och unnar mig lite. Imorgon ska jag nämligen till Amanda på en liten lagfest och då måste jag vara pigg! Därför blir det en lugn kväll idag. Ha en bra fredag!

Bilder från igår!









2011-02-17

Godmorgon!

Av någon konstig anledning så sitter jag och funderar på vad jag sklle säka till SD om jag var med i regeringen. Jag vet inte hur jag kom att tänka på det men nu kan jag inte få det ur hjärnan. Vad jobbigt att gå runt med den här tanken.

Annars så är det ju kanono. Sitter och äter frukost med en FETT SNYGG hund! Mildisen blev trimmad igår så hon är sjukt nice nu alltså. Förstår att era hundar sitter hemma och dreglar över na nu. Bara av tanken liksom.

Vi hörs sen vettni!


2011-02-16

Hejhopp!

Idag har jag varit på intervju på telia. Det gick väl bra tror jag, så nu är det bara att vänta på besked. Det är ju inte ett jobb som jag i vanliga fall skulle söka om man säger så. Fattade ingenting av vad jag skulle göra typ. Dock så tror jag att jag kommer lära mig om jag får jobbet.

Just nu håller jag på att bajsa på mig så vi hörs sen!

Trötter

Efter ett hårt löpträningspass med laget känner jag mig rätt så slut i kroppen. Dock så är det ju värt det, jag mår ju riktigt bra av att träna. Då kan man unna sig något på kvällen såhär. Nog därför jag inte ser någon skillnad på magen. Aja, lite hull måste man ju ha.

Nu ska jag och mamma mysa ner oss i soffan med lite fika. Godnatt!


jätteful bild...

2011-02-15

Goddag!

Nu kan jag tänka mig att ni är jäkligt nyfikna på vad killen som jag berättade om igår hade att säga idag. Frågan är ju om jag ska berätta för er. Visst känns det lockande att dela med mig men samtidigt så kändes det som en sak som var ganska personlig och han hade jättesvårt att berätta. Han blev ledsen och visste inte riktigt hur han skulle formulera sig. Om ni varit där skulle ni förstå. Han var så otroligt modig. Han bara ställde sig framför alla, även fast han grinade och behövde 1-2 minuter till att samla sig, så öppnade han sig för nästan hela klassen. Jag tror inte att någon visste hur vi skulle reagera eller säga efteråt, men jag tror bara att han behövde någon som lyssnade. Ibland är det allt som krävs för att bli förståd. Man behöver inte alltid något svar, det räcker oftast med att man får lätta sitt hjärta.  

Trots att jag helst inte vill berätta vad det var så kan jag ju fortfarande säga några saker som det absolut inte var: han är/ska inte bli pappa, han är inte bög, ingen i hans släkt har dött och han lider inte av någon sjukdom. Då kan man ju bara undra vad fan det var. För allt som vi gissade på var det inte ens i närheten av. Tror ni får en funderare där. Låt mig höra era förslag! Ska bli kul att läsa.

Annars då. Dagen har varit bra. Först spanska då vi fick världens största läxa tills på fredag. Kvävs ju av alla dessa läxor. Blä. På eftermiddagen var jag, LisaN, Julia och Matilda lite nervös för då var det dags för seminarium med Gezze, som gick alldeles utmärkt bra! Han berömde oss och tyckte att vi hade pratat på väldigt bra. Han tyckte att det märktes att vi hade läst på och pluggat. Dock så har inte jag det, men jag har märkt att jag är intresserad av demokrati så det gick jättebra ändå. Det har varit en väldigt bra dag.

Amanda frågade till och med varför jag var så himla glad, varför jag log hela tiden. Jag hade inget bra svar på den frågan. Känns bra att kunna vara glad utan någon anledning. Det är så det ska vara.

OMG, vilket långt inlägg det här blev. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Hade tydligen mycket på hjärnan.




Happyface

Nu är jag glad igen. MITT BREV KOM FRAM! Åh vad lycklig jag känner mig. Godnatt!

Hate this day

jag tar tillbaka det om att den här dagen blev bra ändå för den blev inte bra. aldrig någonsin har jag försökt att göra någon lycklig på alla hjärtans dag, aldrig har jag givit bort något eller skrivit något till någon. men för en gång skull tänkte jag prova att ägna en tanke och ge lite kärlek och det misslyckas totalt. nästan så jag vill grina för att jag försökte mot min vilja.

den överskattade dagen. varje gång jag hör post ramla ner på golvet i hallen springer jag dit för att kolla om det finns något brev med annorlunda färger där och väntar på att få sprida lite kärlek, men icke. deprimerande dag. inget är bra med den här dagen.

hejdå

Vad kan detta tänkas handla om då tro...

Det är en sak jag vill berätta för hela klassen (eller åtminstonde en stor del samlad) men eftersom inte alla kommer idag måndag tar jag det på tisdag. Eftersom första lektionen är språk och vi är utspridda så kommer jag gå runt till arbetsrum under lunchen för att samla alla. Om någon inte läser på FC så sprid är alla så snälla!! (skriver i SP1 mappen eftersom det rör hela klassen +- mentorer som är nyfikna).

Så hade en kille i våran klass skrivit i våran klassmapp. Lagom nyfiken jag är på vad han har att berätta. Imorgon så får vi veta och jag är jättenervös. Jag kommer fan inte kunna sova inatt! Kanske berättar imorgon om det inte är alltför privat!

Frisk luft med mormor

Jag fick den strålande idéen att ringa till mormor och fråga om hon ville gå ut och gå med mig förut, och det ville hon. Så hon hämtade mig och Milda strax före tolv och då for vi till sidsjön. Föst matade vi änderna, eller fåglarna kanske det är och en svan. Det var faktiskt ganska kul. De blev liksom så glad, helt tokiga. Iaf så gick vi ett varv runt sjön efter. Blev lite plums i djupsnön också så då fick jag hålla i mormor för hon bara ramlade hela tiden. Haha hualigen.

Efter promenaden åkte vi hem till henne och fikade. Och nu sitter jag här hemma och pluggar igen.

Så jag har haft en trevlig dag, även fast jag inte trodde att denna dagen kunde bli bra.








2011-02-14

Godmorgon!

Visst har jag haft en rolig blogg den här helgen. Värsta uppdateringarna och grejer. NOT. Har inte orkat skriva nånting. I lördags hade jag cup hela dagen så på kvällen var jag helt slut och orkade inte blogga. Igår klev jag upp klockan 6 för att jag hade en tidig match och när jag och maja kom hem så slocknade vi båda två. Så jag har haft mina anledningar till att skita i bloggen helt enkelt.

Aja, nu lägger vi det där bakom oss. Idag har vissa (bland annat jag) i klassen ingen lektion så vi är ledig idag kan man säga. Dock så måste jag plugga en massa samhälle så jag vet inte riktigt hur mycket ledighet det blir. Men vi hörs sen, måste ta bort ägget från plattan.




2011-02-13

Ont i hela kroppen. Lårkaka och stukat finger. Inte mycket som går bra nu!

Är med maja och mina nya glasögon!




2011-02-11

Godmorgon!

Inatt har jag sovit väldigt skönt. Har inte behövt oroa mig för spöken, monster eller något annat konstigt som kan uppstå på nätterna. Dock så somnade vi ganska sent tror jag. Låg i sängen och babbla på ett tag!

Men det var jättesnällt av dig att komma Victor!

Nu ska vi köka frulle. Hejdå!



Home alone, again

Jaha. Då har modern övergivit sin lilla dotter ännu en gång. Känns lite trist men jag hoppas att jag överlever. Som tur är så kommer jag ha sällskap varje natt vilket känns sjukt bra. Ikväll ska viciboy sova här för första gången (första gången som han ens är här) och på fredag och lördag tror jag att majsan ska sleepa över. Grymt!

Har ju dessutom cup denna helg så det kommer bli lite stressigt. Men jag ska nog klara det.



2011-02-10

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA!!!♥





men du är ju för go!


Nu ska vi se här Francki

Ica maxi är verkligen ett ställe där man kan vara hur länge som helst. Där finns fan allt. Och det bara kryllar av mat och smink och roliga saker. När jag flyttar hemifrån ska jag flytta dit. Bra idé.

Vi köpte iaf nytt shampoo och balsam. Franck Provosk, Porvosk, Provsk, SKIT SAMMA blev det. Nu är det upp till bevis frankiiboy om det du säger på reklamen stämmer. Ska bli ofantligt spännande att se!

Vad köpte vi mer då. JO vi köpte två små tårtbitar. Hihi småätarna här. Nej men vi har en bra anledning. Och det är ju självklart att mamma fyller år imorgon och då hinner vi inte fira för hon åker till Åre. Så idag firar vi lite. Dock har jag inte köpt något till henne än, hade tänkt göra det i Stockholm. Som ni inte vet så ska jag och Emma åka och hälsa på Agnes i täby den 24/2. Så nu vet ni det!






Jag vet det var mitt fel

Oh vad han är fin, hans ögon lyser - de ser rakt genom mig
Hans blick vill ha mer - jag ger, sen får jag tusen tillbaks

Vi hjälper varandra att våga leva, säger "du kan vara stor! jag rymmer dig!"
Bekänner att jag är rädd för mörkret, vill du gråta med mig?

Känner du den kraft som jag vill ge dig!? Vi bygger en värld att älska i
Kom elden, vinden, ropet, rymden - vi är hjältar nu


2011-02-09

Goddag!

Hade engelska på morgonkvisten. Det gick väl bra. Nice try liksom. Tack för den. Efter var det lunch som vanligt och nu har vi samhälle då vi har egen studietid. Vi har examination på tisdag och då är det ju bra om jag pluggar lite. Dock så kan jag inte riktigt koncentrera mig idag. Don't know why.

Vet ni en helt crazy sak jag har kirrat idag då. Eller helt crazy är det ju knappast men det är galet för att vara mig. Jag ringde till en snubbe och fixade sommarjobb. Fattar ni? Jag ska sommarjobba på telia i 8 jävla veckor vilket är hela sjuka sommarlovet. Känns ganska tungt. Men om jag säger såhär: DET ÄR SÅ VÄRT DET!!! Om ni bara visste. Kommer fan bli stenrik. Då behöver jag inte oroa mig för utomlandsresan längre. WIHO. Vad bra jag känner mig nu.

Blev ett ganska långt inlägg det här. Tar och avrundar lite.


Känner mig typ såhär glad

2011-02-08

Tjabba! Mobilbloggar nu vettö. Så cool är jag. Ballaballa. Orkar inte. Hejdå

Nu blev det en ledsen halvmåne

Jag blir så ledsen på mitt liv och mina intressen ibland. Som just nu till exempel. Bara för att jag har cup i helgen och tyckte att det skulle bli sjukt skönt att slippa vara med på öppet hus, så ska ju självklart hanapee dit. SKIT KUL DÅ. Jag orkar inte. Tänker kommer fram till henne alldeles svettig efter matchen och krama hon. Tänker inte släppa taget heller. Nä nu blev jag sur. PMSen kom tillbaka. FML.


You see, this is my friend

...och jag VET att du bjuder på den här anna. I just know it!


I hennes små skor fick vi båda leva, min älskling och jag







2011-02-07

Tjo bre!

Åh jag är helt matt. Orkar inte. Hade klädsim på idrotten. Simmade helt seriöst 40 längder med kläder. Allra första gången jag gör det dessutom. Tyckte det var starkt gjort. Dock så blev jag lite orolig ett tag då jag stog i duschen och kände att byxorna blev alldeles varm. Trodde för ett ögonblick att jag hade kissat på mig tills anna också sa att det kändes som det.

Annars har det inte hänt något spännande idag. Helt random liksom.



2011-02-06

Hej!

Igår hade jag, emma och agnes det jättemysigt och åt kinamat. Vi åt 27 friterade kycklingbitar tillsammans. Det är ganska mycket tycker jag. Höll på att svimma ett tag.

Sedan hade vi en väldigt spontan kväll. Inga planer, inga förväntningar, ingenting. Vi kände bara för att låta det flöda. Vara coola fiskar för en kväll liksom. Dock så blev det kanske inte toppen. 92, 95, 97, 98  kalla det vad ni vill men 97 stämde ganska bra på bambi. Han sprang men hann inte, en betydelsefull lapp försvann och donken smakade skit. Kanske det blev lyckat ändå.

Nu ska jag ta det lugnt och försöka att inte ha ångest över alla hjärtans dag som närmar sig.


She's a winner

Hej!

Jag sitter med Agnes inne på mitt rum just nu. Kul att min täbykompis kommer till sundsvall någon gång då och då och just idag får jag äran att tillbringa en kväll med henne. Känn dig hedrad kvinna!

Vi ska ut och äta med Emma på något flott ställe. Inte alltför ofta det händer. Men det ska iaf bli mysigt. Sedan vet jag inte vad vi ska göra. Antingen åker vi hem till moi och kikar på melodifestivalen eller så gör vi något annat.

Ha en trevlig kväll!


2011-02-05

Mornmorn!

Ställde klockan på halv tio för att jag skulle duscha. och wiho det gick alldeles fint det. Så nu sitter jag här inne på emmas rum, på emmas madrass, bredvid emma nästan naken. Den ni!

Nä men anledningen till att jag är uppe så "tidigt" är för att jag ska in till stan occh träffa mamma för att sedan gå till optikern och kolla synen. GUD jag kommer säkert få nå glassaker att kolla igenom som skaver påå näsan. LOL. Vill inte ha. Jag ser ut som fan med glasögon, passar inte alls i det. Men sånt är livet.

Nu ska jag ta och fixa mig så jag hinner med 11.25 bussen.


Hos min femma!



2011-02-04

Goddag!

Orkar inte skriva. Ska på biteline med några från klassen efter skolan. Toppen!


Filmsnutt

Här får ni ett smakprov på hur curlingen var. Som ni ser så är det inte så lätt!



Mattegeni

Hej på er!

Idag hade jag, Anna och Matilda seminarium i matte och vet ni vad, det gick suveränt. Jag fick VG vilket jag är mycket stölt över eftersom jag nästan är sämst i klassen på matte. Så det kändes bra.

Nu sitter jag bara och väntar på maten och sedan blir det träning. Tungt! 

 








2011-02-03

It's a beautiful morning. Eller inte, beror på hur man ser på saken.

Idag börjar vi som vanligt med storsamling vilket innebär sovmorgon. Älskar sovmorgon. Då kan jag sitta i lugn och ro och äta min ofantligt goda frukost. Det är mycket trevligt!

Jag har inte så mycket mer att snacke om just nu. Bara att jag har ganska mycket träningsvärk. Tränade en gång i måndags, en gång i tisdags, två gånger igår och idag ska jag träna en gång. Fyfan, kommer vara helt slutkörd till helgen. Aja jag får stå ut helt enkelt!

Vi hörs sen!




Min fina utsikt!

Curling i bilder

Det här måste ni verkligen prova om ni inte redan har gjort det för fyfan vad kul det var! Det var svårt att hålla balansen eftersom det var så jävulskt halt men man fick lite kolla på hur det skulle gå till efter ett tag. Och självklart så måste ni ju förstå vilket lag som vann. TEAM BANÅTT(som bestod av mig, Rebecca, Anna och Matilda)!!! Ska samla ihop ett gäng och spela någon gång. Curling är min nya hobby!





2011-02-02

Godmorgon!

Jag vaknade precis jag. Härligt med lite sovmorgon! Jag ska bara upp och köka frulle nu sedan blir det träning. Men gud jag kissar på mig.... hejdå!!!!


In your mind you know you will

Ikväll känner jag mig riktigt poetisk. Jag känner att jag vill skriva brev till någon. Dock inte till vem som helst, helt random, utan ett seriöst brev. Ett brev som jag skrev när jag var liten, till någon av mina vänner. Jag tänker göra det någon dag framöver. Skriva ett brev till en närstående i fjärran land.

Här sitter jag och tror jag är nått? Kan ju alltid försöka liksom. Om drygt en timme så beger vi oss mot matfors för ett spinningpass på trim. Det är kul att träna där med laget. Vet inte varför men det bara blir det. Alltid något posetivt.


Vill du bli min vän?

Till alla er som säger att sånt här är tidsfördriv kan ju sluta ljuga för detta gör man för att dela med sig av livet. Det tänker jag göra nu. Jag känner att mitt hjärta måste nå ut till er alla läsare. Snälla kan ni inte förklar för mig hur ni känenr och mår varje dag? Jag vill att vi ska känna gemenskap och kärlek...NOOOOOOOOT

Du heter: Isabelle Persson
Smeknamn: Issa, bollan, bella, bollan bengtsson, bolltroll, persson, päran
Låt som när du är ledsen sörjer till?
9 crimes-damien rice
Beroende av:
närhet
Vad tror folk om dig?
att jag är en dum blondin, snäll, vissa anser att jag är bortskämd men dem vet oftast inte vad ordet innebär, eller hur AXEL!?!?
Stämmer det?
dum blondin? absolut inte. snäll? självklart! bortskämd? nej, jag är precis som alla andra ungdomar!
Vad får du oftast komplimanger för?
ben och ögonfransar
Hur imponerar man på dig?
Vara sig själv, vara social och ha jävligt kul!!! 
Brukar du skratta för dig själv?
Haha ja det är väl klart
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Okej :)
Var bor du?
Sundsvall
Trivs du där?
Who doesn't 
Har du haft sex idag:
fem gånger
Hur svarar du i mobilen:
Hallå, hej, tjenare, hej fulunge, hej det är emma, tjo babe
Vem ringde du senast?:
Lisa Nord 
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Jag tar med din mössa
Antal timmar sömn inatt:
8
Sov du ensam:
Vet inte, kanske fick sällskap av någon från wrong turn
Brukar du komma i tid:
ja
Hur känner du dig nu:
Helt underbar 
Vanligaste färg på dina kläder:
kolsvart, kritvit, snorgrön, bajsbrun, pissgul, vinröd, grisrosa
Vad tycker du om fötter:
beror på hur mycket förhårdnader och vårtor som är på dem.
Vad saknar du:
Att leka pussjagis
Hade du en bra kväll igår:
kött fyfan
Favorit dryck på morgonen:
Oboy eller te
När brukar du oftast gå och lägga dig:
ja vad ska jag hitta på här då, typ 11
Är du blyg?:
för min mamma? nej, för din mamma? ja 
Sysslar du med någon idrott:
Jaa, fútbol
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej, då skulle jag ha varit tillsammans med icastig för längesen vilket jag inte är!
Har du spytt offentligt:
Nej, eller om offentligt innebär inför typ två personer så har jag det men inte annars.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
ha sex och slå mig själv på pungen
Är du nöjd med ditt liv:
Ja, men det nöjer jag mig inte med
Är du bortskämd:
NEJ det är jag inte! åter igen så vet de flest inte vad det ordet har för mening vilket de borde kolla upp. sedan bör de kolla upp om man FÅR saker av föräldrar eller om man KÖPER saker för sina egna pengar som man antingen sparat eller jobbat ihop.
Vad gör du i morgon:
morgonpass på trim, plugga och äta lunch, spela curling
Vad är det värsta du vet?:
Folk som ljuger om viktiga saker! det är förmodligen det värsta. för folk som ljuger är oftast dum vilket leder till dumskallar och de ska man inte bli för tajt med. 
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Det har jag absolut. om det inte var äkta hade jag inte haft några vänner!
Vad är det finaste du fått?:
MITT LIV SÅKLART!
En speciell dag du minns:
4 mars
Du samlar på:
glasspinnar och kapsyler
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Isabelle eller Emma, tror jag. längesen jag gjorde det nu.
När grät du senast:
i söndags
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
skänka till välgörenhet, resa, spara, shoppa
Vill du gifta dig:
lutar mot nej, men vem vet
Vill du ha barn:
Nej, tänker endast skaffa för mamma och pappas skull
Är du musikalisk?:
Jag är väldigt duktig på att sjunga. jag spelar dessutom triangel och säckpipa.
Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten, mjölk, lättdryck
Bor dina föräldrar tillsammans:
nej
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
ja
Biter du på naglarna:
inte så ofta. händer ibland då det är något gott till lunch också har jag fått rester under naglarna. då biter jag ju. tänk på barnen i afrika!

Äntligen hemma!

Idag har det faktiskt varit en liten jobbig dag. På spanskan fick vi göra värsta mycket och vi fick fetaste läxan tills på fredag känns det som. Dock så är det ju bara sånt som vi redan kan men ändå. Sen så hade vi en väldigt lång lektion med Magnus, tur att han är lätt att lyssna på och att han har en väldigt speciell humor.

Imorgon blir det dock en väldigt slapp dag. Vi har friluftsdag på eftermiddagen och då ska vi spela curling, kul va! På förmiddagen ska vi egentligen ha engelska men våran lärare ska med till vemdalen och då har vi ingen lektion. FETT SKÖNT! Så vi börjar två imorgon. Fast eftersom jag och Matilda är så duktig så ska vi vara på skolan till 12 för att plugga matte. Snacka om hurtiga flickor. Fast egentligen är det inte därför. Det visade sig att det skulle vara väldigt god lunch imorgon som vi absolut inte ville missa. Haha, MAT♥


2011-02-01

Godmorgon!

Idag är en helt vanlig dag utan några högre förväntningar. Vi börjar med spanska och fortsätter sedan men samhällskunskap. På lunchen måste jag plugga matte och jag vill få G på examinationen. Känns lite segt men man går ju som sagt på skvadern.

Nu börjar det bli dags att vandra bort mot skolan. Vi hörs senare!



RSS 2.0