27 maj

Nu sitter jag på skolan. Har nyss skrivit klart min reflektion till SV/SO uppsatsen. Blev inte så jätte bra, men vi hoppas på bra betyg!

Idag var jag och några fler på studiebesök på sjukhuset. Det var faktiskt ganska intressant. Vi fick prova på att sy och operera i en låtsas mage som det fanns godis i, och om man klarade av det så fick man en godis. Sen fick vi vara på akuten och kolla hur det var där. Roligare än vad jag trodde!

Ikväll ska klassen städa på blåberget. Jätte kul, verkligen!


xoxo // isabelle


26 maj

Mums. Känner doften av mat från köket. Det blir mammas goda köttgryta och ris. Nu när vi ändå pratar om mat, så hade vi vårlunch på HK:n idag. Det blev fläskfilé, klyftpotatis och tzatsiki och till efterrätt blev det rabarberpaj med vaniljglass.

Idag var det fotbolls DM på skolan. Vi tjejer i min klass gick vidare och ska spela den 2 juni på västhagen.



Ikväll är det match också! I torpshammar mot torpshammar. Hoppas det går bra!

xoxo // isabelle


25 maj

Nu har jag precis kommit hem från stan. Lägenheten var sådär, ganska fin ändå men den vi kollade på före var dock mycket bättre. Iaf så gick vi på stan en sväng efter och det blev ett fynd. Skorna som jag pratade om innan, det blev dom! De var ganska dyra men jag hade sån tur så mamma betalade!

trevlig fortsättning // isabelle

25 maj

Idag har det varit en lugn dag. Klev upp kl.06.45, åt frukost, fixade mig och sen bar det iväg till skolan. Slutade 12 idag så jag hade bara 4 lektioner. Sista lektionen var kemi och vi hade prov på proteiner och fetter. Gick ganska bra tror jag, skrev så att jag fick kramp i handen. Nu sitter jag hemma och försöker skriv klart SV/SO uppsattsen. Går lite segt men var sak tar sin tid. 
Vid tre tiden nån gång kommer mamma hem med en nytrimmad liten hund, (som förmodligen kommer likna en råtta). Sen åker vi in till stan och kollar på en lägenhet. Jag hoppas verkligen på att den är fin och stor och bra och allt. Och om jag har tur så kanske det blir en liten sväg ner på stan så jag kan köpa ett par nya skor om jag har fått syn på!  
 

xoxo // isabelle

21 maj

Blev så att jag tog bussen till Isabelle igår kväll och sen sov jag här. Vi kollade på bombay dreams, sen spelade vi kort med Isabelles mamma, och till sist kollade vi på ännu en film, P.S I Love You. Vet inte vad klockan kan ha varit när vi gick och la oss men inte så värst mycket.

I alla fall så sitter jag hemma hos Isabelle nu och väntar på bussen. Ska hem till mormors sommarstuga en stund med mamma och fika lite. Kanske går till stranden en sväng och kollar lite också.

I kväll har jag inget planerat så jag är öppen för förslag om nån har nåt att komma med!


Ha en fortsatt trevlig dag // isabelle

5 maj

Idag.. idag, idag, idag. Tråkigt väder och en mycket långsam dag. Som tur är så har jag match om ett tag på Alnö mot alnö. Första seriematchen, yeah! Jag är väldigt spänd och nervös men det kommer att gå bra hoppas jag.


xoxo // isabelle
 
   

RSS 2.0