2011-12-29

God morgon, god dag, god kväll och allt.

Idag är det torsdag och två dagar från nyår. Ska få håret fixat klockan två och sedan ska jag dränka mig i mitt täcke framför pearl harbor, som jag för övrigt aldrig har sett. Så känner mig lite tvingad till att se den. Eller så ser jag på s of a istället. Har tre avsnitt kvar på fjärde säsongen men är så nervös så jag våger inte se. Vill inte att saker som kommer hända ska hända. Måste se men vill helst inte.

Iaf så har nyårsklänningen kommit. Såg fin ut, satt bra. Inget problem på den fronten. Enda problemet jag har är mitt ansikte som mestadels består av röda små ploppar lite här och där och som vägrar att försvinna. Blir lite färgglatt till den svarta klänningen.

Är så opepp. Lyssnar på glada och fartfulla låtar men har fortfarande stoneface. Livet står ivägen för allt.



2011-12-28

Det handlar om den urringade klänningen, det dyra sminket och den perfekta håruppsättningen. Det handlar om att gå ner ett kilo för att hamna under "smal" på skalan och att ha lösögonfransar för att framhäva färgen på ögonen lite ytterligare. 

Det handlar inte om vad som finns under. Det handlar inte om din naturligt fina kropp som framhävs i ett par mjukisar och en tröja. Det handlar inte om ditt fina ansikte som täcks av en målning och det handlar absolut inte om vara nöjd med sig själv och med sin vikt, för att väga 56 är helt oacceptabelt. Det handlar inte om dina ögon som glittrar och skimrar i mörkret. Det handlar inte om att älska dig själv.

Eller, hur var det. 


2011-12-27

Klev upp kl.07:00 för att jag och pappa skulle åka skidor i byn då liften öppnaden, vilket var kl.08:00. När vi kom dit säger två liftgubbar att det blåser för mycket och att liften därför var stängd så det var bara att åka tillbaka och sova i en timme. Enda gången då vi kliver upp i tid för att åka skidor så går inte liften. SORGLIGT!

Dock att vi har åkt hela dagen här hemma i tege istället. Blev riktigt mulad och frusen om kinderna av snöovädret men det hindrade ju inte. Men nu ligger jag här i sängen med min mysiga onepiece och tar det lugnt. Ska snart börja packa inför hemresan imorgonbitti som med stor sannolikhet kommer att gå jättebra. SJ har ju inte alls ställt in alla tåg tills ikväll och de kommer ju absolut inte vara några tåg inställda imorgon, nejnej. Lär väl få åka buss hela vägen hem till Sundsvall. Det som är bra då är att jag får pengarna tillbaka men det som är dåligt med det är att det ej är mina pengar så egentligen får jag inte tillbaka dem. SORGLIGT!

JAJA, nog med klagomål. Ska hoppa in i duschen och göra mig fin tills vi ska iväg och äta på restaurangen här nere i lilla tege.

Ha'de gött!




2011-12-25



Massa brudar, bärs och schysst afterski


2011-12-23

Efter en mycket lång, jobbig och frustrerande tågresa befinner jag min nu i min alldeles nya och fina onepiece som jag fick av mamma, i vår mysiga vinterstuga. Det spelas julmusik och snart ska det pyntas.

Vi ville inte köpa en julgran och en plastgran är aldrig lockande så därför beslutade jag och pappa att vi skulle tjuva en i skogen ovanför. Så vi tog på oss skidor och yxan, tog liften upp och började leta efter den perfekta granen. Tyvärr så fanns den inte där vi letade men vi hittade en tillräckligt fin precis bredvid backen så jag fick hålla utkik medans pappa började hugga. Haha det var lite småroligt och spännande.

Vi har även hunnit med att kolla ut ett par nya skidor till moi. Dock så fanns inte de jag ville ha vilket verkligen sög och de andra jag hittade var inte lika bra. Kändes inte helt bra men vi la undan dem ändå. Imorgon kanske jag vaknar med den rätta känslan.

Nu är det dags för lite middag här så om vi inte hörs imorgon, GOD JUL!!!♥

Ibland är dom bra coola

Godjul.jpg

2011-12-21

Går sönder lite

Att vara Dj på matfors julbal var nog lite överskattat. Jag och Anna hade nog tänkt oss något annat än vad det blev men trots några små missöden klarade vi oss. Så länge mange bjuder spelades så dansade alla. Tråkigt nog fick vi aldrig någon chans till att spela bra musik. Vi provade x antal gånger och då vände sig ALLA om och strirrade på oss. Ganska roliga de där små. 
 
Har vi verkligen varit sådär små? Var vi sådär små för två år sedan? När jag och Anna gick i nian var vi ju stora flickor och kunde ta hand om oss själva. Vi betedde oss som om vi vore 18 och det var nog det vi intalade oss själva också. Fast det stämde ju inte. Vi var små skitungar som ville vara coola med de äldre. Man ser så tydligt nu när man blivit lite större, fan va dum man va när man var liten. Jag tycker att jag är liten nu och jag är ändå 17 år. Jag kommer aldrig bli mogen. Inte för att jag vill det heller.


Innan julbalen i nian. Rocktema.

2011-12-18

Gårdagen i bilder.










Man kan ha kul på två också.


2011-12-17

Visst hade du fest ikväll?


2011-12-14

Juste jag har ju en blogg också. hejhej!

Skolan är jobbig och helgerna rolig=ingen tid över till att blogga, som vanligt.

Nu kan jag dock berätta att nyårsklänningen som jag tänkte beställa inte längre finns och julskinkan står i kylen men den är inte klar!!! Inte ok. + att mitt ägg nyss gick sönder i vattnet så det är fullt med skum.

Slarvigt och en aning oläsligt inlägg men det får ni leva med.

och nu slutatde äggklockan att fungera också.


Ganska kul då.

Det är så lol att vi fick uppgiften till debattartikel idag och den ska vara FÄRDIG ikväll. Alltså vad vill dom. Tror ju att våra idéer dyker upp på en sekund och att det sedan går som på räls att skriva klart på 2-3 timmar. Skulle inte tro det.


2011-12-08

Godmorgon vita dag!

För första gången på länge har jag sovit hela natten. Jag somnade utan problem och när jag vaknade ville jag bara ligga kvar och blunda. Inte ens bry mig om att tankarna flödar för dem stör mig inte längre.

Inte ska jag till skolan idag heller. Har ingen samling på varken svenskan eller historian vilket gör att jag kan jobba hemifrån. Vet dock inte vilket som är bäst, jobba hemma eller på skolan. Där surrar jag bara på med alla fina vänner så jag kör hemma.

Ska skriva ett debatterande tal nu på morgonen. Haha skitkul va. Till er som inte har läst svenska c än, fyfan säger jag bara. Ska bli så otroligt skönt att få denna kurs avklarad! Bläääää.


Känner mig nästan som hon på bilden, hejhej

The mess you left behind




Dag 03 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit-årstid är vintern. Vanligtvis om någon skulle ställa mig den frågan skulle jag vara snabb och svara sommar. Den är varm och det är lätt att vara ute och mysa vid vattnet framför en lägereld om kvällarna osv.

Men tänker jag efter riktigt noga så uppskattar jag vintern mer. Snön är så fin där den ligger som ett täcke på marken och lyser upp vardagen. All belysning som hänger på folks tomtar och stämningen runt jul då alla ser så lyckliga och glada ut.

Sen så får jag ju inte glömma all skid/bräd- åkning i Åre. Finns ju inte så mycket som slår det om jag säger så. En vinterdag på sprotlovet med strålande sol, inte ett enda måln på himmelen och bara några få minus. Det dinns ju verkligen inget som kan mäta sig med det. Ohhhhh!


Lyckan sipprar in



Känslan av att få kunna vara lycklig och glad en hel dag och natt,
som jag har längtat efter den.


2011-12-07

Godmorgon små skönheter.

Trots den pyttelilla snön som kom härom dagen så ligger den fortfarande kvar. Ger en väldigt liten känsla av jul men knappt. Kom igen nu Sverige!

Nu sitter jag och äter frukost och sedan bär det av mot sklan för att ha en eftermiddagslektion med Bertil, värt!


2011-12-06

Sitter fast med opponeringen. Somnade nyss med huvudet i Fredriks uppsats, vaknade till och höll på att drunkna i mitt eget dregel. Dåligt med sömn gör en trött, så är det bara.

Måste dock fortsätta med det här tills jag är klar och sedan är det dags för veckans spinningpass med Riippen. Svettas svettas svettas.



Fick ju dock lite sällskap av älskis nu!

2011-12-05, Dag 02 – En person jag vill träffa just nu.

Fan vad svårt då. Eller egentligen inte efter igår.

Heath Ledger.

Kommer aldrig att hända eftersom han numera befinner sig i jorden och jag är bara en av alla myror på denna planet. Men nu var ju inte frågan vem jag kommer att träffa utan vem jag vill.

2011-12-03

Gick ju bra det här.

RSS 2.0