29/8

Igår sov jag hos syster min. Det var väldigt trevligt och mysigt. Hade ju en liten plutt bäbis att gosa med satt det är ett plus i kanten. Det va inte lika kul imorse när jag vaknade av att en viss liten unge låg och skrek för fulla muggar.

Idag har jag spelat matck med damlaget. Det gick inte så bra från början men sen taggade jag till och då gick det lite bättre iaf. Synd nog så förlorade vi med 1-2. Men vi kämpade på bra tycker jag!

Ikväll så ska vi tjejer ha lite mysigt och gå på laserhallen. Jag har peppa inför det hela dagen satt det är bäst att mitt lag vinner! Inte för att jag har den blekaste aning om vad man gör där eftersom att jag aldrig har varit där men alla säger ju att det är så kul satt jag antar att det är det då!

isabelle


26/8

För er som inte redan vet så fyllde jag år igår! 15 vackra år.

Idag var det skola igen som det nu har varit i tre dagar. Jag ganske låter lite konstig nu men jag tycker faktiskt att det verkar som att det kommer att bli ett ovanligt kul läsår. Fast det är nog bara nu i början som jag kommer att tycka det. Men om det här året går lika snabbt som förra så har jag nog inte så mycket att oroa mig för.

♥isabelle

22/8

Dålig dag!

Igår sov jag hos Agnes! Vi hade det jätte ysigt. Vi hyrde 5 filmer på hemmakväll som vi kollade på, fast jag kollade på tre och Agnes typ 1 1/2 . Hur kommer det sig att alla som jag är med somnar till filmer? Jag fattar inte riktigt det jag.

Ikväll blir det tjejmidddag med Agnes och Isabelle. Mysigt värre. Det blir tacos, lätt att göra och det går fint ihop med magen. Sen blir det lite film och kanske nåt annat!

// ♥isabelle

21/8

God morgon!

Idag ska jag vara med Agnes nananananana. Har inte träffat na sen Stockholm, och nu har hon ju varit i Spanien och allt. Så avis, jag vill också åka. Igen.

Jag kom nyss på att jag fyller år om 4 dagar. 4 dagar. Gud vad tiden går fort! Hela året har bara runnit iväg som en jätte stor våg. Inte helt klokt asså.

//isabelle

20/8

Hejhopp!

Igår åkte vi aldrig till Nickedicken. Han ville inte ha några fler där så vi fick inte komma. Vilken dum pojke eller hur. Som tur var så överlevde vi den döds situationen!

Idag fyller min lilla kusin Agnes år. Som inte är så liten längre för hon fyller ju faktiskt 13. Alltså en tonåring. Vem vet, hon kanske blir en helt annan människa. 13 snart 30, eller hur var det nu igen. Iaf så önskar jag henne ett stort grattis!

 //isabelle

19/8

God dag!

Igår hade vi match. Vi spelade riktigt bra och vi var mest på deras planhalva. Men tyvärr så räckte inte det till. Det blev ännu en förlust, men denna gång blev det 1-2 till dom. Vi hade så många chanser men vi fick liksom inte till nåt riktigt avslut. Bättre lycka nästa gång!

Idag när jag vaknade och kollade på klockan blev jag nästan lite chockad. 11.29 visade den. Det var faktiskt ett tag sen jag sov så länge. Jag har försökt att kliva upp lite tidigare nu eftersom att skolan börjar på måndag så det är ganska rimligt att börja vänja sig. 
Iaf så klev jag upp då och rostade två mackor och värmde på ett glas O'boy, sen gick jag ut med Milda en sväng. När jag kom ut så märkte jag att det var fint väder. Inte varmt men solen sken och det va inte ett moln på himlen. Så när jag kom hem så tänkt jag; Äh, sommarn är typ slut nu och det kommer förmodligen inte att bli nå varmare än såhär, så varför inte bara ta på sig bikinin och lägga sig ute och sola medans solen för en gångs skull skiner.
Så fick det bli och det blev väldigt bra. Inte allför varmt men jag fick en chans att njuta av den sista sommarsolen. 

Ikväll är det ännu en träning. Det är ganska skönt att träna kom jag på. Man känner sig så fräsh på nåt sätt. HAHA!
Efter träningen så följer jag med Rebecca till Nicklas på fifakväll, tror jag. Om vi får komma. Hans mobil verkar vara lite off, eller så är det han som är det. Jag skulle gissa på mobilen. Men om han svarar så vore ju det väldigt bra, så vi inte kommer där och knackar på och han ser ut som ett stort frågetecken. 

isabelle♥  
  

18/8

Tjallaballa!

Ännu en regning dag framför datorn. Börjar bli en aning less på det här skit vädret nu. Vill bara komma bort, till ett annat land. Där det är sol och värme dag och natt. Och man känner doften av salt från havet. Där man inte ens behöver tänka på att ta med sig varma kläder om det skulle bli kallt. För i det landet finns det ingen kyla! Man behöver aldrig frysa. 

ÅH, NU INSER JAG VERKLIGEN HUR MYCKET JAG EGENTLIGEN HATAR SVERIGE! 

Klockan tre idag måste jag lämna mitt älskade hus i ungefär en timme, eftersom att vi ska ha ännu en visning. Så vad i hela friden ska jag göra i en hel timme. Jag hade tänkt att jag skulle gå ut och gå med hunden men.. Men nu ringde mamma och sa att visningen har blivit inställd för att dom som ska komma och kolla har fått magsjuka.. Ack ack. Fast det är ju bara bra för min del, för jag slipper ju gå ut och gå i regnet.

Ikväll är det ännu en match. Förra matchen gick tyvärr inte så värst bra. Vi förlorade med 1-4 (tror jag) mot Alnö. Men det är bara peppa och ladda nu inför ikväll så det inte slutar som förra! Spelar mot selånger i selånger.

Önska oss lycka till. Det kan behövas!

isabelle

17/8

Hejsanhoppsan!

Idag surfar jag på den röda vågen OCH går på ipren. Det lät väl skojigt inte sant?

Vid klockan 12 ungefär, pressade jag mig upp ur soffan, tog på mig joggingskorna och tog med hunden ut och sprang. Det blev ett var runt spåret. Jag vet inte om jag orkar springa längre än så. Haha har varit lite lat under sommarn, men nu till vintern blir det skärpning på den fronten!

Jag har blivit väldigt duktig på att hålla min blogg uppdaterad! Och det kan ingen, absolut ingen, inte hålla med om. För då blir jag suris! Och ni vill inte se mig när jag är riktigt sur! Jag lovar.

I run away but I can´t let go
♥isabelle♥


16/8

Tjolahopp!

Igår va det bröllop som alla vet. Det va min faster och Uffe som gifte sig. Det va väldigt fint. Faster var så himla fin i klänningen, och håret och allt. Ulf var också väldigt tjusig. Iaf så hade dom vigseln ut på gräsmattan bredvid lokalen som vi var i på kvällen. Och jag måste säga att jag hade rätt om maten. Väldigt gott och väldigt mycket att välja på. Vid mitt bord satt det ingen bekant så jag hade ingen att samtala med, så det va ju lite trist men senare på kvällen fick jag sällskap av Nickedicken och syrran så det var väldigt trevligt. André fick vara bartender så han hade fullt upp hela kvällen. Men självklart så kunde han ta en paus från spriten och bjuda upp kusinen på dansgolvet. Och jag måste faktiskt erkänna att han är väldigt duktig på att dansa. Synd bara att han inte hade världens bästa danspartner. Jag klev han på fötterna lite då och då i alla svängar och snurrar.
Kvällen blev lyckad och jag har nog aldrig sett faster så lycklig i hela mitt liv.

Här kommer lite bilder från kvällen;

Brudparet









isabelle

15/8

Shalala!

Förhoppningsvis kommer denna vackra dag att bli ett minne för livet. Varför? Jo för att min faster gifter sig med sin Ulf idag. Och bröllop är väl bland det finaste som finns. Den härliga doften från blommorna, brudklänningen som är så vit att man blir bländad av att kolla på den, också får vi ju inte glömma den underbara maten, som jag redan nu kan höra min mage kurra efter! Allt är så perfekt med bröllop! Jag kommer nog att börja grina. Det är inget jag brukar göra vid sånna här tillfällen. Men det är så fint att veta att två människor som älskar varandra så mycket, alltid kommer att få vara tillammans och alltid ha varandra. Och jag måste säga att jag älskar min faster väldigt mycket och att hon verkligen förtjänar det här!
  
isabelle

14/8

Hejhopp!

Jag sov hos pappa igår. Kollade på Legenden om Zorro. Riktigt härlig film faktiskt. Helt okej.

Idag har jag inte gjort nånting än så länge. Bara kollat lite på tv och läst lite ur tidningen. Pappa och jag har typ precis kommit hem till matfors för att se om vi kan få igång moppen. Också var jag ju såklart tvungen att gå ut med min älskade hund.

Ikväll blir det selånger med Angelica och kanske Anna om hon nu vill? Isabelle ska egentligen också följa med men hon kände inte för det längre satt det blir ju lite mindre kul då. Men Jag hoppas att hon känner att hon gjorde fel val, och att hon kommer må riktigt dåligt över att hon inte följde med och äventyra lite. HAHA! 

 

Ha en fortsatt trevlig dag!


13/8

God morgon gott folk!

Min morgon har faktiskt varit väldigt bra. Vakade kl.11.22. Av någon underlig anledning så har det blivit av en tradition att vakan då. Känns som att jag har vaknat runt den tiden flera dagar i rad nu. Aja, iaf så klev jag upp, tog på mig morgonrocken, kollade mig i spegeln och vandrade sedan vidare in till köket. Då plingade det till i min lilla hjärna. Fick värsta idén om att jag skulle göra fattiga riddare. Det va typ ett år sen jag åt de, satt det kändes som att det var på tiden. Och jag måste säga att det blev riktigt gott! Jag är nog ett proffs på fattiga riddare.



Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag måste iaf gå ut och gå med hunden. Men sen då? Det känns inte så kul att bara sitta hemma framför datorn och glo när det är typ bara några få dagar kvar av sommarlovet. Menmen, det lär ju bli så endå.

isabelle♥

12/8

Idag var det en sån dag då ödet fick bestämma. Jag hade inga planer alls som vanligt. Men då smsade jag med min kära vän Michaela, och hon skulle in till stan för att göra klart faserna till mopedkörkortet. Så då frågade hon mig om jag ville följa med och eftersom jag inte hade något bättre för mig så tackade jag självklart JA! 
Något jag la märke till när jag satt och väntade på att ella skulle bli klar, var att det är väldigt kul att kolla på folk som går förbi. Alla är så himla olika. Det syns bara av att kolla på dom. Så det va något nytt.
Efter att ha varit på körskolan ett antal minutrar vandrade vi vidare ner på stan. Vi gick bl.a till kharma där jag köpte en grå svea mössa, för 200 kronor. Satt nu är jag nästa så gott som pank. Sen gick vi ner till Ellas mamma och pratade med henne lite sen åkte vi hem. Det blev ingen shoppingdag precis och det var ganska skönt om jag ska va riktigt ärlig. Hade ändå inte haft råd att köpa nåt.



Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla på en film eller två. Det är väldigt skönt att bara vara hemma också måste jag säga. Kanske hunden min vill göra mig sällskap. Om hon nu inte är alltför sur på mig.

I don´t wanna wake up feeling sad,
think about you and the love we could have had



11/8


C a u g h t  i n  t h a t  f e e l i n g
   

11 augusti

Grattis älskade Michaela Riippa!
 
Vaknade mitt i natten av att mamma låg och skrek(som vanligt). Så jag skulle väcka henne, och då spärra hon upp ögonen och kollade rakt in i mina. Det va skit läskigt. Precis som på film typ. Och sen bara somna hon om igen. 

Idag ska jag nog bara sitta vid datorn. Det var länge sen jag gjorde det. Så det får bli en sån dag idag. Men jag måste dock gå ut och gå med hunden sen. Kanske det finns någon som vill göra mig sällskap?

Ikväll är det första matchen efter sommar uppehållet. Vi möter Alnö och dom är bra så det blir nog tufft. Ännu tuffare blir det ju eftersom att Therese är i Spanien och har det skönt. Men vi håller tummarna för att det går bra ändå. Vi spelar på sörforsvallen, så om du inte har något bättre för dig kan du ju komma och kolla. Då blir vi glader!

Det slutar inte alltid lyckligt // isabelle

2 augusti

Gud vad jag suger på det här! Jag har inte skrivit på jag vet inte hur länge, men nog är det länge. Nu börjar jag om med mitt bloggskrivande på sätt och vis. Och jag tänker börja med;

Ett stort grattis till Elin Falk som fyller 15 år idag! Det är inte så illa! Henne har jag inte sett mycket av den här sommaren. Det är lite sorgligt.

Jag har inte haft för mig så mycket denna sommar. Jag va ju utomlands till Egypten och vi hade det verkligen kanon bra! Sen så va det gatufesten, trevligt värre. Och sen så bar det iväg till borlänge med fotbollslaget. Vi va på Dalecarlia. Riktigt skit väder va det hela veckan men vi hade det mysigt ändå. Också till sist så har jag varit i Linköping och hälsat på pappa, Gabriella, Leonoch Mira. Det va roligt. Vi va på Kolmården och kollade på djur och lite sånt. Sen åkte jag, pappa och Gabriella till Stockholm där vi hämtade upp Agnes på tågstation. Vi va på gröna lund och åkte den där nya. Fyfan säger jag bara. Kunde nästan inte gå efter ju. Bena skakade som satan. Iaf så va vi och shoppade och lite sånt också. Det var tack vara Agnes som resan blev lyckad, så tack! 

Så nu sitter jag här och tar det lugnt. Känner mig väldigt tött och sliten. Bäst att vila upp sig så man orkar med att åka till kusin imorgon. Om han nu inte har GLÖMT bort att jag ska komma!

Best hotel Old town // isabelle

 

RSS 2.0