2012-03-31

Här springer jag runt i "spontankläder" och funderar på vad jag ska ägna tiden åt. Ska jag läsa eller ska jag plugga? Inget av dom. Ska jag gå ut och gå eller äta? Inget av dom. Ska jag sluta fundera på det? Ja tack.

Enligt planen så skulle jag på giffarnas premiärmatch idag med pappa och Gabbi men så blir det nu inte eftersom de uppenbarligen inte är vana vid kylan som vi har här i norrland. Just därför står jag här i mina "spontankläder" och funderar över vad dagen har att erbjuda.

Ikväll ska jag iaf vara med Emson och Anna vilket kommer bli väldigt trevligt, som vanligt. Det var ett tag sen vi var med varandra alla tre så ser fram emot det. 

Nu ska jag inte uppehålla er någe mer med mitt skrivande. Ha en bra dag istället!



2012-03-30

Idag är det fredag och jag är ledig från skolan. Långhelg med andra ord.

Anna kom hit klockan nio imorse och så var det bara att gå ut och springa till mammas jobb i birsta. Där tog vi en liten solariepaus och sedan sprang vi hem igen. Sammanlagt blev det 10,54 km så det kommer kännas i vaderna imorgon.

Snart ska jag fixa dagens middag som blir krämig kyckling-och pasta pesto. Efter det åker jag och jobbar i några timmar. Min lugna och sköna fredag!


Lite nytt och fräsigt!

Efter skolan tränade jag med Ella och det gick bra, väldigt jobbigt så kommer nog ha träningsvärk imorgon. Hon skulle på stan efter så då hänkade jag vilket ledde till att jag kom hem med två nya saker. Hann typ gå i 15 min tills jag hittade vad jag ville ha. Jag som aldrig hittar något nu för tiden.

Idag har jag även bokat min första körlektion som jag ska ha på torsdag nästa vecka. Är jättenervös men samtidigt känns det skönt att jag äntligen kommit igång på riktigt. Vi får se hur det går.









2012-03-29

Godmorgon kära fanz!

Idag är det torsdag och jag har sovmorgon. Jag kommer att ha det fram till sommaren vilket känns riktigt skönt! Imorgon är jag ledig dessutom så det har varit en lugn vecka.

Efter skolan ska jag ner på golds och gymma. Har varit förkyld i flera veckor nu så jag försöker bli frisk genom att inte träna, verkar dock inte lyckas.

Nu ska jag titta klart på greys och ta en prommis med Milda innan jag beger mig mot skolan. Ha en bra dag nu!


hejhej

Spanjorer på resa del 3!








Nu är det bara del 4 kvar och den får ni imorgon kära vänner!

2012-03-28

Idag är det onsdag men inte vilken onsdag som helst utan sesam-onsdag. Vilket nu betyder sex-och samlevnadsdag. Det har kanske inte varit jätteroligt men det bästa med dagen var iaf då Manne Forssberg från ligga med P3 hade föreläsning. Han var verkligen helt underbar att lyssna på och rolig var han dessutom. Han gjorde allt mycket mer intressant.

Snart ska jag och mamma äta lite middag och sedan ska vi på en lägenhetsvisning på bergsgatan. Vi är på visningar lite då och då men eftersom vi aldrig hittar den perfekta så orkar jag inte nämna det här. Aja ha en bra dag!


Spanjorer på resa del 2
















2012-03-27

Dagen har varit lugn men ändå inte. Hade ingen jobbig spanskalektion men vi hade däremot redovisningar på psykologin som gick rätt så bra iaf.

Efter skolan gick jag, Anna och Ella ner på barist och fikade. Väldigt mycigt och trevligt. Sedan blev det ju såklart ett 75 min spinningpass.

Snart mina vänner kommer del två av spanjorer på resa!


Spanjorer på resa del 1!







2012-03-26

Update om föregående vecka:

Tisdagen: Spanjoren Jose flyttade in i min lilla lägenhet, även Borka också.
Onsdagen: Spelade musik för spanskagruppen och alla spanjorer, for sedan till Boda Borg. Kvällen spenerades på en hockeymatch.
Torsdagen: Var fri från spanjorerna på dagen, på kvällen var vi hos Anders och danseade (not)
Fredagen: Var på södra och lekte lekar och sedan på Himmlabadet och provade surfstream. Kvällen spenderades på biteline.
Lördagen: Tog sovmorgon, spelade fotboll, Sverige vs Spanien och Sverige vann såklart. På kvällen var det svensk buffé på skolan med musik och lekar. Sedan hamnade vi hos Anders, igen.
Söndagen: Spanjorerna åkte.

Intressant vecka som började jobbigt men slutade väldigt bra och jag kommer sakna de roliga figurerna. Dock så är dte bara fem veckor kvar tills vi ses igen för då åker vi till Sevilla!!! Peppa då. Okej vi ska till Lora som är en by där och sedan ska vi resa vidare till Granada och stanna där i två dagar. Resan tar dock inte slut där för sedan ska vi vara i Nerja. Längtar verkligen jättemycket nu. Ska bli askul och kommer ju fest loss con los españoles!

Jag har bilder från veckan men jag hinner inte lägga upp dom idag utan ni får vänta. MEN HÅLL UTKIK!!!

2012-03-17

Goddag kära fanz! How you doin?

Här står jag nyduschad och funderar över livet. Eller inte riktigt, snarare kläder. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll då jag ska till Moa som för övrigt fyller år idag. STORT GRATTIS TILL DAMEN! Jag vill ju göra mig lite fin liksom, men det löser sig.

Nu måste jag bajsa så vi hörs imorgon eller senare, kanske. HA DE FINT!!


2012-03-14

Idag är jag trött osv. Orkar inte blogga. Hejdå!

Tisdag eftermiddag


Buuuuuuussssiiigggg

suuuuuuuuurrriiiissss

kan jag få smaka, sneeeellllaaaaa?

LÅT MIG VA NÅN JÄVLA GÅNG!!!


Här sitter jag och äter min lilla men mycket goda lunch medans Milda sitter framför och slickar sig runt munnen. Inget till dig girlfriend.

Om en timme ska jag befinna mig på salong barock för en makeover. Dock ingen jättestor, ska bara toppa och färga ljust. Är less på det röda nu, om man ens kan kalla mitt hår för rött nu. Det är snarare som gammal koppar med en råttpäls, ungefär.

Efter frissan blir dte som sagt träning och sedan hem för att titta på DHW som äntligen har börjat!

2012-03-13

Godmorgon!

Blåser som fan ute hör jag. Blir lite orolig för att min promenad med hunden kommer att bli misslyckad men vi får se. Just nu ligger jag i sängen så inget jag behöver bekymra mig för nu.

Idag är jag ledig därav sovmorgonen. Dock så ska jag faktiskt gör lite nytta:

Kissa
Äta frukost
Klä på mig
Plugga idrottsteori
Prommis med hunden
Kanske en till kisspaus
Mer plugg
Färga och klippa håret
Springa en mil


2012-03-08

Vaknade till dystert väder med snö och dåliga backar så jag och mamma bestämde oss för att bara åka på förmiddagen. Så på eftermiddagen åkte vi till tännforsen och kikade på fallet och helt plötsligt sprack det upp och blev strålande sol. Så nu sitter vi ute vid brasan i solen och har lite afterski med de andra familjerna i huset. Har haft ett underbart lov!

 


2012-03-07

Hallå mina kära små vänner!

Idag har jag åkt både bräda och skidor och jag har åkt med Lisa. Vi har hoppat och railat (pyttepyttelite) och ska eventuellt umgås senare ikväll. Men först ska jag ta mig en dusch och sedan ska jag och mamma in till byn och käka. Mysigt värre!


Bilder

Kom på att jag kan blogga från mammas telefon och på det viset lägga upp bilder. Ganska smart tyckte jag iaf. Här kommer iaf några bilder från de fina och underbara dagarna i backen!


2012-03-06

Jag kan knappt tro på det själv när jag säger att det var strålande sol idag med. Lite småmoln på förmiddagen men sedan sprack det upp helt och hållet och det blev riktigt varmt. Älskar att vara i fjällen nu.

Har så många fina bilder att bjuda på men alla är på mammas mobil eller på min kamera som ej har batteri. Men ni får se dom bilderna när jag kommit hem till tråkiga Sundsvall.

Och nu fick jag dessutom reda på att Lisa S bor i en stuga här i tege. Coolt va? och kult ju! Kanske glider med henne imöra då!


p.s petar ej i näsan.


2012-03-05

Godmorgon!

Välkomnar ytterligare en fantastiskt fin och strålande dag med ännu mer skidåkning!



2012-03-04

Dagen har varit helt perfekt. Klarblå himmel, strålande sol och nästan helt vindstilla. Kunde inte ha fått ett bättre skidväder!

Provade dessutom mina nya skidor för första gången idag och satan vilken skillnad. Var så otroligt bra glid så jag fick nästan inte stopp men överlevde gjorde jag ju. Gick mycket lättare att svänga och allt så är riktigt nöjd.

Kameran som jag hade med mig i backen tog slut på batteri och jag har ej någon laddare med mig så därför får ni bara se bilder från lunchen här hemma i stugan.




2012-03-03

God morgon! Eller god dag för vissa.

Igårkväll var jag med lilla Michaela. Vi hyrde två filmer men hann dock bara se den ena, som för övrigt var bra trots det kinesiska språket. Sedan kollade vi ju självklart på BB som jag glömt att hålla er uppdaterade om. Drar en kort lisa på vilka jag JUST NU tycker om och tvärtom.

Bra människor:
Annica
Camilla
Amandus
Kija
Tenny

Dåliga människor:
Jessica
Marcel
Marcelo
Hanna W
Sipan

Resten av folket har jag ingen större åsikt om. Bah så ni vet liksom!

Idag mina kära damer och herrar, åker jag, mamma och Milda till Åre för lite skidsemester. Blir där nästan en hel vecka, åker hem på fredag. Ska blir superduperskönt att få komma härifrån!!!

Hoppas ni andra får en underbart lov. H E J  D Å!!!




Inspiration





2012-03-02

Sovmorgon och sista dagen innan lovet börjar. Det betyder att det blir ägg och musik till frukost. Weho!

Igårkväll var det jobb, 17-22 vilket innebär att det inte är jobb idag. Det är riktigt skönt må jag säga. Bättre att jobba på torsdagar än på fredagar ju.

Tillbaka till idag, fredag. Eftermiddagslektionen består av Geografi, Bertil och kartor. Efter det är vi fri i en vecka. Ska då ner på gymmet och träna med Riippis, sedan hem och duscha och till slut tillbringar jag kvällen med henne. Myspys.

Ha en bra fredag kära vänner!


RSS 2.0