Well I find it very funny.


2012-02-29

Hallå alla fanz!

Idag var det information om individuella val på skolan och jag måste då säga att framtiden är nära. Det finns så mycket att välja mellan och jag har så bestämt mig för vad jag ska välja. Är jättenöjd och förväntansfull inför trean nu. Ska nästan bli lite kul!

Efter skolan gick jag och tränade med Michaela som vanligt. Sprang intervaller 4 km och sedan körde jag överkropp. Är dock fortfarande förkyld så borde inte köra så hårt, men men.

Och vet ni vad? Jag är klar med geografin och med engelskan. Känns så otroligt bra att jag har pluggat varje dag den här veckan. Snart ska jag sätta igång med psykologin också så jag får den avklarad. Vilken lättnad!



2012-02-28

Det är +8 grader och strålande sol ute men jag sitter inne på rummet och skriver engelska. Det var ju roligt att man hade ett liv efter skoltid också! Har iaf sällskap av Mildisen som sitter och tvättar puppan. Mycket trevlig tjej det där måste jag säga.

Idag hade vi bara en lektion och det var spanska i en timme. Efter det så gjorde jag och några till iordning en tårta till Emma och Bea som fyller 18 år idag. Ett stort grattis till dom båda! Så det bjöds alltså på tårta och Emma fick även en present. Lugn och härlig dag!

Ikväll ska jag ner och spinna med mamma trots att jag är lite förkyld. Klarar inte av att bara sitta hemma utan och träna, går inte. Får nästan panik. Jag förstår verkligen inte hur en del människor klarar av att bara ligga inne på sängen hela dagarna och sitta vid datorn eller titta på TV. Att röra på sig är ju det bästa som finns liksom!





Nämen vad söt!

2012-02-27

Alltså tiden. Vart hittar jag tiden? Den finns fan ingenstans.

Idag är det måndag och som vanligt på måndagar har jag haft engelska, spanska och idrott. På vägen hem druttade jag på rumpan som jag nu har gjort sammanlagt fyra gånger inom loppet av tre dagar. Har väl egentligen bara gått och väntat på det hela vintern med tanke på att jag har världens halaste kängor. Tur dom är snygga!

Denna vecka är fullbokad med plugg. FY FAN VAD KUL! Ska skriva en jävla essay om en bok på engelskan, ska skriva ett brev i konjunktiv på spanskan, på psykologin ska jag skriva om sömn också har jag x antal geografiuppgifter som ska göras också. Så vi kan ju ta och säga hej då här då!




KOLLA IN LILLALVEN!!!Ankommen direkt från Shire.

And if you're homesick give me your hand and I'll hold it


Den snyggaste och den absolut mest unika 96:an!

2012-02-24

Välkomnar helgen med en ostbollspåse och champis framför dirty dancing. Har Milda till sällskap så jag kan visa vilka känslor jag än vill för hon har då aldrig brytt sig om vad jag känner. Bra ändå!

Idag hade vi innebandy på skolan och giss vad? Vi flickor i sp2 vann! Wiho trodde verkligen aldrig att vi skulle lyckas med det men jag förvånas varje dag över dessa tjejer.

Imorgon ska jag vara uppe i god tid för att jag och mami ska dela ut CVn lite här och där i hopp om att få ett kvälls/helgs/sommarjobb.



Tar tag i livet.


I still want to drown whenever you leave, please teach me gently how to breathe



2012-02-22

Godmorgon.

Idag snöar det minsann. Kul men det blir jobbigt att gå till skolan.

Storsamling och geografi står på schemat som vanligt och ingen träning blir det idag. Har en förkylning som vägrar att ge sig av och nu känns det som att den blivit värre.

Vi kanske hörs senare.



2012-02-21

Det är tisdag, jag har varit på noliamässa, jag har sprungit en mil, jag ska snart äta semla och jag har sovmorgon imorgon. Godkväll!

Mammas kalas





Mamma fick en jättefin tavla av moster och Magnus, av mormor fick hon presentkort på birsta, av Uno fick hon en vinflaska och av lilla dottern fick hon en berlock från 925 ur & smycken. Tårtan smakade bra och som tur var tog den nästan slut så jag och mamma slipper proppa i oss ännu mer.

Ikväll ska jag eventuellt till Linda för lite partaj med några andra fina flickor. Om det ej blir så kanske det blir lite mellotittande. Vad som helst funkar för mig.

Wait a minute





2012-02-18


Gofrulle och Bring it on på TVn. Lite tonårsliv har jag iaf kvar!

Klockan två kommer det främmande hit för att fira mamma som fyllde år förra veckan. Hon ska få presenter och vi ska äta tårta. Mumsfillibabba!

Friday afternoon





Träningen gick väl inte så jättebra idag. Både jag och Riippa var trötta och fnissiga så det blev bara ett fiasko av allt. Dock så blev det lite överkropp.

När jag kom hem stod maten och väntade. Mamma hade fixat gomiddag och tänt ljus. Myspys.

Mer mys blir det ikväll då jag, Anna och Michaela ska gå på bio. Vi ska se den där konstiga filmen som börjar på typ Ch.....? Chronicle vare, tror jag! Verkar bra men lite så där halvläskig på ett bra sätt. Efter bion ska vi till Ella för ytterligare filmmys.

Ha en trevlig fredag allihopa!

2012-02-17

Godmorgon mina sköna läsare!

Idag är det fredag och en lugn dag. Halv tio ska jag vara på skolan för att hjälpa spanskagruppens filmteam med en scen (eller hur man säger in the affärsvärlden). Efter det blir det geografi och till sist träning. Om jag nu orkar träna. Sprang på allvar 10.23 km igår. Alltså över 1 mil. Det är fan ovanligt det. Bra jobbat bellan!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen för lite frulle.


2012-02-16

Efter en jävla massa "jag vill" till "jag ska inte med" tog jag beslutet i att skita i Åre denna helgen. Hade mer än gärna åkt för att slippa all jävla skit här hemma men nu blev det inte så. Hade inge flyt med mig. Gjorde istället psykologiprov imorse och var sur halva dagen. Som tur är har jag snälla klassisar som får en på bättre humör så nu känns allt bra igen.

Jag och min sjukling till mamma ska snart åka på Erikshjälpen och sedan på Fyndlagret för att leta den perfekta byrån. Ska bli spännande. Efter det blir det träning för min del.


2012-02-15

Uppe med tuppen på en onsdag. Det förstörde totalt Mildas sovvanor eftersom hon varje onsdag ser mer är fram emot att få krypa ner i sängen med mig efter morgonprommisen. Någe sådant lyx blir det minsann inte den här veckan.

Ska nämligen iväg till skolan för en geografilektion nu på morgonen istället för sovmorgon sedan har vi obligatorisk närvaro på skvaderkillarnas innebandymatch mot Gävle. Jobbigt men vad ska man säga liksom, good luck boys!



Mums fillibabba



Låt oss säga 14:e februari, inget annat!

Efter skolan åkte jag och köpte lite alla hjärtans dag godis för att ta med mig till en sjukling vid namn Michaela. Stackarn och har gått och blivit riktigt förkyld så då tänkte jag vad om inte en liten present skulle sitta fint då. Satt och pratade lite om resan till Åre i helgen och efter det gick jag ner på golds för att träna.

Hemma väntade sedan en fin liten påse med en fin present från mamma. Hon har även köpt blommor och gofika som vi ska mysa med ikväll. Älskar dig!

Ha en bra alla ♥ dag.






2012-02-14

Idag har jag gjort något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Trodde aldrig att möjligheten skulle komma över huvud taget. Två personer kom till skolan idag med kamera och mikrofon för att låta oss elever göra en intervju till en långfilm som ska spelas in i mars, maj och juni i Kiruna. Och nu snackar vi huvudkaraktären!

Vem om inte jag befann mig där framför kameran idag och berättade lite kort om mig själv och varför jag var intresserad av just detta. Helt sjukt att jag vågade. Är egentligen inte så sugen på att få rollen utan jag gjorde det mest för att jag faktiskt hade chansen och för att jag är så otroligt rädd för just sånna här saker. Övervann en rädsla idag!

HÄR kan ni läsa lite om filmprojektet!

2012-02-13

Måndagen den trettonde februari har jag haft bad på idrotten och det var inge kul. Eller lite kul var det eftersom vi fick livrädda med en boj för första gången men det var ganska onödigt. Hade typ kunnat räkna ut hur man skulle göra för 10 år sedan. Menmen Johan tyckte att vi skulle lära oss riktigt.

Nu sitter jag och småfikar lite och pluggar psykologi. Ska snart ner på stan och träna. Kan också hända att jag får mina skidor idag. Ska ner med pjäxan för att få bindningarna inställda men vet inte om dem blir klar idag. De ska iaf med upp till helgen!!!


Ser ni gubbarna???? Skulle inte tro det va.

2012-02-12







Dagens fina väder vägledde mig till sidsjön för en prommis med Milda och momma. Efter det följde jag med till stugan och sedan åkte vi och fikade hos moster. En lugn och mysig söndag.

Nu ligger jag i soffan med goskläder och tittar på en blomma i afrikas öknen. Lika bra som vanligt!

2012-02-11

Gårkvällen spenderades här hemma i lillstugan men Anna, Rebecca, Ella och en liten stund Jonas. Vi åt pasta pesto, dansade, spelade, sjöng och allt annat som man kan göra. Ramlade i snödrivor och gick som gamla gubbar (syftar speciellt på ella). Avslutade kvällen på kebab city och sedan fick jag och beccan skjuts av Annas pappa upp till moi igen.

Idag tog jag på mig mosterrollen och följde med syrran och barnen på IKEA. Gick runt och kikade lite, blev bjuden på lunch och fick träffa småttingarna.

När jag kom hem gick jag ut med hunden och sedan tog jag på mig handskarna och städade hela lägenheten. Det kallar jag att ta sig i kragen. Moster och städerska efter en partykväll är inte inte många som klarar. Men bellan fixat hon vettni.

Nu ska jag byta om, gå en snabbis med Mildis och sedan beger jag mig ner till Ella och Jonas för en myskväll med mat och melodifestivalen. Myspys!

Bilder från igår kommer nog så smångingom. Om det nu finns några användbara...



2012-02-08

Allt är fortfarande så oklart men mycket är fortfarande så bra men samtidigt så dåligt.

Sovmorgon, storsamling och geografi, sedan får jag springa av mig på bandet. Första dagen den här veckan som jag vill springa. Springa bort allt och flyta in i rytmen. Som vanligt är det mest bara önsketänkande att jag ska känna så där men ibland funkar det.

Imorgon lämnar mamma mig för att återigen vara med sina vänner. När är det min tur att synas och stå i hennes centrum? Varför är det alltid mig hon lämnar? Alla dessa frågor utan något svar...SKOJA!! Lät som ett riktigt bra stycke i en tonårsroman kanske? Måste jobba lite med språket och känslorna innan det kan bli någon hit av det.

Fast lämnar mig gör hon ju. Dock att jag inte känner någon större sorg i det. Jag får hela lägenheten för mig själv, jag kan sova i mammas säng, jag får bjuda hem sovkompisar och jag bestämmer middagarna. Låter helt okej enligt mig.

Ah, nu ska jag sluta. Sitter på skolan helt själv och av någon anledning dyker det upp ofantligt många tankar och funderingar just här som jag bara måste dela med mig av. Fast har egentligen inte delat med mig av så många. Fast jo här kommer en som är tillägnad pappa:

NÄR FÅR JAG MINA NYA SKIDOR? VÄNTAR VÄNTAR väntar... 


2012-02-07

Tittar på Heartbreak Hotel och förundras över att jag inte tidigare märkt att vår bästa party låt är med. Och det är ju självklart ingen annan Ruslana. Blev så glad när jag hörde att det var hon. Älskar filmen!




City boy

Att min högra sida av ansiktet känns helt förlamat. Kan ej hålla tillbaka vattnet som forsar ur ögat eller näsborren som drar ihop sig och bildar en svidande känsla.

Var till faster förut och blev bjuden på smörgåstårta och sedan tog vi en prommis ner till André och Viktoria där även dom bjöd på fika. Deras nya lägenhet var väldigt fin och helt nyrenoverad. Lugn söndag för en trött flicka.





2012-02-05

Igår hade jag sällskap av emson hela dagen och hela kvällen. Hon har legat och putat med rumpan halva natten men det gör inget, eftersom jag älskar henne.

Tittade på melodifestivale och för en gångs skull gick båda som vi höll på till finalen. Loreen och dead by april. Moah.


2012-02-04

En solig lördag med en kall andedräkt. Helt perfekt dag för birre med emson. 



Away from the sun




2012-02-03









Bilder från i onsdags då vi hade friluftsdag med skolan. Jag, Anna, Julia, Matilda m.f. åkte till Vemdalen och hade det mysigt. För mig var det första gången jag var där så det var lite spännande. Backarna var jättebra och trots kylan kunde vi inte haft det bättre.

RSS 2.0