19 mars

Idag fick jag nog den mest konstiga frågan någonsin av en totalt okänd person. Jag tänker inte ta upp frågan här, men om ni bara visste. Så jävla blåst brud asså!

Var i sidsjön med skolan idag. Det var väldigt mysigt och vi hade tur med vädret. Strålan sol hela dagen!

Blev sjukt sugen på sommar nu asså! Men det är ett tag kvar.
Det ska bli så skönt att åka utomlands till värmen!

coola brudar // isabelle

16 mars

Hejhejhallå allihopa! Trevligt med lite sol nu mitt i vintern, eller ja, kanske inte mitt i vintern men det hängde ihop lite.

Jag sitter hemma hos Angelica nu och chillar lite. Äter här sen ska vi ut och springa! Gah det kommer bli tuufft, har inte tränat nåt på två hela veckor.

Och juste! jag får ju inte glömma att berätta vad jag har haft för skojigt för mig på lovet. Jag har ju varit i åre med min far och kusin. Nog för att André var en liten plåga då och då men det fanns vissa bra stunder också.

Vecka 11 var det prao dags. Och eftersom jag var på Holiday Club i åre så stannade jag en vecka till, men då kom mamma upp istället. Det gick väldigt bra, jag fick servera och plocka disk och lite sånt. Personalen var väldigt trevliga där måste jag säga, och ännu roligare blev det för att dom var unga!



Här kommer dom på rad
i en jättelång parad.
Ridande på varsin häst
skriker dom att vi vet bäst.
Men dom prisar inte hans själ,
dom ger han inga smycken & presenter.
Istället jobbar dom på med en krokig vänster.
// isabelle
 

2 mars

Tack! Tack så mycket, det behövdes nu känner jag.

Vissa bitar tar sin plats, medans det tar lite längre tid för andra. Kanske det är ett sätt att visa att man har missat något viktigt i livet, det kanske är så att man ska läka långsamt och tänka på hur berättelsen började. Om det finns någon liten detalj som gömmer sig långt inne för att inte bli hittad. All väntan, att vänta vänta vänta och vänta.

A reason to start over new // isabelle

RSS 2.0