2011-08-25

F I Y D L A L G E ! R


2011-08-24

Godmorgon!

Det är ju roligt att sova när man vaknar upp ca 2 gånger per natt av att man inte kan andas genom näsan. Vilket betyder att jag återigen har funnit min bästa vän nezeril, eller var det otrivin? What evah.

Har iaf världens hosta och nu har jag kommit till den fasen då det känns som att jag vill hosta men det komemr inget ljud. Det ser mest ut som att jag ska spy upp något riktigt stort jävla monster. Lite jobbigt dårå.

Nog om mig själv. Jag måste bege mig mot skolan snart och idag ska vi lägga ihop alla bilder från Rhodos på en och samma hårdisk för att det ska bli lättare att lägga ut dom. Vet att ni sitter och spänner er så att naglarna skär in i skinnet men någon dag till måste ni kanske vänta. Det kommer ta en jävla tid.

Höres!

2011-08-23



Moves like jagger


2011-08-22

Första skoldagen och numera kallar vi oss för SP2. När jag vaknade imorse ville jag inte riktigt gå till skolan och träffa mina vänner fast när jag väl var där kände jag att det var en falsk känsla. Det var fint att se allas ansikten och alla leenden, både gamla och nya. Ganska säker på att vi hade fyra nya i klassen. Jag var kanske inte tillräckligt uppmärksam.

Jag gjorde iaf en repris i år. Kom till skolan med otroligt hes röst allra första dagen på skolåret. Nu måste jag se till att samma sak händer i trean. Kan bli svårt fast jag hade ju knappast planerat detta heller så man vet ju aldrig.


Sommarbild

2011-08-19

En vecka på Rhodos och min kropp vill inte riktigt fungera som den ska. Är hur trött som helst plus att jag fick feber nu när jag kom hem. Dock så har hela resan varit värd det och jag ångrar inte en enda sekund. Det har varit den roligaste veckan i hela mitt liv.

Vad har vi gjort som varit så kul då? Vi har solat, badat, ätit, skrattat, badat, festat, solat, skrattat, ätit, dansat på barer, skrattat, festat, sovit, solat, badat, gått, shottat, dansat, shottat, dansat, shottat, skrattat. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Det går helt enketl inte. Ni får fan åka dit själva så får ni se.

Väntar ni på bilder? Förstår det. Jag skulle bra gärna vilja visa lite bilder jag med. Ni kanske får vänta några fler dagar. Kan ge er ett smakprov dock.







Orkar inge mer. Ni får se resten på fejjan nästa vecka!


2011-08-09

15:38 - Ligger på soffan, börjar få ont i nacken och väntar på att säsong 2 episode 9-13 av s of a ska laddas klart. Borde börja packa, har inte ens plockat fram det jag ska ha. Tåget går strax före fem i morgonbitti från sundsvall c. Jag borde verkligen börja packa. Jag borde verkligen inte titta på s of a. Jag borde verkligen. Inte.

2011-08-08

Den obeskrivliga känslan jag fick inatt innan jag gick och la mig. Slog av alarmet på telefonen och somnade in. Jag trodde eller nästan ville att det skulle kännas konstigt att inte kliva upp och jobba men det gjorde det inte. Det var liksom som att jag varit ledig hela sommarn helt plötsligt. Ville så gärna bli väckt av mig själv klockan 06:30 och somna om medveten om att jag får det. Så blev det ej. 

Fast hur som helst så har jag haft en bra morgon och dag. Har äntligen kommit till skott med att börja titta på s of a och nu kommer jag inte ifrån det. Känns bra att jag är förälskad i något som ger mig något tillbaka. It's the real deal.

Avslutar.

2011-08-06



















2011-08-05



Sista arbetsdagen med nästan hjärnskakning.
Good life


2011-08-04

Min nästsista dag på jobbet och en av de längsta. Om inte morgondagen blir ännu längre. Jag har fått ett samtal på hela förmiddagen, ett ynka samtal. Allt för att göra så att dessa två sista dagar ska kännas som en evighet. För att jag drömde om att jag kissade i mitt kylskåp och fick vara ledig idag. Skulle tippa på att det här blev som ett litet straff. Klarade mig dock från att blöta ner sängen.

Tiden har nog stannat av lite för att jag längtar också. Jag längtar till Rhodos. Jag längtar till klarblått vatten, solstrålar på kroppen. Jag längtar till och med efter den dåliga känslan av att känna sig ful och äcklig för att det är så svettigt. Sminket blir förstört och håret är hopplöst. Jag vill bara längta!


Idag har jag fan lite att göra.


Varför skaffa egna barn när denne finns?



2011-08-03

Mår så bra av denne.


2011-08-01



Grattis min fina ballerina!
Hoppas du får en underbar dag med många pussar och kramar.

Jag älskar dig jag.

 


RSS 2.0