2011-05-31

Hej på er!

Lite bråttom nu så kan inte skriva så mycket om dagen.

Har nyss duschat och nu stressäter jag lite middag så jag hinner vara hos Lina i granlo klockan fem. Ska klippa och slinga idag. Wiie.


Out chillin with my homie

mms_img62804 (MMS)

Out chillin with my homie


Lugn dag

Vilken härlig dag det har varit, inte på grund av vädret dock men det är liksom inte så mycket kvar att göra i skolan nu. Vi spelade brännboll på idrotten och Lag Isabelle vann ju, självklart liksom daah. Efter idrotten cyklade jag hem och nu sitter jag här.

Ikväll kommer ingen mindre är emson och gör mig sällskap under den jobbigaste tiden på dygnet, nämligen natten. Jag skulle behöva ordentligt med sömn inatt faktiskt.

Skriva lite på naturkunskapen hade jag tänkt göra idag också men då visade det sig att jag inte har frågepappret med mig hem. Synd Isabelle. Får se vad jag gör åt den saken.


2011-05-30

Goddag.

Inatt har jag sovit skitdåligt, om man ens kan kalla det för att sova.

Somnade iaf runt klockan två och vaknade tjougo i fyra och trodde att det var dags att kliva upp vilket jag insåg att det inte var. Gick upp på toa och drack lite vatten. Kände mig lite yr och hade lite smått ont i huvudet. Jag gick och la mig igen men kunde inte somna. Kallsvettades så jag blev blöt på ryggen. Fick för mig att jag skulle ta fram mina snuttisar som låg längst ner i garderoben så jag gjorde det. trodde att dom skulle hjälpa, tror inte att dom gjorde det. Somnade iaf om runt klockan fem och klev upp kvart över sju.

Jag var alldeles lagom pigg inför mitt engelskatal. Som tur var gick det bättre inför klassen än vad det gjorde när jag satt hemma och försökte memorera allt.

Hur fan ska jag klara mig utan mamma i en hel vecka.

Hejdå mami

Snart kommer mormor och hämtar oss. Först ska vi skjutsa ner mamma till station för att säga hejdå och sedan ska vi åka vidare till stugan. Jag är ju inte så bra på matlagning och sånt dårå så därför ska jag äta där.

Ha en bra dag. Kanske hörs ikväll!


2011-05-29

Godmorgon!

Idag är det söndag och det är fult väder. Mamma åker till Barcelona utan mig och Milda som blir kvar i den här skitstaden och jag börjar känna mig förkyld. Idag måste jag träna på mitt engelskatal och skriva hemprov. Vet inte riktigt hur det blir men ser ut som att jag får sova ensam inatt. Det känns inte riktigt bra det här.

Ja det kommer nog bli en intressant dag det här.


Hemmakväll

Åh jag bestämde mig för att det fick bli en mysig hemma kväll med moder och hunden såklart. Det var längesen jag bara var hemma och kikade på film nu så det känns passande. Dessutom så är jag helt slut i kroppen och i huvudet och jag har ingen aning om varför. Jag sov bra inatt och vaknade strax före elva. Det måste vara för att vi gick på birsta så länge och det var mycket jobbigt folk och skrikande småbarn. Usch hatar småbarn (förutom de bedårande som finns i min släkt)!

Hade tänkt städa rummet ikväll också men jag vet fan inte om jag orkar. Det får räcka med att renbädda sängen och plocka undan lite saker.

Ha en trevlig kväll allihopa!


2011-05-28

Hej bloggen!

Gud vad jag och morsan har stressat idag. Klev upp, åt frukost och fixadet oss. Efter det åkte vi till birsta och handlade studentpresent, doppresent, hårfärg, bikini, linsvätska och mat. Mat från MAX. Äckelmax, hatar max. Världens äckligaste hamburgare. All min fyllning var utanför burgaren. BLÄ jävla skitmax. Hatar max. Jättemycket. Ska aldrig mer äta där. 

Nu glömmer jag max och går vidare. Fast vad ska jag går vidare till? Inget. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Känner inte för att göra nåt speciellt. Har fått efterfrågan på om jag vill hänka på fest men är trött och äcklig idag. Emma undrar om jag vill komma till henne och Torsten, tror jag iaf. Det känner jag mer för. Eller ska jag vara hemma med mamma som åker till Barcelona imorgon och lämnar mig i en hel vecka... En riktigt funderare.

 
Trots snuskjävlaäckel"ska aldrig mer äta på"max så är jag glad!

Baksmällan II

Mamma och jag gjorde hemmagjord pizza till middag idag och gott var det minsann. Proppmätt blev jag dessutom. Efter maten började vi båda att fixa oss. Mamma ska ut med nå brudar och jag ska mysa i biosalongen med Emma och Moa. Det var jättelängesen jag var på bio så det ser jag fram emot.

Baksmällan 2 är det vi ska se för vi alla tycker att det verkar bra. Dock så har inte jag sett den första baksmällan, men det kanske går att se denna ändå? Förhoppningsvis.

Hoppas att ni alla kommer att ha en mycket trevlig kväll!



Maxiklänning!




Köpte en långklänning på h&m idag för 149 :-. Kändes som ett bra pris
för en sådan klänning. Plus att den var väldigt fin och mysig.

2011-05-27

Godmorgon!

Idag är det fredag och jag har typ ingen lektion. På spanskan börjar vi tio istället för nio på grund av att Yvonne(lärare) inte är här så vi ska bara lyssna på en tjej som heter Hanna ett tag. Efter lunch så har vi naturkunskap men Bertil(lärare) är inte heller här så vi har eget arbete vilket inte riktigt är som en lektion. Kommer bli en lugn dag.


Jadå rätt så ok!

Eller.......?

JÄVLAAAAAAAAASKIT

Okej, idag hade vi prov. Hur gick det då Isabelle? Jo nu ska jag förklara för er snälla små barn hur det gick. Jag svarade på alla frågpt om ekonomin och det kändes bra, men DÅ såg jag att häftet med frågor var väldigt tjockt och vände blad. Det visade sig att vi inte bara hade prov i ekonomi utan även ett oförberett prov på HELA JÄVLA SAMHÄLLSKURSEN som jag total FAILADE på. Jag var hur nära som helst på att börja grina i klassrummet för att jag var så less. FMMFÄJFL!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅHHHHHHHHHH nu är jag lagom arg till matchen ikväll. Matfors vs Lucksta. Fyfan kommer bli en tuff match och jag har en känsla av att det kan bli ett eller två kort inblandade. Hahaha LOLOLOLOLOLOL.


Off to school!



2011-05-26

Godmorgon!

Här sitter jag i lugn och ro och väntar på mitt ägg. Dricker även varm oboy så jag fick världens svettattack nu. Shit vad jobbigt. Såna här attacker fick jag hela tiden när jag hade gips. Vet inte varför men fan vad jag svettades. Fick slänga av mig alla kläder när jag kom hem från skolan och jag skojar faktiskt inte, det är allvar.

Alltså min koklocka spökar. Den ringer lite smått då och då fast den inte är på noll. Shietpommes.

Idag har vi samhällsprov och jag vet inte hurdet kommer gå men jag hoppas på det bästa helt enkelt!


With or without you

Jag sitter och pluggar för fulla muggar jag. Har inte gjort något annat sen jag kom hem, förutom att äta middag. Dock så tänker jag bara sitta till strax före åtta för då ska jag och moder ut och springa. Efter det blir det TVtittning varvat med plugg.

Ha en fortsatt trevlig kväll små vänner!

Tummen upp!

Nu är jag hemma efter en ganska kort skoldag. Har dock pluggat hela tiden så jag har vait väldigt duktig. Inte stannade plugget på skolan heller utan det följde med hem. Så nu ska jag sitta med samhällen hela kvällen, i princip. Har prov imorgon på ekonomi. Tur att vi har Magnus som lärare säger jag bara.



Enligt Jullan och Pillan såg jag ut som en tumme med
nagelband när jag gjorde såhär. Nya partytricket kanske.
Inte för att jag haft något tidigare...

Don't tell me I'm less than my freedom



2011-05-25

Godmorgon!

Idag är det onsdag och jag har sovmorgon till ett. Tänkte dock vara på skolan till elva för jag, Matilda och Julia har en naturuppgift av avsluta. Men det var skönt med lite sovmorgon, det var det.

På eftermiddagen har vi ju naturkunskap dårå vilket fick mig att tänka på att jag måste göra klart mitt hem prov. Jobbigt men jag måste helt enkelt.

Nu ska jag kliva upp och göra gofrulle tänkte jag. Ha en bra dag!


Heavy metal lover

Nu är jag klar med mitt tal och jag får må bra. Alltid när man har pluggat hårt får man unna sig något (det är iaf vad jag inbillar mig) så därför tänker jag äta popcorn ikväll. Det är för övrigt borka som bjuder på dom så jag antar att jag ska tacka.

Nu ska jag slänga på mig myskläder och sitta framför TVn resten av kvällen. The mentalist, DHW och BB.


Behind blue eyes

Känslan när någon ber mig att duka, gå ut med hunden, plugga. Eller när man gå i korridoren på skolan och någon tränger sig förbi utan att be om ursäkt, när någon skrattar så det skär in i huvudet så mycket att jag bara vill säga åt personen att hålla käften men jag gör det inte. Känslan av att jag bara vill grina fast jag inte har en anledning att spilla tårar. Så känner jag just nu.

För tio minuter sedan var jag på strålande humör, plugget gick bra och jag blev glad av allt jag läste på twitter. På en sekund försvann allt och nu har jag bara lust att vara arg. Eller iaf lite sur.


Wrong place at the wrong time

Dagen har varit snabb. Tur det eftersom vi har så pass mycket plugg nu. Dock så fick jag reda på att jag är i gruppen som har engelskatal på måndag istället för imorgon, snacka om att jag blev glad. Då behöver jag inte stressa ihjäl mig. Dock så tänker jag skriva klart talet ikväll så jag slipper sitta med det på söndag.

Så ja hela min dag kommer gå ut på att plugga. Jättekul faktiskt. Eller kanske inte.


2011-05-24

Hej bloggen!

Tänkte börja med att skriva grattis till Anna som fyller 17 små år idag. Hoppas att du får en bra födelsedag.

Sedan kan jag ju berätta att vi hade spanskanationella idag och det gik åt helvete. Det var hördelen och jag fattade inte ett skit. Jag har tur om jag ens får G.

Efter nationella visade vi våran spanskafilm för resten av gruppen. Haha asså jag dog när Julia visade den imorse, så fruktansvärt ful. Om ni har tur kanske ni får se den, men bara kanske. 

Nu ska jag plugga samhälle. 

Det är kö från gatan in till hallen

Nu är jag klar med spanskaberättelsen. Var inte så svårt att komma på den utan bara att komma på hur allt skulle böjas. Åh vad jag hatar spanska nu. Dock så lär jag mig mer när jag gör sakerna själv istället för att sitta med andra som kan för då skriver jag bara av dom.

Nu ska jag fotsätta med engelskatalet.



2011-05-23

Hej på er!

Imorse när jag cyklade till skolan regnade det och var hur fult väder som helst. Jag hade på mig ganska mycket kläder, till och med vantar. Jag hade engelska nationella, muntilga, som för övrigt inte gick så bra men efter det skulle jag, Lisa, Matilda och Julia cykla till sidsjön för att orgentera med alla ettor. Då kan jag säga att då var det finväder och dundervarmt. Höll seriöst på att dö när vi kom fram. Men då var det bara att ladda om inför lite orgientering.

Jag, Anna, Matilda, Jens och Rebecca var ett lag. Av 21 lag så kom vi på femte plats vilket jag tycker är riktigt bra. Jens stackarn var den som sprang mest, fattar inte hur han kan ha så bra kondis, helt otroligt. 

När vi var klar tog Julia ett dopp i det kalla. Såg inte ens skönt ut om jag ska vara ärlig. Det blåste och precis då hon hoppade i försvann solen bakom ett moln så nej jag badade inte. Jag vill inte riskera att bli sjuk.

Nu måste jag plugga sönder bara så ni vet. Känns förjävla jobbigt men har fan inget val. Ha det bra!

 

2011-05-22

Hej bloggen!

Igår hade vi flickor det riktigt mysigt. Agnes, Emma, Anna och LisaN kom hit och vi åt ost och kex, drack gott och lyssnade på musik. Riktigt trevligt var det. Runt halv tolv bestämde vi oss för att gå ner till hamnen och sätta oss så vi tog med en massa filtar och det var skönt väder ute så till en början frös vi inte. Dock så blev det kallt senare och då gick vi alla åt olika håll.

Halv fyra gick jag och la mig så jag var ganska trött när mamma väckte mig halv elva imorse. Dock så var jag hyfsat pigg så vi åkte till stugan och solade. Sedan kom Rebecca och moster dit och då fikade vi. Eftersom mamma åker bort på söndag då det är morsdag så firade vi det idag istället.

Nu ska jag snart cykla bort till LisaS för lite filmning av askungen. Efter det ska nog mamma och jag åka och fusksola lite. Huhu.

Här kommer några få bilder från igår.






"Vi firar livet"

Nu är sminket på och håret är fixat. Bara kläderna som fattas och jag har inte den blekaste om vad jag ska ha på mig. Får lite panik över dte om jag ska vara helt ärlig men jag får prova allt jag äger och se vad som blir bäst.

Till middag blev det kyckling och potatissallad. Det var jag som bestämde fast jag inte tycker om potatissallad egentligen. Haha livet gör en konstig ibland.


Springtur!

Haha det blev inte så mycket "plugglördag" idag som jag hade tänkt. Istället tog jag med mig Milda på en springtur. Två varv runt ryggis blev det sen var vi båda ganska slö, mest Milda dock.

Nu ska jag ta och duscha och äta sen blir det till att fixa sig inför kvällen. Agnes min älskling fyllde 18 fina år igår och det firar vi idag. Dock så föredrar hon att inte bli firad så därför kallar vi inte den här festen för "vi firar Agnes" utan i stället "vi firar livet". Mm det lät ganska bra ändå. Fast vi vet ju alla vad det egentligen innebär även fast hon inte vill det.


2011-05-21

Goddag små vänner!

Idag är det plugglördag, hoppas jag. Jag behöver verkligen plugga lite, eller iaf börja på mitt tal men det känns så olockande att göra dte på en fucking lördag. Man ska inte plugga på helger, så enkelt är det. Vi har så mycket som kommer nu att jag måste. Eller? Åh jag orkar inte ju. Känns inge bra det här.

Hur som helst. Igår var jag med Ella och vi hade det mycket trevligt. Först följde vi med Micke och Annelie på Allstar för att dom skulle äta. Det var ju riktigt fint där inne faktiskt. Igår var första gången jag var där. Jag har heller aldrig varit på Invito och inte visste jag att O'Learys låg där Allstar ligger nu. Haha alltså snacka om att jag har noll koll på restauranger. Jag måste börja äta ute offtare. Och nu stavade jag oftare med två f? Haha okej, vi kör på det.

Efter vi varit och ätit gick jag och Ella på hemköp och köpte jordgubbar, sedan tog vi med oss filtar och satte oss i hamnen. Där träffade vi LisaN och MajaL. Trevligt med lite folk. Vi hade det iaf riktigt mycigt där och vi babblade på som vanligt. Jag hade en bra och trevlig kväll. Tack så mycket!



Bilder!




Här har ni min bedårande cykel med flames, så vad tycks?

"Åh, det här var jätteskönt för puppan"

2011-05-20

Goddag!

Idag följde jag, Julia och Matilda med på en så kallad cykelutflukt på lunchen vilket jag skulle vilja säga att det var riktigt fult. Det fanns tio platser men det vara bara vi som var med plus att det var två 3or som hade en egen lektion=ännu värre. Alltså ni anar inte hur fult det var och hur dum man kände sig. Sen så var det ju typ hur jävla jobbigt som helst. Cyklade fan upp till norra på en liten grusstig som var värsta brant. Höll fan på att dö.

När vi kom tillbaka till skolan var det bara att börja gräva efter maskar för då skulle vi svara på frågor. Gick ganska bra men dom är ju inte mysig dom där sakerna. Uscha blä.

Ikväll ska jag vara med min vän Michaela och jag har ingen aniong om vad vi ska göra. Kanske sätter oss i hamnen med lite jordgubbar och annat gott och bara myser. Vi får se helt enkelt.

P.S. bilder från cukelutflukten kommer när Matilda har skickat dom till mig D.S.


Kändis i haga!

Basketen var mycket rolig må jag säga. Det var inte bara vi där utan ganska många fler som tyckte att vi skulle vara med och spela men dom var ju liksom bra, och vi är ju liksom så obra man kan bli. Så det fick räcka med lite småprat för oss.

Jag och mamma gjorde sällskap hem och vi cyklade upp till haga den nedre vägen. I all fart ser vi en kille lite längre fram som har lite mysko gröna kläder och en grön keps. När vi kommer närmare ser vi att han har långt hår och smink. Sedan insåg vi att det var en kändis! Fatta. Hur stor är chansen att man möter en jävla kändis gåendes påväg ner från haga. Alltså dte är ju bara knäppt. Men vi kan inte komma på namnet. Asjobbigt är det. Berättar när vi vet!


Men det var ju Peter Siepen! Han var ju med på vårruset kom vi på. Daaah liksom.


Fett med bra.

Teatern var bra och dom var duktig på att sjunga och spela men jag fattade inte så jättemycket av den. Den handlade om att man hade ett val men två möjligheter eller nåt liknande. Det var en fin tanke bakom det hela och kyssen på slutet var gullig. Så talangfulla elever har vi minsann på skvadern.

På samhällen läste vi bara i ett häfte och svarade på lite frågor sen satt vi ute och solade resten av tiden. Riktigt härlig må jag säg. Det är skönt med våran skolan. Att vi bara kan ta med en filt och slänga oss på gräsmattan och plugga istället för att bara sitta inne.

Efter skolan följde Isabelle med mig hem och sedan gick vi upp till ryggis och sprang två varv. Känns så otroligt bra och vi kände att vi var mycket duktiga. Älskar när man har tränat klart för då mår man så bra i själen. Dock så håller mina vader på att gå av. Kommer ha världens träningsvärk imorgon, usch.

Efter middagen ska jag ner till stan för att åter igen träffa Isabelle men denna gång för att spela lite basket. Hör av er om ni vill joina, kom igen det blir kul!





2011-05-19

Godmorgon mina vänner!

Idag är det torsdag och vädret är inte på topp men hyfsat fint är det iaf. Det är tur att det inte regnar eftersom våra estettreos ska ha en teater idag, ute. Därför hoppas vi på att det inte faller något från the sky, peppar peppar.

Vi har även mentors och samhälle idag och på mentors ska vi förhoppningsvis fika. Jag hoppas att du har bakat nu JENS. Annars jävlar, då blir det till att bjuda på dig själv istället. Sådeså.

Men nu ska jag läsa tidningen och äta min frukost i lugn och ro. Hörs senare.



Långprommis runt sidsjön





Jag, mamma och Milda gick på en långprommis runt sidsjön nyss. Fast
först var vi hos mormor och fikade lite.

Summerfeelings







Something to die for


Hollywood hills

Alltså jag har svårt att fatta att det var en annan som hade likadan cykel som mig på skolan. Jag menar, lila med glitter och flames. Vem har en sån cykel på gymnasiet menar jag. Otroligt barnslig och liten är den också. Längtar så otroligt mycket tills jag har köpt en ny.

Nu är jag iaf bara hemma och funderar på vad jag ska göra. Borde plugga lite mer men åh det är ju så jobbigt. Orkar typ ingenting längre. Speciellt inte plugget. På tok för mycket och det känns bara som att vi får mer och mer varje dag. Vi kommer ju seriöst gå under snart.


I am gonna marry the night

Älskar det.

 

2011-05-18

Godmorgon mina damer och herrar!

Här ligger jag i sängen och har det fantastiskt bra. Skulle dock kunna tänka mig att sova lite längre men då finns det ju en sak som kallas för plugg vilket jag måste ta tag i. Så därför ligger jag lite halvvaken och gruvar mig för att kliva upp.

Jag har sovmorgon till klockan ett idag ovh då har vi naturkunskap(som jag trodde vi hade igår) med Bertil. Åh han är lite söt den där gubben. Drar såna där dåliga skämt men alla skrattar ändå, endast för att det är han som drar dom. Sen så småskarattar han lite åt sig själv efteråt. Härlig snubbe.

Kan fortfarande inte komma över att jag är klar med analysen. Jag har dock inte skickat in den för mamma ville läsa igenom den först men ändå, jag är klar. Det är helt obeskrivligt vad skönt. Har suttit med den där skiten i hur många veckor som helst och typ skrivit en mening lite då och då. Men nu behöver jag inte tänka på den nå mer. Åh lättnad.

Men nu blev det här inlägget längre än vad jag planerat så det är dags att säga hejdå.



Äntligen klar!

Åh jag säger som Rebecca "lyckan är så himla stor just nu" för även jag är nu klar med den där jävla V för Vendetta analysen. Helt obeskrivligt skönt är det också kan jag tala om. Dock så har jag inte skickat in den än men det gör jag lite senare då jag läst igenom den helt och hållet. Gud vilken lättnad.

Nu behöver jag röra på mig lite. Jag har skrivit ett brev och analysen så jag börjar känna smaken av skinnet på min stol. Eller är det skinn, jo ja men det måste det ju vara. Fejk hoppas jag dock att det är. Jag kanske känner smaken av en svart kossa annars. Gaaaaaaaaah tänk om det så vore....Nej men det kan det ju bara inte vara asså. Eller?

SHIT jag behöver verkligen komma ut från mitt rum innan jag blir galen. Därför tänker jag dra ut på min första springtur sen jag bröt foten. Det här ska bli riktigt spännande. Läju inte ens orka ta på mig springskorna.

I LOLED.



Jag har nya träningsbyxor också. Mamma köpte dem på
rean. Snäll morsa man har!

Eftermiddagspluggande

Efter en väldigt kul och intressant dag tar jag nu tag i plugget som måste göras. Nästa vecka ska vi hålla ett tal på engelska 3-5 min så jag måste sätta igång med det. Jobbigt men finns dessvärre inget annat alternativ. Sedan så MÅSTE jag göra klart analysen den här veckan. Jag kanske ska försöka bli klar med den ikväll men det kan bli lite jobbigt.

Jag hatar allt plugg just nu. Sen så trodde jag inte att vi skulle få någon mer uppgift i samhälle eftersom det är så kort tid kvar men jojomensan här trycker vi på in i det sista. Dock så blir det inget stort och det blir salprov vilket ändå känns ganska bra. Ämnet är då ekonomi vad jag förstog.

Men jag har alltid tyckt att ekonomi låter astråkigt och drygt. Jag har aldrig haft det tror jag så jag har bara trott det, men det visade sig att det var ganska intressant efter Megnus föreläsning. Så jag tror inte jag måste oroa mig inför det.

Något som jag däremot måste oroa mig för är nationella i spanska nästa vecka. Det känns som att jag garanterat kommer att faila. Jag tror inte att jag kommer det men det är så det känns. Det är så sjukt mycket och det har varit jättesvårt att lära sig det så ett G kommer jag iaf få nöja mig med. Längtar extra mycket efter skrivningen. Haha det kommer gå så in åt helvete dåligt. ÅH dödamä.


Idag var jag inte det minsta fin, hade inte tänkt vara det heller. Fick
bli en fläta för att håret var så fett, hade även cykelbyxer på mig idag
som jag för senast en månad sedan sa att jag aldrig någonsin skulle
ta på mig, och en vecka senare köpte jag ett par. Bra Isabelle, bra.

I'll die living just as free as my hair


LOL

Jag skoja ju, vi har inte alls naturkunskap, utan samhälle. MYCKET bättre om jag får säga det själv.

2011-05-17

Godmorgon!

Idag är det fult väder igen, dock inge regn. Eller skoja, tar tillbaka det där det regnar visst. Mulet väder utan regn går ju liksom inte. Då skulle det bli jättetråkigt ju. Regn är ju trots allt väldigt mysigt.

Jag sitter iaf och käkar frulle nu innan jag ska börja göra mig iordning inför skolan. Idag har vi spanska nu på morgon men inte en helt vanlig lektion utan det ska komma en kille och ha föreläsning och sen ska han lära oss att dansa salsa. Jag tycker att det ska bli skitkul. Jag har alltid velat prova men det ser ganska svårt ut så vi kommer nog se ut som fan när vi ska lära oss. Haha, men kul ska det bli.

Efter lunch har vi naturkunskap och då blir dte till att jobba på hemprovet som är fett svårt. Förra gången fick Jens ringa runt till några människor och fråga om frågorna vilket inte blev så där jättebra. Haha fyfan vad vi skrattade då. Jises.

Men nu måste jag börja fixa mig så jag inte blir sen. Vi hörs senare. Puss


And when the sky is falling down, I will be around

Kycklingsalladen blev underbart god. Känns så uppfriskande att äta nyttigt och man känner sig bra i själen.Efter middagen gick vi ett varv runt ryggis med lillvovven och nu ligger vi på soffan och slappar.


To feel you when you hold me, when you touch me

Okej så det blev inte en jättejobbig engelskalektion. Jag, Anna och Jens gick ner på stan och kikade istället för att skriva våra tal. Dock så var det för att ingen av oss klarade av att koncentrera oss på skolan, speciellt inte när vi ska skriva ett tal på engelska. Så därför bestämde vi oss för att göra det hemma istället.

På stan hittade vi inget speciellt. Bara en massa fina, fula, smala, tjocka, korta, långa människor att titta på. Vilket kan vara ganska underhållande när man är lite smått trött och har bra sällskap.

På idrotten hade vi volleyboll, tjejerna mot killarna. Vi tjejer vann. Eller det är vad vi kom överrens om men jag är inte helt övertygad om det stämde om jag ska vara helt ärlig. Dock så hade vi väldigt kul och jag har skrattat jättemycket idag. Dessutom så tittade solen fram lite vilket gjorde att det blev ännu roligare.

Men nu ska jag byta om till träningskläder. Jag och morsan åker ner och gymmar idag. Sedan blir det kycklingsallad till middag. Nyttigt och bra!



Jävligt cool asså

mms_img19642 (MMS)

Jävligt cool asså


2011-05-16

Godmorgon!

Jag kom lite väl tidigt till skolan idag så jag är i stort sett den endea som är här från våran klass. Därför tänkte jag passa på att uppdatera här lite om vad dagen har att erbjuda.

Nu på morgonen är det engelska som gäller och jag har en känsla av att det inte kommer att bli en rolig lektion med tanke på att vi ska hålla ett tal nästa vecka. Så vi kommer nog få jobba med det.

Efter engelskan är det självklart lunch och idag har vi idrott efter lunchen vilket innebär att det är 3 h 30 min lunch. Ganska drygt men andå skönt på nå vis.

På idrotten tänker jag ha volleyboll. Vi får nämligen välja mellan, stavgång, löpning, basket och volleyboll så det känns som det bästa alternativet.

Nu kom mina kompisar. Hörs!

Signed, sealed, delivered


2011-05-15

Hej bloggen!

Idag har jag inte gjort så mycket annat än att lästa. Jag lästa ut min engelskabok som visade sig vara ganska bra och den var lite gåtfull om man säger så. Dock så har jag inte bara läst utan jag och mamma hämtade våra cyklar i granloholm också.

När vi gick dit med dem i tisdags så gick vi sammanlagt 8,5 km. Det är fan starkt gjort. Idag fick vi dock skjuts dit och fick cykla i regnet hem. För min del gjorde det inte så mycket att det regnade. Jag tycker att det är mysigt med regn så länge jag slipper bli blöt om fötterna vilket jag klarade mig ifrån denna gången.

Nu sitter jag i långkalsonger och väntar på mat. Idag blir det vitlökskroketter med kyckling och bea. Nu sa jag bea istället för bsås. Men liksom det låter ju som att jag ska äta en människa om jag skriver bea. Typ som att jag vore en psykiskt störd brud som äter små flickor. MOAHAHAHHAHA.

Ikväll ska jag och morsan bara hänga i soffan med grönsaker och dipp. Har inte ätit godis, chips eller ostkrokar på två veckor nu. Jag är så himla duktig. Det värsta är ju såklart ostisarna men jag ska fan hålla mig fram till sommarlovet och helst längre. Men målet är till lovet.


2011-05-14

Gårdagen i bilder:








mer bilder finns på rebeccas blogg.

2011-05-13

Goddag!

Dagen orkar jag inte prata så mycket om. Dock så har vi haft det riktigt roligt och skrattat mycket. SÅ det har varit en bra dag för mig trots att det är fredagen den trettonde. Matilda däremot hade en liten jobbig morgon då hon insåg att hon åt en möglig macka, ha ha ha. Nej då lite synd är det om dig.

Nu ska jag iaf bajsa, duscha och göra mig snygg och sedan beger jag mig bort mot skönsmon. Jag ska på middag hos Lisa med några andra läckra brudar och det ska bli riktigt mysigt.
Sen så har jag förälskat mig i dessa grabbar. Åh sångaren är ju urgullig och jag älskar danska. Så jävulskt snyggt.


GRATTIS ANKIPANKI

Idag fyller ingen annan än min kära vän Angelica 17 år. det firar vi med fyra hurra. HIPPHIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!



GRATTIS MIN ÄLSKLING

2011-05-12

Godmorgon!

Eftersom jag var hemma nästan hela förra veckan så missade jag ett nationellt prov som jag nu har gjort på morgon. Det var i engelska a, skrivdelen. Tog en timme och det blev 433 ord. Jag tror knappast att det blev en fin och bra liten skriftelse men jag orkar faktiskt inte bry mig så mycket. Jag nöjer mig med ett g. Trodde aldrig att jag skulle säga så om engelska men nu gör jag det för jag orkar helt enkelt inte.

Sen tänkte jag hälsa så hjärtligt till alla mina klasskamrater som ligger så sött i sina sängar och sover nu eftersom vi har sovmorgon till klockan ett idag. Jippi vad kul att jag fick kliva upp klockan sju bara för det här fjuttiga provet. Vad ska jag göra nu tills alla andra kommer då liksom. Sitta inne på rummet helt ensam och lyssna på musik kanske. Känns ju ganska tråkigt faktiskt. Kanske borde plugga lite. Antingen läsa i engelskaboken eller öva inför samhällsredovisningen. Vi ska stå och prata inför klassen i 20-30 minuter. Vårt arbete kommer ta ungefär 27 minuter kanske. Trodde aldrig att jag skulle ha en så lång redovisning någon gång. Lät som asmycket när han sa det men när vi hittat all fakta så behövdes så mycket tid. Knepigt det kan vara ibland.

Efter skolan ska jag iaf på körkursen, igen, eller? Nej men jag trodde att det var förra veckan vilket det inte var så jag ser fram emot att sitta och lyssna på någon människa som ska prata om ja vad vet jag, hur det är ute i trafiken? Det jobbiga är ju att det håller på i tre timmar typ. Som om jag kommer orka det. klev j fan upp fem minuter tidigare imorse så jag kommer somna. Kanske hinner med en powernap efter skolan.

Nu ska jag plugga lite, om jag orkar. Hej då!

Idag har jag köpt något kult

Efter skolan åkte jag, Anna och Emma till birsta och kikade på lite smått och gott. För en gångs skull har jag inte köpt något till mig själv utan till någon annan. Dock så tänker jag inte berätta till vem eller vad så det får ni se snart.

Emma shoppade på hon som vanligt men det var väldigt bra och fina köp. Anna åkte hem utan påsar hon. Det enda hon käpte var lilla menyn och jag och Emma slog till på en stor meny. Sedan åt vil glass.

Nu måste jag pluggpluggplugga!


2011-05-11

Tjabbata.

Jag har tappat bloggsuget lite känner jag men jag skriver väl ändå. Sitter på skolan och råpluggar nu, nooooot. Nej men jag har gjort lite neturkunskap sådär då liksom.

Hejdå.


2011-05-09

Hej på er!

Idag är det strålande sol och +22 grader ute i skuggan. Fyfan vad härligt säger jag bara. Jag behövde lite måbraväder och det kunde inte ha blivit bättre än såhär.

Jag är inte på skolan idag utav två anledningar. Först och främst så har vi ingen engelska så vi behövde inte komma på den lektionen, för det andra så har vi fotboll på idrotten vilket jag inte får vara med på så jag ska gymma ikväll istället. Åh snacka om härligt att det var just idag som jag inte skulle på skolan. Jej.

Nu ska jag gå ut och lägga mig igen. Svettas dock ihjäl om jag ligger mer än 45 min så det är därför jag sitter inne för tillfället.


Jag vill skriva om mitt liv, men ni hindrar mig


2011-05-08

Godmorgon, goddag.

Igår var jag med min kära Michaela, Martin och Jonas. Vi bokade en bowlingbana till klockan nio men innan den åkte vi till södraberget för att gå tarzanstigen som sög nå jävulskt. Vi kom till bowlingen för tidigt men fick ändå en bana. Jag var skitdålig först med sen visade ella mig några knep vilket gjorde att ella kom sist, jag trea och killarna vet jag faktiskt inte. Efter bowlingen åkte vi till engelska skolan för att spela basket och JAG vann! Fatta att det är helt sant också. Tyckte att det var ganska coolt faktiskt.

Aja det var kvällen det. Idag ska vi ut till stugan och få lite färg kanske. Jag ska dessutom skriva klart analysen idag. Lycka till Isabelle.



Jag har köpt en ny klänning som är jättefiiiiinnn!


2011-05-06

Tjabba!

Orkar fan inte skriva vad jag har haft för mig.

Kan däremot berätta att jag, Borka och Nording ska spela basket så det ryker ikväll. Ah ni hörde rätt. Första jävla gången, komemr seriöst bryta ett finger!



KRAWWKRAWkaraww

Sitter förväntansfullt och kliar mig på armen tills em har bloggat. Jag har väntat hela dagen på att hon ska skriva och hon sa att hon skulle skriva ikväll. Lovade(lite) till och med. Dessutom så ska hon skriva om sin bästis vilket gör att jag skulle kunna klia sönder mina puppa nu om jag ville, vilket jag vill. Eller jag vill inte klia sönder den men klia vill jag fan i mig.

Men istället för att klia sönder min mest värdefulla börda sitter jag och smådansar med mina händer till price tag vilket också funkar bra. Eller nej blev istället så att jag kliar mig i takt till musiken. Balle också!

SKRIV DÅ EMMA FÖR FAN!!!!



I wanna fly away


Come and get me on the dancefloor


Rikligt sugen på att börja med dansen igen. Synd att det varken finns tid eller pengar.

2011-05-04

Goddag!

Idag är det onsdag. I måndags var jag hemma, igår var jag hemma och idag är jag hemma. Jag missar skolan men jag orkar faktiskt inte bry mig om det längre för jag är förkyld och för en gångs skull stannar jag hemma och vilar ut mig. Första gången på det här skolåret som jag är hemma. Med andra ord så förtjänar jag några dagar extra på dte här lovet.

Vaknade halv tolv idag. Förstår inte hur jag kan sova så länge. Det är verkligen inte likt mig. Men det verkar som att jag behövde det. Jag ska iaf inte gör något speciellt idag. Bara ligga som en död råtta i mildas armar, typ.

Ikväll tror jag att jag och mamma ska på den här körkursen, ni vet den där kursen man måste gå på innan man får övningsköra. Japp, den ska jag på ikväll. Jättekult tycker jag att det ska bli. Not.

Nu ska jag inte prata med er mer. Kanske sen. Hejdå.


I am not stopping here, I will go all the way


2011-05-03

Godmorgon,goddag vad ni än tycker passar.

Jag är ett litet kryp som kravlat sig fast i soffan idag igen. Jag hade ställt klockan på 07.15 men kände att jag mådde likadant som igår, därför kröp jag och mildisen ner under täcket igen.

Vi har inte gjort så mtcket idag. Legat på soffan, tagit en liten prommis och nu ska jag väl fortsätta på analysen som jag inte verkar komma nån vart med. Jag vet inte hur många gånger som jag skrivit att jag ska göra klart analysen men det händer ingenting. Men jag vill så gärna bli klar med den i veckan så jag måste skärpa mig.

Juste jag måste berätta vad jag gjorde igår. Jag trotsade förkylningen, tog en alvedon och åkte ner på stan för att äta middag med daddycool sedan gå på giffmatch. Det var väldigt trevligt och giffarna vann. Dock så var det skitkallt vilket inte hjälpte mig att bli frisk så jag vet inte om det var en sån bra idé men äh, det vare värt.

Är för övrigt jävligt less på all musik som spelas på MTV. Bara samma skit om och om igen.


I make no apologies for how I chose to repair what you broke


2011-05-02

Tre nya kommentarer i samma inlägg och alla från Lisa94. Godmorgon.

Idag ligger jag hemma på soffan med Milda och snorar. Jag har ingen feber men jag är ändå förkyld, sådeså. Bara jag inte tappar rösten igen. De två senaste gångerna jag varit förkyld har jag nästan tappat rösten vilket är väldigt olikt mig så jag håller tummarna för att jag slipper det denna gången.

Pluggar gör jag också. Jag har letat upp fakata om växthuseffekten och försurningar och kopierat in allt i ett dokument, inte nog med det, jag har till och med läst igenom allt. Så ett litet plus i kanten får jag då allt.

Plugget tog dock inte slut här. Måste fortsätta på analysen eftersom jag aldrig gjorde klart den på lovet som jag så ivrigt hade bestämt mig för. Hyfsat besviken på mig själv i detta läge. Men ja, jag får skriva skiten nu istället.

Jag har en jätteläskig bubbla i halsen. Den kommer och går. Eller den blåser upp och sedan smäller den kanske jag ska säga. Det känns som att en rap har fastnat i halsen och det är väldigt obehagligt. Den kom igårkväll och kom tillbaka när jag vaknade imorse. Älskar livet. Verkligen, Asmycket.



SER NI VAD DET ÄR SYND OM MIG ELLER!

2011-05-01

Hej på er!

Idag är det söndag och imorgon är det skola. Jag är förkyld och jag har inte bloggat i helgen. Orkar inte skriva nu heller. Fick nyss igång min TV vilket gjorde mig glad. Jag är hungrig och väntar på mamma. Imorgon tänker jag vara sjuk. Hej då!

Ps. Jag fick min mens idag Ds.


RSS 2.0