2011-04-28

Hej!

Idag fick jag ett brev från min fina vänn Emma Leberger. Eller det var mer en inbjudan till hennes hus i Stockholm. Alltid så kul att få brev tycker jag. Det är spännande och kul att se att någon har ägnat en viss tid åt att skriva något till mig. Och jag ska åka till Emma någon gång framöver. Hihi mysigt.

Tidigare idag har jag varit med Ankan. Vi gick till busbacken och solade lite med Milda. Hunden var helt galen. Rullade i gräset hela tiden och var allmännt knäpp. Hon beter sig fortfarande lite tokigt. Men men efter ett tag tyckte vi att det blev lite kallt så vi gick ner till stan och Angelica köpte en glass. Sedan tog vi bussen hem till mig och nu sitter jag här ensam i min soffa och skriver på analysen. Igår skrev jag inget för att jag körde fast men nu har jag skrivit typ fyra rader, jippi.

Nu ska jag skriva lite mer på analysen och titta på OC. Ha det gött!


Goddag mina små vänner! Jag, ankan och mil...

mms_img74923 (MMS)

Goddag mina små vänner! Jag, ankan och milda ligger ute i solen och myser idag!


2011-04-27

Hej mina trogna fanz!

Idag är det blandat väder. Lite sol lite moln. Jag fick för mig att jag skulle gå ut och sola lite och läsa men det dröjde inte länge innan jag gick in igen för att det blev för kallt. Därför tänkte jag ta och plugga lite istället. Jag måste skriva klart den här jävla analysen som jag fastnat på. Jag har skrivit en av fyra sidor så jag har lite jobb framför mig. Dessutom så har jag som mål att bli klar med den nu på lovet vilket jag fan ska lyckas med. Så är det bara.

Senare i eftermiddag/kväll ska jag vara med Michaela. Den flickan ser man inte alltför ofta så det ska bli roligt att få umgås med na ikväll.

Nu måste jag skrivaskrivaskriva. Hörs!


ALLTSÅ JÄVLA BALLE


Två av barnen på denna bild bor jag granne med i Åre och fattar ni att om vi hade stannat två dagar till hade det där kunnat vara jag och Emma?!?!? JAG DÖÖÖÖR HÄÄÄÄR! Fyfan och vi som typ är kär i honom. Jag blev så sur nu. Fan man ska aldrig ha tur....

2011-04-26

Godmorgon!

Här kommer man hem till en stad full av sorg och tror att man ska få ha lite kul. Känns det rätt eller fel. Svårt att avgöra men jag kände inte personen bara folk som kände hen så även fast jag försöker att må dåligt så kan jag inte det. Jag tycker verkligen att det är jättetråkigt och jag lider med dem som stog personen nära men jag själv kan inte må dåligt över det. Gud vad det här fick mig att låta som en dålig människa men det är jag inte. Jag hoppas ni förstår det.

Nu ska jag inte prata någe mer om en massa hemska saker som hänt medan jag var borta. Nu gäller det att ta vara på vad som händer nu. Vad gör jag idag, det är frågan. Jag vill inte bara sitta bort det här lovet utan jag vill göra något. Fika med en kompis, hälsa på släkten eller vad som helst så länge jag slipper sitta på rumpan hela dagen. Så om ni har några bra förslag hör av er!


2011-04-25

Hej på er!

Nu är jag hemma i Haga. Här är det minsann strålande sol och värme men det var det i Åre också så det har inte gått någon nöd.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske bara vara hemma och mysa med mamma framför TVn eller så hittar jag på något.

Aja ha det göttttt!


2011-04-24

Godmorgon!

Lite seg uppdatering här i Åre men det beror på att jag har haft bättre och roligare saker för mig att göra än att sitta med datorn.

Igår var vi i ullådalen och solade som bara den. Det var så varmt att vi satt i linne fast det hade gått att sutte i bikini men tyvärr skulle det se lite fåningt ut här uppe. Men färg i ansiktet och på bröstkorg och armar är inte heller helt fel.

Efter ullådalen tog vi oss vidare till bygget för lite afterski med marmeladorkestern. Det var otroligt mysigt där ute på altanen med alla människor och solen var jättestark. älskar verkligen våren.

Till sist så åkte vi hem för att duscha och äta en snabbis för att sedan åka vidare på jon olsson invitational. Gud vilka snygga killar och gud vad jon är superdupermegajävla snygg. Åh jag vill bara ha honom nu ju. Så snygg, fin, glad och allt man kan vara. Han ser så himla snäll och trevlig ut hela tiden. Jobbigt det här med kändiskillar. Emma hade dock en liten ögonfling med en av de andra jibbarna, typ Alex Shlopy eller något liknande. En amerikansk snygging som kom längre än jon i tävlingen, ajaj. Snygg var han iaf!

Det var gårdagen det. Idag ska vi bara ligga på min altan och sola. Kanske blir i bikini här dock. Fast har inte kollat vädret än men jag ser att solens strålar sipprar in genom fönstret. Så jag hoppas på en fin dag!





Sitter ute i backen och steker!

mms_img18426 (MMS)

Sitter ute i backen och steker!


2011-04-21

Godmorgon små vänner!

Här sitter vi i min gosiga lilla fjällstuga och har nyss käkat frulle. Idag är det mulet ute och därför åker vi in till byn och kikar på lite smått och gott istället. Det komemr förhoppningsvis bli en bra dag.

Imorgon och på lördag ska det bli strålande sol så då ska vi åka upp på skutan och sola som fan. Nu ska vi bli bruna. Jag och Emma ligger där i bikini så alla killar som åker förbi komemr ramla. LOLlolLOLlolLOL!


Sundsvall är inte jättetokigt ändå

Idag såg jag en mörkhårig Alex Pettyfer på navet. Det var så jävla likt att jag för en stund trodde att det var han. Tragiskt nog satt jag redan på bussen annars hade jag lätt stalkat för att se var han bodde. Mums.

Vad har jag gjort efter att jag kom hem från sjukan då. Jo jag tog en härlig dusch och rakade benen, vilket tog sin id med tanke på hur mycket hår det faktiskt var. Efter det tog jag bussen till Agnes systers lägenhet vid statoil bergsgatan och myste med dem. De hade bakat en massa olika bland annat bullar och när jag var där skulle de göra kakor men de blev inte som planerat. Dock så smakade kakorna alldeles utmärkt men allt smör åkte i princip ur smeten och hamnade på plåten. Jättemysko.

Men nu är jag hemma igen och redo inför att packa. Jag vet på ett ungefär redan vad jag ska ha med mig så det komemr gå fort. Det komemr bli en mysig vecka!


Överlycklig tjej.

Nu.är.gipset.borta.för.alltid.

Åh det går inte att beskriva hur glad jag är just nu. Vilken lättnad. Benet är så lätt och jag kan klia och böja på foten åt vilket håll jag vill. Gud vad livet känns bra för denna sekunden.

Haha lite läskigt var det dock när hon skulle ta bort gipset.

Ortopeden: Jag ska bara såga bort gipset med den här...
Också var det en jävla maskin som borrade igenom gipset och jag trodde att hon skulle såga ihjäl mig, såga sönder hela benet. Men istället fick jag mig ett gott skratt för det kittlades som fan.

Sen var allt över. Hon tog bort gipset och jag blev nästan stum när jag såg allt hår! Seriöst jag trodde inte att jag skulle vara så hårig men det svämmade över med typ svarta långa strån. Såg ut som en riktigt jävla karl. Och sen la jag märke till att benet var hur smalt som helst. Det är typ bara hud som hänger under vaden istället för en muskel. Haha så jävla lol.

Aja nu ska jag inte prata om detta mer.



2011-04-20

Godmorgon underbara dag!

Daniel skickade en låt till mig förut som stämmer in på vad jag känner om den här dagen. Tyckte det var väldigt roligt och istället för att jag ska sitta och förklara här så kan ni väl lyssna. Det är helt sjukt vad bra den passar in på denna dag!


Nu har 12 dagars lov börjat.

Hej mina snygga små polare. För snart en timme sedan började mitt underbara påsklov och det känns förjävla bra. Jag ska börja mitt lov med en fika med Agnes och förhoppningsvis Frida och Emma också. Det är enligt mig en toppenbra början.

Även fast vädret blev sämre lika snabbt som jag hann säga axebakylshufesen imorse så är jag på bra humör. Det är nog för att det påsk och för att det var 3.90 på godiset på matlusth. Sweet.

Nu ska jag ringa till morsan för lite update om middag. Ses senare!



Svettas då!

emmaaaaaaa om I am only one voice in a million but you aint taking that from me:
men sluta va så snygg ditt as. när kommer du ner och hälsar på mig?! :D

Svar: EMMMMMAAAAAAAA jag kommer när jag får min inbjudan och jag vill att den ska ligga i min brevlåda(inte för att jag har någon men jag vill att den ska ligga på golvet framför dörren när jag kommer hem). WIIIE glad över att du frågadeeeeee!! <3<3<3<3<3<3<3<3


2011-04-19

Godmorgon!

Åh varför blir jag så varm och gosig när det är såhär fint väder ute. Jag känner mig glad och pirrig i hela kroppen. Jättekonstig känsla men jag diggar den.

Idag är det tisdag och dessutom vår sista dag innan lovet, iaf för oss spettor på skvadern. Bara två lektioner och sedan är det slut i en och en halv vecka. Gud så skönt. Dock så måste jag plugga på lovet, men det är lugnt kommer ändå integöra något speciellt. Förutom att åka till Åre. Och vet ni vad? Gissa vem som ska följa med mig och ha griskul? Ah ni får klura på den lite.

Nu ska jag ta på mig skon och jackan sedan bär det av mot skolan. Ha en bra dag mina kära.



Åh vad jag älskar min kjol och min faster för att hon köpte den till mig. Puss

I am only one voice in a million but you aint taking that from me


Långt hår och helst lite smått skäggig

Hej alla fina!

Nu är jag hemma vilket jag har varit i två timmar men ändå. Jag och Mildisen har suttit ute på balkongen i solen och läst. Tänk att jag har läst. Ja jag sa att jag hade LÄST. Som i en BOK. Lite pinsamt men jag läser sista twilightboken. Böckerna är faktiskt väldigt bra och eftersom jag är i mitten på sista så måste jag läsa ut den. Haha sist jag läste ur den här boken var dock för typ ett år sedan så jag blev förvånad över hur mycket jag faktiskt kom ihåg. Men jag ska försöka läsa ut den nu. Har även en anna halvläst bok som ligger och väntar. Jag måste skärpa mig nu.

Aja jag tror jag har fått lite färg i ansiktet av den här lilla stunden. Det känns lite på kinderna iaf. Kan alltid hoppas.

Men nu är jag hungrig. KOM HEM DÅ MAMMA!!! Jag blir galen. Och jag tänker inte äta någon macka elelr något annat sånt. Jag har slutat med småätandet nu och jag tänker inte klanta mig. Nej jag får fan vänta på morsan.


Från Matilda till lilla mig. Gullig kompis...

mms_img59366 (MMS)

Från Matilda till lilla mig. Gullig kompis man har! Hihi


2011-04-18

Godmorgon!

Idag är det måndag igen men det är soligt vilket gör att det kommer gå utmärkt. Idag har vi engelska och idrott. Jag hade tänkt att jag skulle försöka vara med på idrotten idag faktiskt. Det var styrka så det borde iaf gå bra.

Hahahahahahahahahahhaaaaa kul att jag raderade allt jag skrev. LoL.

Måste dra.



All I got is nothing without you

Photographs - Rihanna, Will.I.am

Strip me - Natasha Bedingfield

If you got the money - Jamie T

Rope - Foo Fighters


2011-04-17

Goddag.

Igår hade jag en mycket trevlig kväll. Först lagfest med brudarna som var väldigt mysigt och rolig. Efter det åkte jag till någon Johan i Sallyhill för att umgås lite med Emma, Antonia och Evelina. Till sist tog jag mig bort till Michaela där Rebecca, Martin, Jonas, Andreas och någon Manne var. Det var trevligt och kul att träffa allihopa så jag hade en bra kväll faktiskt.

Nu måste jag skynda mig lite. Ska till stugan och hänga med moder och momma.

Bild på det vinnande laget från sjukampen!


Jesse, Lennart och Jörgen! Inte värdiga vainnare...

Lagfest

Nu är jag fixad och redo inför lite fest ikväll. Lockade håret vilket var ett stort misstag. Jag passar verkligen inte i det plus att mina lockar har en tendens av att alltid bli fula. Spelar ingen roll vad jag använder för locktå+ng eller plattång det blir ändå aldrig som jag vill ha det.

SKITSAMMA!!!



Jag har legat i badet en stund nu och när ...

mms_img75389 (MMS)

Jag har legat i badet en stund nu och när jag reser mig upp ser jag att det var alldeles rött under mitt ben! Snacka om att jag blev lättad när jag såg att det var färg som hade lossnat från påsen...


2011-04-16

Goddag!

Idag är det en helt vanlig lördag som inte består av så mycket sol. Det blir till att sitta inne och dega tills jag ska iväg på lagfest. Vi ska först äta på Smedjan och senare ska vi gå till sörforsvallen och förtsätta där. Kommer förhoppningsvis bli en mysig kväll.

Åh jag orkar inte skriva idag. Astrött av någon anledning. Hejdå.

They can not force us

Dagen har varit kort och lättsam. Vi hade bara spanska och för en gångs skull gjorde vi inte så mycket. Först läxan såklart, sedan spelade vi ett spel som kanske inte var alltför roligt men bättre än att skriva en massa. Till sist fick vi lyssna på lite spansk musik. På eftermiddagen hade vi ingen lektion så vi slutade halv elva. Riktigt skön vecka.

Dock så är inte skolan över för mig än. Jag sitter här inne på mitt trånga men nystädade rum och ska skriva ett brev till någon random människa och berätta på engelska hur underbart bra vårt land Sverige är. Har lite problem med att komma igång om jag ska vara ärlig. Eller så beror det på att jag inte kan koncentrera på mig något annat än spotify. De ska ju börja med nå jävla skit i maj. Typ att man bara kan lyssna på en och samma låt max 5 gånger i månaden plus att man bara har 10 timmars speltid. Snacka om att det suger. För det första så lyssnar jag på samma låt minst 6 gånger om dagen och minst fem timmar om dagen. Det går inte ihop för mig.

Funderar starkt på att fixa premium. Det är ju i för sig det de vill att man ska göra men jag känner att det inte komemr funka för mig annars. Orkar inte gå tillbaka till den tiden då jag satt och sökte på youtube efter låter som jag lyssnade på om och om igen för att jag inte orkade söka på någon ny. Dessutom så hittar jag aldrig några nya låtar på tuben.

Varför kommer jag alltid in på en massa onödigt som jag egentligen inte tänkt prata om. Och nu kommer jag inte ens ihåg vad min grundtanke till detta inlägg var. Äh kommer nog på det senare.

Juanes - La Camisa Negra
Shakira - Mariposas
Loona - Vamos a la Playa


Godmorgon! Idag går jag i hängselbyxor. He...

mms_img70904 (MMS)

Godmorgon! Idag går jag i hängselbyxor. Hejdå.


Dagens rätt


Våfflor med crème fraiche och rödlök.


Vem kan motstå



Jag köpte en majblomma


Toppendag!

Åh vilken toppendag det har varit. Vi satt ute på hela samhällslektionen och läste och åt glass. Det var verkligen jättemysigt, tills allvaret kom. Då jag hade mitt betygssamtal vill säga. Nä men det gick väl bra, ligger på VG. Om jag vill nå högre betyg måste jag svara på några demokratifrågor och orkar jag det? Öh nej. Så jag får helt enkelt nöja mig med ett VG.

Vad ska jag göra nu då tro. Plugga lite spanska och vänta på att mamma ska komma hem och göra vofflor kanske. Hoppas det blir träning ikväll också. Jag har allvarligt talat gått upp 3 kilo för att jag inte har tränat de här senaste veckorna. Därför har jag lite panik och behöver träna så mycket som möjligt nu. Ska dessutom sluta äta en massa gotta. De där 3 kilona ska fan i mig bort innan sommarn! Så är det bara. 

Jag måste ju vara snygg inför min dejt med Pär Tomas Stålhandske som visade sig vara den rätte taxichafförn för mig. Ni hör ju själva vilken hjälte och tuff kille det är. Stålhandske. Det skulle ju passa in på mig så ofantligt bra. Isabelle Stålhandske. Alla skulle typ gömma sig och tro att det är ett påhittta efternamn som jag fått efter att ha slagit ner några gangstrar på stan. Shit asså.


Glassigt

mms_img15045 (MMS)

Glassigt


Take what you want, steal my pride, shut me out but I will just scream

Fan vilket fin väder det är. Idag är jag på riktigt bra humör. Jensjackan är på samt conversen, eller min converse kanske jag ska säga. Eftersom vi bara ska läsa på samhällen idag kan jag sitta ute i solen och göra det. Ännu härligare. Åh vilken bra dag.



2011-04-14

Godmorgon!

Gud så skönt att få sova ut. Helt underbart. Dock så kan jag inte riktigt klaga på att vi har haft jobbiga veckor här på slutet. Det har varit mycket sovmorgon och "lediga" dagar. Så vi har haft det bra.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Adele. Milda tyckte att hon behövde sovmorgon hon med så när mamma åkte imorse skuttade hon upp i min säng och la sig bredvid mitt huvud. När hon lite senare reste på sig var det alldeles svart i sängen. Snacka om att vara lortig. Tur att jag inte har renbäddat. Faktiskt så gav det bara mig en anledning till att göra det. Så jag är inte arg på na. Mer på mamma för att hon släppte in hon så smutsig...

Nej, nu är det dags att kliva upp och göra gofrulle.



Riktigt jävla gött!

Min vattenkraftgrupp tog hem debatten idag. Eller jag vet inte om vi tog hem den men vi fick iaf flest röster och det var jävligt kul. Haha hade nästan blivit sur om vi inte gjort det ändå. Hatar verkligen att förlora.

Efter skolan åkte jag ner till stan och tränade med Frida. Vi körde ben och mage idag. Och jag må då säga att det var ovanligt mycket snygga killar där just denna dag. Shit pommes bah. Jag ska börja hänga på gymmet varje dag i flera timmar och se om jag kan skaffa mig ett ragg. Det kanske är där jag ska börja ragga istället för på fester. Jag tror fan på det jag.

Ikväll ska jag titta på Grey's och Off the map/Big Brother. Har inge bråttom till sängen eftersom vi börjar ett imorgon. Ingen storsamling och ingen mentors. Fucking good. På samhällen ska vi bara läsa en 18 sidor och ha betygssamtal så det kommer bli en riktigt lugn dag.

Nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på den glittrande adele.



2011-04-13

Godmorgon!

Idag är det återigen en mulen dag men inte lika kallt som det var igår. Dessutom ser det ut som att det skulle kunna spricka upp lite här och där, dock mest önsketänkande.

Idag har vi engelska nu på mogonkvisten och på eftermiddagen har vi naturkunskap. Det kommer förmodliogen bli en lång, skrikig och jävligt irriterande lektion eftersom vi ska ha en debatt om vilken energi som är bäst. Min grupp har vattenkraft vilket var ett mycket bra val känner jag. Jag är liksom lite uppspelt inför det här. Dock så vill jag inte förlora på något sätt. Hatar verkligen när man inte vinner en diskussion. 

Nog snackat om plugget nu. Taxin väntar om några minuter så det är dags att börja ta på sig skor. Ha en bra dag!



Rutig skjorta, höga jeansshorts och svart linne.

Snabb dag!

Idag åkte jag och mamma som sagt till sallyhill och kikade på lägenhet. Först gick vi till fel visning (haha) men sedan kom vi rätt. ANGELICA, lägenheten var i samma hus som hon du brukar vara kattvakt åt. Synd bara att vi inte var så förtjusta i den. Eller alltså den var jättefin och nyrenoverad men den var liten med små rum och dessutom så fanns det inga garderober vilket skulle vara ett stort problem. Så nej till den här.

Vi är fortfarande jättesugen på den dyraste vilket är synd för enligt banken så kan vi köpa den men det kommer bli lite jobbigt eftersom den måste renoveras och nu får man inte låna pengar till renovering längre. Visst suger det? Ofta man vill spara pengar för att renovera då. Nej. Så vi får se hur det blir.

Vi har iaf hunnit med att träna också. Körde ben och mage idag. Måste få tillbaka benmusklerna till fotbollen. Jag får ju faktiskt ta bort gipset på onsdag nästa vecka. Förstår ni vad skönt eller. Snacka om attd et kommer bli en riktigt befrielse. Dock så kommer jag nog få ont då med tanke på att jag inte får något stöd för foten och jag har inte vickat på den på då, sex veckor. Men jag tänker inte klaga på något sånt. Är bara glad att det snart är över.

Men nu mina damer och herrar känner jag doften av korvstroganoff som sippar in så fint genom mina näsborrar. Jag hoppas att vi hörs!


bjuser på allra första bilden som jag tog med min cam.
vid det laget tyckte jag att detta var det roligaste som
kunnat hända mig.


2011-04-12

Godmorgon!

Idag är det tråkigt väder vilket betyder att ute kommer bli en jobbig dag. Vi har spanska och samhälle och det är det lilla + på tråkigt väder. Jippi.

Efter skolan ska jag och mamma titta på lägenhet igen. Vi har ju nästan bestämt oss på den andra men vi har den ju inte än så då kan vi lika gärna fortsätta att kika. Den här lägenheten är dock lite mer åt nackstahållet vilket jag inte är så förtjust i. Men men vi får se.

Nu ska jag klä på mig, eller nej det har jag redan gjort. Menade att jag ska på toa och klämma lite snabbt innan taxin kommer.

Ha en bra dag!


We could have had it all.

Det blev ett gympass idag. Armar, mage och lite rygg. Jag har verkligen Sundsvalls vekaste armmuskler. Jag orkar fan ingenting ju. Ändå har jag gått på kryckor ett tag, och inte fick jag några starka armar utav det. Dessutom så har jag gått upp i vikt de här veckorna. Jag har inte vägt mig än för jag vågar inte, men jag och mamma har bestämt att det får bli skärpning nu. Frukt till kvällsfika och mycket träning. Inge godis och chips utan det får bli mandel, frukt och kanske nötter. Jag tänker fan hålla det här nu(vilket jag inte kommer).

Vilket fall som helst så är jag helt slutkörd nu. Nu blir det soffan och frukt. Längtar förresten till bb ikväll. Haha var lite skrattretande att basshunter var med igår och att han ska vara med idag. Lite lamt. Tycker dock att det var på tiden att Patte åkte ur. Fan vad less jag är på den lilla feminima personen.


I feel your arms around me but not the heat

Jag tror att jag kört musten ur min hund. Först var vi ute på en promenad. Gick till busbacken och solade lite i den stekande solen. Sedan fortsatte vi hem. Satt på balkongen i solen och hon också, såklart. Gick in och satte mig vid datorn och hon la sig och vilade. Inte länge dock. Jag tog fram leksaken och då blev det till att busa hejdvillt. Sedan tog jag fram godis och försökte lära na lite nya trick, gick inge bra men hon fick tänka en massa. Sedan körde vi lite leta och dö. Haha nu ligger hon däckad på min säng och blänger på mig. Japp, I'm tha boss!



Dårskap

10 nya händelser och en vän har accepterat min vänförfrågan på facebook? Ah tjena va. Som om jag skulle kommentera Nicklas Perssons foton? LOL! Knappast.


Goddag bloggen! Idag skiner solen och jag ...

mms_img47498 (MMS)

Goddag bloggen! Idag skiner solen och jag och milda tog en liten paus från promenaden och satte oss i solen. Jävligt skönt att kunna gå på promenader nu måste jag få säga. Längtar tills jag kan springa.


2011-04-10

Godmorgon!

Igår var jag och Maja som sagt på bio och filmen var jättebra. Jag fattar inte riktigt vad det är med mig men blir typ galen när jag ser honom. Han spelar bra, har är snygg, han har bra röst och han är ung. Inte för sent för att satsa alltså?

När bion var slut tog vi bussen hem och det var inte en trevlig bussresa. Det satt en kille framför oss som var aspackad och efter en stund så började han spy på golvet och det luktade. Jag och Maja klarade seriöst inte av det så vi hoppade av typ tre hållplatser innan vi skulle av. Fyfan vad äckligt. Fast stackarn var helt ensam. Tyckte lite synd om honom ändå.

Det var gårdagen det. Idag ska jag och mamma ut till Alnö för att hälsa på kusin Amanda, Fredrik den allsmäktige och lilla stjärnan Irmeli. Det var längesen jag såg dem nu så det kommer bli kul.

Nu ska jag sluta proppa i mig godis och börja fixa mig. Hörs!


Myskväll med Maja

Från stan fick jag md mig ansiktsrengöring och ett par örhänge. När vi kom hem väntade Maja och MIlda i lägenheten med fika. Vi har nyss tittat på den där facebookfilme och jag hängde inte med alls. Maja pratade med mig och ställde frågor men jag var tvungen att koncentrera mig på filmen så jag hörde inget. Fett jobbig.

MEN ikväll ska vi på bio och se på I am number four med min snygging. ÅH älska!!


2011-04-09

Godmorgon friends!

Idag är det lördag och solen skiner. Jag mamma och Milda sitter ute på balkongen och myser lite. Igår glömde jag att berätta att Maja skulle sova här. Eller glömde bort att berätta, jag själv hade glömt bort att hon skulle sova här. Men det löste sig iaf. Hon är och jobbar på hagabagarn just nu men kommer tillbaka runt två tiden. Vad ska jag göra tills dess då? Ska försöka få med mig mamma ner på stan och kika och kanske ta en glass. Mumma.

Nu måste jag duscha! hade!


morgonrock och solbrillor!

Fröken Sverige

Alltså vilken klockren film. Hon må ha en jävligt ful frisyr vilket är förståeligt eftersom det inte är den nyaste filmen men fan så bra. Man vill bara ta tag i sitt eget liv och sätta människor på plats. Det vore nåt det. 

Har tittat i en resetidning idag också. Jag vet verkligen inte vart jag vill åka. Helt omöjligt att bestämma. Det finns så många länder och stöder som jag vill se. Tufft beslut. Men kanske Grekland. Jag har aldrig varit där men jag har hört att det är fint. Hum en riktigt tankeställare där.

Halv sju är det lagmöte på sörfors och då ska jag även ta farväl av min Stockholmsvän Emma. Vad sorgligt det låter. Farväl är fel ord. Jag borde använda: Hejdå Emma, vi ses snart. Det låter mer trevligt och inte deppigt. Det är ju faktiskt bara 4-5 timmar här ifrån. 

 
ALLTSÅ VAD ÄR DETTA!?!?! Jag söker på fröken sverige film på google och en bild på barnen i SKRÄCKFILMEN SOM GJORDE ATT JAG VAR TVUNGEN ATT SOVA MED MAMMA kom upp. Är det här ett tecken på något eller!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!? Jag skiter seriöst ner mig nu. Allvarligt, är det ett skämt eller? Fan också. ÅH det betyder att dom är ute efter mig. I'm the next victim. OMG.

Min lilla gosis

Nyss när jag kom hom möttes jag av en ofantligt glad hund. Herregud vad glad hon var. Hon skrek och sprang omkring, hoppade och pussades. Hualigen, haft en jobbig vecka med faster och Uffe kanske? Inte då.

Iaf så la jag mig på mammas säng och då kom hon springandes med världens fart, hoppade upp och la sig på rygg mellan mina ben. Åh vad jag älskar denna hund. Finns ingen gosigare än den här alltså.




Massage på lunchen är inte helt fel.

mms_img19976 (MMS)

Massage på lunchen är inte helt fel.


2011-04-08

Godmorgon snyggingar!

Fick ett riktigt charmigt mms
av Agnes nu på morgonkvisten med en bild på mig. Dock så måste jag få säga att det finns både finare och fulare bilder på mig så jag blev inte alltför chockad. Men ändå, mysigt med roliga mms/sms på morgon så man får en bra start på dagen!

Taxin kommer om några minuter så jag måste skynda mig. Idag har vi spanska första lektionen och jag tror att det inte kommer gå så bra för mig. En del av uppgifterna hon gett oss fattar jag inte ett skit av eftersom hon gick igenom det på typ 5 min. Hello? Haha typ i början på den här kursen berättade hon att när vi läst klart till våren/sommarn ville hon att vi skulle kunna prata flytande spanska hyfsat bra. HAHAHAHAHAHAHAHA betyder det att jag kommer få ig då? Inga höga krav alls, nejnej.

Jaja, från spanska till naturkunskap. Vi ska ha debatt nästa vecka och det går bra för min grupp, tror jag. Jag och Anna är iaf klar med våran uppgift och ska träna lite med Matilda och Rebecca idag, har jag bestämt. Kommer seriöst äga ut allihopa!

Nä nu är det dags att bege sig bort. Hörs senare, adios!



Om ni inte redan har hört, så bör ni lyssna nu!




2011-04-07

Tjenatjenabittbena!

Fan vilken otroligt jobbig dag det har varit. Jag har pluggat hela dagen. Först spanska i en timme på lunchen, sedan hade vi prov i samhälle så då satt jag i tre och en halv timme och skrev och nu har jag suttit med spanskan någon timme och pluggat. Min hjärna är helt slutkörd nu. Snacka om att det tar på krafterna att tänka.

Nu lägger vi plugget åt sidan ett tag. Jag måste ju få berätta att jag har fått ännu ett sommarjobb. Det här är dock på kommunen och håller bara på i tre veckor. Men jag ska inte ta det. Jag känner att, även fast det tar emot att jag ska jobba hela sommarn, kommer det vara värt det i slutändan. Så jag måste tacka nej till det jobbet och göra någon annan själ lycklig. Fint ändå att jag ger bort mitt jobb. Cool tjej.

En till sak som jag har på hjärtat som ni ska få höra är att vi har hittat en lägenhet. Ni vet den där lägenheten jag pratade om lite tidigare i veckan som var för dyr, mamma sa till mäklaren idag att hon är intresserad av den vilket förhoppningsvis innebär att vi kommer buda. Fyfan vad skönt det skulle vara om vi kunde få den. Den var jättemysig, stor och hade väldigt bra läge. Åh vad jag håller tummarna för den här lägenheten. Hjälp mig ni också!!! HÅLL SÅ HÅRT NI KAN!

Aja, nu måste jag fortsätta att plugga i några minutrar. Inte så många men några få. Trevlig kväll.


Godmorgon mina vänner, även er som jag int...

mms_img57524 (MMS)

Godmorgon mina vänner, även er som jag inte känner! Ofta der rimmade. Jag är iaf påklädd och redo inför skolan. Idag fick det bli svarta jeansshorts och den nya grå tröjan. Vi hörs sen!


Glamourama

Jag har aldrig tidigare hört talas om det men nu när jag checkade Michaelas blogg såg jag att det kommit ute en ny säsong av glamourama. Så jag spikade fast mig i stolen och kikade på två avsnitt. Det var ganska bra faktiskt. Påminnde väldigt mycket om the hills och the city men det lät konstigt när de pratade svenska. Det lät liksom b-igt. Kommer dock fortsätta att titta för att jag tycker speciellt om Michaela. Jag har totalt nerkärat mig i hennes röst! Så jävulskt snyggt med lite mörk och hes röst på tjejer. Älskart!

 

-


2011-04-06

och här sitter jag helt ensam kvar på skolan och surar. eller inte riktigt surar men det känns som att jag vill grina. vart kom den känslan ifrån egentligen. jag har varit på sånt bra humör idag och solen har varit framme och det har varit stekhett och nu känns allt felande. vill slita i håret, slå sönder en högtalare eller rita på borden med en penna som inte går att få bort. vad är felet.


Här sitter b-rudarna ute i solen och njute...

mms_img59991 (MMS)

Här sitter b-rudarna ute i solen och njuter av det fina vårvädret medans jag själv lider av svårt allvarliga svettkörtelsproblem! Ofantligt mysigt.


Godmorgon dag sex. Idag tänkte jag prova p...

mms_img24982 (MMS)

Godmorgon dag sex. Idag tänkte jag prova på hur det är att vara bonde så rutiga skjortan och västen åkte på...oops, nu väntar taxin!


diamanter är en vän, som kostar mig den kärleken


visning

idag har jag och mamma varit på visning igen. den här gången på södermalm och den var väldigt bra men för dyr vilket jag tycker är synd. den var stor och hade fin utsikt, dessutom så fanns det en gård som man t.ex. kan sola på till sommarn. varför måste det vara så dyrt för? hyfsat onödigt liksom.

neeeeeeeeeeej. ikväll måste jag duscha. balle också. orkar fan inte. men har inget val. det är många som fyller år idag. kom bara på det mitt uppe i allt.

hörs!


asså muuummmmumuumssssss!


fucking goooooood

in the sun



2011-04-05

godmorgon bloggen.

det är en vacker tisdag vi skådar idag. klarbi himmel, solen skiner och det är plusgrader. jag tänker inte ha för höga förhoppningar om att våren är på väg men vi har iaf kommit ett steg närmre.

idag har vi ingen spanska för yvonne är borta, vilket leder till en fet jävla sovmorgon. fantastiskt skönt att få sova ut en dag. efter den här helgen kände jag att det var oerhört nödvändigt.

åh, nu spelas fasters och ulfs bröllopslåt på radion. så fin, så fint.
Wind of chang - scorpions

nu ska jag äta upp min frukost och fixa till mig. jag är ganska äcklig med tanke på att jag inte har duschat sen i lördags. ooups. till mitt försvar så får jag alldeles för ont av att sitta med benen på kanten och rumpan i botten på badkaret.


like this




hejdå.

nytt i garderoben


blev lite shopping iaf. tröja från monki, jeansjacka från monki, kjol från monki, linne från gina och tröja från gina. dock så funderar jag på om jag ska lämna tillbaka den rosa-aktiga tröjan. känns inte helt rätt men ska överväga lite.

nu är jag helt slut i fötterna och speciellt i den högra foten. har fått skavsår av gipset så det värker. åh bara 2 veckor och 2 dagar kvar med det här eländet nu. fast för mig är det inte så bara. vill ha bort det nu på engång.

nej jag måste sluta klaga på allt. nu ska jag fika med mamma och faster. ha en bra kväll.♥

cheezballz

yes, det blir birsta med fasse. fyfan jag ska handla något asså. jag ska bara det, inget kan säga nåt annat. ni skulle ba våga göra det. skoja känner mig ofantligt dryk idag.

aja jag behöver energi om jag ska orka gå runt där så nu sitter jag och äter mellis (som består av majsmjöl, vegetabilisk olja, ostpulver, mjölkpulver, stärkelse, socker, salt, tomatpulver, smakförstärkare, vitlök, maltodextrin, lökpulver, arom, kryddextrakt och surhetsreglerande medel). alltså ostbollar. hell yeah.

nu ska jag borsta bort smulorna och även borsta tänderna. hörs!

 

2011-04-04

ingen vill gästblogga här. det känns ganska tungt faktiskt. som att jag inte är värd det. snälla vänner liksom. naaaaaaaat!

skoja. idag skiner solen och vi sitter inne som vanligt. ska ha hlr på idrotten och efter tror jag att det blir en sväng på birsta. mamma kände sig hängig så jag ska fråga faster. mysigt. äntligen ska jag få shoppa lite.

nej nu har jag inget mer att berätta.


Sitter på skolan och snackar skit. Och Mat...

mms_img69165 (MMS)

Sitter på skolan och snackar skit. Och Matilda delar minsann inte med sig av myshörnan.


no birsta for me

det blev inge birsta idag. vi bestämde oss för att ta det någon annan dag. ingen av oss hade lust att trängas med en massa folk. så istället blev det film. jag har tittat på eclipse och prince of persia. båda är bra men twilightfilmerna är inget för mig egentligen.

nu ska jag fortsätta att titta på tv och slappa!


2011-04-03

godmorgon.

emma och agnes åkte nyss hem så nu ligger jag i en stor dubbelsäng helt själv med tre täcken varav två ligger på sidorna. jag ligger fortfarande i mitten av sängen. kändes tryggast så.

för övrigt så väntar jag på att min käre faster ska ringa. vi ska gå på birsta idag och shoppa lite tror jag. fast jag vet inte om jag är på rätt humör. vill iaf köpa en läppenna, men vet inte om jag är sugen på kläder. bara från återkommande och monki. annars vet jag inte vad jag ska handla.

juste. igår gick vi ner till donken. haha. jag gick på kryckor hela vägen ner alltså. det var fan starkt ändå. kände mig som en riktig fighter. fast på hemvägen fick det bli buss. alla tre var dötrött och i stort sett dreglade efter sängen. sovit gott har vi också.

tills jag vaknade av världens värsta mensvärk. trodde först att jag skulle spy men det gjorde jag inte. sen kändes det som att jag skulle svimma men det gjorde jag inte heller. fyfan vad jag hatar det. helt otroligt vad ont man kan ha för något sånt där. mysko.

men nu måste jag kliva upp och göra frukost. fast nej det måste jag inte så jag ligger nog kvar. hejdå.



Ligger i sängen med emso och anus. Gosigt ...

mms_img62330 (MMS)

Ligger i sängen med emso och anus. Gosigt värre.


your my firework




i wanna feel i wanna hold i wanna touch your body

jag fick nyss mens. och jag väntar på en pizza som jag inte ens är sugen på. desstutom var jag tvungen att köpa vitlökssås också endast för att men måste handla för minst hundra kronor om man ska få det utkört. duscha måste jag göra också. fan. luktar fortfarande soptunna här. kallt är det ockå. hoppas emma och agnes tar med bra humör och bidrar till en grymt fin kväll!



It wasn't me-Shaggy, Ricardo Ducent

2011-04-02

det är verkligen kul att komma hem till en lägenhet som luktar soptipp

inatt sov jag ute i söråker hos faster. vi åt jättegod mat och tittade på film. sen frågade andré om jag vill titta på film med han, mattsson och anton(?) vilket jag gjorde. och det är verkligen helt otroligt hur man kan få en aktionfilm till att bli en porrfilm. det är nog endast dom där grabbarna som klarar det.

idag har jag också tittat på film, miami vice. andra gången jag ser den och den är ganska bra faktiskt.

snart ska jag beställa biteline-pizza och senare kommer emso hit och myser. vet inte alls vad vi ska göra ikväll. om vi ska vara hemma eller göra något roligt. hörs!

RSS 2.0