2012-01-31

Sitter i onepiecen och en kopp te i sängen. Myser på med lillvovven och har otroligt ont i kroppen sen igår. Spinningen kommer vara jättejobbig men måste köra hårt!

Mer har jag inte på hjärtat just nu!

2012-01-30

Fick nyss en kommentar där det stog "...greetings from spain"??????? Tänkte genast på spanjorerna och om dom har fått våra brev men tror jag hade fel. ÄNDÅ COOLT!!! Allt kretsar kring spanjorer nu.

Har tränat som ett as idag. På idrotten var det ganska jobbigt men har varit med om värre. Efter idrotten tog jag mig ner till golds och sprang 8 jävla kilometer!!! YEAH YOU HEARD ME BITCHES!!! Jag, Isabelle Christina Persson sprang ÅTTA kilometer på springbandet idag. Det är så fruktansvärt stort. Och efter det blev det en timmes gym med mamma. Vi failade lite med vår outfit dock när vi insåg att vi hade likadana linnen. Fett coola.

Nu ska vi gotta ner oss i soffan med fruktsallad och vaniljyoghurt trots att vi har fyra halvätna chipspåsar som ligger och skriker i skafferiet. Duktiga flickor!

2012-01-29

Kvällen spenderades här hemma i min lilla lägenhet med Michaela, Jonas, Andreas och efter ett tag kom Christofer också. Vi åt, spelade spel och lyssnade på musik. Blev även lite dans för mig och Ella mot slutet. Det fick bli en tidig kväll och en tidig morgon. Hunden ville ut på långprommis och jag fick en superidé att jag och Emson skulle åka på himlabadet så det är vad som väntas av dagen. Lite gammalt tjejmys bara hon och jag. Wiiiieee!



Hade inte så många bilder och inte så fina men vad ska man säga liksom.


Hola chica



2012-01-28

Kvällen var bra. Vi gjorde dock inget speciellt, vi bara var. Ganska skönt att ta det lugnt och slippa all jävla musik och skrikande för en kväll. Tack för det!

Imorse kom mormor hem med lillvovven klockan elva och strax efter det klev jag upp och tog en långdusch. Nu sitter jag i morgonrocken och äter gårdagens middag till frukost. Potatissallad med kyckling och bea. Mumma!




2012-01-27

Varför läser ni inte idioter? Här sitter jag och anstränger mig för att ni ska ha något att göra på er fritid också skiter ni i mig. Vad är dte här för fasoner? Ett hej skulle jag i alla fall vara tacksam för!

Skolan har gått bra och den har inte varit alltför jobbig. Dock så har jag inte sovit så bra inatt på grund av en hund som mensar och som är dum i huvudet och som sitter och tigger mat inne i köket klockan tre på natten. Sedan var jag tvungen att kliva upp 20 min tidigare imorse endast för hennes skull dessutom men förutom det så har dagen varit fin.

Efter skolan tog jag en tripp till birre med Riippa för lite shopping och en fika. Köpte en jättefin och mysig kofta från h&m för 199:- och en hårklämma för 39:-. Känns bra att ha pengar igen efter en fattig månad.

Nu har jag precis ätit upp min ofantligt (längesedan jag använde det ordet nu. Glömt bort hur fint det är) lyxiga måltid och ska snart byta om för att bege mig ner till Ella. Tillbringar kvällen med henne och Jonas som jag förmodligen kommer göra imorgon också.

Tack och hej leverpastej.



Koftan och jag vi är goda vänner fast än mycket olika.

It's easy to love

1460 WOMENS1460 WOMENSPAGE
PASCALBROKEN IN 1460BROKEN IN 1460

2012-01-26

Torsdagen började med psykologi och det är så kul. Alla i klassen sitter helt tysta och det enda man hör är hur pennor skrapas mot papper. Så intressant, så fint.

Nog med poesin nu Isabelle, du kommer inte kunna livnära dig på den trots att du har en riktg talang när det kommer till att uttrycka dina känslor skriftligt.

Nu är det engelska och sen ska jag springa av mig mina tankar och funderingar. Tack!


Jag har simmat långt ut ifrån land

Människor är fega. Fega och ynkliga.
Människor vågar aldrig säga det som är sant och vågar aldrig vara sig själva.
Vi vågar inte. Alla är så jävla fega.
Och de få som vågar, som är modiga blir utpekade.
För om man säger sanningen och är sig själv är man ju dum i huvudet.
Va dum i huvudet. Det kanske är det vi borde var. Dum i huvudet.


2012-01-25

Ligger i badet och njuter av min träningsfria dag. Har läst i spanskaboken och översatt samt läst i psykologiboken. Fick MVG i historia B och därav alla positiva "pluggnerver".

Idag är en sådan dag då skolan känns rolig och jag vill plugga. Är på riktigt plugghumör och vill att det ska synas på mina betyg. Det tråkiga är att vi alla redan vet att imorgon kommer jag åter igen gnälla över att vi har mycket att göra. Precis som det har blivit alla andra gånger jag varit pluggsugen. Det är dock en fin känsla jag har när jag känner som jag gör just nu och vi kan väl låtsas att det stannar ett tag till.







Vill ut och resa!

2012-01-24

Som sagt det är 24 januari, det är tisdag och det är Julias födelsedag. Grattis gotjejen. Eftersom vi bara har en lektion på tisdagar tog vi oss tiden till att fira Jullan lite extra med en fika nere på Waynes. Det var väldigt mysigt och skönt att snacka lite med flickorna.

Kom hem runt halv tre och från då tills nu har jag gått igenom hela min garderob och provat i stort sett allt. Hittade linnen och lite annat smått och gott som legat och gömt sig. Så helt plötsligt fick jag lite mer kläder utan att lägga ut pengar. Kändes rätt så bra.

Nu ligger jag bara i sängen och laddar inför 75 min spinning ikväll. Nervös!


Idag fyller snyggingen Julia nilsefur 18 å...

mms_img69903 (MMS)

Idag fyller snyggingen Julia nilsefur 18 år och det firar vi med gofika!


2012-01-23

Ny vecka, ny måndag, nya finnar. Ungefär. Har tränat som ett as med mamma idag så ligger helt slut i sängen och tittar på film. Ska snart fixa en kopp te och kanske läsa lite engelskabok.

Ha det fint!

Smakprov




Jag och mamma har pysslat lite i rummet nu så snart ska förhoppningsvis allt komma på plats. Har några saker kvar att inhandla dock men det löser vi om någon vecka.


2012-01-22

Godmorgon godmorgon!

Här ligger jag och Anna och bara njuter av söndagen. Efter gårdagen mår man faktiskt väldigt bra och allt är som det ska. Toppen!

Tog tyvärr inga bilder från Elins överraskningsfest men Rebecca har någon enstaka tror jag. Dock så kan jag bjuda på några få bilder från Emmas kalas!






Godnatt

Kvällen tillbringades hos Ella. Vi hade en överraskningsfest för Elin eftersom hon fyllde arton förra helgen. Vi åt god mat, spelade den som och gjorde charader. Väldigt trevlig men ung kväll. Skönt det också. Så nu säger jag och Änna godnatt!


2012-01-21

Hej lördag!

Klev upp runt tio och då kom mamma precis in genom ytterdörren med färskt och gott bröd så vi gjorde en riktig lyxfrukost. Efter det har jag bara duschat och fixat mig för klockan ett ska jag befinna mig ute i söråker på ettårskalas för lilla Emma. Bra lördag än så länge!


Stackarn ser ju ut att sitta väldigt bekvämt i moster Isabelles knä.

2012-01-20

Sitter på sängen, tittar på O.C och äter mackor. Ska jobba ikväll, 16.45-22.00 så måste få i mig lite mat innan. Känns bra att jag ska jobba trots lite snack fram och tillbaka.

Efter ska jag bara hem och mysa lite. Imorgon måste jag kliva upp i tid för ska på lilla älsklingemmas ettårs kalas. Gud vad tiden går fort. Börjar bli gam-moster nu ju!


2012-01-19

Är helt slut, sur, irriterad och lite av allt möjligt. Vill slita sönder min spanskabok i trasor och skrika allt vad jag kan på Yvonne, jag är förbannad för att Sverige var så jävla dålig på att försvara på handbollen mot Tyskland. Ledde ju såklart till att de förlorade. Och jag är smått less för att jag var så förberedd på att jobba imorgon, kunde ha haft planer men bara för att jag skulle jobba så ska vi inte ta de planerna imorgon och nu ska jag inte jobba. En annan kille ville jobba imorgon istället för mig för då får han dubbel lön och jag ingen. Kul. Jag är ju så snäll så jag kan inte säga nej heller. ÅÅÅÅÅÅÅHHHH VAD LIVET ÄR JOBBIGT.

King of the day



Är så avis på denna som ska åka utomlands i mars! Fyfan vad skönt. Är less på skitvintern som vi har i år. Vill åka skidor men det finns ju fan inget vettigt att åka på. Vill till värmen.

Ska dock till Spanien med spanskagruppen i maj tror jag så det är inte så långt kvar tills jag också får åka. Sen blir det kanske en sistaminuten med mami i början på sommarn och eventuellt en till resa i mitten eller i slutet på sommarn. Allt hänger dock på att jag får ett sommarjobb, helst samma som förra året men ska inte hoppas på för mycket!


2012-01-18

Godmorgon!

Här sitter jag och trycker i mig två rostade med marmelad i väntan på att mitt ägg ska bli klart. Vanligtvis brukar jag unna mig en riktig lyxfrukost på onsdagar men eftersom kylskåpet är tomt fick detta duga.

Igår var jag och mamma på spinning och fyfan vad jobbigt det var. Innan jul klarade jag det här passet hyfsat bra men nu höll jag fan på att dö. Gruvar mig så fruktansvärt till nästa vecka. Blir dock träning idag också. Lite träningsvärk hindrar ju inte!

Idag tror jag att vi har vår första lektion i Engelska B. Eller är det Geografi? Tror nästan på det andra. Spelar ingen roll för jag är lika nervös inför båda! 



2012-01-17

Hade en lektion idag och det var spanska. Så kommer det vara resten av terminen. En enda lektion på tisdagar. Så förbannat skönt!

Skulle egentligen träna på lunchen men missade passet så jag får vänta tills spinningen ikväll. Lika bra tror jag för hade nog inte klarat två pass idag efter träningen igår med Michaela. Vi körde överkropp och jag har träningsvärk i mina lår. Det går ju inte riktigt ihop i mitt huvud men så är fallet. Måste vara från springningen. Ett tecken på att det är dags att börja ta i med hårdhandskarna igen.

Nu ska jag och Milda mysa ner oss i sängen och se på plain jane och sedan ska vi se på easy a. Härlig eftermiddag!



2012-01-16

Det är måndag och jag är ledig. Har ingen lektion och har inget kvar att plugga. Så förbannat skönt att bara få skita i allt för en dag. Dock att jag varit ute med honden på en långprommis och nu ska jag ta tag i mitt rum. Måste göra en rejäl städning. Kommer inte ihåg senast jag gjorde rent här inne men jag skulle tro att det var alldeles för längesedan.

Efter städningen kanske det blir lite mys med hunden innan jag och moder åker ner på Golds och tränar. Kör på som fan nu igen!



Extreme room makeover!

Gör om rummet helt och hållet. Ska måla och har köpt lite nya möbler som ska in och lite gammalt som ska ut. Känns bra att det är ett projekt på gång så jag har något att sysselsätta mig med. Dock att det kommer ta ett tag innan allt är helt klart men om någon dag ska ni nog på ett smakprov på hur dte kommer bli!

BEFORE:




Städat, bäddat och fint va?

2012-01-15

Igår fyllde Elin och Daniel 18 år. Ett stort och härligt grattis till båda två. Dock så blev det endast till att fira Elin för min del och förlåt för det Daniel. Hade mer än gärna velat tillbringat den sista timmen med dig och alla andra goa från klassen.

Hade iaf en mycket trevlig kväll hos elin. Hela hennes släkt är så fantastiskt roliga och snälla. De bjöds på jättegod mat med vin och sedan blev det tårta, kaffe och röd (fin färg!) likör. Presentöppningen var lyckad och hon fick mycket fina och användbara saker. Av oss tjejor fick hon ett par stjärnörhängen och två sabo armband. Hon blev jätteglad över det så det blev en lyckad present. Sedan dansade vi i våra fina tröjor som vi fick av Elins pappa och vi knäppte kort. Väldigt mysigt och tack så mycket för en otrolig kväll gumman. Jag älskar dig♥


The best of you





2012-01-13

Hej fredag den trettonde. Jag fick mens imorse så hela världen håller i stort sett på att gå under. Bättre blir det inte när det ska vara så jävla svårt att snurra bort plasten från tampongen. Blir fan arg. Hur dum får man vara som gör en sådan tillverkning. Om det är en tjej som kommit på det blir jag riktigt besviken för HON om någon borde veta att man inte är på sitt rätta humör då man sitter där på toan och vill helst bara dö.

Hejdå.

2012-01-21

Kvällen/natten/morgonen var väldigt mysig och trevlig hos Agnes. Packade upp ur flyttlådorna, drack te och kollade på en fransk film, Amelie(tror den heter så). Till min stora förvånging var den faktiskt bra och väldigt fin trots det jobbiga språket. Väldigt speciell film.

Har bara haft en kort lektion idag och efter den gick jag ner på stan, lånade böcker och tränade. Sedan köpte jag med mig frukt och har nyss gjort fruktsallad till mig och mamma. Mumsfilibabba.

2012-01-10

Godmorgon!

Idag har vi sovmorgon till kl:13 egentligen men duktig som man är ska jag gå till skolan om ca 10 min. Har ett grupparbete i historia som vi ska redovisa idag men som min grupp började på i gårkväll. Ja som det kan gå då man börjar i sista minuten.

Efter skolan ska jag ner på stan och sedan upp till Agnes nya lägenhet! Wiie ska bli så spännande. Dock att vi har varit där flera gånger då det var hennes kusins lägenhet. Tillbringade mycket tid där i somras känns det som. Fina minnen. Men är ändå lite nerväs inför kvällen. Ska dessutom övernatta där med flickan. Mysigt!



2012-01-09

Dagen började segt men med ett skämt. Läraren Patriks försök till att skämta brukar alltid bli ett misslyckande men idag fick han till det med "Jag fick kalsonger av min dotter i julklapp, med några figurer på, vill ni se" (vände sig om och drog lite i byxan). Haha jag själv tyckte att det var askul, speciellt när det kom från honom.

Sedan flöt skrattet på. Hade ett samtal om bajs och jag tror alla fick lite magmuskler. Riktigt bra start på ännu en termin på Skvadern med min kära spklass.

Efter skolan blev det ett litet träningspass. Mjukstartar efter lovet men snart kommer svetten rinna!

Nu sitter jag och myser i badet med tända ljus, bubblor och ljuvlig musik. Njutning på högsta nivå!



Secrets

Åh fick världens finaste klocka av faster och Uffepuffe. Precis den jag önskat mig från boom. Kunde inte vara nöjdare över alla julklappar jag önskat mig. Wiie så bra!




Paper aeroplanes

Rättat lite på historiauppsatsen och senare ska jag göra klart genetikuppgiften. Känns helt okej nu när jag fick reda på att vi har tills på måndag nästa vecka att rätta uppsatserna. Då kan jag pusta ut lite.

Jag har även hunnit med att plocka undan lite på rummet och duschat för nu väntas finfrämmande. Ska få min sista julklapp av faster och ska till och med få träffa min fina kusin Amanda och Irmeli. Hua lilltjejen har blivit så stor och det är så längesen jag träffade na. Känner mig lite förväntansfull!


2012-01-08

Eftersom vi kom på att det var premiär för gladiatorerna igår så struntade vi i biljarden och bänkade ner oss i Ellas soffa med en massa gotta. Spanade på ett gäng snygga och muskulösa killar. Hero har alltid varit favvokillen och kommer alltid att vara. Mumma! Efter gladiatorerna satt vi mest och pratade och skrattade massor så vi helt glömde bort tiden. Alla skulle med kvart över elva bussar och när klockan var fem över skriker Rebecca att bussen går om tio. Sprang till navet på mindre än två minuter. Tur man har kondis!

Så med andra ord blev det en tidig kväll, vilket var bra med tanke på att jag har riktigt mycket plugg idag. Ska bara titta klart på extrem home makeover sen ska jag börja!


Sista kvällen

Sista kvällen på lovet då det faktiskt går att göra någonting. Hade tänkt mig lite bus och annat tok men istället blir det biljard och mys med brudarna. Det är helt ok det också!

Dock att jag har myst exakt hela veckan så är lite uttråkad. Hoppas på en rolig och trevlig kväll ändå.


2012-01-07

Det känns inge konstigt att skriva 2012. Det borde vara det eftersom vi bara är inne på dag sju men det känns som att jag skrivit 2012 hela tiden. Tyder det på att det inte blir någon skillnad på det här året? Hoppas att mina funderingar inte leder till något.

Idag var det pluggning som stog övert på schemat. Har rättat till lite småsaker men inte alls så mycket som jag borde. Har två historiauppgifter att göra, en naturkunskapsuppgift också har jag spanskaprov på tisdag som jag måste plugga till. Ja lovet var ju skönt så länge det varade skulle man kunna säga.

Åh har redan noja över skolan. Tio veckor kvar till nästa lov och vill inte ens tänka på hur mycket plugg vi kommer ha mellan. Mamma säger "nu är det bara hälften kvar" men det är ju den jobbigaste halvan som återstår.

Klagomålen på det nya året sätter redan igång. Perfekt! 


2012-01-06

I'm a god damn coward but than again, so are you.

2012-01-05

Vi åker skidor, vi bastar, vi äter, vi myser, vi sover, vi åker skidor osvosv. Kunde inte ha varit en bättre vecka här i Åre. Mycket pudersnö i skogen så är jävligt lam i benen nu. Åker iaf hem imorgon till tråkiga Sundsvall men kommer väl tillbaka hit snart igen!









2012-01-01

Det nya året invigdes med god mat, gott folk, kramar, pussar, skumpa, glada miner och dansande kroppar. I jämförelse med förra nyåret blev det en stor hit men kunde gjorts bättre. Jag måste dock få tack alla som var med och det var kul med några nya ansikten också.

Mina nyårslöften då. Sådana löften som jag ej delar med mig till er men som jag har planer på att hålla. Faktiskt så tror jag att jag kommer lyckas denna gång.

Bilder kommer eventuellet inom sin tid. Senare ikväll eller längre fram!

Ha ett bra 2012!

RSS 2.0