Jag är en väldigt glad tjej.

Dagen har gått jättebra och den har varit kort. Har haft saker att göra i stort sett hela tiden så det har inte varit tråkigt. Sen så fick jag lite sol på mina raster och på lunchen så jag har njutit lite jag med.

När jag och mamma kom hem från jobbet gick vi direkt till en lägenhetsvisning några hus bort. Lägenheten hade mycket bra läge och var ganska rymlig men den var helt orenoverad och luktade äckel så då skulle det bli för dyrt med den. Enligt mig så kändes den inte ens rätt så det är lugnt.

Nu ligger jag i sängen och väntar på fiskbullarna samtidigt som jag peppar inför min första match! Med första match så menar jag ju självklart sedan jag bröt foten. Jag är sjukt taggat och spänd. Tror dock att jag kommer spela rätt så lite för egentligen är jag inte helt spelbar än. Så är nog bara en liten inhoppare för dom som är trött eller om någon skadar sig. Men endå. WIIIHOOOOO!



2011-06-30

Godmorgon!

Idag är det åter igen strålande sol och varmt i luften. Härligt men ångestframkallande. Är glad för er som faktiskt får njuta lite av det fina vädret på en strand eller på er gräsmatta, ni avgör själva vart ni vill placera er.

Igårkväll var jag och mamma på Robin Hood, alltså teatern för er som har missat det. Den var jättebra och väldigt kul. I det stora hela var alla bra på att spela och det var inte så där pinsamt att kolla nån som det kan bli ibland när någon är dålig på att spela eller så, satt dte var bra. Sen så sjöng Hanna och hon är så duktig. Har hört hon på skolan också. Ofantligt fin röst.

Nu ska jag ta och åka till jobbet. Nu för tiden jobbar jag ju faktiskt dessutom, jag sitter inte barar och väntar på att få något att göra. Dock så beror det ju bara på att jag måsta ta telefon. Som är lite gruvsamt faktiskt. Men vad gör man inte för lite stålar.

Ha en fantastiskt bra dag!



Direkt från jobbet.

Kul att jag skrev ett långt och fint inlägg till er sen slutate internet att funka. Fett med LOL.

Skrev dock inget speciellt. Bara att jag tagit 26 samtal idag och är ofantligt stolt över mig själv för att jag klarat av det.

Sen så skrev jag att jag ska på Robin Hood med mamma ikväll för att titta på Hanna som jag jobbar med för hon är nämligen med och spelar. Så det ska bli spännande.

Måste återgå till jobbet nu.

2011-06-29

Godmorgon!

Ännu en vacker dag skimrar ovanför oss och det är onsdag. Jobbig att det ska vara så fint väder nu på vardagarna och när det blir helg och jag får ledigt ska det regna. Skulle inte bli förvånad om det kommer bli så hela sommaren.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra på jobbet idag. Tror att jag och Frida skulle byta roller varannan dag så jag antar att ag ska göra hennes "sysslor". Det blir köng dte här.

Ha en bra och solig dag då mina små vänner.



Passa dig som satan.

Men sluta klaga över att ni jobbar 4,3,2,5 dagar i veckan! Jag ska jobba hela jävla sommarn så ni har fan inget att komma med. Jag blir så irriterad på er, och arg. Ni får iaf njuta lite av solen. Jag kommer ha färgen vit hela sommarn och de två sista veckorna då jag faktiskt är ledig, ska jag åka utomlands även fast ingen verkar vilja åka med mig längre. Jag skiter i vilket, jag ska åka även om jag ska behöva sitta på nän jävla bar och peta på mitt armband i min ensamhet. Jag gick med på att jobba i åtta veckor om jag fick åka utomlands, nu får jag och då hoppar alla utom Agnes av. DOCK så räcker Agnes så jävla långt. Behöver fan ingen mer än henne. Hon kommer att göra denna resa så jävla värd.

Det vet jag.


All I want to do is to be here with you.


Dancing like a rockstar

Dagen har har sprungit iväg. Allt har gått smidigt och det har varit kul. Jag tog mitt allra första samtal idag och jag löste det utan hjälp från Anders (han som sitter med mig och Frida just nu(även han som kallar oss för älvorna)). Blev faktiskt lite förvånad över mig själv att jag klarade det. Det är kul när allt går som det ska.

Nu ska jag snart äta och byta om inför träningen. Det kommer bli jobbigt och varmt som fan att träna ute i det här vädret men vad har man för val liksom. Det är bara att gilla läget.


Jävla balle.

Det ska regna i helgen. Hatar mitt liv.

2011-06-28

Godmorgon vackra dag!

Snacka om att jag får ångest över att jobba idag. Det är asfint väder och det ska bli upp mot +26C*. Imorgon ska det bli ännu finare och varmare. Så jag hoppas att alla som inte sommarjobbar nu/inte har något sommarjobb verkligen tar vara på solen och badar både idag och imorgon nu! Tänk på oss som inte har den möjligheten för fan!

Nu måste jag åka till jobbet. Jippi. Hörs sen.



Tur att man kan vara sommrig (hur fan stavas sommrig,
somrig?) fast man sitter inne.

O'learys


Sweet chili pasta med kyckling och vitlöksbröd. Mycket gott och mättande.

Rabbit heart.



Daydreams & Nightmares


2011-06-27

Hej tjugosjunde juni.

Dagen har faktiskt inte varit så hemsk. Det var bara lite jobbigt att kliva upp i morse och då trodde jag dessutom att jag blivit magsjuk för jag hade ofantligt ont i magen. Dock så gick det över efter en stund så jag tror att det bara var något tillfälligt.

Idag har vi till och med fått jobba. Haft saker att göra hela dagen och det har varit roligt. Det är fan lärorikt för hjärnan att hålla på med det här. Mycket att komma ihåg och en massa småsaker som är viktiga men inte så tydliga. Jag är glad över att jag trivs på jobbet. Idag var även "älvorna" tillbaka med Anders. Känns bra!

Nu ska jag lägga mig på sängen och vila lite inför kvällen. Pappa har bjudit med mig, Gabriella, Mira och Leon på O'learys ikväll. Så jag måste väl klä upp mig lite och göra mig fin. För att klara av det behövs en rejäl powernap!

Så vi hörs senare helt enkelt!


Visst fan var det midsommar!!!


















Orkar fan inge mer nu!!! BILDERNA FINNS PÅ FEJJAN!

Hamnstugan

Jag och mamma hade tråkigt och ville göra något så vi tog med oss Milda och for ut till Spikarna. Först åt vi lunch på hamnstugan och sedan gick vi runt och kikade lite i området. Dock så måste jag säga att jag blev lite besviken på maten. För det första så ville jag ha fläskfilé men då var det slut på kött (ingen bra restaurang har någonsin slut på kött, ok!?), och för det andra så tog jag en kycklingsallad istället och då fick jag ingen sås fast det stog att man skulle få det. Förutom de två missarna så var det toppen.

 

Majonäsen räknas ej som sås!




2011-06-26

Godmorgon!

Idag är det söndag och midsommar är borta. Det gick med bara farten det där tror jag. Men det har iaf varit en toppenhelg.

Igår åkte jag som sagt ut till söråker för att vara med lite släkt och vänner. Vi hade väldigt mysigt med en massa god mat och roliga lekar. Fick även ta på mig rollen som moster lite vilket jag bara tycker är roligt eftersom att jag är moster. Konstigt och gammalt låter det men jag är ju det. En mycket ansvarsfull roll!

Åkte hem runt tolv tiden och då var jag så slut att jag kröp ner i söngen och somnade på direkten. Utmattande helg verkar det som. Tror det var fredagen som fixade det.

Senare kommer det förmodligen en bildbomb. Orkar inte sitta nu och lägga ut en massa men sen så kommer det förhoppningsvis både bilder från midsommar och från igår. Så håll utkik!





2011-06-25

Men hej min små knattar!

Igår var det midsommar afton minsann och nog firade vi väl det på ett bra sätt. Åkte till Jonas där Michaela, Rebecca, Elin, Linda, Martin, Manne, Andreas, Olle och Markus befann sig. Vi ar där redan klockan elva för att bada och köra igång lite aktiviteter. Vi åt, snackade, dassade, dansade och tokade oss en massa. Men det var kul så länge det varade.

Jag kom för övrigt nyss hem och nu är det bara att duscha och börja om från början igen. Ska ut till söråker för att fira lite med släkten ikväll. Så det ska bli riktigt mysigt det.


Bjuder på denna dassiga bild på Linda och mig. Ganska trevligt att göra sällskap på
dasset faktiskt. Så tråkigt att sitta själv.

2011-06-23

Hej mina små vänner!

Dagen. Hur har dagen varit? Den har varit lite upp och ned. Vaknade trött som vanligt, gjorde CA-listan på jobbet och sen var det slut på arbetuppgifter. Fikade goda mackor och sedan läste bloggar. Tog lunch åkte ner på birsta, mötte upp Anna och handlade lite nytt tills imorgon.

Alltså det är midsommar imorgon. Ganska konstigt endå ju. Känns verkligen inte som det. När jag och Anna satt på bussen snackade vi lite om midsommar sen slog det Anna "är det imorgon". Tiden går så fort och endå har inte sommaren hunnit ikapp oss ännu. Fyfan för detta väder.

Nu ska jag äta tacofisk och sedan åka till sörfors för att stå i kiosken. Mina tjejer spelar match idag och lilla jag får stå och titta på som vanligt. Sur blir jag också när jag ser alla fel. Även när det inte finns några fel blir jag sur för vi vinner ju inte. Så jävla stört ju. Åh vet inte vad jag babblar om.

Hejdå!

Asså fan vad jag hatar blogg.se. Nu går det inte att lägga upp bilder. BRAVO!!!

Känn sommaren på ett annorlunda sätt!

Otrivin nässpray är nog det bästa som finns i mitt liv just nu. Den är liten och smidig att ta med, den är inte så jätteful, ganska charmiga kurvor faktiskt och den gör så att jag kan andas frisk luft och känna doften av sommar. Vad mer kan en människa begära liksom. Den är inte så dyr, 29 kr och den räcker länge. Allt jag behöver i sommar.

Min alldeles egna lilla sommarflört. Otrivin.

Om jag ska ha barn (vilket jag inte ska men vi leker med tanken som Magnus brukar säga) så ska den ungen heta Otrivin. O T R I V I N. Det är ju ett hyfsat bra namn endå. Prova säga det flera gånger så hör ni att det låter som ett vanligt namn, som man döper sitt barn till. Otrivin Persson.

LOVAR ATT JAG ÄR DÖSERIÖS!

Fast då kanske jag inte ska ha Otrivin som sommarflört. Då är det ju liksom som att jag döper min unge efter någon jag var dödskär i en sommar då jag var 16 år. Nä, kanske måste byta sommarflört.

NEZERIL

Ja fyfan vad bra. Nezeril blir asbra. Fast då tror jag nästan att Nezeril får bli namnet på min unge eftersom jag redan har påbörjat min sommarflört med Otrivin. Jag är ju ingen player så därför får jag stå fast vid mitt beslut.

Nezeril=ett oönskat barn
Otrivin=bästa sommarflörten ever

Let it rain over me

Börjar bli lite långtråkigt att bara sitta och glo på eftermiddagarna. Tiden går assakta plus att det är ganska tråkigt. Jag menar när vi väl får saker att göra så tar vi tag i dem men vi kanske jobbar för snabbt. Kan man ens göra det? Iaf så blev det en sådan dag idag.

Innan vi gick hem för dagen fick vi även reda på att vi fick välja om vi ville jobba halvdag eller heldag imorgon så både jag och Frida valde halv. Vi har endå inget att göra på eftermiddagarna så då kan vi lika gärna vara ledig.

Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på maten. Emma sa att hon var i stan också så jag måste väl ner och gå med henne i 2 sek sa hon=jobbigt att gå ner till stan för att hänga i 2sek och sedan gå hem igen. Då får hon stanna längre för att leka med mig. Det låter bra. Den kör jag på!


Har inte gjort ett piss på eftermiddagen o...

mms_img31365 (MMS)

Har inte gjort ett piss på eftermiddagen och vi får inte halvdag imorgon. Vill bara visa stjärten för alla!


2011-06-22

LIVE FRÅN JOBBET ALLIHOPA!

Skoja, tänker ej blogga nu. Skriver sen.

Hejdå!

2010-06-21

Hej!
Visst har jag en rolig blogg? Askul att läsa om mitt spännande liv. Kanske inte.

JAG ORKAR JU TYP INTE ENS TÄNKA PÅ BLOGGEN LÄNGRE!

Jag jobbar alla vardagar och efter jobbet så tränar och och äter sen är det bara att krypa till kojs. På helgerna vill jag inte sitta framför datorn utan då vill jag vara med mina vänner och göra så roliga saker som möjligt med tanke på att jag inte har den möjligheten på vardagarna. Så jag har faktiskt några bra orsaker till varför bloggen inte är min första prioritering.

Ikväll ska jag till lucksta och titta på herrarna med Amanda. Vi har egentligen träning men vi båda är förkyld och jag vill inte riskera att det blir värre till midsommar. Bättre att ta det lite lugnt.

Ha det bra nu mina trogna läsare som jag fortfarande har kvar. Ska försöka uppdatera er minst en gång om dagen hädanefter, även om det blir svårt.



2011-06-16

Hej!

Jag måste nog erkänna att jag verkligen trivs med jobbet. Fjärde arbetsdagen är avklarad och jag har ingen ångest när jag vaknar över att jag måste åka till jobbet och på eftermiddagarna är det också lugnt. Dock så ska det ändå bli skönt med helg så jag får sova lite.

Snart är det mat sen ska jag väl ner och träna igen. Har tränat hela veckan och så kommer det förmodligen att bli nästa vecka också. Som sagt så har jag ju tid och jag måste ju hålla formen liksom!









HAHAHAHAHAHHAHAHAH AAASSSSSÅSÅÅÅÅÅ VAAAAA?!?!?sdfcgvhabnjkfklJJUIHVS#BDHNkljfkl.

FATTAR EJ VAD DETTA ÄR!!!

2011-06-15

Hej på er!

Tredje dagen avklarad och jag känner mig lite stolt faktiskt. Jag och Frida har jobbat på bra hela dagen med en lista som vi till slut fick till och blev klar med. Det är så skönt att jag har så trevliga och snälla kollegor som jag trivs med. Tog verkligen inte lång tid att komma in i gruppen. Pratar på som aldrig förr om allt mellan himmel och jord!

Nu sitter jag och väntar på kök och senare blir det gym med ingen annan än miniriippa. Då har jag tränat mån, tis och ons. Får se om jag tränar imorgon också. Jag gör ju liksom inget annat på kvällarna eftersom jag inte har nå plugg och det är för fult väder för att jag ska orka göra nåt med mina kompisar. Hörs babes!



2011-06-14

Hej på er allesammans!

Dag två på jobbet och det har gått bra. Jag har börjat snacka lite mer med mina så kallade arbetskamrater och dom är otroligt trevliga må jag säga. Gubbarna är det inte heller nå fel på , dom är så rolig så!!!

Sitter och småflinar lite när jag ser att många har tråkigt på fejjan. Det är kallt och fult väder, jag jobbar mer än gärna den här veckan. Däremot så kommer jag bli sur när det är fint väder ute och jag måste sitta inne. Inte coolt.

Ikväll är det fotbollsträning som gäller. Men först en powernap!


2011-06-13

Hello everybody!

Helgen har varit jättemysig, trevlig, rolig, händelserik, häftig, cool, vad ni än vill höra. Orkar inte berätta mer om det ni får se bilder istället.

Idag var min första atbetsdag på Telia och det har gått jättebra. Känns som att jag kommer trivas bra där i sommar ändå.

Snart ska jag käka och senare ikväll ska jag ner på Gold's och träna med Ella. Trevligt värre!










Festligheter!

Snart beger jag mig ner mot stan för att sedan åka vidare till runsvik och Rebeccas fina hus. Vi ska nämligen ha klassfest där ikväll med grillning och en massa lekar. Det blir nog riktigt roligt det tror jag! Ha en bra kväll!


2011-06-10

Godmorgon!

Idag är det skolavslutning och jag må då säga att jag är uppe i god tid för den. Vi ska vara i aulan klockan tio och jag ställde klockan på 07.50 men, då hade jag ju glömt att slå av det vanliga alarmet (det som ringer klockan 07.15 varje må, ti, on och fr) så jag klev upp och började äta frukost när jag märker att mamma fortfarande är hemma. Frågar varför hon inte åkt till jobbet än och då tittar hon på mig lite underligt och säger något i stil med att hon inte brukar åka än men att hon ska göra det snart. Jag tittar lite snabbt på klockan och ser att den är halv åtta? Trodde först att klockan gick fel men så var det ju inte. Så nu sitter jag här med lockar i håret och en klänning som sträcker sig till mina tår.

Men nu sitter Jens ensam på skolan och vill att jag ska komma och göra honom sällskap. Jag har ju inget bättre för mig så varför inte. Hörs sen!



Amandas stuga P2

Och då var vi inne på den andra delen. I måndags klev vi väl upp runt elvatiden och insåg att det var kanonfint väder ute. Så allihopa gjorde iordning frukost och gick ut och käkade. Sedan låg vi och solade resten av dagen. Det var otroligt mysigt. Åter igen, tack så hemskt mycket Amanda för att vi fick komma!















2011-06-09

Hejhejhallålå!

Dagen har varit fullspäckad med roligheter så jag har inte ens velat blogga! Det började med att jag försov mig så fick stressa iväg till skolan för att förvandlas till en vindruva. Sedan gick vi upp till norra för lite brännbollstunering och som sagt så var vi vindruvor och alla var så otroligt gulliga. Man ville ba ta en tugga liksom. Även fast det gick åt helvete för oss i spelet och utklädnad hade vi en mysig dag ute i solen, vilket syns. Är knallröd på armarna och på näsan. Not cool!

När jag kom hem från norra tog jag en snabbdusch och gick ner på stan för att kika på studenterna med Isabelle, Ankan och Frida. Ser verkligen roligt ut att gå ut från hedbegska men ändå tänk om man är sist. Då har ju typ alla redan gått plus att man orkar ju fan inte skrika och applådera längre då. Fett med lol. 

Gick även på stan en sväng innan jag åkte hem. Fick med mig ett par jeanshorts från h&m. Fina, ganska bra pris och höga. Älskart!

Här kommer bilder från the day!














2011-06-08

Hej allihopa!

Jag kom nyss hem så jag har inte haft tid till att blogga. Det har varit en helt underbar dag och ofantligt bra stämning på skolan. Vi städade bara rummen sen slutade vi. Jag, Amanda och Julia gick ner på stan en sväng sen tillbaqka till skolan för att mysa ute i solen tills det var dags för studenterna att få uppmärksamheten. Alla var så fina och vädret var så fint, kunde inte ha blivit bättre.

Jag var ju såklart och tittade på kusin Andrés student och han var väldigt tjusig må jag säga. Faster bjöd på jättegod mat och god tårta. Helt underbart!



















Amandas stuga P1

En kort sammanfattning om kvällen hos Amanda. Först åt vi middag som bestod av tacos. Efter middagen satt vi och småpratade en hel del tills Emma tyckte att vi skulle köra en lek som jag bestämt att vi kallar för den som just nu. Då skrev vi en massa lappar och la i en skål sedan skulle skålen gå runt, alla fick ta en lapp och ge till den som den tyckte/trodde det skulle passa in på. Så det var väldigt kul. Efter det tog vi en kvällspomenad till Amandas mormor där vi blev bjuden på glass, sedan fotsatte vi vår lilla färd ut till spikarna där vi fick se klipporna som tydligen bara alnöbor känner till (not anymore losers, höhö). Efter det gick vi hem till stugan och fikade sedan var klockan närmare tre tror jag så då gick vi och la oss. Hade en fantastiskt trevlig afton med mina små flickor.

Här kommer bilder från kvällen. Bilder från igår kommer också men orkar inte lägga upp dom idag. SRY!




















2011-06-07

Goddag!

Idag hade vi spanska på förmiddagen då vi fick reda på betygen sen slutade vi. Då åt vi lite lunch och sedan gick vi ner till ån och myste lite. Det var jag, Matilda, Anna, Jens och Julia. Sedan gick vi lite på stan och kikade. Jag fick en massa kolasås på min kjol och sedan kunde jag inte gå för att jag höll på att skita ner mig. Trodde inte att jag skulle klara av att cykla hem men jag är ju kvinna satt vad mer behöver jag säga. Det gick utmärkt.

Ikväll ska jag träna fotboll för första gången efter att jag brutit foten. Spännande. Är faktiskt lite nervös för att jag kommer vara så dålig. Man tappar fan allt ganska snabbt. Men det är bara att hålla hårt i tummarna.


2011-06-06

Hej bloggen!

Jag har i princip nyss kommit hem från Amandas stuga så det är därför jag är lite sen på att uppdatera. Vi hade en otroligt trevlig kväll och jag kan inte tack några andra än Amanda, Anna, Rebecca, Matilda, LisaS och Emma för det. Dock så har jag inte tid att berätta om kvällen nu utan ni får vänta till senare.

Först och främst ska jag berätta om Irmelis dop. Det var fantastiskt fint och jag är så kär i den lilla flickan. Hualigen vad söt hon är. Emma och Lukas var också där och dom är ju lika söta dom. Kan verkligen inte sluta älska mina små ungar. Jag har dock inte ångrat mig angående mina egna barn, som jag inte kommer få!

Här kommer lite bilder från dopet iaf.


Emma


Irmeli

Jag & Lukas

Fredrik, Amanda & Irmeli

Emma, mamma, Pelle & syster

Lukas

Jag & Emma

Amanda & Irmeli


2011-06-05

Godmorgon!

Här ligger jag fortfarande i sängen efter en lång natt. Åkte till en kille som heter Anders på södermalm där jag träffade en massa bekanta men även många nya ansikten. Det var väldigt trevligt må jag säga.

Tog kvart över tre bussen hem så jag var väl hemma runt halv fyra skulle jag tro. Kallt vare också. Satan i gatan.

Nu måste jag kliva upp och börja fixa mig inför dopet som är om en och en halv timme. Det är ju min lilla Irmeli som ska döpas.

Efter dopet åker jag till min kära klasskompis Amanda med nägra andra klassisar och firar henne för att hon fyllt 17. Vi ska ut till hennes stuga på Alnö så det kommer säkert bli en mysig kväll, inga tvivel om saken.

Vi hörs förmodligen inge mer idag, kanske slänger iväg ett mms. Ha det gött!









Tvådagars!

Det blev ingen hemmakväll med film trots allt. Jag ska snart bege mig ner mot stan för att möta upp kusin Rebecca, Anna, Elin och Lisa för att sedan gå på nån fest på södermalm. Det kan bli en trevlig lördag det här!


Onepiece

Är grymt sugen på att beställa en onepiece när jag får min lön i sommar. Dom är ju för fina och mysiga. MEN till det stora problemet. 

JAG VET JU INTE VILKEN FÄRG JAG VILL HA!

Det är typ helt omöjligt att bestämma själv ju. Tycker om alla. Därför ska ni få hjälpa mig lite nu. Jag har tre som ni får välja mellan så jag vet på ett ungefär vilken jag ska köpa. OK?!? Fattar ni eller? BRA!

        1.                                                                   2.                                                         3.              
OnePiece Fusion Peach/MarinaOnePiece Soft blueOnePiece Lilla
VÄLJ NU!


Värdelösa människor

Nu har flickorna åkt och lägenheten känns tom. Såg att jag måste städa lite innan mamma kommer hem ikväll. Jobbigt men vad har jag för mig egentligen, inget.

Vill inte sitta hemma och vänta på mamma ikväll. Nog för att jag längtar efter hon men vill göra något annat än att titta på film. Får se vad som dyker upp.

Svensk sommar...




Ja men vi har det jätteroligt här hemma. Pigga och glada som ni kanske ser. Jag är egentligen jätte glad, gör bara till mig på bilden för att ni ska tro att jag är less och sur på Emma som bara sover och Agnes som bara gör sig snygg. Vad ska jag göra då?

Vet inte vad jag ska göra ikväll heller. Det var kanonfint väder förut och nu blåser det bara och är mulet.

Rövhåla.

P.S. I know what you two did last night D.S.


2011-06-04

Godmorgon!

Här är vi pigga och glada i finvädret, eller? Agnes ligger i min säng och kollar på film, Emma ligger i mammas säng och sover och jag sitter på ballan och väntar på att dom ska kliva upp och följa med ut på gräsmattan. Vi måste ju utnyttja det fina vädret liksom!

Igår hade vi det mycket tevligt hemma hos mig och vi blev kvar här hela kvällen. Dock så kom William och Martin och gjorde oss sällskap en liten stund. Så vi satt ute i värmen och myste på som bara den.

Men nu skiter jag i Emma och Agnes. Går ner själv helt enkelt.

Bilder från kvällen!







Resten av ditt liv

Det blev så att vi gick på Invito på grund av att det fanns mycket plats på deras uteservering. Sedan la vi märke till att det inte fanns så mycket mat att välja på men det blev bra till slut.

Alldeles strax kommer mina vänninor och då ska vi ha jättemysigt. Drar förmodligen vidare lite senare ikväll.


Agnes och jag

Rebecca och mormor

Ner på stan.

Snart tar jag bussen ner till stan för att möta upp mormor, Agnes och Rebecca. Vi ska nämligen ut och äta men vet inte riktgt vart. Vi tänkte gå runt och kika lite och bestämma oss sen.


Maxiklänning är på för första gången ikväll!

2011-06-03

Hej mina gullhjärtan!

Jag och Agnes vaknade runt halv elva och då gick vi upp och gjorde iordning en helt awesome frukost med en massa nyttigheter. Till frukosten tittade vi på Streetdance (och då menar jag filmen) som vi båda tyckte var hyfsat bra faktiskt. Helt okej dansfilm.

Idag ska jag väl inte göra så mycket på dagen. Skicka in hemprovet och slappa lite så jag är fräsh inför kvällens bravader som för övrigt består av en fin middag ute med mormor och kusinerna Lilja. Efter det så ska jag förhoppningsvis hänga med Agnes och Emma. Det blir en mysig fredag helt enkelt.




Birsta

Tog som sagt bussen till birsta förut för att handla lite mat, strumpbyxor etc. Fick med mig lite sällskap också av André och Viktoria. Så det var snällt.

Det var kul att gå omkring på ICA med en korg och köpa egna frukostvaror och annat sådant. Titta lite fundersamt på min inköpningslista och går runt och spanar efter sakerna. Lika kul som när man va lite och ville följa med endast för att få sitta i vagnen.

Om cirka 10 min kommer min vän Agnes Johansson. Vi ska grilla här hemma och ha det riktigt mysigt i värmen. Senare får vi se om vi stannar hemma och tittar på film eller om vi bestämmer oss för att gåra något annat. Det återstår att se.

Ha en bra kväll nu!





Sitter och väntar på bussen som ska ta mig...

mms_img24738 (MMS)

Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till birsta. Måste handla lite mat och annat skoj. Får även sällskap av kusin och hans fruga.


2011-06-02

Godmorgon, eller goddag kanske ni föredrar.

Idag är det röd dag vilket betyder att det var lite festligheter igår. Till en början var det dock en helt vanlig vardag med lite basketspelning. Det var jag, Ankan, Isabelle och André som spelade. Efter ett tag gick dom på bio och jag och Ankan åkte hem för att fixa oss. Runt elva befann vi oss hemma i Albins lägenhet där han och Gurten var och vi hade det väldigt trevligt faktiskt.

Senare kom även Isabelle och runt klockan ett så blev vi tvungen att SPRINGA till en fest. Har aldrig hänt att jag måste göra det men nån gång måste ju va den första och det var tydligen igår. Haha så sjukt.

Det var dock inget att springa till för festen var kanske inte som förväntat. Det var mycket folk men mest fjortisar och fula killar. Såg ett och annat välbekant ansikte så det var trevligt. Dom enda nya människorna som vi träffade var seriöst asroliga och trevliga. Christoffer och Robin, eller som vi föredrar att kalla dom, Axel och Oscar. Alltså dom var helt sjukt lika två kompisar till oss. Går fan inte att beskriva hur likt det var. Och han Axel(säger Axel för det är kortare att skriva) var helt crazy på dansgolvet. Ångrar så mycket att jag inte filmade. Måste vara den fulaste dansen jag någonsin sett. Åh herregud.

Bilder från igår.









More than flowers

Alltså jag är riktigt nöjd med mig själv nu. Jag är nästan helt klar med hemprovet som jag gruvat mig över hur länge som helst nu. Känns fantastiskt bra att äntligen vara klar med allt skolarbete, är bara för less på allt sånt nu.

Snart ska jag bege mig ner mot stan för att träffa Isabelle och hennes basketboll. Det var ett tag sen vi spelade nu så det är på tiden. Jag hade ju så sjukt mycket plugg förra veckan så då hann vi varken med basket eller träning men ikväll blir det istället. Dock så ska hon på bio med brodern halv tio och då går väl jag hem antar jag.

MEN halv tolv så slutar hennes bio och då ska hon komma och sova hos mig. Hör ni vilken underbart snäll vän jag har som offrar sig sådär. det var det minsann ingen som gjorde igår när jag höll på att dö här i min trånga lägenhet omringad av regn och åska. Ja tänk på det en stund ni, gö det!


2011-06-01

Första juni allihopa! Känner ni inte sommarvärmen? Det är ju sjukt varmt ute svettas ihjäl som fan. Eller inte det var nog pågrund utav att jag cyklade upp för hela backen upp till mig på växlarna 1,6=fett jobbigt.

Idag har min underbara klass kämpat i sporten fotboll på Westhagen. Vi spelade oavgjort mot LS2 och förlorade mot NV2A, eller vare b? Kommer inte ihåg. Dock så ledde vi i första halvlek men sedan tappade vi allt. Jag gjorde tydligen inte ett tillräckligt bra jobb som coach.

Nu är jag iaf hemma och ska skriva på mitt naturhemprov som ska vara inne tills på fredag, jippi vad roligt. Fattar dessutom ingenting av vad jag skriver men det är saksamma.

Juste. Jag tänkte visa er hur håret blev igår men pallade faktiskt inte. Det regnade, åskade, blixtrade och jag var helt ensam. Hade lite annat att fokusera på än att uppdatera er om mitt hår, hur crazy det än låter...

 
Många säger att dom inte ser nån skillnad, jag säger att
jag ser stor skillnad.

Hejhej fjortissa. Såhär har jag faktiskt aldrig i hela mitt liv
sett ut på bild, någonsin. Kände att det var en sån här bild
som fattades på min disk.

RSS 2.0