Hot-n-Fun

Idag hade vi våran första riktigt riktiga lektion, vilket var historia. Historia på gymnasiet lät inte så kul tyckte jag, men det är faktiskt ganska intressant, iaf hittills. Nu ska jag skriva klart mitt personliga brev som jag har tjatat så mycket om här känns det som.

Ikväll blir det träning. Skönt att få springa bort lite från helgen! (Y)



Turn it up

Eftersom jag inte kunde koncentrera mig på mitt personliga brev igår så har jag suttit med det nu ett tag. Jag är inte riktigt klar men det mesta står väl på pappret.

Nu ska jag snart ta och pallra mig bort mot skolan och träffa mina goa vänner!




2010-08-31

Godmorgon!

Klockan står på 09.43 och jag ligger fortfarande i sängen. Är det inte underbart. Börjar inte förns om tre timmar, sweet! Men ska dock kliva upp om 15 min. Jag måste ju ut med lillhunden på en långprommis vettu. Men det blir skönt med en lite morgonprommis.

Aja, jag skriver mer senare. Hej så länge!




Birsta city

Jag och mamma åkte till birsta en snabbis och kikade lite. Köpte två kollegieblock och en almanacka till skolan, sen så köpte jag en BH och trosor. Lite små shopping är ju aldrig helt fel. Längtar nästan till skolan imorgon. Känns riktigt bra nu.

Snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag skriva ett personligt brev som ska lämnas in på onsdag. Blir KÖNG det!



2010-08-30

Men hej på er alla!

Idag har vi haft en väldigt lugn skoldag måste jag säga. Vi började med matte och då fick vi våra böcker och gick igenom lite hur vi kommer att jobba framöver. Sen var det lunch. En ganska lång lunch faktiskt. Från kl.11.00-14.30. Ja så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra i 3h 30min. Men jag, Rebecca, Anna, Emilia och Emma roade oss med att titta på en väldans massa intressanta saker på internet. Jodå, ni skulle bara veta. MOAHAHAHHAHAHAHA!

Imorgon börjar vi kl.13.00! Vilket vi kommer göra varje tisdag ett tag framöver. NICE!

Släktbesök!

Nu har släkten åkt hem och återigen har en födelsedag firats. Och vad fick jag då? Jo det ska jag berätta. Av faster, Ulf, Amanda, Fredrik, André och Viktoria fick jag ett presentkort på face stockholm, av Sandra, Pelle och Lukas fick jag en bok, av mormor och Uno fick jag blommor och pengar och av Magnus, Margaretha, Rebecca och Agnes fick jag också blommor och pengar. Sist men inte minst så fick jag ju den rosa eller svarta presenten av pappa, som visade sig vara rosa. Det var en kamera. Inte vilken kamera som helst, utan en som är speciellt byggd för vatten, kyla, rörelse och typ damm (sandstorm eller nåt liknande). Det hade jag aldrig gissat på att det skulle vara men det var en mycket bra present. Det var alla presenter så tack så jättemycket!♥















It's good, really good


Teenage crime

Nu har jag nyss städat mitt lilla men jobbiga rum. Känns väldigt skönt och fräsht nu måste jag faktiskt få säga. Nu ska vi se hur länge det håller sig så också...

Snart kommer hela tjocka släkten (vilket inte är tjocka släkten utan smala släkten eftersom den är väldigt liten) och ska fira mig eftersom jag fyllde år i onsdags. Är gansla nyfiken på vad pappa har köpt till mig. Rosa eller svart sa han. Humm vad kan det tänkas vara. Dock så kommer inte han men jag får presenten med syrran. Vi får väl se vad han hittat på.

 
 

2010-08-29

God dag bloggen!

Igår var jag ju, som ni alla redan vet med den fantastiska Agnes Johansson. Vi hade väldigt svårt att komma på vad vi skulle göra men till slut kom vi på att vi skulle bowla. SÅ vi frågade Ankan och Böösen om dom ville hänka men Emma skulle vara med pojken sin och då blev det för svårt att hitta nån annan som ville följa med så då sket vi i allt. SÅ då tänkte jag och Agnes gå på bio men då fanns det ingen som passade med tiden så då skets sig det också! Så till slut bestämde vi oss helt enkelt för att gå på hemmakväll och hyra en film. Vilket vi gjorde helt rätt i för filmen var otroligt fin. 500 days of Summer såg vi. Mycket bra film. Och HAN är så otroligt fin. Påminner även om en mycket fin pojke som är ''verklig''. Åhh ni måste se den om ni inte redan har gjort det!



Hipp hipp hurra!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN PÅ FÖDELSEDAGEN!♥






Undisclosed desires

Matchen gick ganska bra. Det blev 1-1 men Lucksta gjorde dock alla målen (viket betyder att vi gjorde ett självmål). Alnö är ju ett väldigt bra lag så dom var nog ganska besviken.

Just nu ligger jag i sängen med en proppmätt mage och en sliten kropp. Känns som att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst, men nej det tänker jag inte. Nu ska jag hålla mig vaken tills min kära Täbykompis kommer hit!!! Åh vad det ska bli kul att träffa na. Måste göra nåt skojsigt ikväll så hon inte blir besviken på sitt Sundsvallsbesök!



2010-08-28

Godmorgon allt folk!

Igår var ju som sagt jag och Ankan på bio. Efter många om och men så valde vi INCEPTION, vilket nog var det rätta valet eftersom den var mycket bra. Dock så tog det sin tid att fatta vad den handlade om. Men ah, vilken pudding han är asså.

Nu ligger vi i min ofantligt stora säng och tittar på Notting Hill. Kliver upp om ett tag. Angelica ska iväg på trav och jag ska på match. Lucksta Vs Alnö. Dom är ju väldigt bra och vi looooossssa mot dom sist men man vet ju aldrig, vi kanske tar igen det idag. Önska oss lycka till!

 

2010-08-27

Hej bloggen!

Idag fick vi sluta halv tolv! Fatta nice det var då. Trodde att vi skulle gå till fyra men icke.

Eftersom vi fick sluta så tidigt så ville jag inte bara gå hem så jag gick ner på stan med Rebecca och Anna en sväng sen träffade jag Emma en snabbis också. Kom hem med en halsduk, två linnen och en skjorta, allt från gina. Så där rök 500 kr. Men jag har ju gott om penga nu jag!

LÖNEHELG KÖP OCH SVÄLJ!

Aja, nu är Ankan här och gör mig sällskap. Vi ska på bio ikväll. Mysigt!






2010-08-26

Ojj måste bajsa *springer iväg*



Sorry about that! Iaf heeeeeeeeeeeeej på er alla!

Jag tänker börja med att tacka min fina familj och mina underbara vänner för alla gratulationer, och jag vill även tacka dom som gjorde min födelsedag lyckad. TACKTACKTACKTACKTACK!!!

Jaha vart ska jag börja. Igår åkte vi ju som sagt på läger med ES1 och hade det faktiskt riktigt mysigt och kul. Vi gjorde en massa lekar och lärde känna varandra bättre. Börjar kännas lite bättre nu med skolan och allt. Ja vad gjorde vi mer, typ åt som hästar, bakade tunnbröd, satt vid lägerelden, paddalade, vandrade, allt möjligt gjorde vi. Det blev mycket lyckat!

Men, vidare till det bästa med allt. Förut när jag öppnade dörren låg det en massa post på golvet, bl.a. ett brev, till mig! Det var dock inget speciellt brev, bara från nordea som hade bekräftat mina uppgifter så jag kan få mina pengar! Iaf så gick jag inte till köket för att öppna det och där stog ett paket som skickats med posten, och återigen till moi. Åh jag älskar sånt här och när jag öppnade började jag nästan gråta. Jag kunnde känna hur ögonen fylldes av tårar som var på gränsen till att falla över. Det är nog det bästa presenten jag någonsin fått och självklart, helt utan tvekan var det från ingen mindre än Agnes Johansson. Hon må väl vara en av guds änglar den där flickan! Jag blev så till mig att jag helt glömde bort hur dödsbajsis jag var (och ja ni som varit med mig det senaste dygnet vet vad jag pratar om)! Helt otroligt vad jag älskar den människan!♥




2010-08-25

Godmorgon!

Då vaknade man av att en sjungande mamma kom in genom dörren med blommor och presenter, sen blev det även frukost på sängen. Hihi tack så mycket min älskade mor.

Det kändes dock väldigt overkligt när jag såg på mobilen att jag fått en massa grattis sms från alla möjliga människor. Typ, fyller jag år idag eller? Enligt min hjärna så gör jag tydligen inte det iaf.

Ska bli kul och se hur många som vet om min födelsedag i klassen. Ingen kommer veta om det så jag kommer sitta där i min tystnad och fira min födelsedag helt själv, i princip. ÅHHHHHH KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!!!!!!!

Vi hörs imorgon!



It´s not right

Just nu, i detta ögonblick känns allt fel och dåligt. Kanske är det regnet som påverkar, kanske inte. Skolan, födelsedagen, lägret, privatlivet, inget känns bra. Inget stämmer längre. Det är fel skola, fel klass, fel lärare. 

Förhoppningsvis så går den här känslan över snart. Skolan kanske kan bli en trivsam miljö som jag längtar till om ett tag. Med lärare som vet vad man heter och klasskamrater som skrattar med en. Som man brukar säga, allt tar sin tid. 


2010-08-24

Men hej alla läsare!

Dagen har varit väldigt seg måste jag säga. Vi har bara fått en massa information om skolan och om olika profiler. Boring! Höll på att somna på slutet då vi skulle lyssna på nån kvinna (okej André jag förstår vad ni menade med läpparna) som pratade om kränkning, mobbning och sånt där. Visst tycker jag att det är väldigt viktigt och intressant, men det finns faktiskt en gräns på hur mycket man kan proppa in i hjärnan under typ 30-40 min! Iaf i min hjärna.

Okej, moving on. Imorgon åker vi SP1 och ES1 på lögdölägret. Känns väl halft så bra. Det ska bli kul att lära känna hela klassen och inte bara halva som vi gjort hittills, men jävligt jobbigt att det ska vara på min så kallade födelsedag (vilket jag förresten totalt hade glömt bort)! Det är liksom ingen som vet om att jag fyller år imorgon så jag kommer nog känna mig ganska... ja osynlig. Vet inte vilket ord som passar. Dock så har jag ju några av mina flickor med mig, vilket jag tycker är väldigt bra!


I´m sittin in my pyjamas and just chillin

Väntar på att fångarna på fortet ska börja!!! Jises så spännande. Va osannolikt längesen jag såg de. Nån gång i mina vackra dagar är det mig ni ser där som fajtas med tigrarna! Mhmmmmm.. vänta ni bara

Pictures!










2010-08-23

Hej bloggen!

Jaha då var första skoldagen avklarad då. Tråkigt nog så kan jag inte avgöra om det kändes rätt eller fel, bra eller dåligt. Men jag har ju bara gått en dag så det är lite för tidigt att bestämma om jag tycker om det där eller inte. Men jag håller tummarna för att det blir bättre och att jag ska trivas inom kort!

Idag var jag på citypraktiken igen. Fan vad ont det gjorde den här gången. Ville bara typ skrika och klia sönder benet. Men det verkar som att det fungerar iaf, vilket är mycket bra!




What the future has to offer, is not worth giving up your life for!

Can you hear it, the sound of my tears dripping down on the dry ground

Can you feel it, the touch from my lips gently caress your soft skin

Can you see it, the pain in my eyes that you caused with love 

2010-08-22

Hej bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering med har inte haft tillgång till nån dator eftersom jag varit borta hela helgen.

I fredags åkte jag till Elin där hela tjejgänget var och hade det mycket trevligt. Sen åkte jag och Emma till Antons farfar och badade badtunna med han, Johan och Erik. Mycket mysigt. Sen kom även Elin, Anna, Hanna, Viktor och Emil och gjorde oss sällskap.

I lördags hade jag match på dagen och vi vann! Wiho. Sedan åkte jag till mormor för att fixa mig inför en liten överraskningsfest som vi hade för Michaela hemma hos Rebecca med några härliga människor.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Det är ju skola imorgon så det är väl bäst man går och lägger sig i tid ikväll. Dock så får ju jag typ sovmorgon imoron eftersom jag klivit upp kl 6 dom senaste tre veckorna. Känns ganska bra det!

Nej nu ska jag ta och titta på TV. Kanske visar lite bilder från i fredags senare.


Ankan kom OCKSÅ!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥

2010-08-20

Och det var sista jobbdagen för den här sommarn! Åh fatta ni hur skönt det känns eller. Dom här tre veckorna har bara susat förbi och nu är det bara pengarna jag väntar på. Jippi! Idag har vi typ sopat lite, fikat och haft lite sopfight! Haha ganska härlig dag.

Nu ska jag åka till M-hooden. Föst ska jag till lillkussen och fira henne en snabbis eftersom hon fyller år idag, Grattis bruden!♥ och sen ska jag vidare till Elin där alla brudar är och till sist ska nog jag och Emma åka och bada bastu/badtunna med Anton, Johan och jag vette fasen vilka det är men det blir nog mysigt det!

Ha en bra kväll!


BilligaVeckan-Variera din kost!

Jaha nu är det ju så att vi förlorade. Men då fan kämpade vi på mýcket bra och tog igen på dom as mycket. Förlorade iaf med 3-6. Bra jobbat tjejer!

Det som är mindre bra är att mitt knä bara blir värre och värre. Det är inte bra det. Och om jag vill att det ska försvinna helt så kan jag inte vara med och varken spela matcher eller träna på resten av säsongen minst. Men jag tror jag gör på mitt eget sätt och spelar hela säsongen och biter ihop och sväljer smärtan och sen när allt är slut så lägger jag ner ett tag och vilar. För då fan ska jag bli bra igen, orkar inte med detta längre!!!


2010-08-19

Wiie vad dagen har gått fort, vilket uppskattas. Det har inte varit så mycket att göra idag faktiskt. Fick dessutom sluta 40 min tidigare. Återigen ett stort tack till Fillepille.

Nu sitter jag vid datorn (uppenbarligen) och äter skorpor samtidigt som jag lagar mat, eller ja, kokar pasta men det är ju att laga mat det också!

Ikväll är det match igen, mot sund kl.18.30 på sörforsvallen. Kommer bli en låååååååååååååång och jobbbbbbbbbbbbbbbbig match. Men vi får väl försöka att stå emot, vilket vi inte lyckats med så bra på hemmamatcherna?

Aja vi höres sen ju! En fucking dag kvar sen är jag fri!!!


Inte samma som förr

Nu skriver jag om det här typ väldigt långt i förväg men det är bara för att jag har det på hjärnan och jag måste få ut det.

Om en vecka är det ju så att jag har min så kallade födelsedag. Ni vet, då man föddes, ploppade ur mammas vagina, andades riktigt helt själv, skrek, grina, ja you name it. Iaf så har jag alltid tyckt att det varit kul med födelsedagar och speciellt min egen då man får presenter, tårta och en massa kramar, men inte nu längre! Visst det kan bero på att man blir äldre och växer ifrån det men det är ju jätte många som är 16, 17, 18, 19, 20 osv. som tycker att det är jättekul.

Jag fattar inte. När mamma frågade mig  härom dagen vad jag önskade mig så sa jag att jag inte ville ha något. Och när hon frågade mig vilken dag jag ville att vi skulle bjuda hem släkten på tårta, så sa jag att jag inte ville att dom skulle komma och fira mig. Det låter ju ganska sinnes ändå. Men jag känner bara att det inte är kul att fylla år längre.

Nu låter jag som värsta surpizzan men det är jag inte. Jag tar ju självklart emot alla gåvor och sånt av min familj och vänner men det är inget jag längtar efter längre. Jag tycker mest att det är fint att dom visar att dom bryr sig, men det räcker med kramar och deras närhet så är jag nöjd!



Och igår råkade jag faktiskt av misstag dra bort hela min lilltånagel. Not very clever Isabelle!

2010-08-18

Blogggggggen!

Åh kan ni fatta att jag bara har två jobbiga dagar kvar på jobbet nu. Två kämpiga och skitjobbiga dagar komemr det vara eftersom vi har en skola kvar som vi inte ens har börjat med och vi har två dagar på oss! Helt sjukt. Pengar pengar pengar.

Jag kom typ nyss hem från stan jag. Emma ville att vi skulle gå en sväng och eftersom mina planer aldrig blev av så hängde jag absolut med. Hon bjussade på mat och glass den gotjejen. Dock så får jag bjuda henne när jag får pengar men det är en annan femma det.

Åh jag är på skrivhumör idag men jag har ju inget att skriva om! Bara om att jag har beslutsångest över helgen. Det finns så mycket jag vill göra på sån kort tid. Men vi får väl se, det kanske löser sig.


Jag förlorade skulden när du förlorade mig

Jaha. Här sitter nu en nybadad Isabelle med silkesben och nynoppade ögonbryn. Känner mig otroligt fräsh, vilket jag inte gjort på cirka 2 veckor. Man känner sig verkligen äcklig och ful när man jobbar ute med ogräs, löv, jord, och en massa insekter och småkryp. Så det här gjorde mig gott!

Snart ska jag göra iordning lite kvällsfika och lägga mig i sängen med Brittany Murphy och Dakota Fanning. Två mycket trevliga och roliga tjejer som alltid gör så att kvällen får ett bra slut.

Skriver inge mer idag, godnatt busungar!♥






2010-08-17

TJAAAAAAAAAAA!!!

Åh bara tre dagar kvar på detta helvetesjobb! Okej jag ska inte klaga eftersom det är ganska bra betalt och trevliga människor som jag jobbar med, vissa lita allmänt lata menmen.

Tog ledigt en timme från jobebr idag också. Hade en tid kvart i tio på citypraktiken för att kolla upp mitt onda knä. Det visade sig att det var nåt med slemsäcken eller nåt sånt som inte var helt bra så jag fick behandling. Så nu får jag inte träna inom 24 timmar och egentligen borde jag ta det lungt med fotbollen om jag vill att det ska gå över men det vette katten om jag tänker. Blir dock bara en match för mig denna veckan. Ska dit på måndag igen!

Aja, nu ska jag ta det lite lugnt. Blir en lång och härlig dusch!


Don't mess with my heart young man!

Åh jag kan inte låta bli att önska att det kan bli vinter snart. Jag trodde aldrig jag skulle säga så men jag gör det. Förra vintern tyckte jag mest bara var jobbig och kall och därför blev den så dyster. Men nu har jag ändrat inställning så denna vinter kommer jag förhoppningsvis ha så himla mycket skoj! Jag vill åka till stugan med kompisar och mysa framför film med gotta på kvällarna, eller ta med viciboy ut på lite pulkarace i backen. Och vi får inte glömma det viktigaste. AFTERSKIIIIII♥ Blev så kär i vintras när jag och Ankan var där. Snygg Simon (indianen) vettu. En sådan är inte lätt att glömma!

Åhhhh vinter nu. Snööööö fall från the sky nu då så jag slipper plågaaaaaaaas mer. Pleaseeeeeeeeee Gud.

 

Vår fina stuga!

2010-08-16

Hej bloggen!

Bara fyra dagar kvar på jobbet nu. Känns ofantligt bra. Men jag måste hålla med Amanda om en sak, och det är att man har gott om tid till att tänka när man sitter där på backen och slitar och drar i allt ogräs. Kanske man tar ut alla känslor på dom. Mycket orättvist men så är livet!

Jag kan inte låta bli att gruva mig inför imorgon. Jag ska nämligen undersöka mitt knä då och även fast jag inte tror att det är nått allvarligt så blir jag nervös. Tänk om han/hon säger att jag inte får träna eller anstränga knät. Det går ju inte!!! Jag vill inte vara skadad. Orkar inte det juuuuueee!


2010-08-15

Godmorgon!

Jag och Emma har i princip nyss vaknat och ska väl snart ta och käka frulle. Kanns som att man är ganska trött efter den här natten. Vi cyklade hem från Johan runt halv 6 i morse. Kändes väl sisådär jobbigt då. Men vi hade en mycket trevlig kväll måste jag säga!

Haha typ tre bilder från i fredags hos Johan!





Och några bilder från igår hos Johan.






Denna bild bjuder jag väldigt mycket på ska ni veta. Va tacksamma för det!


Kanske inte dom roligaste bilderna, menmen! :)

2010-08-14

Godmorgon!

Hade ni en bra fredagskväll? Det tror jag nog att ni hade. Jag och Emma hade det iaf väldigt trevligt hemma hos Johann med han, Erik och Anton. Mycket mysigt hus också! Vi ska nog dit ikväll med.

Men just nu ligger jag i Emmas säng och hon gör sig iordning inför dop. Kommer nog kännas lite knepigt att hon åker och jag är kvar hemma hos henne. Dock så är ju Henrik och totte hemma + att jag ska ju åka iväg vid tjugo i ett. Har match idag igen. På sörforsvallen mot söråker (tror jag) klockan två. Hoppas det går bra. Känner för vinnst nu!


@ emmas palats

Nu sitter jag hemma hos Emma och väntar på att hon ska hoppas in i duschen nångång. Ikväll ska vi kanske till Johan och umgås med Erik och Anton, vet inte om det är några fler. Så det kan bli mysigt det. Men nu orkar jag inte skriva nå mer för kvällen. Hoppas ni får en bra fredag!♥




2010-08-13

Heeeeeeej!

Nu är jag glad för det är äntligen helg och jag ska vara med min rolige vän Emma. Jag ska sova hos henne the hole weekend! Tadaaaaaaa vad kul. Får se vad vi hittar på denna helg i gam matfors. Kanske tar en cykeltur till sörfors........ Närå skojsa bara. Men någe roligt ska vi noge komme påe. Väldigt seriööösss inlägg det här blev azzzååå.

Men vi kanske bah hörs sen typpppppp. byyyyeeeeeeeeeeeeee!!!


2010-08-12

God eftermiddag!

Bara en dag kvar den här veckan sen är det helg. Sköööönt!

Orkar inte skriva något. Bara att vi har match mot selånger ikväll (borta) och jag hoppas att den inte slutar som förra mtchen. Då blir det pinsamt...


BH-killarna

Nu du Hampii har jag äntligen tagit mig tid till att visa bilderna från Rom. Finns det inget annat att göra på hotellet så WTF!!!




Making a porno! Oh yeah




2010-08-11

Grattis söta rara lilla Michaela Riippa på 16årsdagen!♥

Och till Christoffer spjut som också fyller 16 idag!

Nu är det bara två jobbdagar kvar på denna vecka, sweeeeeeet! Vad händer i helgen då? Det är ju drakbåten men det vet jag inte om jag tänker  gå på. Men något roligt tänker jag iaf göra! Den här helgen ska inte bli nåt i stil med vad förra helgen blev! Fyyy hemskt.


Nej nu jävlar!

Nu har jag ett mål i vinter. Och det är att klara 360 eller hur fan man skriver. Jag kan ingenting om sånt där och jag vet framförallt inte hur man skriver det men jo jag tänker lära mig och jag tänker ta hjälp av min vän Victor som egentligen skulle ha lärt mig förra vintern. Men jag tänker banne i mig klara av det! Nu är jag taggad som fan så nu jävlar!


2010-08-10

Åh magen kurrar 31 känns det som! Den bara skriker efter mat! MAT! MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!

Aja jag har haft en helt vanlig arbetsdag förutom att Filip var sjuk så vi har varit helt ensamma hela dagen. Vilket betyder att istället för 15 minuters raster blev det helt plötsligt 45 minuters raster och lunchrasten blev 1 h 45 minuter lång. Va sjuk hela veckan Filip. Det gör inget! Vila ut dig riktigt ordentligt nu!

Snart blir det träning. Mamma har kirrat lite grejer till mitt lilla knä så vi ska se om det blir nå bättre. Håll tummarna!


Just like a shooting star!



Åh jag saknar min lilla älskling. Lilla söta rara Alice. Fast så rar var hon kanske inte, ganska elak faktiskt. Men hon hade mycket kärlek på insidan! Hualigen

2010-08-09

Hej blöggen!

Jobb, jobb och åter igen jobb står på min att göra listan denna vecka också. Fast det har redan gått en dag. Och den har varit väldigt regnig och blöt, men vi har skrattat och pratat på endå. Filip var så snäll så han gav oss dubbelt så långa raster så vi låg och sov då, sen så fick vi sluta 1 h tidigare också. Inte helt fel faktiskt.

Nu sitter en nyduschad Isabelle här och bloggar om dagen. Hon väntar på Elin och Anna som ska komma och hälsa på. Vi har en hel del att prat om. Har inte umgåtts någe med dom på hela lovet trojaaaaah! Inte bra det. Aja nu orkar jag inte skriva nå mer. Ha det blött!

Heartless

Efter att ha tittat på ett väldigt sorgligt avsnitt av OTH blev jag helt plötsligt väldigt deppig. Jag vet inte riktigt varför, på vad eller nånting. På allt. Man tänker tillbaka på saker som hänt tidigare och tänker efter hur det egentligen kunde ha varit. Eller hur det är nu och som man hoppas på att det kommer bli i framtiden fast det förmodligen inte kommer bli så. Det är bara önsketänkande.

Tänk om jag gjort si och sagt så. Eller hade det varit bättre om jag inte sagt nåt.

Nästan kommit över en jobbig fas som endå alltid kommer sitta kvar. Kommit till en ny fas där allt verkar vara bättre men det kanske bara är önsketänkande det med?

Tragiska människa. Men alla måste få ha sina stunder. Och just nu har jag min och jag tycker endå att jag lyckas ganska bra med den. Dom häran hjälper ju till lite också. 

Nå mer från min lilla stund tänker jag inte dela med mig av till er. Ni har ju erat eget att tänka på! 


Kalas för Emma!

Snart kommer Emmas släkt och vänner för att fira henne och jag får äran att vara med. Det ska bli lite spännande. Gott med tårta!




2010-08-08

Så arg och less som jag var igårkväll har nog varken jag eller Emma varit förut. Fyfan så förbannat jävla dålig stil. Först cyklade vi till rude för att vara med Erik, Anton och Jonas. När vi kom dit säger dom att vi ska cykla till Sörfors till Ida. Vi blev lite osäkra eftersom det är så jävla långt men ja självklart så hänkade vi. Och hur jävla långt är det inte dit då? Tog fan en evighet att bara cykla dit. Och när vi väl kom fram till Ida så var inte jag och Emma välkomna in till henne så då var det bara för oss att vända på cykeln och åkla hem igen. Eller ja, vi var så less så vi cykla inte ens, VI GICK!!! Vi gick hem från sörfors. Kan ni fatta. vilket jävla fiasko. Dit åker jag inte mer än nödvändigt iaf! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

At Emmas place!

Sitter hemma hos Emma nu och lyssnar på musik jag aldrig hört förut, ganska bra faktiskt! Emma står iaf i duschen och jag sitter med hennes nya dator som är så fin. Känner mig ganska hungrig nu också. Ska bli spännande att se vad kocken Mats bjuder på idag!

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt. Det händer ju saker överallt så man blir ju alldeles snurrig. Men nog ska det bli en bra kväll. Eller det hoppas vi på iaf!


2010-08-07

Godmorgon!

Igårkväll. Ja vart ska jag börja. Erik och Agnes kom hit en snabbis sen gick vi på hemmakväll och köpte godis som vi tog med hem till Albin. Hos honom såg vi på nån film med Brad Pitt som var helt okej faktiskt. Sen skulle Albin nånstans så vi blev tvungen att gå. Då ringde Erik till Hampus och frågade om vi fick komma till honom och det fick vi så vid typ 12 tiden åkte vi till honom. Där var Axel, Victor, Jonas, Ida och Frida och senare på kvällen kom Anton. Det var riktigt trevligt faktiskt. Gick och la oss vid 4. Jag och Agnes ställde klockan på 8 för att vi skulle hinna med bussen som gick klockan 9.05, men vi klev upp kvart i och fick lite panik.

Men nu sitter vi här och äter gofrulle och lyssnar på musik. Funderar lite på vad dagen har att erbjuda. Vi kanske hörs sen!






Whatewwwwwaaaah!

Snart mina vänner får jag finfrämmande. Nämligen av Agnes och Erik. Ska bli ofantligt kul att träffa dom. Var ett tag sen senast. Vi ska iaf vara med världens bästa Alain men vad vi ska hitte på det vette katten. Men nog blir det skoj!

Ha en bra kväll nu. Seeyaaaaaafolketttttt!

2010-08-06

Tjenatjena mittbena!

Idag har vi inte gjort så mycket på jobbet. Jag och Hanna var i bosvedjan och målade, solade, gungade, åt glass och ja vi har haft det ganska slappt som ni kanske hör. Dessutom fick vi sluta 45 minuter tidigare. HELG!

Wiho ni fattar inte hur mycket jag sett framemot helgen. Inte för att jag ska på nåt speciellt som t.ex Uffe, takida, roxett eller the baseballs som min mamma som fått två gratisbiljetter. Fyskämmes på henne för att hon lämnar mig såhär! Men ikväll ska jag iaf vara med ERIK! Min store kompis som jag knappt träffat på as länge eftersom han varit sjuk typ hela lovet!!! Men nu orkar jag inte skriva nå mer. Bara att jag är mega avis på Anki som åker till Cypern!!! Fyskämmes på henne också som lämnar mig såhär. Bläääähähääähähäääää.




Så fint!



Så cvad tycker ni om min snygga bränna som jag fått idag efter sporttoppen? Visst ä han ganska charmig då. Fast jag tror inte jag tänker behålla honom... varför kallar jag brännan för han/honom? Är det en han? Är det en liten Charles som är bak på min rygg, och fram på mitt bröst. Hmm,... okej Charles, såhär är det. Du och jag vi är goda vänner fastän mycket olika du tycker om att vara ful på männskor och jag tycker om att ha en helfärgad brun rygg. MEN! EN! sak har vi ju gemensammmmmt!!! eller nä det har vi faktiskt inte.

2010-08-05

Tjenare blöggen!

Idag har det varit jätte varmt och fint väder vilket gjorde det ännu jobbigare att jobba. Men vi hade ganska kul. Vi skaratta typ hela tin och vi börjar prata mer med varandra, vilket Filip (våran ledare) kanske inte tycker är lika roligt men det är väl skitesamma! Nu är det bara en arbetsdag kvar denna vecka sen är det helg!!! Åh vad skönt.

Nu sitter jag hemma och laddar inför matchen ikväll. Lucksta vs Torpshammar på hemmaplan kl.19.00 skulle jag tro. Ska bli spännande att se hur det går med tanke på att båda våra målvakter är borta så Isabelle Jonsson får stå. Tur att hon är duktig då. Vi får helt enkelt kött som fan!



Bild från Grönan. :)

2010-08-04

Orkar inte ens berätta om min tråkiga arbetsdag. Vi fick iaf sluta en timme tidigare för att vi jobbat på bra och för att det regnade!

Jag har nyss kommit hem från Ella. Hon har haft ett litet kalas eftersom hon fyller år den 11. Så jag, Rebecca och Elin blev bjudna på lyxig mat och en massa gott. Ella är en riktig mästerkock. Framför allt när det gäller grillning!

Aja nu ska jag sova. Godnatt!

2010-08-03

Hej bloggen!

Andra arbetsdagen avklarad. Det är verkligfen ett plågsamt jobb jag skaffat mig denna sommar. Har as ont i ryggen från igår och idag har jag fått skavsår på fingrarna tack vara nån jäcla skrapa. Menmen som sagt så är det ju cash. Får tänka på det så jag överlever denna jobbiga fas!

Annars så är det bra, I think (?). Känns skönt med träning ikväll! Har fan inte tränat på 1234567890987654321 år! Så nu kör vi stenhårt!

Vi hörs nåt mera ikväll. Checka Fridas blogg och se bilder och filmer från Stockholmresan. Ena filme är från grönan i lustiga huset och den andra är påväg hem från grönan och vi kör lite fågeldans till fågelturken (Y)

Bilder från GF!




















Erik Johansson

För cirkus en timme sedan insåg jag hur otroligt bra den här killen ser ut. Han blir bara bättre och bättre. Mumma!

Lite sent men...

GRATTIS ON YOUR FÖDELSEDAY EEEAAJLIN FALCON! I WISH YOU THE VERY BEST EVEEEERRRRHHH!!!♥

Bilder från Stockholm!































































Det finns så mycket mer bilder men dom hittar ni på fejjan snart!

2010-08-02

Hej bloggen!

Nu sitter jag hemma och äter lunch, eller rättare sagt flingor och mjölk. Det är jäkligt jobbigt att jobba! Inte ett dugg kul faktiskt. Bara plågsamt. Menmen, det är ju pengar som sagt och det är pengar som jag måste ha!

Bara att kämpa på!

2010-08-01

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA EMMA NILSSON BÖÖS!♥

Som ni kanske märker så fyller Emma 16 år idag och vi startade dagen med att sjunga och bju på tårta på sängen (jag och Angelica klev upp runt 4 tiden i morse och gjorde den).

Nu har vi packat klart och firandet fortsätter inne i stan. Vi ska nog äta på någon restaurang och kanske kanske köpa en liten gåva till födelsedagsbarnet!

Igår var vi iaf på Grönan och jag säger då det, vi hade bra jävla kul! Förutom spökhuset. Haha vi höll fan på att skita på oss. Dom jagade oss genom fan hela huset och när vi kom till balkongen så slängde vi oss ut genom dörren så jag flög ut och skrapade handen. Också kom han den läskiga ut och bah; It's OK? Is it OK? Man bah; mmmmmmmmmmh!

Haha vi har haft det så himla bra här. Kanske det blir en till resa men dom här flickorna. Skulle verkligen inte vara helt fel!:D





RSS 2.0