Starkt jobbat!

Vet ni en sak. Från kl.16.00 till nu har jag pluggat historia. Det tycker jag är väldigt bra gjort faktiskt. Har läst 55 sidor ur boken och jag fattar till och med vad jag läser den här gången.

Eftersom jag är klar med plugget för idag har jag lite tid över til latt tycka synd om mig själv. Jag har fått något vid ögonvrån som jag jätteont. Jag vet inte vad det är men det är iaf ingen vagel för den syns inte så jag tror att det är en finne. En ond jävla finne som vill jävlas. Vad har jag gjort för att förtjäna detta egentligen!?!?!


Jag har en överraskning till dig Isabelle!

Det var det första mamma sa till mig när hon kom hem. Vad kan det vara tänkte jag (klurade inte så speciellt mycket eftersom jag själv bett om att få den här överraskningen) och kliade mig i huvudet. TADDDAAAAAAAAAA. En Chokladkalender. JIPPIII vilken snäll liten mamma jag har som är så omtänksam.



2010-11-30

Hej!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag med.......DET HAR HÄNT EN OLYCKA!!! BILARNA MED BLÅLJUS BARA SUSAR FÖRBI OCH SKRIKER, HALLLLLLLLLLÅÅÅÅ HJÄLPMÄ...... svenska och matematik. Ganska deprimerande dag faktiskt. Har inte varit på något bra humör.

Men nu sitter jag iaf hemma och pruppar i mig mackor för att lugna ner magen samtidigt som jag pluggar historia. Jag önskar att jag var på ett sånt där riktigt plugghumör men det är jag tycärr inte och det är väldigt sällan jag är det. Men jag skulle verkligen behöva det nu. 

Äh, jag orkar inte skriva någe mer här nu så jag tar och avslutar mitt lilla inlägg här.

 

Men hallllåååååå!

Tjenareee!

Ja jag har inte skrivit för4 jag inte haft tid. Och jag tänker inte ägna nån större tid åt att blogga nu heller. Så därför hörs vi imorgon mina fina läsare!


2010-11-29

Hej!

Idag fick jag skjuts till skolan av min kära kusin. Det var helt ofantligt skönt att slippa gå. Kanske kan tigga skjuts nån annan gång också, eller typ en gång i veckan.

Men nu kom Magnus in i rummet så då måste jag lägga ner hela verksamheten typ. Aja hörs sen!

2010-11-28

FÖRSTA ADVENT!

Åh visst är det härligt hur man kan höra julen små steg närma sig. Jag längtar ovanligt mycket till julafton i år. Jag förstår inte riktigt varför det känns bara som om det kommer att bli en bra jul. Vilket är bra!

Nu sitter jag och pluggar. Ja ni läste rätt jag P.L.U.G.G.A.R idag igen. Jag pluggade igår också men eftersom vi har ett jättestort prov till veckan så måste jag. Det är ínte så jobbigt plugg mest bara läsa och nöta.

Om några timmar så åker jag och mamma ner på stan för att kika på julskyltningen och kanske det blir några julklappar också, who knows. Efter det får vi besök av familjen Lilja för att äta vår traditionella första adventsmiddag. Det blir riktigt mysigt. Så därför måste jag verkligen fortsätta med det här nu, vi kanske kanske kanske hörs sen.


Last Christmas

2010-11-27

Hej bloggen!

Igår hade vi det mycket trevligt. Vi lagade jättegod mat som bestod av potatisgratäng, kött, världens megasallad och sås. Sen så satt vi och pratade medans vi doppade marsmallows, päron och äpple i smällt choklad. Det var verkligen längesen vi hade en sån mysig och lugn kväll. Det märktes att vi hade mycket att prata om för det gick inte att tysta våra munnar. Jag tänkte bjuda på lite bilder också. Enjoy!






















Där fick ni x antal bilder. Jag kan hålla med om att vi är ganska ful men det är inget vi skäms över. Alla kan ju inte vara snygg, så är det helt enkelt.

Nu sitter jag och läser historia och jag tänker fortsätta med det tills mamma kommer hem för då ska hon förhöra mig. Ouuups. Hörs kanske sen!

2010-11-26

HEEEEEEJ!

Nu är jag hos Emma med mina flickor och ska ha tjejmiddag med en massa gotta och mys. Kommer inte skriva mer ikväll. Ha det gött!




Crazy torsdag

Alltså det här har cvarit den roligaste soldagen på hela terminen. Jag har skrattat hela dagen. Nog för att jag alltid skrattar extra mycket på torsdagar men idag var det fan extremt. Tänk att vi skvadrar kan ha så kulT.

Fick dessutom reda på en sak som är bestämt idag och det är att jag och Anna ska vara DJ på matfors julbal. Ser faktiskt fram emot det, kommer bli spännande att träffa alla matforselever och lärarna. Men det är ju ett tag kvar dit.


2010-11-25

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA AAAASSSSSÅ ALLVARLIGT JAAAAAAG DÖÖÖÖÖÖR!!!

Ganska härlgt att kliva upp på morgonen och få sig ett gott skratt. Jag tänkte dela med mig utav det skrattet till er också så därför ska ni trycka HÄR och lyssna väldigt noga hela klippet, OKEJ!?!?!?! NI KOMMER GARVA SÖNDER. Världens bästa facerape!

Hahahahahah åhh jag klarar inte av att skrivaaaaaa... Skriver sen. Har sovmorgon idag!


Latino dance

Jadu vad ska jag säga om det. För det första så var det ganska svårt att göra rörelserna rätt, för det andra så såg jag säkert förjävla ful ut och för det trejde SÅ VAR DET SJUKT KUL. Där stog man och skakade på rumpa och höfter sen tittade jag lite till höger och då fick jag mig ett gott skratt då jag såg mamma. HAHAHA. Fast hon behöver inte känna sig dålig för slår vad om att jag såg minst lika borta ut. Men det var kul så vi kommer nog fortsätta. Desstutom så var det väldigt jobbigt. Jag tycker att ni borde prova på det, skitkul ju!

Nu väntar Grey's!


2010-11-24

Hej!

Idag hade vi uppsatsskrivning första lektionen och det gick ganska så bra tror jag. Kanske inte ett MVG men iaf ett G blir det. Sista lektionen skulle vi egentligen ha historia men josefin skickade ett fcmeddelande där det stod att hon inte mådde någe bra och att hon hade åkt hem så den lektionen blev inställd. Dessutom så skulle jag ha utvecklingssamtal idag så det blev ju också inställt då. Vad tokigt.

Nu ska jag nog läsa lite mer historia i ca 30 min och sedan byta om för att åka ner på Gold'd och dansa lite latino dans eller vad det nu heter. Ska bli lite spännande. Läju inte se så fin ut när jag står där och vickar på höfterna.


emso är så gölli!

The middleungen!

Asså åh jag får knoster på ungen!! Han är så jävla söt så jag sliter snart av mig håret. En sån unge ska jag också ha!



ÅHHHHHHHHHHHH SEER NI ELLEEEEEER?!?!?!

Pust!

Alltså jag må då säga att jag har varit ävldigt duktigt den här veckan (de här två dagarna som gått). Jag har nästan inte suttit vad datorn nånting. Jag har tränat och pluggat. Idag läste jag 23 sidor i historiaboken och jag klarar fan inge mer. Visst är det intressant men det är jobbig text. Dessutom så tänkte jag börja läsa min bok som jag har valt på svenskan. Där havet slutar av Jacquelyn Mitchard. Mamma sa att den var jättebra så jag hoppas väl på det då.

Nu ska jag titta på DHW och sedan cougar town. Ha en fortsatt trevlig kväll!



2010-11-23

Godmorgon!

Jag sitter nu och har datakunskap och de går ganska bra faktiskt. Har jobbat hela lektionen utan att sitta vid facebook och det är vad jag kallar framsteg!

Lektionen slutar om ca 15 min tror jag och då blir det lunch. Hörs sen!


Pics with hanapee!



2010-11-22

Hej!

Idag har jag haft fullt upp så därför skriver jag såhär sent. Efter skolan så gick jag, Rebecca, Anna och Emilia på donken och satt där i över en timme. Trevligt värre. Sedan åkte dom hem och mamma hämtade mig för att åka vidare på visning. Lägenheten var mycket fin och lagom stor men den ligger lite längre bort från stan än va vi gör nu och det är inte så lockande. Då kommer jag inte kunna gå till och från stan om jag vill utan jag måste ta bussen. Sen så var den ganska dyr men det var bra hyra så vi får väl se om det blir något.

Nu dom senaste timmarna har jag suttit och läst historia. Vi har prov nästa vecka och det är ju bara typ 100 sidor att läsa inför det. Dock så är det om första och andra världskriget så det är ju inte så svårt + att det är intressant.

Nu blir det iaf PH!


Lisas bilder!







2010-11-21

Hej!

Igår kväll hade vi det mycket trevligt. Först var vi här hemma och åt pizza och snackade på om allt möjligt. Sedan tog vi bussen ner till stan och tog oss in på våningen. Det var ganska kul faktiskt, mest 1:or tyckte jag men det var många bekanta ansikten. Hanapee var ju där OCH OCH OCH jag har bilder men på mobilen och det är jobbigt att lägga in dom på datorn... Maja har på sin kamera så jag ska be henne att skicka så ni får se.

Nu ska jag äta. Tråkig uppdatering, jag vet.

fix & trix

Jag ska alldelse strax sätta igång med att fixa mig inför kvällen. Brudarna kommer hit och käkar pizza och umgås lite innan vi drar ner på stan. Hoppas på en riktig fartfull kväll. Ha en bra lördag!


2010-11-20

Godmorgon!

Igår kväll var jag ju med Ella och vi hade det jättetrevligt. Först gick vi på Waynes och fikade sedan tog vi typ en jättelång promenad runt hela stan och pratade. Vi träffas så sällan att det finns så mycket att prata om och då behövs det några km.
Till slut gick vi iaf in och fortsatte att prata. Snacket avbröts dock ett dussin gånger då jag var tvungen att gå på toa, diarre... SKOJAAAAAAA! Jag har ju en ofantligt liten blåsa så jag måste typ kissa hela tin, fett jobbigt. Some inside information.

Nu ligger jag i sängen men funderar på om jag ska kliva upp och ta mig en dusch. Jag kanske ska på stan med emso och titta på lyslördag en stund sen. Vet inte om det blir så men det skulle vara mysigt. Jag, Emma och några flickor i klassen ska på high class party ikväll och då blir det lite ont om tid, men det löser sig nog. 



Friday night!

Hej på er. Ikväll ska jag vara med min gamle vän Michaela. Vi ska ta en fika och prata lite om allt möjligt sen ska vi gå hem till henna och ha det mysigt. Jag är nästan nervös, eller lite pirrig. Jag träffar na ju nästan aldrig så jag blir helt till mig nu när vi ska det. Hihi hoppas ni har en trevlig fredag. 

 


2010-11-19

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon igen. Eller egentligen inte men jag tog det ändå. Vi har matte nu första lektionen och vi har ingen lärare så vi ska jobba själva. Men vi ska bara spela sänka skepp och då behöver man inte direkt komma till nio känns det som. Så nu sitter jag här och äter frulla igen.

Jag ska inte skriva någe mer nu. Vi hörs senare helt enkelt. Ser fram emot kvällen btw :)


Nattinatti



Let's go!

Ikväll börjar fotbollsträningarna igen. Känns väldigt bra faktiskt. Ska bli kul att träffa alla och att få peta lite på bollen. Vi har typ fått två nya i laget också så jag hoppas att dom är med idag för jag är fett nyfiken på vilka det är. Seeyaa!



Näradödenupplevelsetyp

Idag var jag faktiskt nära på att dö. Jag såg döden i vitögat! Låt mig få förklara hur det gick till. Jag och Anna var inne i bildsalen och höll på med vårt projekt. Vi skrattade asmycket och drack festis. Då skrattade jag precis när jag drack så jag satte hela klunken i halsen och kunde inte andas. Jag skrattade fortfarande och då blev det ännu svårare för jag visste inte om jag skulle svälja eller få ut det. Anna skrattade sjukt mycket och bah: ah jag tänker iaf inte slå dig på ryggen...HAHAHAHAHA....eller är du seriös?! Jag kunde ju inte prata så jag nickade på huvudet och tittade på na också skriker hon: IZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAA och slår mig ashårt i ryggen typ tre gånger och då släpper det och jag kunde hosta. Trodde att jag skulle spy men det kom bara lite dregel. Sen så började tårarna att rinna, INTE FÖR ATT JAG BLEV LEDSEN, utan för att jag vet inte. Det bara blev så helt enkelt. Ni fattar inte hur hemskt det var. Tog sån jävla lång tid innan jag kunde andas. Tänker aldrig mer dricka festis iaf.
Det fulaste var ju att precis när denna händelse ägde rum så kom 9:orna in i bildsalen för att titta så dom måste ju trott att jag var helt jävla dum i huvudet! LOL.


Typ såhär såg jag ut när 9:orna kom in. Fint!

2010-11-18

Godmorgon min lilla värld!

Jag har nyss klivit upp och sitter nu och äter frukost. Vi har sovmorgon idag så jag kan unna mig en rejäl frulle i lugn och ro. Jag har nog gått och blivit någat av en frukostfantast. Jag älskar frukost när man har tid att gör en riktig med en massa olika saker istället för en hårdbrömacka och Oboy.

Jag tänker vara på skolan till elva fast vi börjar ett. Jag har en datakunskapsuppgift att göra så då är det lika bra. Men nu ska jag njuta av min frukost. Hörs sen!

 


2010-11-17

Heeeej!!!

Idag blev jag blöt om rumpan. Tack Daniel och Fredrik för det! Tränade efter skolan idag igen. Känns bra att jag tränar men jag tycker inte att det ger något resultat. Jag kanske måste köra lite hårdare.

Nu sitter jag och tittar på PH som vanligt. Kan inte riktigt slita mig från det. Sen blir det Grey's. Härligt. Dock så måste jag spela lite RUA också.


Nytt i vardagsrummet!

Jag och mamma har införskaffat oss lite nytt hit till vår lilla lägenhet. Och nej det är inte TVn som vi har köpt utan det som TVn står på och byrån till vänster. Det blev väldigt snyggt tycker jag då. Det tycker nog alla andra också
som varit hemma här tidigare och skådat vår fula TVbänk.  


HAHAHAHAHAH OMG, FAIL!

Det blev ingen träning för mig ikväll, det avgjorde Lisa. Så jag har legat och degat i badet med tända ljus och mysig musik. Det var mycket avkopplande.

Sen så har min maga fått lite träning nu av en hel del skratt. HAHAHAHAHAHAAHAHAHAAAA. Min lilla vän Anna Borg har lyckats göra det man inte får göra. Jag har själv erfarenheter av det där och det är så jävla kul att min mage får kraaaaaaaamp! Shit asså.


2010-11-16

Hej bloggen!

Idag hade vi egentligen lite sovmorgon eftersom att dataroger inte var på skolan och vi hade datakunskap första timmen, men eftersom jag skulle vara guide åt 9:orna imorsen så var det vanlig tid som gällde för mig. Hur gick guideningen då? Som svar på den frågan så räcker det nog med att jag sägar att mitt framtida yrke inte kommer att vara det. Mycket tokigt.

Sen så måste jag ju berätta att vi har varit i olika grupper på matten och arbetat med ett projekt. Och vet ni vad? Min grupp (Jag, Rebecca, Emma, LisaS, LisaN och Julia) vann pris för snyggaste! Kändes helt fantastiskt när vi fick vårt pris, som bestod av geléhallon. Godis skadar ju aldrig.

Funderar på om jag ska träna ikävll eller inte. Är lite pepp men jag tror inte att mamma skulle träna och då vet jag inte om jag orkar ta bussen ner. Hum får se.


Nämen vart tog jag vägen!?

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

MUMMMMMMA!

2010-11-15

Hola!

Åh jag är helt slut i kroppen. Vi hade typ nå boxerblablabla på idrotten idag och det var hur jävla jobbigt som helst. Blev riktigt mysigt svettig. Efter det åkte jag och mamma ner och tränade så då blev jag ännu tröttare i kroppen så jag ser fram emot träningsvärk imorgon!

Nu sitter jag och målar naglarna och tittar på PH. Kommer nog tjocka lite ikväll tror jag. Trots att jag åt hur mycket som helst i helgen så har jag chips och grejer kvar som måste ätas upp. Det kan ju inte bara ligga och ruttna liksom.


''Toffelsockar''

Nu har min älskade moder kommit hem från Stockholm och Milda har kommit hem från mormor och Uno. Nu blev det inte lika dystert i lägenheten längre.

Mamma hade iaf med sig ett par jättemysiga sockar till mig. Hon har också ett par fast lite andra färger. De är så sköna och fina. Tack så mycket!♥



Förra fotograferingen

Ni har redan sett en massa bilder från den här fotograferingen men det är några av de här som ni inte sett. Iaf så ska jag och Angelica ha en till fotografering snart. Vi har inte bestämt när men det blir väl inom en kort framtid skulle jag tro.







2010-11-14

Hej!

Idag är det söndag. Idag är det farsdag. Idag är det snö ute. Idag har jag städat. Idag ska jag gosa med mamma. Idag ska jag inte vara någon.










2010-11-13

Heeej.

Jag och Maja ligger och latar oss i min lägenhet. Bye!


2010-11-12

Hej påer!

Har nyss kommit hem från skolan typ. Jag hade bara en lektion idag och ändå är jag hemma vid tre tiden. Vissa tycker kanske att dte är illa men jag tycker att det är bra eftersom det betyder att jag trivs så bra på skolan med alla mina små kycklingar!

Snart kommer Uno och hämtar mig eftersom jag ska äta hos mormor, fast utan mormor för hon ska bort, knepigt. Iaf så skjutsar han hem mig sen igen så jag hinner förbereda inför filmkvällen. Åh nästan alla mina små brudar komemr och gör mig sällskap och det kommer finnas en massa gotta och hur många bra filmer som helst. Ser fram emot en lugn men ändå helgalen kväll. Vi kanske hörs nåt senare men jag tvivlar på det!

MEN MÅSTE MAN VARA FIN DÅ? VAAAAAAA!! KNIP DÅ!





2010-11-11

Hej!

Anledningen till att jag inte skriver förns nu är att jag inte har varit hemma. Jag och Isabelle gick direkt ner på stan efter skolan för lite shopping och en fika. Det var väldigt mysigt och jag har saknat min bästa vän så mycket!

Efter det så gick jag till Gold's för att köra ett jävligt jobbigt funk. puls pass med Lisa. Jag lovar, jag dog. Är helt slut i kroppen och jag fattar inte varför jag gick på det där igen. Det är fan det jobbigaste jag varit med om!

Nu orkar jag inte skriva mer. Måste sova. Natti!

It's white and it's beautiful








White light moment

Vilken duktig flicka jag är. Har nyss lagat stuvade makaroner och korv och det blev kanske inte lika gott osm om mamma skulle ha gjort det men jag försökte iaf, det som räknas.

Nu sitter jag här och förbereder mig inför en långprommis med lilltösen. Kommer inte bli en lätt promenad det här men vad gör man inte för att andra ska få bajsa. Jag hoppas hon skulle göra detsamma för mig.


snyggkvinnan linda då!

Cool tjej asså!

Insåg precis att jag har samma frissa som hanapee. Lagom cool jag är egentligen!

2010-11-10

Hej påer!

Idag är jag glad. När jag vaknade såg jag att det låg som ett vitt täcke ute. Det glittrade och bländade. Åh vad fint det är med snö. Vårt land, SUNDSVALL farmför allt blir så mycket finare när det är vitt. Nu är den grå perioden över och den ljusa vita är nu kommen. Välkommen!

Nu ska jag ta och plugga lite matte eftersom jag har seminarium imorgon. Blir ingen megaplugging bara kika lite smått på det jag inte riktigt har nån koll på.

Idag ska jag laga mat själv. Ohhhh duktig flicka typ!


2010-11-09

Tja!

Första gången i 1:an som jag försov mig. Jag ställde klockan på 07.00 för att jag skulle ligga och dra mig till 07.30 men självklart så somnar jag ju om och vaknar av att mamma ringer klockan 08.52 och frågar om jag är på skolan. Ouups.

Vi hade bara datakunskap idag sen slutade vi. Eller några hade matteprov idag så dom fick inte sluta men vi som ska ha seminarium har ju det imorgon och på torsdag så vi slutade 11 idag. Eftersom det var fiskgratäng till lunch så gick jag, Anna och Amanda ner på stan och åt på donken. Not good. Dock så var ju jag och tränade hårt efter så det är nog ingen fara.

Nu ska jag skriva klart artikeln och läsa ut boken. Sen kanske om det blir tid över plocka undan lite på rummet och börja städningen. Det går knappt att gå in hit för att det är så instängt och saker överallt. Trivs inte så bra här nu. Aja, see you later!





2010-11-08

Hej bloggen!

Åh vad gla jag blev när jag kom hem och jag ser att skolkatalogen låg på golvet och skräpa. Har suttit i 1h 30min och kollat igenom den nu. Var ju liksom tvungen. Ganska kul att se vad alla går. Dock så fattar jag inte vad förkortningarna för programmen betyder. 

Nu sitter jag och äter mackor och skriver historia, eller "skriver historia" kanske. Men jag har iaf skrivit en halv sida på datorn. Vet inte hur jag ska fortsätta riktigt. Måste typ ha hjälp av typ mamma bah typ. 

Jag och moderjord åker ner och tränar sen. Fan vad najs. Känns bra att ha kort. Det är liksom min lilla skatt. Känner mig som en stor flicka med det där kortet töntigt nog. Jag har liksom nått åldern då jag faktiskt får gå på gym och träna. Hum knepigt vad tiden går fort!

  



2010-11-07

Hej bloggen!

Jag hade tänkt visa er lite bilder från helgen men jag vet inte om jag orkar nu. Jag har suttit med histora-artikeln hela dagen och jag har ändå bara skrivit en sida, för hand. Det ska vara klart på onsdag så jag har ju lite mer tid på mig men man vill ju liksom ha det klart.

Nu ska jag titta på TV oxh fortsätta lite med historian. Senare ikväll blir det mys med mamma!


2010-11-06

Hej bloggen!

Har inte riktigt tid för att skriva just nu men jag gör ett kort inlägg. Jag, Anna och Rebecca har nyss fixat oss en massa nu inför klassmiddagen. Efter den ska jag och Anna umgås med Agnes och några ndra brudar. Ha en trevlig kväll!

2010-11-05

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!

Filmen igår. Ja vad ska jag säga om den egentligen. Höll mest på att skita på mig. Skrek x antal gånger. Emma skrek faktiskt också. Den var bättre än den första filmen men mycket läskigare.

Orkar inte skriva mer nu. Det är fredag och jag och emso ligger i sängen och emma pruttar. Mysigt.

Bio med emso!

Nu åker jag och Emma på bio. Det blev paranormal. Kommer inte överleva men det kanske inte gör någe. Kyss!


2010-11-04

Idag blir det en lugn dag med en massa läsande och skrivande. Känns bra att jag tar itu med et här faktiskt. Kommer bli stressad annars.

Ikväll har jag dock andra planer. Jag och Emma ska på bio och se en skräckis. Va kul va? Rena rama skämtet. Jag har gått med på att se Paranormal activity 2 eller Saw 3D. Vill inte se någon av dom egentligen. Hua.

Här kommer iaf lite bilder från tjejmiddagen igår. Vi hade det fantastiskt mysig med god mat, trevligt sällskap, mycket skratt och dans. Tack för kvällen brudar!

















2010-11-03

Kom just på mig själv med att ha skrivit 2010-10-01 osv. när et ska vara 11. Gud varför klarar jag inte av att blogga när en ny månad kommer. Hänger inte med här jag eller.

Idag har jag iaf haft fullt upp. Jag ställde klockan på tio för att äta fruksot med mamma och sedan åka till birsta. Vi var på IKEA och handlade lite nytt till vardagsrummet så nu kommer vi ha det fett snyggt asså!

Efter att vi burit upp alla grejer ur bilen bytte vi om till träningskläder och for ner på Gold's. Nu har jag äntligen fixat kort där och det känns fantastiskt bra. Blev en väldigt lätt träning på 45 min men det är ju alltid nånting.

Nu mina kära läsare och vänner så ska jag iväg på tjejmiddag hos den bedårande Michaela Riippa. Det är hon, Rebecca och Antonia som har fixat ihop det här så det kommer nog bli en mycket trevlig kväll. Vi hörs imorgon!



Elin(K)





2010-10-02

Hej bloggen!

Idag har jag umgåtts med Agnes tills nyss. Igår tog vi en fika och pratade om allt som hänt och det var mycket trevligt, fick en hel del glädje i kroppen, vilket verkligen behövdes! Vi bestämde oss för att gå på bio på kvällen och se himlen är oskyldigt blå. Den var väldigt bra faktiskt. Började lite väl genant men jag gillar ju sånt så det var ju lungan!

Nu ska jag nog bara ta det lite lugnt. Kanske läsa några sidor i boken och ta mig en dusch. Hörs.


Mot stan!

Nu åker jag ner på stan för att uträtta några ärenden och sedan möta upp Agnes på en fika. Det blir en mysigt dag det här. Hörs senare.


2010-10-01

Godmorgon!

Det är första november och vintern är snart kommen. Jag vill bara ha snö nu så jag får åka till mitt kära vinterland och lämna den här skitstaden. Bra trött och less på den nu.

Men nu ska jag inte vara sån. Nej, för idag är det en mycket speciell dag. Jo, för idag ska jag äntligen få vara med min otroligt vackra, smarta, fantastiska täby kompis Agnes. Det kommer bli en kanondag. I have that feeling!


Tjejen som inte kan bju på sig!


RSS 2.0