2010-06-30

Godmorgon!

Idag är det sista juni och mulet ute. Fast vi har dock haft några väldigt fina dagar här i slutet så en ful dag klarar vi nog.

Jag skulle ha varit uppe för nästan två timmar sen egentligen. Jag skulle nämligen ha följa med Isabelle på en sak men nu blev det inte så eftersom jag försov mig tack vara **************************Axel! Fyfan för dig säger jag bara, fyfan!

Åhh iaf så sitter jag här och äter frukost nu och tar moppen ner sen.

Hörst sen!

2010-06-29

God kväll!

Jag har haft mycket för mig så jag har inte hunnit blogga och ärligt talat så orkar jag inte nu heller. Jag skulle egentligen lägga upp bilder från grillningen idag men det får bli imorgon nångång istället.

Godnatt!♥

2010-06-28

Godmorgon gott folk!

Det är otroligt roligt att vakna och se att det är så fint väder. Man blir så glad och det känns som att hela dagen och kvällen blir lyckad.

Nu sitter jag och äter flingor och mjölk med lite hallonsylt på och väntar på att ägget ska bli klart. Vid 11 tänkte jag gå ut med hunden och sen tar jag moppen och åker till mormor för att sola ochy bada. Fast idag blir det till att smörja in sig med solskyddsfaktor. Brännde fan sönder hela facet igår och jag vill inte att det blir så idag också.

Ikväll blir det grillning på pallviken men en massa folk. Verkade som vi blev ett stort gäng, men det är bra! Det är bara komma! Det blir kanon ju.



Kanske inte bloogar mer idag. Får se!♥

2010-06-27

Hej på er.

Igår hade jag brist på dator så jag kunde tyvärr inte blogga något och jag var väldigt dålig på att blogga i fredags också, men ni vet ju hur det är över midsommarhelgen!

Jag tänkte inte berätta så mycket om min midsommar mer än att den tillbringades hos Peter och Carina under dagen och hos Angelica på kvällen med mycket härligt folk! Bilderna säger sitt.



















































Det var några bilder från midsommar det!




2010-06-25

Glad midsommar!

Inte för att jag tycker att det är en speciellt glad midsommar. Midsommar var bara kul när man var liten och gjorde en massa lekar och åt mycket godis. Och det faktum att man fick vara upp sent på natten gjorde att kvällen blev minnesvärd.

Men nu är man inte liten längre. Ingen liten flicka. Så nu känns midsommar bara som en jobbig dag där man måste klä upp sig och göra sitt allra bästa för att kvällen ska bli bra. Ansträngande.

BTW! Idag för precis ett år sedan förlorade vi våran största stjärna. Michael Jackson.






On the beach in Hawaii

Det blev ingen Agnes idag. Det fanns inte tillräckligt med tid så vi får helt enkelt ta det någon annan gång. Synd, jag hade sett fram emot att träffa flickan.

Snart ska jag ta och värma lite mat så jag har några krafter till matchen ikväll. Vi spelar mot SDFF på kuben. Jag vill verkligen vinna ikväll. Men vi måste ge allt för dom är nämligen ganska bra. Det kommer bli en jobbig match och då tänker jag inte bara på motståndarna utan även på vädret. Kommer bli varmt som bara den.

Håll tummarna för att det går bra för oss!









Nog har jag grillats idag iaf.

Sunshine!!!


2010-06-24

Godmorgon folket godmorgon!

Jag ligger redan ute i det otroligt vackra vädret och pressar. Känns som att man måste passa på nu när det äntligen är fint. Synd att det ska blåsa bara. Det skulle vara så mycket varmare om det inte gjorde det.

Jag ligger iaf och väntar på att Agnes ska höra av sig. Fast hon kanske väntar på att jag ska göra det. Äh jag skickar ett sms snart.


Slovenien-England

Det är väl inte så svårt att gissa vilka jag håller på här va. Självklart England! Dom leder dessutom med 0-1 just nu men det är ju bara första halvlek. Håller tummarna!


I can make you feel fine


Noodles

Och till lunch serveras nudlar med biffsmak! Önskar dock att det var curry. Väldigt längesen jag åt det.


Ute och steker!

Molnen for snabbt förbi och ni kikar solen fram igen. Det blir riktigt varmt här ute när solen väl är framme. Dessutom känns det sojm att sommarvärmen börjar komma med långsamma steg. Men det är ju lite bra iaf!




2010-06-23

Goodmorning people!

När jag klev upp för ca 1 h sen tittade jag ut geneom mitt fönster och det var klarblå himmel. Jag blev så glad. Lite senare när jag fjort frukost och gick ut på ballkongen för att sätta mig tittade jag lite snabbt åt höger och såg att det var ett tjockt lager med moln på väg in. Så det blev inte någon dag ute i solen inte. Fan för Sverige!




Argentina-Grekland

Och ännu en gång vinner det laget som jag håller på! Jag tror helt enkelt att det är jag som ger tur, kan det vara så?

Nu sitter jag och tittar på Crossroads samtidigt som jag sitter vid datorn vilket gör det väldigt svårt att hänga med i filmen. Men eftersom att jag har sett den typ tusen gånger och kommer nog se den ett par tuden gånger till så är det lugnt. Jag vet ju när allt bra kommer så då kan jag kika lite.

Jag håller tummarna för att det är fint väder imorgon. Jag känner verkligen för att steka lite. Finns inget annat att göra ju när alla sommarjobbar.

Nu ska jag faktiskt titta på filmen. Eller försöka iaf.

Godnatt!♥

Det blev en dag i staden!

efter min och Isabelles pomenad tog vi cykeln ner på stan. Jag trodde inte att jag hade någe pengar men det visade sig att jag hade 222 kr. Vilket betyder att jag kommer ha råd att gå på Gatu Festen. Men då får jag inte köpa nånting mer nu. Idag köpte jag bara två armband, men det var på mitt presentkort på Guldfynd. Det fick dock bli två likadana fast i olika färger, hade beslutsångest...


2010-06-22

Godmorgon bloggen!

Idag klev jag upp samma tid som igår, 9.10. Duktig flicka. Jag har ätit frukost och gjort mig klar och dessutom så har min älskade vän Isabelle kommit hit. Vi ska snart ta en långprommis. Hon ville nämligen att jag skulle visa alla dom fina husen med grinadar och dom overkligt gröna gräsmattorna för henne. Mildisen får också följa med.

Efter kanske vi går ner på stan och kikar lite. Vi hade ju tänkt att det skulle vara fint väder idag så vi kunde sola men nu blev det ju inte så och då fick vi ta plan B som nog funkar alldeles utmärkt!


Och Spanien tar hem segern!

Vet inte riktigt varför men jag tror att allt det här med VM får mig att vilja spela fotboll hela tiden. Jag var tvungen att slå på Skruva den som Beckham nu för att lugna suget men jag tror att det bara gör det värre.








Det här är sista inlägget för dagen. Godnatt alla underbara läsare!

ESP-HON

Och då var det dags för Spanien-Honduras. Och självklart så håller jag på Spanien. HEJJJJJA SPANIEN!!!



Man kan ju inte kolla på fotboll utan chirre fattar ni väl!

Det är helt enkelt osannolikt.

Det är helt enkelt osannolikt. Det är utklassning. Portugal vann med 7-0. Så sjukt bra och otroligt kul match att kolla på. Fast egentligen inte. Det blir ju inge spännande när det går så bra för det ena laget så det blir ju lite småtråkigt, men det är kul att kolla när man ser hur glada spelarna är. Det riktigt strålade om dom. Inte om Nordkorea dock, men det är väl struntsamma. Man inser varför man spelar fotboll!



Two thumbs up!

Fútbol!

Eftersom det självklart skulle komma en massa gråa moln så kände jag att det var på tiden att gå in. Vilket inte gjorde så mycket för det är ju match! Portugal-Nordkorea. Jag hoppas verkligen att Portugal vinner vilket dom borde med tanke på att dom är väldigt mycket bättre. Men man vet ju aldrig. Dom kanske tappar alltihopa.


Ändrade planer!

Jag fick reda på att det var väldigt mycket moln och blåste lite i Matfors så jag stannar hemma istället. Jag har ju helt glömt bort att vi har en gemensam gräsmatta där det går jättebra att sola. Så jag tillbringar dagen här nere med Milda istället!




2010-06-21

Goodmorning peolpe!

Jag ställde klockan på 9 och klev upp 9.10. Åh jag är så stolt över mig själv att jag var så stark och kämpade mig ur sängen. Nu sitter jag och försöker få i mig en rejäl frulle som jag står mig på hela dagen.

Jag måste försöka skynda mig lite nu. Jag ska äta klart, fixa till mig lite och gå ut med Milda. Sen tar jag bussen till Matfors för att umgås med bästavännen.

Jag är så glad för det fina vädret idag! Äntligen. Hela veckan ser ut att bli fin. Känns bra♥


2010-06-20

Dålig uppdatering idag, jag vet.

Och jag vet även att bloggen inte är den plats där jag ska dela med mig av mina känslor och tankar. Iaf inte dom känslor och tankar som jag har just nu. Jag kanske skriver lite senare ikväll och förhoppningsvis så är jag på lite mer skrivhumör då!

Och bara så du vet.. du kommer alltid att finnas i mitt hjärta

UtGåNG PåGåNG!

Det lördag och jag har nyss piffat upp mig lite inför kvällen. Jag ska väl snart träffa Emma och eventuellt hennes man och kanske några polare till honom. Jag vet inte riktigt om hon kommer hit en snabbis först eller om vi ska någonstans. Jag vet inte nånting helt enkelt. Känner att jag har noll koll på vad som händer. Haha men det blir nog en bra kväll. Jag har den känslan!

Ha en underbar kväll alla goa människor!




Grattis till Victoria och Daniel!

En oförglömlig dag!

Man blev helt chockad och blicken fastnade när Victoria gick fram till altaret. Hon var så fantastiskt fin och klänningen var helt bedårande vacker. Hela bröllopet var helt förtrollande och dom kunde nog inte fått ett finare. Jag själv skulle nog inte vilja ha ett sådant bröllop, men det var verkligen helt makalöst fint. I am speechless!


GLÖMDE NÄSTAN BORT!

Vi såg ju HanaPee igår också ju. Vilket jag tyckte var löjligt fränt. Jag har aldrig sett henne i verkligheten förut så för mig var det stort! Och jag må då säga att kvinnan är bra snygg. Även när hon gör sig som fulast är hon oemotståndligt snygg!


2010-06-19

Godmorgon!

Jag har faktiskt nyss kämpat mig ur sängen. Det blev en ganska sen kväll och den var ganska intressant och rolig.

Den började med att jag och Emma gick på bio. Vi såg satc2. Och jag tyckte att den var riktigt bra. Både jag och Emma tyckte att den var väldigt bra. Jag blev nästan mer besviken på alla andra som säger att den var så dålig och dom är ju inte ens i ''city'' och dom har as dyra kläder och skor. Visst dom hade jävligt dyra kläder och sånt, men det där om att dom inte är i New York nånting stämmer absolut inte. Jag satt bara och väntade i evigheter kändes det som på att dom skulle åka till det där öken stället. Dom var ju jättemycket i NY. Alla har olika åsikter om filmen.

Efter filmen gick vi ner på torget och träffade Emmes kille. Sen träffade vi lite mer folk. Bostonkillen!

Jag skulle gissa på att jag var hemma runt 1- halv 2 kanske? Jag har faktiskt ingen aning.

 

Nu: Breakfast time! (Y)

Ny header!

Angelica har varit så snäll och gjort 4 olika så jag hade jättesvårt för att välja. Men det fick bli den här. Jag måste lära mig att fixa det där själv snart. Men jag har aldrig någon ork till att försöka. Det verkar lite för avancerat för min hjärna.











Några av dom foton som Angelica tog igår!

2010-06-18

God dag!

Jag har nyss kört hem från Ankan och ska nu lägga in en massa bilder på datorn från gårdagen. Vet inte om jag kommer visa er några men kanske om ni har tur. Om inte annat så får ni kolla på Angelicas blogg så finns kanske några av dom där lite senare.

Så nu ska väl jag skicka lite bilder till henne och sedan åker jag och mamma på birsta och hämtar vårat nya vardagsrumsbord.


Hos Angelica

Nu sitter jag hemma hos Angelica och vi ska precis börja med maten. Det blir stuvade makaroner och korv. Mummmmma!

Iaf så kom jag för ett tag sen nu och vi har hunnit med både det ena och det andra. Vi har haft en liten photoshoot där jag var modell och Ankan var fotograf. Det var väldigt kul, kallt och mycket blött med tanke på att jag, för det mesta låg i vattnet. Tyvärr så glömde min USB kabel hemma så bilderna kommer imorgon. Om vi inte tar moppen in till stan och hämtar den såklart men det känns lite... ja jag vet inte.

Kl.18.00 är det samling på Sörforsvallen för då är det dags för ännu en match, denna gång mot Timrå. Kanske om jag är riktigt på hugget idag också att jag gör ett mål!

Nu ska jag hjälpa Angelica med maten! Höres ikväll.



P.S. övernattar här med min gammle vän!

2010-06-17

Goodmorning people!

Ske det bli en bra eller dålig dag? Det kan ju bara en själv avgöra men jag satsar på en bra dag. Just därför hoppas jag på att Angelica inte ska göra något speciellt idag så hon kan leka lite med mig. Jag håller tummarna!!!

Så ja klockan är 11.15 och jag vaknade för en kvart sen. Jag ställde klockan på 09.00 och klev upp två timmar senare. Det är ganska illa. Och då vaknade jag minst två gånger däremellan och endå klev jag inte upp. Men jag försöker ju iaf.

Till frukost serveras forest fruit te, havremacka med smällt ost och koktägg. Ganska bra frukost tycker jag då.


För höga förväntningar

Okej så nu var det våran tur att inviga himlabadet och jag måste erkänna att jag är lite besviken. Visst var det jätte fint och väldigt skoj men jag tycker nog att paradisbadet är bättre. Jag vet inte varför men det är helt enkelt roligare där. Men jag klagar inte för nog hade vi kul då! Lite smällar och blåmärken kanske dyker upp snart också men det är sånt man får ta.

Nu ska jag ta och laga mig en lyxig måltid. Jag har två alternativ att välja mellan. Fiskbullar och mos eller risgrynsgröt. Svårt val va. Det är ju två helt underbara rätter som är väldigt avancerade att laga. Fast ah, det får nog bli gröt! Och kanske ett ägg på det! Smmaaaaaaaart (Y)

Himlabadet

Snart går jag ner till himlabadet. Allra första gången jag är där så det är väldigt spännande. Jag ska dit med Emma, hennes kille och hans kompisar (har ingen aning om vilka det är). Men det ska bli sjukt kul. Kommer nog bete mig som ett litet barn där men det är ju det som är meningen med sånt här, tycker jag iaf. Det tar fram barnet i en!

Take a minute

Nä inget stan besök idag inte. Då blev det alltså inga nya brillor för mig. Men jag överlever nog 4 dagar till.

Istället för att gå ner på stan fick jag den brillianta idén att baka en liten kaka. Och nu doftar det ljuvligt här i köket. Det fick bli en jordgubbsformad sockerkaka. Fast vill ni veta en sak. Det känns som att den blir rätt misslyckad. Den har stått i ugnen i snart 40 min och är fortfarande väldigt lös inuti. Fast aja, det stog 40-50 min, så den får väl vara inne i 50 då.




Uppdatering: Jag måste då säga att den inte riktigt såg ut som en jordgubbe, men den smakade verkligen bra. Den blev tom jättegod!


2010-06-16

Godmorgon!

Här sitter jag i min randiga morgonrock och dricker varm choklad. Det var väldigt längesen jag drack det och jag märkte nu att jag hade saknat det lite.

Idag då. Vad ska man göra idag. Det är ganska fint väder men inte tillräckligt fint för att man ska åka och sola på någon strand, och det är inte tillräckligt mulet för att man ska kunna vara inne. Så vad ska jag göra? Gå på stan vore ju en bra idé fast jag har inga pengar nu efter att jag köpt tågbiljetten. Eller jag har 195 kr men det är ju inte så speciellt mycket att shoppa för. Dock så räcker det ju till ett par solbrillor, vilket jag behöver eftersom jag har tappat bort mina två par. Så kanske det blir ett besök nere på stan då.


Heartbeats




It's a ''meet cute''

Igår åkte jag till Isabelle och Frida för att planera inför Stockholmsresan. Angelica och Emma skulle också dit men så blev det inte men vi klarade oss bra endå. Vi gick och köpte biljetter på tågstationen så nu finns det ingen återvändo.

Lite senare gick jag och Isabelle på Wayne's och fikade och pratade lite om saker som hänt, sen gick vi till hamnen och satte oss. När vi skulle gå så mötte vi Albin och följde med hem till honom och då kom hans kompisar, Alin, Putte och någon till, väldigt trvliga killar. Det kom även en tjej från Stockholm som var kompis med dom som hette Carro. En mycket go och gla tjej!

Vi följde iaf med dom upp till deras replokal och lyssnade lite på när dom spelade. Vi gick hem vid 2 tiden och då kollade vi på film och åt popcorn. Så det blev ganska sent men vi hade trevligt!




2010-06-15

Hej bloggen!

Jag kom nyss hem efter en långprommis med Milda. Det var ganska uppfriskande faktiskt.

Nu sitter jag i soffan och tittar på OC och käkar frulle. Ja lite sent kanske men det spelar ingen roll.

 


Jag ville aktivera min tro

Att vara ensam hemma och bara chilla/softa/ta't lugnt/göra ingenting/dega kalla det vad ni vill, var inte så skönt som jag trodde att det skulle vara. Tänk om mitt sommarlov kommer vara så här. Bara sitta hemma som en deprimerande sköldpadda utan familj och utan kärlek.... HAHAHAHAHAHAHAHAHA ELLER HUR VA? TROR NI PÅ DET SJÄLV ELLER!?!?!?!?!?!?!?!

Nejnej, så kommer inte mitt lov att se ut. Möjligen vissa dagar men det kommer abslout inte vara något negativt dom gångerna, tro mig. Som sagt så ska ju det här bli den bästa sommaren som jag någonsin haft hittills. Ta mig på dom orden! 

Så vad ska jag göra i sommar. Ja vi börjar men midsommar-vi tjejer ska göra något som vi ännu inte har planerat, Sedan är det GF- som förmodligen kommer bli överskattat men endå otroligt grymt! Sedan blir det kryssning med mor. Vi ska till Riga och äventyra lite. Och sen åker jag ner till Linköping där jag ska bo hos far och Gabriella och kanske lilla Leon och Mira. Direkt efter det åker jag till Stockholm med brudarna, då blir det en massa shopping, grönan och god mat! Och till sist blir det att jobba i tre veckor. Det står inte så högt uppe på min ortoligt roliga sommarlovslista men det är iaf pengar så jag klagar inte.


2010-06-14

Godmorgon världen!

Här sitter jag och har nyss ätit en skål med special flingor och mjölk. Fast vet inte om jag tänker nöja mig med det. Kanske jag ska göra en macka också. Hmmmm

Iaf så känns det väldigt bra med min dator. Vi klickade på direkten. My new BFF. Åh jag hatar det prgrammet.

Idag ska jag vara hemma och ta hand om min lilla hund som tydligen behöver barnvakt. Senare åker jag till Isabelle och jag sover förmodligen där också. 

Men VI, vi hörs senare. Okej?

 

This is really good!


13/6

Hej på er!

Jag är så glad nu känner jag. Vi vann matchen idag mot kovland med 7-3 varav ett av målen gjorde jag! Wiho vad glad jag blev. Sen så har jag äntligen fått igång min nya dator (fick den av mor och far som skolavslutningspresent). Och till sist så har jag, Isabelle, Emma, Angelica och Frida äntligen bestämt när vi skå åka till Stockholm. Imorgon kväll blir det att samlas och planera alltihopa. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Det känns som att det kommer bli en bra sommar!







Åh vad min dator är rolig asså!

12/6

God dag!

Nu ska jag inte skriva så mycket utan bilderna för berätta själva! Vi börjar med bilder från igår och sedan kommer det från övernattningen och kanske om ni har tur, några få från brännbollen!






















































11/6

Skolavslutning!

Så idag hade vi våran skolavslutning. Allra sista dagen med min klass och mina mentorer. Det känns och låter väldigt hemskt men när vi stog där kändes det så overkligt så jag kan inte ens beskriva det. Det kändes som vilken annan skolavslutning som helst. Men det var det ju inte. Jag gick ur 9:an och det kändes inte. Inte en enda tår! Det låter så fruktansvärt hemskt. Jag trodde det skulle vara jätte konstig stämning mellan alla men det var det inte. Det var typ som att ja men vi ses ju igen. Ja och? Vi kommer fortfarande aldrig mer att vara en klass. Vi har splittrats föralltid ju :(



mer bilder kommer imorgon!

10/6

Hejhej!

Jag orkar inte skriva idag. Jag håller på och fixa naglarna just nu inför morgondagen. Nu undrar jag lite hur det kommer kännas efter avslutningen imorgon. Kommer jag känna att jag har slutat 9:an. Att gymnasiet väntar och helt nya människor. Det är lite spännande, och lite läskigt.

Jag avslutar det här inlägget med att hälsa till alla studenter: Hoppas ni har haft/har en underbar student med era nära och kära! 

When did your heart go missing?

Ja vad ska vi säga om Sundsvall, Sverige och det vädret som följde med under jordens skapelse? Det var nog meningen att Sverige skulle bli det land med mest vatten.

Det är nästan så att man kan tro att regnet har planerat att komma på dom här dagarna som är speciella. T.ex. studenten, midsommar, Gatu Festen osv. jag är ganska säker på att jag inte är den enda som lagt märke till detta. Det är lite knepigt.

Nog pratat om väder nu. Jag sitter ute på ballkongen och lyssnar på Rooney och dricker varm choklad med marchmallows (jag har inte den blekaste aning om hur det stavas men nu blev det sädär!).






9/6

God morgon, eller god dag!

Jag orkar inte skriva nu. Är helt slut efter tältningne, som för visso inte blev så mycket tältning.

Lite bilder kan ni iaf få, dock inte nu men lite senare!

8/6

hej bloggen!

Idag har det varit en lugn dag. Vi hade sovmorgon till 9.15 och då skulle vi filma lite. Sen hade vi lite betygssnack med Annika, sen lunch och till sist gick vi hem till Carro och blev bjudna på gofika! Vi fick även träffa hennes barn som är så otroligt söta. Dom är verkligen helt bedårande. En flicka och en pojke. Änglabarn!

Snart ska jag sätta igång med packningen. Klassen ska åka och tälta vid källråstugan (tror det heter så) ikväll. Det blir nog ett ganska bra avslut med klassen. Mysa framför en brasa med korv och en massa annat. Kanske vi till och med tar oss ett dopp i bäcken med näcken. You never know!

Lite bilder från dagen!
















Carros filmer. Blev helt chockad!






























Nu åker jag och tältar. Nattis!

7/6

Okej jag ska bara gå rakt på sak utan något småsnack före.

Jag gjorde en otroligt stor upptäckt för ca 30 min sen. Jag har alltid undrat vart alla sundsvallsbor med mycket cash bor, och nu vet jag. Typ två gator ovanför mig. Och jag märker det nu.

Det är helt sjukt att det finns folk i Sundsvall som bor så. Dom har grindar för uppfarten, små parkbänkar i trädgården bredvid dom vackra äppelträden och gräsmattorna är alldeles perkekt gröna. Till och med färgen på husen ser fortfarande ut att torka.

Det jag har hakat upp mig mest på är grindarna för uppfarten och jag kan bara inte förstå varför. Är det för att visa att dom har pengar och vi inte hör inte dit, vi har inget där och göra. Åh jag vet inte. Och jag kommer förmodligen att klura på det resten av kvällen så, do you mind... 


Pictures

Det blir inga bilder från igår. Jag orkade inte ta med mig kameran. Men jag och Emma var på crusingen och hade det väldigt trevligt med mycket glada och goa människor.

Här är iaf bilderna från i fredags.















Förresten så gick inte matchen så bra. Vi förlora med o-2.

6/6

Godmorgon!

Nu ligger jag i Emmas säng och kollar lite på fejjan. Börjar bli lite nervös inför matchen som är snart. Luckst vs Alnö på sörforsvallen kl.14.00. Hoppas att det går bra och att alla är på topp!

Skriver mer när jag kommer hem♥ 

5/6

Hej på er!

Igår var jag hos Amanda och Fredrik och grillade och hade det mysigt i deras nya hus. Det var jätte bra läga och mega gulligt.

Nu sitter jag hemma hos Emma och väntar på att hon ska gra sig iordning och sedan vet jag inte rikigt vad vi ska göra. Men vi kanske åker på crusing ikväll. Vi får se.

Bilder kommer imorgon skulle jag tro. Från igår och från idag.

Ha en trevlig kväll!♥

Strange guy

Okej, som jag tidigare berättat så hade ju vi sovmorgon idag till kl.09.45. Men vi fick reda på att vi bara skulle ha två lektioner idag så vi hade bara bild och språk och fick då sluta kl.11.45. En två timmars skoldag är inte helt fel faktiskt.

Jag och Isabelle tog 12.55 bussen in till stan och köpta glass och satte oss i solen och myste lite. Ja iaf tills det började regna.

Ikväll är det match mot njurunda. Nu är det bara att ge allt och utan olyckor. Jag känner att jag vill vinna ikväll så nu jävlar.


3/6

Godmorgon folket!

Sovmorgon idag igen. Känns bra. Jag tar 9.05 bussen till matfors och sedan slutar vi runt halv 4 idag men vi kanske får sluta lite tidigare om vi har tur.

Jag blir så glad av det här vädret. Jag mår så bra i själen av någon anledning. Och Lena hjälper ju förståss till lite också.

Nu ska jag ta och fixa till mig lite. I'll see yah♥


2/6

Hej bloggen!

Jag har nyss kommit hem från avslutningsmiddgen som vi hade idag. Det var alla nior på matfros skola. Alla var mycket fint uppklädd och maten smakade bra. Jag fyllde tanken lite för mycket jag, men skare va så skare va!

Dessutom så fyller Erik år idag så ett dundermegastort GRATTIS till honom!

Här kommer bilder från tidigare idag då vi spelade in filmen och från middagen. Enjoy!








Birthdayboy





















































Min rara lilla vän Albin♥




Och Grattis till viciboy jättelångt i efterskott!♥

1/6

Hej gott folk!

idag har jag varit på Wayne's och jobbat och det har gått jätte bra. Jag klantade mig inte och jag vågade till och med prata, väldigt mycket. Det var iaf väldigt roligt och tjejerna som jobbade var jätte trevliga och snälla. nu får vi se vad som händer framöver.

Här är klänningen som jag köpte igår!

 


RSS 2.0