26/9

Hur kunde jag låta mig luras..

25/9

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Förutom att vi fick hål från spanskan. Vilket var väldigt skönt. Så vi hade typ 2 h lunchrast. Vi fick chicken nuggets idag. Det känns som att vi har fått det varje vecka nu. Kommer ju att lessna på det om det fortsätter på detta viset. 

Haha på idrotten idag hade vi orgentering. Och jag började faktiskt att tycka att det va kul, tills idag. Jag och Bellan skulle orgentera tillsammans. Till en början gick det jättebra. Tog bara typ 20 min för oss att hitta den fösta kontrollen. Haha! Sen när vi skulle leta efter den andra så var vi tvungen att gå upp för sverigest brantaste backe kan lova! Fy satan asså. Man blev ju as svettig. Så när vi kom upp så sa vi till varandra att nu kan det ju iaf inte komma något värre. Men då när vi skulle hitta kontroll nummer 8, så blev det plötsligt ett helvete. Vi tyckte att vi såg kontrollen högt uppe på ett berg. Så jag fick ju äran att klättra upp. Det va, ja hur ska jag uttrycka mig. Jävligt jobbigt iaf. Sen när jag äntligen kommit upp, så visar det sig att det inte var en kontroll. Det va en fucking jävla ica påse! Fatta less jag blev då eller? Så jag klättrade ner till Isabelle igen och då såg vi en annan kontroll. Då tänkte vi att det var den så hon gick och skulle kolla, haha och då klev hon rakt ner i fetaste lerpölen! HAHAHAHA! Vi är så hemskt värdelösa.

Men när vi kom till Lotta så sa hon att vi hade hittat mest kontroller och att vi hade alla rätt! Så då blev det lite bättre. men orgentering är nog inte min grej. Jag ser ingen framtid i det, tyvärr. 

 
t o y ?

♥take care♥
       // isabelle

24/9

Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket idag. Jag är lite snorig och har lite ont i halsen, så det blir ingen träning för min del ikväll. Så jag följer med mamma på birsta istället.

Något som skulle göra mig jätte glad, var om någon skulle fylla på min mobil med 200 kronor. Det skulle verkligen göra susen!

take care
        // isabelle

Äntligen

Nu är det faktiskt så att jag har hittat en tjej som är nästan lika dum som mig. Är inte det typ helt otroligt. Det är ju på en skala 1 på miljonen. Hon heter iaf Lizette Jonsson. Så här är det. Hon frågade mig vad sidovisningar är(asså på bloggen). Då förklarade jag mycket klart och tydligt för henne vad det var. Fattade hon? Nej, det är såklart att hon inte gjorde. Och hon kallar mig dum? PFFT! Fast nu när jag läser det här, märkte jag att det inte va så mycket att komma med. Men för mig va det iaf det!

Men det va ju länge sen jag sa eller gjorde något allmänt dumt nu. Jag har blivit bättre på den fronten måste jag erkänna. Våga bara säga något annat. Jag lovar att du kommer att såra mina känslor och då måste jag ta självmord! OR NOT!

Wiho. Ikväll är det världens bästa TV program som jag älskar. Kan ni gissa? Klart ni inte kan. TRUE BLOOD såklart, vad annars? Fast jag måste säga att det är väldigt fejkat med alla vampyrer. Men det är ju bra tack vare vampyrerna som det blir så bra. Jag har liksom kommit in i nån vampyrvärld. Dom är ju så bra! Jag ska lätt bli en vampyr. Snälla, snälla, snälla. Kan inte du bita mig? Det skulle göra mitt liv så mycket lättare. Eller, egentligen inte för då skulle jag ju vara död. Och så långt är jag inte villig att gå. Men jag kan låtsas vara en vampyr, och bita folk! Smart tänkt där Isabelle.

♥take care♥
       // isabelle
 

23/9

Eftersom att du tjatar så mycket så har jag väl inget val. Tomas Ledin ligger också bland mina favoriter, men för tillfället lite längre ner. Han har sommarlåtar, inte vinter. Men till sommarn, då jävlar Lizzepottan, ska vi ha Tomas Ledin maraton! Blir du nöjd då lilla vän?

Idag fick vi sluta en timme tidigare eftersom att våran klass ska ha den där middagen ikväll. Det är helt otroligt hur många vi är. Med alla som vi har bjudit plus alla i klassen tänkte jag att vi typ skulle bli runt 50-60 stycken. Ni kan fatta hur förvånad jag blev när Ami berättade att vi skulle bli 95 stycken! Det är ju hur många som helst. Också ska vi hålla till nere i björkbackens matsal. Det kommer att bli jätte trångt. Men klassen skulle få sitta i ett klassrum bredvid matsalen, satt det blir skit bra det här. Vi har fått olika uppgifter att göra. Jag ska servera. Haha jag hoppas verkligen att jag inte tappar mat eller något på någon. Då blir det inte kul.


ä l s k l i n g s h u n d e n

♥take care♥
        // isabelle

They don't care about us

Jag lyssnar väldigt mycket på musik nu för tiden. Ovanligt mycket. Och jag har fyra favoriter!

Michael Jacksson - They don't care about us
The Fray - Heartless
Tokio Hotel - Automatic
Tokio Hotel - Reden

Ikväll har vi våran sista seriematch mot Stöde. Vi måste verkligen vinna nu eftersom att vi var ett myrsteg från att förlora mot Söråker. Aja, det vore ju kul om alla kunde försöka att anstränga sig lite ikväll.

♥take care♥
       // isabelle

Han kommer att bli min!

Jag har blivit besatt

Jag älskar dom. Jag älskar han. Dom är så bra. Han är så fruktansvärt bra och jävligt snygg också för den delen. Jag vill ha han! Jag klarar inte en dag till utan han. Gaaaaah.. Livet är bara för svårt ibland. Han vet inte ens att jag existerar. Jag tänker deppa lite nu. Bläääääääääääääää

take care
         // isabelle


21/9

I dag har klassen varit på södraberget/sidsjön. Vi va på något som kallas kom ut, som vi har varit på ett antal gånger. Vi delade upp oss i fyra grupper tror jag. Jag hamnade med Axel, Angelica, Marika och Anton. Sen va det som olika stationer där man skulle göra en massa saker. Det va inte så superduper kul, men bättre än att ha en helt vanlig skoldag med lektioner.
Vid 13.20 eller något sånt gick vi till bussen. Det va ganska så smockat med folk där men vi tar ju inte så stor plats satt det gick alldeles utmärkt bra.

I kväll ska jag åka till Isabelle och vara med henne och förmodligen Angelica. Vet inte vad vi hittar på men jag tänkte ta med mig American Pie - Band Camp. Så får vi se om dom är intresserad av att se den.

♥take care♥
         // isabelle

Världsklass på högsta nivå

Jag tänkte att jag skulle bjuda på en liten video med världens bästa!


Människor

Gaaaah!

Jag har fått nog av all skit som finns. Vart har alla vettiga människor tagit vägen?

HELA VÄRLDEN HAR BLIVIT ETT STORT JÄVLA SKÄMT!

Det är så onödigt..

take care
          // isabelle


17/9


Automatic
Automatic
You're automatic and your heart's like an engine
I die with every beat

You're automatic and your voice is electric
But do I still believe?
It's automatic every word in your letter
The lie's connect the beat
It's automatic when you say things get better

But they never...!

There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you

It's automatic calling comes of a crossroad
They come and go like you
It's automatic watching faces I don't know
Erase the face of you

It's automatic
Systematic
So traumatic
You're automatic

There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you

Automatic
Automatic
Automatic
Automatic

Each step you make
Each breath you take
Your heart
Your soul
Remote controlled
This life is so sick
You're automatic to me

There's no real love in you

There's no real love in you

There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you

isabelle


Välkommen tillbaka

Nu har jag äntligen insett något jätte viktigt, och då menar jag verkligen jätte viktigt!
Mina älsklingar har kommit tillbaka till mig. För evigt! Är det inte helt otoligt.
Dom har gömt sig längst in i mitt hjärta och nu är dom redo att komma ut efter en lång, lång stund.


VÄLKOMMEN HEM GRABBAR!

♥isabelle♥

16/9

Hej alla glada!

Idag klev jag upp kl.06.45 som alla andra skoldagar. Åt frukost, fixade till mig lite och klädde på mig. Fick skjuts med mamma till skolan idag. Ganska skönt. Det var ett tag sen jag åkte med hon eftersom vi inte har haft någon bil på ett tag, och det har vi i för sig inte nu heller, bara en bil som vi har lånat medans vi väntar på att våran bil som mamma nyss har köpt ska komma till oss i ett litet paket. Iaf så hade jag ES (egen studietid) första lektionen, andra lektionen hade jag SV och sen var det dags för lunch. Idag var det fisk och potatis eller någon slags pytt i panna med kebab på menyn. Det var helt okej. Tredje lektionen som jag hade idag var SPANSKA. Åh jag kommer aldrig kunna förklara för någon hur tråkigt det verkligen är. Själva språket är ju inte tråkigt alls, men att lära sig det är... Gaaah. Inte kul helt enkel. Men jag tog igenom mig den lektionen tack vare min kära vän Jonas som jag fick ha som ''bänk kompis''. Fjärde lektionen var mentorstid. Då pratade vi om våran middag som våran klass ska fixa till släkt och vänner för att tjäna pengar till en resa. Det är en ganska bra idé! Sist men absolut inte minst hade jag SO. Just nu tycker jag att det är intressant med SO, för vi håller på att jobba med rika och fattiga länder. Eftersom att jag tänker arbeta som volontär om några år, så intresserar det mig väldigt mycket. Sen gick jag iaf hem och fikade och nu sitter jag här och skriver blogg när jag egentligen borde skriva en uppsatts på engelska om manlig och kvinnlig sport. Men den ska bara vara på 200 ord så det kommer gå bra det!
 
P.S! Här kommer lite bilder sen igår när alla 9:or på Matfors var på berget jag inte kan stava till. Hehe, men här kommer dom iaf:

 
 
 
take care
         // isabelle

 

   


15/9

Någon förlorar något/någon varje dag. Det är menat att det ska vara så. Det känns inte alltid rätt och det är jävligt orättvist, men det är så. Och även om vi inte är fullt medventna om det så finns det/den alltid kvar hos oss. De vakar över oss, peppar oss till att göra dom rätta besluten. Ge inte upp hoppet. Ge inte upp din tro. Ge inte upp ditt liv. För vi är aldrig ensam. Du är aldrig ensam! 

isabelle

13/9

Igår så kom Angelica hit. Vi kollade på Sandor/slash/Ida och 10 orsaker att hata dig. Det var mysigt. Men både jag och Angelica var helt slut tror jag efter vi varit hos Angelica. Det blev ju ganska sent då och vi klev upp ganska så tidigt.  

Idag så vaknade jag kl.09.00 och kunde inte somna om. Lika bra det satt jag somnar i tid ikväll. Åt frukost och sedan åkta jag och Angelica på preem och tankade. Efter det for hon till sin mormor och jag åkte hem. Jag har bara tagit det lugnt, läst lite och rensat garderoben. Mamma ska skicka en massa saker till Erikshjälpen eller vad det heter så jag var så illa tvungen. Men det var skönt att få bort lite kläder, skor och jackor, så man får plats med nåt nytt! 

Ikväll är det träning kl.17.00 som vanligt. Är ändå ganska peppad för att träna lite. Känns som att jag har varit väldigt onyttig på senaste tiden. Skärpning Isabelle Persson!
Efter träningen blir det hem och duscha och kolla på Privileged. Sen ska jag väl kolla på en film med mamma eller nåt sånt skulle jag tro.  

♥isabelle♥


12/9

Igår var det ju en liten tjejkväll hos Angelica. Vi hade det väldigt bra. Angelicas pizza var delicious! Åt så magen nästan explodera. Sedan så blev det lite dans och lite sång. 

Idag blir det nog en slapp dag. Kanske. Är fortafarande kvar hos Angelica men vi drar snart på Big Boy och käkar. Det ska bli spännande, för jag har nämligen aldrig ätit där. 
Vid fem tiden kommer pappa och hämtar mig så åker vi till syrran. 

Ikväll ska jag vara med Angelica och Isabelle. Tack och lov! Är så less på att bara vara hemma hela tiden. Får se vad vi hittar på. Men nåt blir det väl. 

isabelle♥ 


11/9

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Angelica. Det tycker jag ska bli riktigt mysigt. Angelica ska göra hemmagjord pizza! Mumsigt va. Sen får vi se vad vi hittar på för annat roligt. Det blir Angelica, jag, Isabelle, Emma, Elin, Anna B och Therese. Jag tror inte att jag har glömt nån nu, annars får jag be om ursäkt.

ÅH! Jag glömde nästan. Storsyrran fyller ju år idag, så ett stort GRATTIS TILL HENNE!

Eftersom att syster min fyller år idag, så åker jag ut till söråker med pappa imorgon för att gratta.

Är det nån som vill göra nåt imorgon kväll så är det bara att höra av sig för jag har absout inga planer och jag orkar inte bara vara hemma för det börjar bli lite tråkigt nu.

isabelle♥ 


8/9

Igår åkte jag till Isabelle efter middagen. Vi hade inte så speciellt mycket att göra men då kom Isabelle på att hon var sugen på chokladbollar, men det fanns inga ingredienser hemma. Men då tog vi moppen till ica. Så chokladbollar fick våran kväll bestå av!

Idag har det varit skola som alla andra dagar. Fast idag fick vi sluta en timme tidigare för Carro var inte på skolan. Så kl.13.00 gick jag hem. Sen dess har jag bara suttit här, druckit ett glas saft och ätit tre chokladbollar! Mums

Ikväll är det match kl.18.00 mot Söråker, hemma. Jag hoppas verkligen att vi vinner. Vi kan ju fan inte förlora mot Söråker. Jag menar, det är ju Söråker vi pratar om. Fast dom kanske har blivit superduktig. Man vet ju aldrig. Iaf, så tycker jag att alla som har tid ska komma och hejja på oss!

isabelle


6/9

Igår va jag och Anna på sportlördag och kollade lite. Och när vi va och kollade i brottarsalen på när killarna höll på och fjanta sig, så skriker plötsligt Christoffer, aaaaaaj! Ingen trodde att han hade gjort illa sig för han skriker ganska ofta. Men det hade han. Han bröt armen lillstackarn. Han kunde inte röra sig eller nåt, as hemskt va det! Sen kom ju ambulansen och grejs. Gud vilken kväll.

Idag ska jag nog bara chilla i soffan kanske. Jag känner för sagan om ringen maraton men det blir ju lite svårt eftersom att jag bara har den första filmen. Men det kanske finns någon snäll person som vill låna ut? 
Eller ska jag gå ut en sväng. Det är ju faktiskt jätte fint väder och då ska man ju inte vara inne. Fast vad ska jag göra ute liksom. 
Nej, jag håller mig nog till min första plan!

isabelle


RSS 2.0