2010-12-31

Sista dagen på år 2010 och det känns helt makalöst bra. Jag, Frida och Maja har nyss fixat oss och börjat göra iordning maten. Vid 5 kommer alla andra och då blir det en fördrink. Känner på mig att det kommer bli bra!

Ha världens bästa nyår nu mina vänner. Vi hörs nästa år! ;)♥

All I need is a time machine

Jag kan fan inte sluta läsa Antonias och Evelinas bloggar just nu. Jag blir så avundsjuk att jag nästan spricker. Jag vill också åka utomlands i två veckor med hela familjen och släkt. Tänk vad roligt och härligt att komma bort och prova på nya traditioner över jul och nyår. Fyfan vad kul!

Själv är man fast i Sundsvall med brudarna. Det där lät väldigt negativt men jag hoppas att ni förstår att det är helt tvärtom. Vi ska ha superkul imorgon och äta god mat, lekar och sedan blir det till att titta på färgerna i det blå. Sen får vi ju inte glömma party. Det blir p.a.r.t.y.

Om ett tag ska jag åka för att blondera håret. Det blir nog ingen större förändring, lite ljusare möjligen. Folk måste ju känna igen mig imorgon så dom kan komma och ge mig en kyss. Ser jag fram emot.

Ha en bra kväll!


Förra nyår


It's a passion

Jag skulle egentligen bara möta upp Frida utan att handla något men det blev lite ändå. Jag köpte hårfär och sen har jag köpt lite smink på face eftersom jag hade presentkort där så jag har inte gjort av med pengar idag. Vilken inte hade gått heller för det visade sig att jag inte hade några pengar. Tokigt.

Nu sitter jag bara hemma och väntar på att mamma ska komma hem eller nåt sånt. Det är lite tråkigt att sitta ensam hemma hela tiden. Milda är inte mycket till sällskap.


pretty awesome


2010-12-30

Godmorgon!

Idag beställde jag väckning av mamma kl.09.30 som jag fick. Det kändes jävligt jobbigt att kliva upp på bestämt tid, men lika bra att börja i god tid inför skolan.

Tänk att imorgon är sista dagen på året, sista dagen då jag kommer skriva 2010 i rubriken, sista dagen innan livet börjar om på nytt. Det låter ju helt underbart. Och jag har lärt mig ett och annat det här året som jag kan ta med mig nästa år. Alltid lär man sig något nytt, men jag skulle ju aldrig ha lärt mig det om jag inte begått det missataget. Så man måste begå misstag lite då och då annars blir ju livet så tråkigt, anser jag då.

Ojoj nu håller jag på att spåra ur här. Jag menade att jag fick väckning för att jag ska möta upp Frida på stan och planera lite inför imorgon. Snacka om sista minuten men allt ska inte vara så planerat, då blir det bara skit av allt ändå. Men hon missade sin buss så jag måste vänta lite. Eller jag åker nog ner ändå.

Ha det gött!



I väntan på mamma

2010 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2010!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: JAHARU!
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Ja det tycker jag att jag gjorde.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Min kusin blev mamma för några dagar sen!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, men någon som stog mina vänner nära.
5. Vilka länder besökte du?: italien
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: Ja. bättre väder på sommaren!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?: 4 mars, 3 maj, gatufestveckan, sen vette katten
8. Vad var din största framgång 2010?: Jag jobbade och tjänade egna pengar för första gången i mitt liv. Sen så har jag ju lärt mig att redigera bilder i paint.
9. Största misstaget?: bli av med körkortet
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: jaaaaa
11. Bästa köpet?: Biljett till TH-konserten
12. Vad spenderade du mest pengar på?: MAT
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja men gud ja
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Only girl in the world, Skisser för sommaren, World behind my wall (och alla andra THlåtar), teenage crime, airplanes
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Jag var mycket gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer?: badat och tagit vara på tiden bättre.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: fastnat i klistret
18. Hur tillbringade du julen?: Hos min moster med mamma, kusiner och mormor.
19. Blev du kär i år?: Jag har nog alltid varit lite småkär
20. Favoritprogram på TV?: True blood, DHW, Greys, Cougar town, Nikita, PH
l21. Bästa boken du läste i år?: Jag har inte läst ut någon speciellt bra bok iår men måste jag välja så blir det hon klev ut...tavla, ur bilden eller nåt?
22. Största musikaliska upptäckten?: Tove styrke och Adrian Lux
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Jag kommer inte ihåg vad jag fick.
25. Något du önskade dig men inte fick?: När jag fyllde år, en mobil.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ja, möjligtvis en romans.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: JAG HAR INGEN STIL, okey?
29. Vad fick dig att må bra?: familj, vänner, livet
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Viggo mortensen kanske, dock inget nytt. Eller min älskade Tom skulle ju inte sitta helt fel.
31. Vem saknade du?: Allra mest, så skulle jag säga Isabelle. Sen så har jag saknat alla mina kompisar på alla möljliga olika sätt.
32. De bästa nya människorna du träffade?: ALLA i klassen och även många andra fina stadsbor.

Förstår inte riktigt varför jag fyllde i den där. Ganska meningslöst när jag tänker efter. Nästa år, nästa år kommer bli ett äventyr. Jag tänker göra oväntade saker (inget olagligt såklart, det visade sig inte vara så bra) och jag tänker inte skylla på att jag är för ung för vi lever bara en gång och då kan vi lika gärna leva i nuet. Jag vill resa med kompisar (vilket mamma och pappa kanske inte är så förtjust i att jag gör, men jag hoppas att ni tänker efter riktigt noga innan ni tar något beslut om det där. Tänk bara att få vara ung och se saker med egna ögon och vara tvungen att ta ansvar och ta reda på allting själv. Det är nyttigt. Istället för att lära sig om hur ni vuxna ser på världen och människor. Tänk på det) vara ute långt in på nätterna för att upptäcka nya händelser. Se världen med regnbågens glasögon.

Fan vad bra. Det där ska fan vara mitt nyårslöfte. Ja det ska det. Leva i nuet, inte i framtiden och inte i dåtiden, i nuet! Fan vad grymt, åh bra Isabelle.

Ajajajajaj...det svider ju!

Den här ansiktsmasken må säkert vara bra men den gör ju ont. Det svider och det känns som huden brinner. Är det rätt, är det bra, gör jag fel? Hallå? SVARA DÅ! SKa ha på den i 7 min till. Kommer krypa på golvet fram till tvättstället och när jag fått bort allt så kommer halva huden följa med ner i avloppet och jag kommer se ut som ett monster. Lilla my kanske. Njut av mitt nylle så länge nu kan, för snart finns det inte mer. 



2010-12-29

Hello friends.

Igår kunde jag faktiskt inte skriva för mitt internet fucka, bra ursäkt. Jaja det var skönt att inte ägna sig åt bloggen igår.

Just nu sitter jag ensam och övergiven i min lägenhete och funderar på vad jag ska göra. Ta ett bad kanske, med ansiktsmask och annat mysigt. Eller ska jag bara slappa. You tell me.

Ingen bild idag. Eller inte just nu iaf.

2010-12-27

Goddag!

Idag väckte mamma mig halv 9 för att ta farväl. Hon kommer tillbaka på onsdag men ändå liksom. Jag somnade om och sov till typ halv 12, oups. Så länge får jag inte sova i fortsättningen, då blir det inge bra.

Aja nog om det. Just nu för tillfället sitter jag nyduschad i mina underkläder och klurar på vad jag ska ta på mig. Jag och Emma ska på birsta och trängas med folk idag, igen. Jag hoppas att det inte är lika mycket folk idag, då blir jag ledsen.

Jag fick en kommentar häromdagen, där någon undrade om jag kunde visa vad jag fått i julklapp. Ja det kan jag göra men jag orkar inte använda mig av systemkameran så det blir camen. Det får duga!


Strumpor, nagelsaker, badkulor, badskum, ansiktsmask

Lipgloss, örhängen, te, tesil, tekopp, presentkort (birsta & HM)

Mobil (xperia x8)

Mörkblå peaktröja (nu slipper jag låna mammas röda)

Sen har jag fått sängkläder, pengar, trisslott och sen kommer jag inte på om jag har fått något mer. Men jag har iaf en julklapp kvar, från syrran. Så än är inte julen slut.


JUSTE!!! Jag fick ett humanity for all armband av min kära moder. Det är så fint så fint.

2010-12-26

Hej bloggen!

Idag har jag varit superbizzy så det är därför jag inte slriver förns nu. Min dag har varit ganska stressig. Mamma väckte mig 11, då var det bara att hoppa in i duschen och på med kläder och smink sedan åka till birsta för att kika lite på mellandagsrean (som suger totalt) och handla mat till mig på ICA. Mamma åker till åre imorgon bitti så jag måste ta hand om mig själv. Jag hoppas det kommer gå bra.

Efter birstarundan tog vi en tur ut till söråker för att träffa en liten underbar ängel, Irmeli. Jag har aldrig skådat något vackrare. Hualigen vad söt och otroligt liten hon var. Liten gos.






2010-12-25

Hej!

Jag är mycket glad och tacksam för alla fina julklappar jag har fått. Jag är väldigt lyckligt lottad om jag klarar mig från magsjuka idag. Jag är avis på alla som har fått en iphone (speciellt du Agnes, jag kommer tyvärr inte kunna umgås med dig om du tänker ha den i närheten). Jag tycker inte att julen är lika speciell längre.

Tack så länge.

2010-12-24

God Jul!

Idag vaknade jag av att tomten knackade på dörre. Eller ja det var ju mamma egentligen, som sa att det var dags för lite gröt. Så vi har ätit gofrulle nyss och nu ska vi titta på pippi. Japp, pippi sa jag.

Senare åker vi till kusinen där vi kommer att fira jul tillsammans med dom, mormor och fler. Kommer bli mysigt det.

Vet inte om jag fick något besök av tomten inatt men jag hoppas inte. Sen många år tillbaka har jag varit rädd för tomten och det kommer nog förbli så. Aja inget att göra något åt.

Kommer inte skriva någe mer idag. Ha en fantastiskt bra jul!






2010-12-23

Kassakillen till Emma: jaha det blev två tröjor i år, till killen din.
E till K: Jajjemen!
Kassakillen til mig: Jaha och du nöjer dig med en mössa, till dig själv eller?
Jag till K: Nej, den är det hennes kille.
K till mig: Ehm...jaha. du var minsann snäll du.

HAHAHAHAHAHA EPIC FAIL!

Ja som ni redan vet åkte jag och emso på birsta. Vi var halft med hennes man och hans kusin också men vi var för det mesta själv. Även fast jag beslöt mig för att inte komma hem men någon påse så gjorde jag ju självklart det ändå. DOCK bara saker jag behövde kan man säga. Det blev ett par svarta jeansshorts som jag har letat efter i år och dar, en grön tröja på REA och ett vitt linne på REA. REAköp är ju liksom hel okej. DÅ behöver jag inte ha dåligt samvete över att jag har spenderat pengar.

Ikväll ska jag ha mys med mamma. Det är sagan om konungens återkomst och jag kommer få råstirra på min snygging. Åh känns fantastiskt bra.




Bra jävla avis på den där bruden asså!


2010-12-23

Godmorgen!

Som jag glömde att berätta igår så fick jag en gäst till min säng, emso, jippi. Vi hade en massa gotta och vi åt inte ens hälften, tittade på tv sedan på alice i underlandet (johnny depp=snygg som vanligt). 

Imorse när jag vaknade säger Emma: Isabelle, jag vaknade av att du låg och grinade i sömnen.

Det var något nytt. ALdrig har någon hört när jag gjort något i sömnen, jag brukar inte göra eller säga saker i sömnen. Wierd.

Jaja nog om det. Nu sitter jag på toan och lägger en kabel eller två medans emso står i duschen och fräschar upp puppan. Vi ska ju till birsta idag så vi måste ju förbereda oss.



Han vill inte komma ut den rackarn!

Ecstacy

Åh jag vill inte skriva en uppsats idag. Jag känner att det inte kommer gå någe bra för jag kan ändå inte koncentrera mig. Tar och städar rummet istället. Kanske går lite bättre.

Jag har försökt att lära mig om stilmallar och allt sådant skit också men det går inge vidare. Fattar ingenting av filka färger det är eller vad saker och ting är och heter. Måste lära mig men det är lite svårt faktiskt.

Aja nu ska jag sätta igång med städningen!




Långprommis med Milda

Jag och Milda kom nyss in efter 1 timmes promenad. Det var väldigt härligt att få lite frisk luft faktiskt. Försökte ta lite bilder på hunden men hon vill ju aldrig titta in i kameran. Sen så höll hon på att frysa sönder den stackarn så vi var tvungen att lägga på ett kol.










2010-12-22

Godmorgon!

Nu har ju som sagt jullovet börjat och det känns oerhört bra. Dock så vaknade jag prick 9 och kunde inte somna om vilket var mindre kul.

Trots att det är lov så ska har inte jag ledigt idag. Jag ska sitta och skriva en uppsats om matematisk historia. Matte är ju inte riktigt min sak då så det kommer nog bli lite krångel här och där men jag kanske fixar det.

Nej, nu är det dags för frukost. Höres!




Never give it up

Jag och Mildisen har varit ute på en 45 minuters prommis här uppe i haga och jag har ett klagomål. Folk här suger verkligen på att fixa julbelysning ute. Det ser svart och tråkigt ut på näst intill allas gårdar. Tom de som bor i lägenhet har ju mer belysning. Det är ju typ inte okej.

För övrigt så sitter jag och funderar på vilken film jag ska titta på ikväll. Det blev fast & furious igår så idag står det mellan offside, alice i underlandet och hundpensionatet. Jag har sett offside men det var oerhört längesen så jag kommer inte ihåg nånting från den. Lite svårt för att bestämma mig. 

 
Första gången jag klarat av att redigera en bild i paint. Framsteg!


Tankeställare

Haha fan jag måste bajsa. Hejdå.


2010-12-21

God dag!

Blev lite ledsen när jag kom hem och märkte att mina favvojeans har spruckit. Vart ska jag hitta ett par nya favvojeans liksom. Nu har jag ett uppdrag över jul!

Idag har det varit en lugn dag. Hade sista datorkunskapslektionen idag och jag skrev i stort sett klart hela fördjupningsuppsatsen. Bra jobbat Isabelle, en sak mindre att arbeta med på lovet. På lunchen hade vi typ julbord i aulan där lärare och elever sjöng och spelade. Det var mycket fint och bra. Skvadernelever har talang.

Efter lunchen var det julpyssel som gällde. Först var vi på skattjakt tills vi insåg att våra hjärnor inte klarade av ledtrådarna, så vi satte oss ner för att spela något frågespel vilket sög för att Fredrik svarade på alla frågor åt alla lag... Till slut gick vi bort till ett av köken och bakade pepparkakor. Jag som är så snäll bakade flera pepparkakor och gav bort alla utom en. En uppskattade tyvärr inte den fina kakan så han förlorade nyss en vän. Dock så gav jag bort en till Gezze och han uppskattade den verkligen. Det var kul.

Dagen slutade med att alla elever på skolan gick i fackeltåg. Det var riktigt mysigt faktiskt förutom att det var fett kallt. Frös nästan tårna va mig. Men jag överlevde ju. Det var i stort sett hela sista dagen på första terminen av sex på skvadern.

Nu: JULLOV kanske!?


Movietime

Nu tänker jag titta på film men jag har fyra att välja mellan så jag har lite beslutsångest. Dock så är det ju ingen brådska med att se alla för jag har lånat dem av faster. Men jag kan ändå inte bestämma mig för vilken. Hum jag kommer nog på det.

Mamma har gjort knäck också. Mumma!




X-mastree



Det blev en fin julgran trots allt. Nu glimrar den ännu mer än vad den gjorde igår. Nästa år blir det dock plastgran. Jag är inte så mycket för plastgranar. Det känns som att man fuskar med julen, det blir för fejk. När det är jul ska man ha en riktigt gran, det ska lukta av barren. Då är det riktigt. Tragiskt nog så finns det typ inga fina granar längre så en plastgran får endast ta plats i vårt vardagsrum på grund av att den är väldigt fin. Jag är fortfarande emot det!

2010-12-20

Idag hade jag mjukisar för allra första gången på skolan. Skvadern har betraktat den matforseleven som jag en gång i tiden var, och vet ni vad, It feelt great!

Jag sitter bara hemma, hemma och filosoferar. Vilken av de tre uppsatserna ska jag börja skriva. Vad ska jag skriva, hur, när, vem, vadå, sa jag, jobbigt. Uppsatser är en symbol för skvadern skulle man kunna säga. Det är det som gäller.

Tror dock att jag börjar imorgon eller på onsdag. Jag har jobbat flitigt på skolan idag så jag förtjänar inte plugg idag.

Bilder från i fredags kanske ni vill ha?




















För övrigt så sitter jag och proppar i mig julskinka och funderar på vad jag och Frida ska göra på nyår eftersom vi verkar bli ensamma :)

Fail

Nu har jag och mamma klätt granen och trots att den är halft rakad upptill så blev den mycket fin. Tyvärr så kommer inte ni att få se den ikväll på grund av att den inte är helt klar än. Mamma trodde att vi hade glitter men det hade vi minsann inte och då vill jag inte visa den. Ni får helt enkelt vänta tills imorgon. Godnatt!

 



2010-12-19

Hej!

Mamma har köpt en julgran som jävlas. Dock så står den på plats nu och glimrar snart med alla julkulor.

Jag sitter och tittar på ensam hemma 3. Före tittade jag på spy kids. Jag kan inte släpa mig från TVn. Tur att jag inte ska göra något speciellt idag. Bara träna. Menmen.

Jag lägger upp bilder på granen senare. Tror jag. Hejdå.

Lilla henke

Jag satt och kollade på bilder från årets julbal på matfors skola och jag kunde inte låte bli att lägga märke till henke på den här bilden:



Snacka om matcho. Det där är inte den fysikläraren vi lämnade. Den vi lämnade var asglad, rolig och sprallig. Det här ser ju mest ut som en gangster. Vad fan har ni gjort med honom egentligen? Hualigen♥

2010-12-18

Tjabba!

Jag sitter hemm hos faster och käkar varmkorv nu. Ikväll ska vi fira lilla julafton här med släkten. Det kommer ju bli riktigt mysigt tror jag.


Nu slår vi nävarna i bordet och höjer glasen!

Som jag har glömt att berätta så ska jag på oxygen ikväll med brudarna. Anna kom nyss hit och snart ska iväg till Isabelle Jonsson och chilla lite först. Blir fett najs. Ha en trevlig kväll!



2010-12-17

Godmorgon! Ja det är faktiskt en väldigt bra morgon.

Min kusin har fått barn! Hon har fått barn. Kan ni fatta. En liten flicka vid namn Irmeli.

MIN KUSIN HAR FÅTT BARN.

Jag förstår ju inte. Ni kanske får se henne imorgon då det är lilla julafton i söråker. Åh gud.

Välkommen till världen lilla du!♥

2010-12-16

Skvadern äger så jävla hårt.

Killarna gick vidare i SM och dom var sjukt jävla bra. Det gick dessvärre inte så bra för brudarna. Men jag, Anna och Emma ska iaf vara med nästa år och då jävla blir det grejer.

Nu ska jag äta lite mat och sedan åka på träning. Måste springa av mig lite.

Ingen bild idag. Slut med egopics..................SYND FÖRE FREDRIK!!!!

JAAAAAAAAAAA!!!

SÅ JÄVLA BRA ATT LIN OCH ERI(C)K GICK VIDARE!!!!!!!!!!!!!!

2010-12-15

Hej!

Idag hände något annorlunda på gymmet. Jag tränade ensam och skulle vila ett tag och då kommer en kille fram till mig och säger hej. Jag har sett han flera gånger förut men vi har ju liksom aldrig hejat på varandra. Sen nu så sa han hej och att han kände att det var på tiden att han gjorde det för vi har stött på varandra så många gånger att nu måste det komma ett hej. Underligt va? Fast ändå inte, det är ju ett gym och man träffar samma människor flera gånger i veckan. Men sen så började ju han liksom att prata på om en massa och jag blev ju liksom lite chockad så jag bara nickade och log. Knepigt men väldigt roligt!

Nu sitter jag bara hemma och väntar på att mamma ska fråga om vi ska ta en lussebulle. Det blir då min första för i år. Dåligt av mig att jag inte åt i fredags men jag och mamma har inte bakat det den här julen och vi har heller inte köpt några så jag tog en eller typ 12 pepparkakor istället.

Jag kommer nog inte skriva så mycket mer idag/ikväll så vi hörs imorgon!


För mycket ego.

Alltså åh. Ni fattar inte hur många mysiga kort jag har hittat. Helt otroligt vad ful jag var när jag var liten. Overkligt med tanke på hur snygg jag är nu. Går ju liksom inte ihop hur man kan gå från jätteful till fättesnygg. Aja, det är väl generna.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA du var nästan rolig där Isabelle.

Nä men allvarligt fan vilka fina och fula bilder. Jag ska visa er några men annars finns resten på fejjan!








Vill ni se mer får ni som sagt kika på facebook.

Hemma!

Nu är jag hemma. Det blev ingen lång skoldag idag inte, men det var ju skönt. Nu hittade jag en drös med gamla kort som jag fått av mamma. Det är kort på mig från när jag var liten och jag har inte sett dessa bilder förut så det ska bli spännande. Läju vara fett snygga iaf!




2010-12-14

Godmorgon!

Jag sitter på skolan nu och ska precis ta lunch. Vi har haft datorkunskap nu på morgonen och ja jag har faktiskt jobbat lite. Det är ganska lugnt med tanke på att vi bara är halklass idag. Det är den andra halvan som ska hålla tal och jag är på skolan fast jag egentligen inte behöver. Hallå Isabelle, varför? Ja jag är en duktig flicka. Det hade dock inte varit någon större skillnad om jag hade varit hemma och sovit. Åh jag ska hem och vila sen.

Nu ska jag gå och äta med Anna. I'll see you soon!♥


Färdig!

Nu har jag slagit in alla julklappar. Skönt att ha det gjort. Jag kan dock inte påstå att jag är någon höjdare på att slå in julklappar. Nästan så jag tycker synd om de som ska få mina klappar. Men nu är det ju som tur är inte utsidan som räknas utan insidan.

Jag och mamma hyrde ju tre filmer igår, men vi hann bara se två så därför ska vi se den tredje nu. Dear John lämnade vi till sist. Verkar som att vi kommer somna i tårar ikväll.

Godnatt!






Gold's

Nu åker jag och mamma ner och tränar. Höres!


2010-12-13

TJENAMITENBENA!
Gissa vem det är? Jo, Anna är här!
Orka rim, det har vi nog av på julklapparna men jag tänkte iallafall berätta att jag och Isabelle sitter och chillar på den omtalade skolan Skvadern. Men vi trotsar alla och shittar in i att plugga. Hyffsade rebeller vi är då...
Vi har dans om ca en 30 minutare och jag längtar men inte lika mycket som Isabelle.
Lisa visar sin puppilura nu men det gillar jag och Isabelle får inte kolla på vad jag skriver så det här blir faktiskt en överraskning.

BUSIGT! Men nu orkar jag inte skriva mer, kult inlägg inte hejdå.

Isabelle du är ganska fin förresten.
SKOJA, HAHA!

Ps. kommentera detta inlägg. MENSKITIDETDÅ. ds.
/annaborgdensnyggastetjejenivärlden


Filmmys!

Eftersom det inte är något bra på TV ikväll så tycket jag att jag och mamma skulle hyra film vilket vi gjorde, tre stycken tom. SATC2, dear john och knight and day. Riktig luciavaka här vettu. Sen så har vi laddat med tomteskum, ostisar och apotekarnes julmust. Kan fasiken inte blir en bättre söndag.

HELT PLUGGFRI!



Julklappshandling avklarad!

Jag och mamma kom nyss hem fårn birsta med några påsar var. Jag har köt julklappar till mamma och syster sen så köpte jag en blus till mig själv. Sen så köpte mamma julklappar och bajspåsar till Milda, då blev hunden glad.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa framför TVn med mamma. Lika bra det eftersom jag surfar på den röda vågen och är inte alltför happy om man säger så. Jaja, nu ska jag inte uppehålla er mer. Ha en trevlig söndag!


2010-12-12

God morgon!

Igår var jag inte bara hemma utan jag gick ner till Ella för att umgås med henne och Fredrik. Vi hade det väldigt trevligt med film, gotta och en hel del snygga bilder. Åkte hem kvart över tre. Lite sent men det är så det ska va.

Imorse vaknade jag av världens mensvärk. Det var inte lika kul men den börjar försvinna lite svagt nu. Idag ska iaf jag och mamma och till birsta och strosa lite. Jag kommer nog handla de sista julklapparna så jag har det gjort. Kan även tänkas att det blir något litet fynd till mig själv också.

Nu ska jag ta och avrund här. Måste hinna duscha och fräscha upp mig lite ju!






2010-12-11

Hej bloggen!

Igår åkte jag till matfors för att tillbringa kvällen med Emso och Victor. Vi hade det sjukt mysigt. Förs satt vi och tittade på idol och åt chips, sedan fick vi den brilianta idén att vi skulle åka skoter. det tyckte jag var en asbra idé eftersom jag inte har åkt skoter på typ 8 år. Sen så fick jag till och med köra. Wiho, helt crazy vad roligt det var. Vill åka mera!!!

Jag vaknade även upp hemma hos Emma. Tog bussen hem ganska tidigt imorse för att jag och mamma skulle ut till söråker på kalas. Min lilla Luke fyllde ju år i torsdags så vi firade honom. HUa vad go han är pojken.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske blir hemma, kanske inte.





2010-12-10

Hej!

Idag skulle vi hålla tal på svenskan. Jag var skitnervis som jag alltid är när jag ska prata inför folk, men det gick faktiskt väldigt bra. Det liksom släppte när jag väl stog där och vad jag fick höra av andra så var mitt tal väldigt bra och jag själv gjorde bra ifrån mig. Det var så otroligt skönt att höra att det nästan är kul att hålla tal nu. Framsteg Isabelle, framsteg.

Nu sitter jag hemma och håller på att bajsa på mig. Kom på att det var av den anledningen som jag gick från skolan men det glömde jag bort när jag kom hem. Så nu är det nog dags att kuta.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Mamma ska ha tjejmiddag här hemma och då är det inte så kul att vara här och lyssna på en massa babbel. Därför så får ni gärna höra av er om ni vill leka. Jag är öppen för förslag, bara så ni vet liksom.

AAAAAAAAAHHHHHHHHHH MÅSTE DRAAAAAA NUUUUUUUUU!!!



2010-12-09

Hej på dig!

Idag hade vi nationella prov i matte. Det gick ganska bra faktiskt, bättre än vad det gjorde i 9:an. Sen så vet jag ju inte om resultatet är så bra som det känns som men jag gjorde mitt bästa liksom.

Annars har det varit en riktigt lugn dag. Vi har städat rummet och ätit pizza. Haha f.e.t.t.o.

Nu ska jag träna lite på mitt tal och skriv ner lite stödord. Börjar redan bli nervös inför imorgon. Gruvar mig som fan. Hoppas att alla andra också är nervös så jag inte är ensam. Jag kanske kissar på mig där framme för tat jag är så nervös. Det vore ju ganska kult.




Meh, mina ögonfransar försvann.

Nu satte du pricken över i!

Om jag var med i bonde söker fru, skulle du söka då?

Jahapp. Då var ännu en dag avklarad. Den har gått väldigt bra, bättre än vad jag trodde. Historialektionen var inte så hemsk för jag gjorde det jag skulle idag. Utvecklingssamtalet gick också väldigt bra, fick inge skäll. Träningen gick alldeles utmärkt och jag körde intervaller i 20 min, pust.

Resten av kvällen har jag suttit och tränat på mitt tal. Det blir kanske inte världens bästa precis men jag blir glad om jag ens kommer överleva framför alla människor. Det återstår att se.

Nu ska jag titta på TV. Godnatt!




2010-12-08

Hej bloggen!

Jag sitter på skolan och gruvar mig inför historialektionen. Vi har sex lektioner på oss at skriva en uppsats på 10-15 sidor. Känns lagom kul om man säger så. Sen så är det jättemycket att tänka på när vi ska skriva så det känns som att dte kommer bli lite tungt. Men jag ska försöka jobba på lektionerna så jag slipper jobba hemma på lovet.

Efter skolan blir det utvecklingsamtal med mamma och Josefin. Jag har ingen aning om vad som väntar där men inte tror jag att dte är något dåligt, eller jag hoppas iaf inte det.

Efter utvecklingsamtalet åker vi ner på Gold's och tränar lite. Tänkte köra intervaller i 20 min idag så jag måste nog samla krafter.

Vi hörs sen!


Om du var min.

När jag kom hem från skolan satte jag mig ner på direkten oich skrev ett tal. Ett tal som jag ska hålla för halva klassen på fredag, i 3 min. Känns bra att jag i princip är klar men nu är det träning som gäller på onsdag och torsdag. Jag kan det inte utantill än men mycket av det komemr från hjärtat så det blir nog inte så svårt att komma ihåg det. Det svåra kommer vara att stå där framme helt sjävl och prata inför 15 st. Jag hatar verkligen att prata inför folk när det är alldeles tyst och alla tittar på mig. Jag blir skitnervös, skakis och darrig på rösten. Jag måste se till att hållam mig lugn. Jag måste det helt enkelt. Jag ska övervinna min rädsla!

Nu blir det DHW och sedan cougar town. Mumsss!!!


2010-12-07

Godmorgon! Eller är det verkligen det?

Nej det är det inte för att vi, min klass, har sovmorgon idag och jag hade ingen aning om det så här sitter jag på skolan medans alla andra ligger hemma i sina sängar och sover. Åh. Jag får se det positivt, då får ju jag lite skolarbete gjort också. Måste tex plugga på inför provet som vi ska ha halv 12, datorkunskap.

Därför så tänker inte jag skriva så mycket mer nu, vi hörs sen helt enkelt.


2010-12-06

Men tjenare gamfarbro!

Jag sitter hemma ja och pluggar datorkunskap och käkar chirre, toppen! Äh vafan jagh skä ändå ner och bränna lite med mamma snart så det är lugnt.

Fick en fett jobbig uppsats att skriva idag på historian. Vi får skriva om vad som helst på 1900-talet (från 1945 och uppåt) och det ska bli typ 10-15 sidor på datorn. Kult va? Ja det ser jag frem emot.

Sen så måste jag skriva ett jävla tal tills på fredag också. Die!


Bakom hennes leende döljer sig sanningen

Jag fick helt plötsligt en känsla. En känsla som jag fick av att läsa min väns blogg. Så jag börjar fundera. Jag funderar på vad jag vill. Det finns så mycket men samtidigt ingenting. Jag vet inte alls. Hur lång tid ska det ta att finna sig själv. Jag borde veta.

Jag vill flytta. När vi lämnade huset och matfors bakom oss så ville jag helst av allt bara limma fast mig själv mot en vägg med ett lim som skulle hålla mig kvar för alltid. Önsketänkade blir sällan verkligehet. Så nu bor jag i en trea på Karl Eriksgatan 15 med min mamma och hund. Det känns inte riktigt som hemma. Fast det är ju inte meningen heller eftersom det bara är tillfälligt. Därför vill jag flytta. Jag vill packa ihop allt vi äger och börja om på ett nytt ställe. Till en lägenhet där vi kanske känner oss hemma. Där vi trivs och vet att vi kommer få underbara minnen. Det kan ta tid att hitta det hemmet.

Jag vill känna mig lika hemma som jag gjorde i mitt hus. Det gör jag inte nu.


glad är jag ändå


Good People

Jag är förkyld. Har jag nämnt det kanske? Nä. Det är inte kul. Men det var ju ganska längesen nu så det var väl på tiden.

Jag har iaf legat i badet och myst med ljus och musik. Det var väldigt härligt.

Nu ska jag titta på TV med Milda och ha mysigt resten av kvällen!


2010-12-05

ANDRA ADVENT!

Igår hade jag, ella och fredrik lite lördagsmys. Det tog ett tag innan vi kom på vad vi skulle göra men det slutade med att vi bestämde oss för att hyra film. Men när vi kom hem från hemmakväll hade vi ingen film med oss för vi skulle ladda hem i rymden finns inga känslor istället. Haha den var bra ju! Skrattade lite faktiskt. Kul.

Nu ska jag äta varma mackor och sedan åka och handla med mamma. hörs!


Inte kulT

Då var det bara att börja med C-vitamin igen då.

2010-12-04

Ojoj vilken hektisk dag. Klev upp runt 11 och börjafe fixa mig på direkten. Sedan tog jag och mamma bussen ner till stan för att möta upp Yvonne på en fika. Efter det gick jag och handlade julklappar och träffade Elin och Rebecca. Så vi gick på railstyle och kollade på Hampus och Anton, som var väldigt duktiga. Dessutom så bestämde jag mig för att jag ska vara med nästa år. Kommer ju äga sönder. H.a.H.a. Eller?

Aja det blev nyttig middag idag också, pizza på marco polo. Bra där Isabelle. Undra ja hur du kommer att se ut om en månad eller två.

Nu ska jag sitta och värma mig lite sen ska jag ta bussen ner till stan igen för att leka lite med Ella och Fredrik. Ha en trevlig lördag!


MEN KULT, menart!

JÄVLIGT JÄVLA KUL ATT VI SÅG PÅ EN SKIT JÄVLA BRA FILMJÄVEL (ursäkta mitt språk)!

Vilken film tror ni att vi såg? Jag förstår att ni har jättesvårt att gissa. Låt mig ge er en liten ynka ledtråd. Djävul. SÄGER DET ER NÅGOT! Fattar ni vad som kommer hända med mig nu eller... jag får inte somna inte somna inte somna. Nu måste jag vänta tills mamma kommer hem så jag får sova med henne inatt. Kommer få kaustrofobi (eller vad fan det nu heter) så därför kan jag inte sova i mitt rum för det är för litet. Filmjävel. Den var inte ens bra, se den fan inte! ÅH vill bara grina. Jag är jätteledsen nu. Ont i halsen på det så blev allt perfekt. Jippi.



Ser ni vad jag är ledsen. Hualigeeeeen stackars flicka.


2010-12-03

Hej!

Dålig uppdatering igår kanske? Äh sånt osm händer ibland.

Jag har nyss kommit hem från skolan och ska snart sätta mina tänder i en cheesburgare. La ni märke till något där? C.H.E.E.S.B.U.R.G.A.R.E. Hallå liksom. Inte fan äter jag ost på min hamburgare i vanliga fall. Jag tänkte försöka lära mig så därför så blev det två stycken. Tjocka feta grisen.

Ikväll ska jag på bio med Beckis, Danne, Fredde och Ogge. Hatar smeknanm. Vet inte vad vi ska se än men det blir nog nåt bra, så länge det inte blir devil få då blir dom en mindre. Vi ses!



Lite nyttig måste jag ju vara, så jag struntade faktiskt i pommes!

HAHAHAHAAHAHAH FETTOOOTTT SJÄÄÄÄLVV!!

2010-12-02

Hej. Hejdå!

Update!

Ja jag har suttit och pluggat sen jag kom hem så jag har inte haft tid för bloggen. Dessutom så är jag helt slut nu och tänker sov. Så godnatt!♥


2010-11-01

FÖRSTA DECEMBER!

Imorse vaknade jag av att TVn startade utan att jag tröck på knappen. Läskigt va. Fast nä det var det inte. Jag hade ställt in att den skulle slå på kl.07.15 för att jag skulle titta på julkalendern. Ganska mysigt att vakna på det viset. Ska fortsätta med det dom kommande veckorna.

Men nu börjar mig lektion så vi hörs sen jöööö!!!

RSS 2.0