2011-03-31

ikväll åker mamma till åre och lämnar mig hemma. efter skräckfilmen i lördags har jag sovit med mamma tills idag så jag behövde en sovkompis inatt vilket fick bli den bedårande emma. jag förstår verkligen inte varför jag måste vara så feg. kan jag inte bara skärpa till mig. allt tar sin tid.

jag har inte så mycket att berätta om dagen faktiskt. det ska i sånna fall vara att jag tog mat helt själv utan hjälp på lunchen idag. det var tre veckor sedan jag gjorde det sist. kändes verkligen som ett framsteg.

vet inte vad jag ska roa mig med tills emma kommer. äta muffins, duscha och titta på tv förmodligen. lät inte så kul. kanske tittar på dear john. det lät kul. elelr sorgligt. aja whayevaaaa.






både fina och FULA bilder från rom.


fyfan vilket slit!

låt mig presentera ofantligt magnifika, underbara och välgräddade chokladmuffins á la isabelle.



48 jävla muffins har jag gjort ikväll. det är fan värt ett pris. som jag har kämpat med den där smeten. har ingen kraft kvar i armarna. åh herregud vad svårt med alla ingredienser och skålar. det ska smältas hit och dit och måtta. eller nä det var inte så jobbigt. hade ju ett recept och sen var det bara att köra på. lol.

jag tar iaf bara ta med mig 32 st till skolan. mer får ni fan inte äta. förhoppningsvis så kommer inte hela klassen vara där så lisa kan få några extra. storätarn. det var dig jag stog och tänkte på när jag smälte smör. att jag gjorde dessa muffins för din skull. jag förväntar mig att få något tillbaka, bara så du vet.

nu ska jag ta och lägga mig på soffan. ikväll är det grey's och off the map (dock så har jag sett alla avsnitt(utom det sista)men jag måste se på tvn också av någon anledning).

godnatt önskar jag och milda. eller hon är hos mormor men hon hälsar ändå. spytt på mattan hade hon gjort också. såg ut som en barnpizza enligt mamma. oj, hejdå!


Sammanfattning

hahahahahaha kom precis på att jag är jävligt dum. eller inte jävligt. och inte dum heller. jag var jävligt dum en gång för ett tag sen. så här var det.

jag läste på rebeccas blogg att hon hade skrivit visst många inlägg och då börja jag tänk, hum undra hur många inlägg jag har skrivit. så jag gick in på min användare och jag tog för givet att hon hade räknat inläggen själv. så jag räknade alla mina inlägg för att se hur många jag skrivit. och NU när jag kikade lite på blogg.se så ser jag att det står:

Sammanfattning

  • antal inlägg (vill inte visa hur många jag har) inlägg
  • Medlemsnivå: Bas
  • Blog-ID: -

alltså jag vill bara slå mig själv. allvarligt. har jag suttit och räknat alla inlägg också står det redan. L0L.


2011-03-30

what is this!?!?!


min första tanke när jag öppnade dörren och såg att det lång ett brev på golvet med mitt namn på var inte "åh vad spännande" eller "vem kan det vara ifrån". nejnej, utan min första tanke var att HON HAR STAVAT FEL. eller fel och fel det är ju en bokstav som fattas. inte okej. hon har till och med skrivit mitt namn i brevet men då stavade hon minsann rätt. nej fan det där är oacceptabelt.

ja jag ska snart ha mens.

skoldagen har varit lite upp och ner. på engelskan hade vi redovisning och det kändes inge bra. lunchen var inge god och naturkunskapen var jobbig och tråkig. det jobbiga fortsätter ända tills ikväll för jag måste baka till mentors imorgon. hahahahahahaha. jag orkar inte det här alltså. menmen, har inte mycket till val. eller jo egentligen kan jag bara skita i allt men nä. då kommer alla hata mig forever typ. så lika bra att ta tag i skiten.

nej nu ska jag proppa i mig rån och byta om. tränar ikväll också.

 

2011-03-29

okej hej.

dagen har varit mycket intressant. på spanskan fick vi besök av en kille som bor i sundsvall men är från bolivia. han snackade på en massa om sitt liv på spanska i en hel timme och jag tror att alla hade öronen öppna. det var verkligen kul att lyssna på honom. cool snubbe.

på samhällen hade magnus en föreläsning om nationalsocialism vilket jag har längtat efter. det är verkligen spännande och intressant att lyssna på. dessutom så har jag fått en mycket klarare bild över hur nazismen är och hur nazismen är i sverige.
 
idag frågade jag om magnus hade några barn, svaret var "ja det har jag, jag har 32 st". wiii känns bra att han sa att vi är hans barn. lät så gulligt på något vis.

idag började jag med träningen igen. gud vad det kändes bra. ska träna imorgon också hade jag tänkt. från och med den här veckan ska jag försöka träna två gånger i vecka så jag inte tappar precis alla muskler. feels goog to be back on track.

nu ska jag träna på min engelskapresentation som vi har imorgon. ha en bra kväll.

you have a good time in the dark


2011-03-28

hej bloggen!

fick nyss reda på att jag ska jobba hela sommaren och jag har en sån fruktansvärd ångest över det. alltså jag ska sitta inne framför en dator 8-9 timmar fem dagar i vecka i ÅTTA veckor. fattar ni vad jobbigt och fruktansvärt tråkigt liv jag kommer ha. jag kommer ju inte göra ett piss. på kvällarna kommer jag ju inte heller göra nåt för då är jag för trött. det ska vara på helgerna då. eller typ på lördagar. kult liv. åh jag vill bara grina. så känner jag just nu.

HELA MIN SOMMAR ÄR FÖRSTÖRD!!!

det dumma är att jag behöver ju inte tacka ja till det här jobbet men det är ju jättebra betalt och ett bra jobb så jag har egentligen inget val. men det känns tungt just nu. jag hade nästan inställt mig på att jag inte skulle få det här jobbet och just därför blev det lite mycket nu. deprimerad.

vid dessa tillfällen behöver jag glass. åh vad jag bara vill gå till coop och köpa. lite synd att något hindrar mig bara. dem här jävla kryckorna. allt känns bara åt helvete. också måste jag göra samhälle vilket inte gjorde saken bättre. och ett plus på det hela så är det jättefint väder ute och jag kan inte gå ut. eller jo men ska jag bara stå på ett ställe i en timme och titta på solen eller. folk kommer ju tro att jag är utvecklingstörd. åh vad jag inte är förtjust i mitt liv nu.


2011-03-27

jag bloggar nu!

jag har inte haft lust att blogga i helgen så därför gjorde jag inte det. men vad har jag gjort för annat skoj än att blogga då? jo i fredags var jag på bio med emma och agnes och vi såg hur många lingon finns det i världen. efter bion var vi inte riktigt redo för att säga hejdå så vi gick till tank anki och fröken sara(om det nu heter så) och drack lite te och snackade. väldigt mysigt.

igår vaknade jag runt 9 men låg kvar i sängen och tittade på off the map tills maja kom runt två tiden kanske klockan var. vi kollade på tre filmer som hon hade hyrt, she's the man, the children och mannen som kunde tala med hästar. bra filmer, utom the childeren. hade lite problem med att sova inatt. sen så ringer en mycket ledsen tjej och jag kan inte göra något för att hjälpa henne. så natten har varit lite tung. jag trodde att jag hade övervunnit min rädsla för mörkret men jag antar att det bara var önsketänkande.

idag då. jag och maja har bara legat på soffan och degat framför tvn. vad kan jag göra liksom. det är inge kul att vara med mig längre för att det ändå jag gör är att glo på tvn eller datorn. por little thing. aja nu orkar jag inte skriva mer. ha en bra söndag.


jag går på magkänsla

fick stå ute och vänta i 10 min på min taxi när jag skulle hem från skolan idag. efter ett tag ringda han och frågade om han stog på rätt ställe. ehm, nej dumbass då skulle du ju se mig. åh. men när jag väl skulle kliva in i taxin senare så blev jag nervös för att det var en sån stor bil så jag slog kryckorna i dörren och huvudet i fönstret - ojoj.

nu åker jag och tittar på lägenhet. seeya!


2011-03-24

godmorgon, eller goddag kanske.

idag skiner solen men det blåser som fan. alltså vill man inte vara ute. skolan kommer gå snabbt idag. ska äta lunch nu och sedan ska vi ha samhälle? trodde att vi skulle ha vår första naturvetenskaslektion idag men icke. nu är vi inne på period 4 och då har vi nytt schema. nu försvann solen. nu ska vi gå och käka.

efter skolan ska jag och moder på lägenhetsvisning, igen. ha det!

Jerry Springer

jag har aldrig riktigt förstått mig på jerry springer. jag förstår heller inte varför jag tittar på det. de babblar på om saker som enligt mig är mycket personliga. varför vill man dela med sig till hela världen om att ens kille varit otrogen med en fulare kvinna för att man själv är dålig i sängen. det känns bara så äckligt på något vis.

nu är ju det här programmet väldigt tillgjort men ändå. de visar tuttarna i kameran för att få ett pärlhalsband och slåss på scenen. det är pinsamt att titta och ändå sitter jag här med volymen på 10 och nästan lägger mig i deras från vettet dåliga diskussion.

det som stör mig mest är att det aldrig varit en snygg människa med i det här programmet. antingen så är det tjocka människor, eller okej det är alltid tjcka människor men samtidigt så ser alla sliskig ut. nästan så jag förstår varför de är med i tv så de kan få några ragg efter. alltid finns det någon som har varit ligglös i flera år som säkert skulle få till det.

grejen är den att det inte finns något bättre att se på den här tiden på dagen så jag måste kolla på det. åh är det ingen annan där ute som tittar på det här och som kan klaga med mig. prata om hur ful dem är och vem som har rätt o.s.v. let me know!


I think i'm a little bit in love with you, but only if you're a little bit in love with me






mitt liv suger verkligen. på riktigt

jag tog ett ägg, la det i en kastrull och ställde på spisen. väntade i 15 min sedan var ägget klart. uno kom för att hämta milda och hon blev superglad, skrek och hade sig. jag tog bort kastrullen från plattan, hoppade ett steg, tittade på uno och milda. hoppade en till gång och tappade fokus på kastrullen så det kokheta vattnet skvatt på min hand. nu gör det ont. så nu måste jag sluta äta ägg också.

2011-03-23

goodmorning beautiful day!

åh solen skiner så starkt genom mina fönster idag att jag knappt kan vara här inne. men det är fint.

idag är vi lediga så jag och milda ligger och gosar i sängen. gud vad skön den här veckan har varit. i måndags var jag hemma för att jag hade ont. igår var jag på skolan som vanligt, idag är jag ledig, imorgon är det sovmorgon och bara en lektion och på fredag måste jag ta ledigt lite för att då ska jag till sjukhuset och byta gips. förhoppningsvis klarar jag mig utan operation också. fyfan jag tänker inte övernatta på sundsvalls sjukhus. never in my life.

aja vi ska nog ta och kliva upp snart. käka lite gofrulle och sätta oss på ballkongen kanske? med en bok. kan inte ens fatta att jag faktiskt skrev det där. men ja en bok.



2011-03-22

hallå där!

åh idag känner jag mig som en stark kvinna. eller bajsnödig kvinna snarare. har iaf varit på skolan hela dagen och kämpat på med kryckorna, blev dessutom kallad för kryckmongo av nån random. tog mer än en vecka, lite brydd över det faktiskt. bra tecken på att alla på skvadern är yperbra människor. sådeså.

annars då. jo jag och morsan var och kikade på en lägenhet från 1930 typ. fyfan blev ju nästan rädd av att komma in dit. snacka om helrenovering av hela lägenheten, förutom badrummet som funkar i typ ett år till. dock så var det en jättestor ballkong och fin utsikt över havet. också får den lite bonus bara för att den ligger mittemot skolan. hyfsat soft. men det var asmånga som var där och tittade så det kommer bli en kraftig budgivning.

happ sen då. mamma och jag tog bilen ner till stan för att mamma skulle hämta sin nya ring. hon har ristat in mitt namn på den, asfin. också säger hon såhär. den här kan du ärva av mig när jag dör. haha lol. snacka om ''totalmomentförstörelse''. aja det var väl i stort sett min dag.

nu ska jag ta tag i mitt cv som mamma måste hjälpa mig med. kan inte ens skriva ett cv själv. handikapp!


har nyss fått ungarna. emmas kom dock tre månader för sent så ungen ser ut som gollum. stackarn


äkta vänskap varar förevigt


2011-03-21

godmorgon!

idag hatar jag mitt liv. vaknade upp med en ofantligt jobbig smärta i benet. mamma tyckte att jag skulle vara hemma och vila istälet för att gå på skolan, så här ligger jag nu i min säng. sedan skrev anna vart jag var och att det ändå var lika bra att jag var hemma för vi skulle gå till tonhallen idag. lika bra att vara hemma? jag hade hellre gått till tonhallen för att titta på balett för allra första gången än att ligga här och klaga över mitt liv.

aja finns inget att göra åt saken. första dagen på hela ettan som jag är hemma från skolan och då vill jag inte ens vara hemma. lol


2011-03-19

hej på er!

vilken fantastiskt vacker dag vi har haft idag. hyfsat nice att vakna upp och se hur solen skiner där ute.

igår var vi hos angelica och hade det väldigt trevligt. vi ät, spelade spel, skrattade, pratade, myste och bara var. trodde faktiskt att jag skulle få det tråkigt med tanke på att jag inte kan göra så mycket men det hade jag inte. dock så ramlade jag av en stol, not cool.

åkte iaf hem till anton och sov. han var väldigt snäll som lät mig sova i hans säng och han själv sov på soffan. vilken gentleman.

fick även massage av min moster idag. fyfan vad skönt det var, åh vad ljuvligt.

orkar inge mer. hejdå

2011-03-19

godemorgon, eller goddag kanske.

igår hade vi filmmys hemma hos emma. alla flickor utom ankan och pelin var där, vilket var väldigt synd, men vi hade sjukt trevligt ändå. blev en hel del prat och lite film dock. vet inte vart tiden tog vägen. och juste nu kom jag på, vi tittade på porr. så vare.

iaf så är jag fortfarande hemma hos emma. jag och borga sov här för att emma är så snygg. ah.

snart kommer ankan och hämtar mig. ikväll blir det lite fest hos anki. dock så har jag planerat att sitta själv i ett litet hörn med en chipsskål och en kortlek. sounds good, eller?

hejdå!




åh vilken snygg bruuuuuuud! she's so fluffy i'm gonna die

svar på kommentar

Anonym om 2011-03-16:
måste bara få fråga lite om din skada, även om de verkar tjatigt! men gjorde de inte sådär fruktansvärt ont som alla säger att de gör?? har du brutit nå ben i kroppen förut som du kan jämföra med liksom?hehe nyfiken!

svar: så fruktansvärt ont gjorde det inte men alldeles tillräckligt för att jag helst hade velat svimma. jag skrek ju som en stuggen gris för att jag hade så ont. men jag tror att jag hade haft mer ont om jag hade brutit HELA fotleden. jag bröt ju bara det yttre benet, vilket var en jävla tur. och tyvärr så har jag aldrig brutit något förut. bara ett litet ben i foten när jag var liten men det kommer jag inte ihåg. jag har klarat mig väldigt bra från skador i hela mitt liv så jag har inte ens en stukning att jämföra med. hoppas det var ett tillräckligt bra svar! :)

2011-03-17

hej på er!

åh idag har det inte varit en bra dag. vi har jobbat matte hela dagen eftersom vi har nationella imorgon. i fyra timmar ska vi sitta och skriva. man måste ha minst 12 rätt för att få godkänt. nu tänker nog ni flesta att 12 rätt, det är ju ingenting men för mig kommer det bli jättesvårt. ni som har läst matte b vet att det är fan inte lätt. speciellt inte för oss som läser block för det är bara en 50 poängskurs så vi har stressat igenom den som fan. helt sjukt vad jobbigt och svårt det har vart. så på sätt och vis ska det bli skönt att få det överstökat. efter imorgon kommer jag aldrig mer läsa matte. hur gött låter inte det då?

iaf så var jag tvungen att lägga mig på sängen och vila i några minuter innan jag tog tag i plugget. jag blir helt slut i kroppen av att gå på kryckor. det är så jävla jobbigt och ont i händerna får jag. är alldeles röd på insidan och inte blev det bättre för att jag satt på skumgummi. det är väl dock lika bra att vänja sig vid smärtan. jag ska ju trots allt leva med den i fem veckor till.

hade tänkt ta en duch ikväll men kom på att jag ändå måste göra det imorgon så därför skiter jag i det ikväll. orkar inte klämma ner mig i det där trånga badkaret två dagar på rad. usch.

alltså hjälp mig, jag lider seriöst av det här. jag hatar gips och brutna ben. det förstör sex hela veckor av mitt liv. det ända jag kan göra är typ äta, sova och plugga. jag kan inte dansa eller gå på stan för det gör på tok för ont i mina händer. jag kan inte bada eller spela fotboll. fan vad livet suger just nu! hatar alllllllltttttttt!



2011-03-16

hej hej!

jag måste börja med att berätta att jag har haft jätteont i benet idag. och vet ni varför då? jo för att klant jävla isabelle ramlade i trappan och råkade gå två steg med det brutna benet och det gjorde fruktansvärt jävla ont. trodde seriös jag skulle dö, eller iaf få amputera benet. så jävla fail. kryckor är inte min grej.

annars så har dagen varit ganska bra. hade en slapp engelskalektion och en slapp samhällslektion. fick till och med sluta en timme tidigare fast min skjuts skulle komma klockan fyra så jag stannade och väntade. 

åh imorse hade jag världens bästa taxichafför.han var så himla gullig och snäll. borde finnas fler av honom. nu på eftermiddagen hade jag också en jättesnäll chafför, en brud. hon var väldigt pratglad och sånt gillar jag. dock så har jag aldrig haft samma chafför någon gång nu så jag hinner liksom inte prata så mycket. det är ju inte speciellt långt från mig till skolan. 

en sak som jag har tänk på mycket är att det har bara varit en turk som kört mig. jag trodde jag bara skulle få typ invandrare(fult att säga så men jag vet inte hur jag ska förklara mig, jag menar inte att det är dåligt med invandrare(jag är inte nån jävla sd:are)men det är många sådana människor som brukar köra taxi). men det är kul att det är varierat. dock så föredrar jag de två som jag hade idag. hoppas vi ses något mer.

oj kom precis på mig själv med att bara sitta och löka i underkläder, oups. men ni fattar inte hur svettig jag blir. när jag gått upp för alla tre trappor i mitt trapphus och sedan in i vår lägenhet som är asvarm så får jag värsta svettattacken. bläää måste nog ta och tvätta av mig lite innan jag ska ut och äta med far. det blir mysigt, hoppas jag. de jobbar ju faktiskt där för att servera på riktigt till skillnad från mina underbara klassisar som hjälper mig med böcker och mat varje dag. ni är så himla gulliga. detta kan ni skriva i ert cv!

nej nu ska jag söka ännu mer sommarjobb! hejs.



2011-03-15

det verkar som att ni tycker att det är kul att läsa om min skada eftersom jag har fler läsare nu än vad jag hade i lördags. haha lol. ska bryta en arm och få hjärnskakning också kanske. då blir ni förhoppningsvis nöjd.

idag har det varit en ganska jobbig dag. det har varit mycket trappor och långa sträckor. dock så har jag privatskjuts till och från skolan varje dag, vilket inte är så fel. så imorse stog det en liten taxi här nere och väntade på mig. hihi fränt.

aja, ikväll spelar mina brudar. jag kan ju som sagt inte vara med men jag ska ner och kolla och skrika lite på dem. sen kanske de får äran att skriva på mitt gips, men vi får se. det är ju ganska kungligt så jag vet inte jag.




sitter på min vanliga plats i soffan eftersom det inte finns så många andra ställen att sitta på just nu...


17, den perfekta åldern

vad är det med alla som säger att 17 är den sämsta åldern? det är ju långt ifrån sant. tänk efter lite nu innan ni skriker buuuuuuuuuuuuu! när du är 17 år så är det 1 år kvar tills du får dricka, ta körkort, gå på krogen etc. men samtidigt så är det sista året som du är barn och får vara omogen. du får göra saker fast du egentligen inte får bara för att det är så nära tills du fyller 18. det är ett år att ta vara på. varför är det så många som inte förstår detta. sluta gapa över att ni vill fylla 18 och blablabla. när ni väl är  18 så kommer ni bara sitta och prata om hur kul ni hade när ni var mindre och inte fick göra en massa saker som ni gjorde ändå.

jag hoppas ni förstår vad jag menar me det här. eller egentligen inte. så länge jag och mina närmaste har ett jävla bra år som 17åringar så är jag nöjd. ni andra får göra som ni vill. kasta bort ett helt år för att ni sitter hemma och grinar över att ni inte är 18 då. gö de.

17 imh!

2011-03-14

goddag!

imorse var det jettekul att komma tillbaka till skolan och träffa alla kamrater igen. det var ju liksom en vecka sedan. dock så var det väldigt jobbigt att hoppa omkring på kryckor, speciellt när vi skulle upp för trapporna och bort till lunchen. hur i hela friden ska jag klara av det?

en sak jag glömde bort att nämna igår. vi har en ny tjej från stockholm i vårt lag som är här och ska praktisera i fem veckor, emma. och alltså det måste vara den goaste tjejen jag träffat. jättetrevlig, omtänksam och snäll. det är verkligen synd att hon bara ska spela i fem veckor, då jag inte ens kommer kunna spela. lol. fml.

nu ska jag sätta igång med min godisätning. det märks att det bara är emmas godisar kvar, blä. eller inte blä bara inte riktigt min smak alla gånger. jag sparar några till dig emso!



2011-03-13

hej min fina blogg.

nu är det så att jag spelade match idag och skulle göra en glidtackling men landade fel på foten så det satte mig på den och då knakade det till. åkte till akuten med mamma och efter fem timmar fick jag åka hem med en gipsad fotled. hum inte roligt. så nu ska jag gå på kryckor de närmaste sex veckorna.

därför kommer jag nog inte orka blogga så mycket. ha förståelse!

hejdå fina läsare!

2011-03-12

hallå där köp blåbär. eller nåt

idag vaknade jag upp brevid sofie och maja som var mina små sovkompisar inatt. vi var till lisa selin igår på lite rajtantajtan och det var väldigt trevligt med gosiga människor. dock så hände det ju en sak och det är synd att det finns så idiotiskt fittiga personer(ursäkta språket men var tvungen att få ur min ilska). känner med dig lisa och jag önskar att jag visste vem det var så jag kunde ge han en fet jävla höger.

iaf så åkte vi hem i lagom tid och idag har vi kollat på film och tagit det lugnt. de åkte hem för ett tag sedan och jag tog mig ett varmt och lugnande bad. väldigt avslappnande. det behövdes eftersom emso kommer snart och då blir det livat som vanligt. den där emma. hon tar all min energi hon. men det gör ju inget eftersom hon är så snygg!









jag ska vara med emmas rumpa ikväll!

2011-03-11

yobro!

sitter och chillar i gangstahrummet med majsis. idag har vi varit på stan och bah kikat och shoppat och ikväll ska vi till lisas place och hänga. ba fett meh nice. nu ska jag vara social med mah homie.

see you later bitches!


2011-03-10

godmorgon!

idag är jag uppe med tuppen så att säga. klev upp klockan åtta! helt sjukt tidigt egentligen. aja det känns bra att inte sova bort dagen som ni där hemma förmodligen gör.

idag ska vi till rödkullen och grilla och åka skidor. det ser ut som att det kommer bli en riktigt bra och fin dag idag. solen skiner just nu för tillfället och förhoppningsvis så kommer backarna vara bra.

klockan 19.33 går tåget hem och det ska bli skönt. dock så tror jag att det här är ända gången på länge som jag skulle kunnat tänka mig att stanna en dag till. det är nog för att jag inte har åkt så mycket den här vintern, men aja jag överlever.

jag får dessutom sällskap på tåget. matilda och isabelle har varit på något läger i ånn och på skolan förra veckan fick jag reda på av matilda att vi skulle åka samma tåg hem. så jag hoppas att jag kan sitta med dem så det inte blir alltför tråkigt.

nu ska jag ta på mig resten av kläderna och sedan far vi. mot rövkullen som mira säger.




2011-03-09

goddag!

igår hade jag ingen ork till att blogg så därför sket jag i et. jag åkte skidor med lina, victor och tom både här i tege och inne i byn. sedan bestämde vi oss för att åka in och bada vilket vi gjorde. det var riktigt varmt och skönt att få basta och lite sådant.

idag har jag åkt lite bräda. ganska jobbigt för benen. har en jävla träningsverk i vaderna från igår. hualigen vilken bra träning. snart ska vi sätta igång och grilla korv och mysa på ute. sedan blir det lite mer åkning och till sist ska vi in till byn och kika. blir kanon det.









olalaolala

åh nu är det färdigåkt för dagen. efter fyra dagar här så kommer jag inte kunna gå tror jag. är redan helt skakis i benen. men vädret har varit ganska bra. lite då och då har solen tittat fram och det har varit kanonbra i backarna.

men nu ska jag lägga mig på soffan och vila lite.


2011-03-07

godmorgon säger vi här i åre!

idag ska vi åka skidor hela jävla dagen. kung! jag har inte stått på ett par skidor på evigheter känns det som. men nu ska jag banne i mig åka.

det är inte så fint väder som jag hade hoppats på men det skulle spricka upp och bli sol vid lunch sa pappa, vi får se om det stämmer eller inte. om det blir finare så åker vi in till byn och åker på skutan. blir kanon det.

nu ska jag göra mig klar. hörs sen!


i åre

runt klockan sex kom jag fram hit till åre och resan har gått väldigt bra. träffade min kåmpiz fredrik som skulle till järpen så jag satt med han från östersund. ganska tråkigt att åka tåg själv kom jag på. så det var mycket trevligt med lite sällskap.

snart är det solsidan. sweet!


14.13 avgång

om några minuter åker jag för att handla lite fika och sedan beger jag mig mot åre. funderar på om jag måste ta en åksjuketablett. jag vill inte bli åksjuk men samtidigt så är det inte x2000 som jag ska åka med och det är bara med det tåget som jag mår illa, jag klarar mig nog.

för övrigt så har jag snart suttit här i en timme och kollat på vilka artister som ska tilla alla möjliga festivaler i sommar. blir nästan gråtfärdig över att jag kanske komemr att jobba hela sommaren och missa allt. hade inte varit helt fel att gå på p&l. M.I.A, Volbeat, The Sounds, Ziggy Marley. eller kanske yran. Lykke Li, Veronica Maggio, Armand Mirpour, Rebecca & Fiona, Adrian Lux, Tove. alltså hjälp mä. jag vill till yran så mycket att jag håller på att slita av mig huden. åh så jävla bra.

men nu måste jag varva ner. ingen idé att bli uppspelt över något som man inte komemr få vara med om!

 


dance while you can


my heart is refusing me

för övrigt sverige så är jag besviken. svenska folket, vad fan håller ni på med? allvarligt sara varga? hur i helvete tänkte ni nu? tror ni på största allvar att hon har en chans att vinna eurovision? vad är det ingen fattar. jag kan inte komma på vad som blockerar era hjärnceller! loreen? va, fattar ni hur grym hon är eller? förstår ni vad ni har gjort? sverige förstör melodifestivalen. ni kan ju ingenting. ååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!


hon skulle kunna vinna hela jävla skiten med den här låten. och ni tycker att sara varga ska vinna. det är fan pinsamt. lägg ner hela verksamheten för fan!

2011-03-06

godmorgon!

igår hade vi det väldigt trevligt hemma hos faster med hur god mat som helst och en massa mys med småbebisar. även fast jag är så otroligt kär i alla barn där så längtar jag fortfarande inte tills det är min tur. det känns som att jag inte komemr hinna med att göra allt jag vill göra i livet som jag ska ha barn. men vi får väl se hur det blir med det där. inget jag måste bestämma nu precis.

idag klev jag upp halv nio för att packa det sista och pappa var nyss här och hämtade hela skiten. jag ska jag men 14.13 tåget till åre idag. ska bli grymt skönt att få åka lite skidor och bräda. sist jag var där fick jag bara spy så jag hoppas verkligen att jag slipper det denna gång. det skulle bli fint väder både imorgon och på tisdag, vilket gjorde mig ännu gladare. jag vill bara åka nu alltsååå!!!




i follow rivers

nu är jag hemma igen. träffade faktiskt mormor och sussie så jag gick lite med dem. vågade till och med hålla sussie i handen. fyfan det var vågat det. blev lite rädd från början då jag träffade dem, då skulle hon upp och stå och ta på mig. som tur är så har jag mognat på mig en hel del sen sist jag träffade na så det gicl alldeles utmärkt. efter ett tag sa jag hejdå till dem och bara efter några sekunder stötte jag på monika och lina. fick en komplimang om att jag var ''snygg'' idag. den satt jäkligt bra kan jag tala om.

sedan så träffade jag albin som gick med mig. han är en sann vän han. så jag slapp gå själv vilket kändes bra. började surfa på den röda vågen imorse så jag behöver mycket kärlek nu.

snart kommer kussen och hämtar mig. ska på ''släktmiddag'' i söråker ikväll med alla små skitungar och bebisar. ska bli väldigt trevligt det.

ha det gött!


2011-03-05

hej.

jag känner mig väldigt oälskad idag. det är ingen som kan/vill gå på stan eller birsta med mig idag. kult att jag tänker gå själv bara för att jag blir så less. och igår var det äckligaste dagen jag varit med om. jävla skit

hejdå.


för prick ett år sedan

den 4 mars år 2010 var den bästa kvällen i mitt liv, än så länge iaf. och det var tom, bill, george och gustaf som grejade det. fyfan vilken jävla kväll. jag har aldrig kännt mig så lycklig. åh vad jag saknar!





2011-03-04

hej!

idag är det fredag och det är lov. jag skulle egentligen vara med agnes ikväll men nu hade hon ingen lust längre. så vad ska jag göra istället då!?! kom ihåg nu mina vänner att jag nästan inte är hemma nåt på lovet och IDAG är ändå dagen jag kan göra nåt. imorgon och på söndag kan jag inte. sen så är jag i åre från söndag till torsdagnatt. och då var det bara fredag, lördag och söndag kvar men jag har cup på söndagen och då kan jag typ inte göra nåt på lördagen. VILKET KUL LOV!!! så jag vet att ni bara slänger er på telefonerna nu och ringer. bra!


we live and we die

idag hade 3orna klassikern och sp ägde fan. sp och ls var bärst, vette fan vad es gjorde och nv var ganska bra men inte tillräckligt. så SAMHÄLLE ska det vara förstår ni?

efter skolan åkte jag till mammas jobb och solade för första gången den här vintern. kändes bra att få komma ut i värmen. eller det var vad jag föreställde mig när värmen kom och jag blundade. mm jag vill bara lämna sverige i några veckor och åka till ett land där det är jättevarmt men där det inte är alltför mycket turister. det vore nåt det.

nu ska jag ta och vila lite. känner mig lite seg i kroppen!


2011-03-03

godmorgon!

det är återigen en vacker dag i sundsvall med strålande sol och plusgrader. jag blir så glad när det är så fint väder ute. hoppas det inte kommer någe mer snö nu. det kan få bli vår istället. jag vill faktiskt ha sommar. fast inte i fjällen. där kan det få vara vinter hela året tycker jag!

titta här då:



ah det är våra franska elever det. fett coolt. fast vi är ju en ganska cool skola om man säger så. fast det kommer ju aldrig ni förstå er på, bara om ni går här. men det gör ni ju inte. eller?

nej nu ska jag faktiskt äta mitt ägg. ska bli asgott. men jag är lite besviken på äggklockan som jag köpte till mamma. den är ju jättesöt och smidig för den går att sätta på kylskåpet, men det hörs knappt när den ringer. den typ skriker i en sekund sen blir det tyst vilket suger ju. det gäller att man är på vakt!



voff voff

godkväll

tidigare idag satt jag på skolan och skulle blogga men blogg.se lagga som vanligt och därmed så blev det inget inlägg. men nu skriver jag ju så det jämnar ut sig.

såg v för vendetta idag igen. kommer aldrig kunna få till den där jävla analysen känns det som. önskar att jag var klar men jag orkar ju nästan inte ta tag i skiten.

åh jag är helt slut så jag orkar inte blogga. jag och mamma var på mrl och det här var nog första gången som det verkligen brändes i musklerna. helt sjukt jobbigt.

äh, godnatt!








2011-03-02

godmorgon beautifuls!

sitter här på min lilla
pall i köket och njuter av min sovmorgon med en underbart god frukost. det känns riktigt bra att börja klockan ett idag. jag behövde sova. dock så vaknade jag klockan åtta och kunde inte somna om, irriterande.

idag har vi samhälle och jag vet inte ens om vi måste på skolan och jobba. såg nu att vi fick välja vad vi ville göra idag och det jag vill göra kan jag göra hemma. kommer inte få något gjort om jag ska sitta på skolan och skriva. måste höra med gezze.

nu ska jag börja klä på mig och lite sådant trams. hörs sen!



plopp plopp

jag kom att tänka på en sak nu när jag sitter på världens bästa funderarplats. jo det är så att min kompis emma blev inlåst på sin toalett igår och satt där inne i två timmar för att det inte var någon hemma. till slut så sparkade hon upp dörren och kände sig helt plötsligt som en fri ängel. nu är det ju så att jag kom på att jag skulle nog inte känna någon större ångest eller känna mig ledsen om jag blev inlåst på toan. jag menar jag tillbringar ju ändå större tiden av mitt liv här inne så varför inte bekanta mig med stället ännu mer. en dag skulle jag iaf klara. dock så skulle jag inte klara mig utan mat. eftersom den resterande tiden som finns kvar tillbringas i kylskåpet. hum det där blev lite klurigt. kanske måste installera ett litet minimalt kylskåp här inne. vilken tankeställare!




shiet vad het?!?! förstår varför fransmännen tittade på mig så mycket!

juste! har ni hört att armand mirpour ska till sundsvall och spela? så jävla sweet. läju gå på det. agnes jag tycker att du kan komma hem då och joina. det tycker jag faktiskt, för jag vet att du vill!

bara det jag ville säga. hejdå!


2011-03-01

första mars idag ju!

spanskaprovet imorse nu då. det gick väl sisådär bra. jag svarade på allt men har långt ifrån rätt på allt kan jag ju säga. jag trodde faktiskt att provet skulle vara svårare, inte för att det var ett dugg lätt men vår spanskalärare tror att vi är grymmast i världen på spanska så därför hade jag förväntat mig mer. men det var ett ganska bra prov.

efter provet var det bara att ladda om på nytt inför mötet med fransmännen. jag, rebecca, lisan och daniel var guider tillsammans åt två flickor och en pojke. jag hade gärna skrivit deras namn men tyvärr så komemr jag inte ihåg(egentligen kommer jag ihåg tva av namnen men vet inte hur de stavas). vi hade iaf riktigt kul de fick se lite av vår vackra stad sundsvall. de tyckte även att vårt språk var väldigt fint, alltid något posetivt. vi bjöd dem på lite godis och drick och även bussen upp till skolan. jag tror att de tyckte att det var kul och att vi var trevlig.


asdålig bild men det får ni ta helt enkelt

det var en väldigt trevlig dag! känns dock lite konstigt nu när jag är hemma. jag både tänker och pratar på engelska för att vi pratat det så mycket idag. helt sjukt ju. men aja, det försvinner nog snart.

för övrigt så såg jag en sak i kylen som inte borde stå där förns nästa tisdag. undra om mamma tagit fel på dagarna, eller om det är lisas som har gjort det. märker vi förmodligen snart!




RSS 2.0