31/5

Hej bloggen!

Idag har det bara varit en vanlig och tråkig skoldag. Men efter skolan så åkte jag och Isabelle hem till henne och solade, och dreglade lite. Vi skulle egentligen träna men vi blev lite lat när det var så underbart väder!

Vid kvart över 6 gick vi ner på stan för att Isabelle skulle kolla på en klänning till avslutningsmiddagen som är på onsdag, men istället var det jag som kom hem med en klänning. Det var ju inte riktigt tänkt så men jag kunde inte släppa den med blicken så jag hade väl inget val. Den är iaf från Indiska och kostade 399 kr. Inte så farligt.

Snart ska vi nog checka film och myspysa. Jag övernattar här i mitt tredje hem.

Imorgon ska jag iväg och jobba på Wayne's. Hoppas jag inte klantar mig. Ska försöka fixa ett helgjobb där!

















Pussar&kramar!

Frustrerad tjej!

Åh jag vill bara slå näven i bordet och skrika. Just nu hatar jag pracis allt, är less på allt och jag skulle kunna börja grina vilken sekund som helst! Matchen gick åt helvete, iaf för mig + att vi fick en skadad målvakt så ambulansen kom. Jag har prov imorgon och jag har knappt kollat på frågorna och tror fan att jag skiter i hela skiten! Också är det morsdag på alltihopa. Jävla skitdag.

Bilder från igår:


























30/5

Grattis på morsdag alla mödrar och speciellt till min egen!





Självklart fick hon en liten morsdagspresent! Blev en söt liten blomma.

Övernattar i Söråker!

Snart kommer Ullebulle och hämtar mig och sedan bär det av mot Söråker. Jag ska sova hos faster och vara barnvakt åt Lukas ikväll. Det ska bli riktig skoj. Dessutom så skulle syrran ta med sig O.C boxen till mig!!! Åh det har gått alldeles för lång tid sen jag träffade min älskade nu. Imorgon får vi vara själva.

Och bara så ni vet så ska Cypern vinna ikväll! Söta Jon Lilygreen kommer ta hem segern! 


Avslutningsklänning!




29/5

Godmorgon små stjärnor!

Eller så mycket godmorgon är det väl inte för mig direkt.

Isabelle sov här inatt. Vi hyrde 6 st filmer och hade så otroligt mycket gotta så jag vet inte vad. Vi åt Glass med grädde och persikohalvor, Chips, ostkrokar, dipp, jordgubbar och nutella. Vi höll på att spricka kan jag tala om! Magen vände sig ut och in.

Vi klev upp 08.48 imorse för att jag skulle iväg och jobba på Golv Ettan kl.10. Men vi behövde bara jobba i 30 min sedan var vi klar så då var det bara att ta moppen och åka hem igen. så nu sitter jag här kl.11 på morgonen och har ingen aning om vad jag ska göra. Kanske ta en dusch, kanske åka ner på stan och ta en fika, kanske visa er KLÄNNINGEN som jag fick hem igår! Åh jag är så överlycklig för att den äntligen kom. Blev lite nervös över att den inte skulle komma. Men nu hänger den i garderoben och får alla andra kläder att se ut som skrot. Den är helt förtrollande fin. Eller, det är ju vad jag tycker, sen så vad ni tycker skiter jag fullständigt i!










27/5

Godmorgon bloggen!

Idag var jag oerhört snabb på att göra mig i ordning inför skolan så för en gång skull hann jag sätta mig här. Idag har vi en helt vanlig skodag med en massa jobbiga lektioner och när jag kommer hem väntar en fysik bok. Jag förstår inte varför lärarna måste lägga allt den sista veckan. Dom är så dålig på att planera.

Ikväll är det träning och jag ska gå. Men tack vara förkylningen som inte gått över helt så får jag nog ta det lite lugnt.

Nu ska jag traska bort mot bussen. Vi höres sedan!♥

26/5

Hejsvej!

Har inte så mycket att skriva idag. Bara att jag och mor var på två visningar idag. Båda lägenheterna var fina men jag tyckte mer om en av dom. Den var jättefin med stor toa och stor ballkong. Synd att hyran var så dyr bara och att dom behövde ett besked innan fredag.

Snart är det Grey's och True bloooooooood! 

Vår ruset!













Det kanske inte låter som att det skulle vara kul att sitta och titta på en massa kvinnor som springer men det var faktiskt oerhört kul! Alla dessa kvinnor bor i sundsvall och det var 1000 tals av dom! Det hade jag ingen aning om.

Tråkigt nog fick jag ingen bild på mamma. Hon skrev HEJ ISABELLE när hon hade sprungit förbi mig så jag hann inte. Men jag fick iaf två bilder på Frida. Och Nina är med på ett litet hörn där också!

25/5

hej på er allihopa!

Förkyld som jag var så gick jag på skola idag. Av två anledningar. 1. Jag hade ett Idrottsprov att göra och 2. Jag skulle jobba med Isabelle på vårat Weekend arbete på ENG (men eftersom att datorerna inte fungerade så fick vi ingenting gjort). Men det gick ganska bra att gå på skolan endå.

Ikväll ska jag och Maldisiå stå och kolla på vår kära moder då hon springer vår ruset. Tror knappast att hon vinner, men lite stöd skadar aldrig!


Nystädat

Trots min förkylning har jag nyss kämpat på och städat mitt rum. Det var dock på tiden kan jag tala om. Har inte städat sen jag flyttade hit vilket jag skäms lite över. Men nu har jag iaf gjort det och nu blänker det där inne. Också slipper man nysa varje gång man öppnar dörren. Så det gjorde jag bra!

En till sak som är bra är att jag ska jobba på Wayne's coffee på ''operation dagsverke''. Det är en dag då alla elever (iaf i 9:an) jobbar och tjänar 100-200 kr istället för att gå i skolan. Pengarna går såklart till välgörenhet vilket jag tycker är bra! Men kanske, kanske att jag får ett helgjobb där efter den där dagen. Det skulle vara toppen om jag fick det. Så jag får väl jobba stenhårt och visa min arbetsvilja!












Bills flaska som jag fångade på TH konserten!

I wanna rock'N roll all night and party every day!








Bröd med korv & C-vitamin


24/5

Idag är det ännu en stor dag och den tillägnas Anna Olofsson. Hon blir hela 16 år. Det är stort det! Grattis stumpan, hoppas du får en underbar födelsedag och spara lite tårta till mig!

Själv så sitter jag helt ensam (eller ah, Milda är ju hemma i för sig) i min lägenhet idag. Jag är ju som sagt förkyld och kände att det bästa för mig vore att ligga hemmma och vila upp mig inför allt ståhej som vi har nu dom sista veckorna. Fast jag måste erkänna att det är lite skönt att få vara hemma en dag. Det är andra dagen som jag är hemma från skolan på hela 9:an. Det är inte många som klarar det (utom Elin som inte varit hemma en enda dag).

Nej nu ska jag ta och dricka lite Kan Jang och C-vitamin (börjar bli en vana) och sedan lägga mig på soffan och läsa lite om styrke-och konditionsträning. MEN vi, hörs senare!♥

P.S: förlåt för att det varit lite bilder på senaste tiden, kommer nog snart!


Sjuka drömmar

Nyss frågade jag Agnes om hon trivdes nu när hon flyttat hemifrån. Varför frågade jag det när jag vet att hon bor hemma hos sin familj? Jag hoppas verkligen att det är förkylningen som får mig att tappa kollen totalt och inget annat. Tänk om jag håller på att bli psykiskt sjuk!  


23/5

Sjukt som det är men Isabelle Persson har ännu en gång åkt på en förkylning. Fan vad jag inte orkar med det här just nu. Jag har alldeles för mycket att tänka på. Åh jag blir så less. Hamnar snart i nån depression.

Jag skulle behöva en liten Agnes nu som får en att bli nyfiken på livet. Att vilja göra nåt och inte sitta som fastklistrad i sitt liv som man gör nu. Sundsvall har dåligt inflytande på mig just nu!


Du gör min dag

Nu har jag äntligen beställt en avslutningsklänning. Det blev en från Nelly. Den är kanske en smula annorlunda men det är det som jag gillar hos den. Jag vill inte se ut som alla andra och därför blev den här klänningen perfekt! Ni får se den när den kommit hem.

Nu sitter jag och lyssnar på Tracy Chapman och lagar mat. Senare ikväll kommer Emma och vi har hela lägenheten för oss själva. Om ingen vill göra oss sällskap förståss?


22/5

Tjabbaba!

Jag och mor har nyss kommit hem efter en liten tur på birst. det var meningen att vi skulle kolla efter en avslutningsklänning men jag hittade självklart ingen så jag ska nog beställa en istället.

Dock så köpte jag (mamma betalade) ett par fotbolls skor och benskydd. Äntligen blev det lite nytt och fräsht! Det gillar vi verkligen.

Vad ska alla göra ikväll. Jag är öppen för alla förslag, om det inte kostar så mycket!

21/5

hej bloggen!

Det har varit en ganska tråkig vecka och det är just därför jag inte varit så pepp på att skriva. Men jag får se om blogglusten kommer tillbaka nu när jag skriver!

Snart ska jag och mor åka iväg på kattutställning och jobba med laget. Vi ska typ sätta upp 300 kattburar. inte så kul att göra det på en fredagskväll men det är sånt man måste göra ibland.

Innan vi åker dit ska vi iaf åka och äta på donken. Gottgott.

vad händer senare ikväll förresten? Någon som vill leka med mig?

20/5

Allt jag tänker skriva här idag är...

GRATTIS AGNES (MARGARETHA) JOHANSSON PÅ DIN STORA FÖDELSEDAG!♥

19/5

Hej blöggen!

Idag är det fult väder. Idag hade vi avslutningsfoto. Idag har jag en jätte ond finne på läppen. Idag fyller Vilma Edberg år (grattis). Idag har jag match på sörforsvallen kl.19.00. Idag ska Nina bjuda på kaka. Idag har inget inspirerat mig. Idag orkar jag inte blogga.

Tack och hej!

18/5

Hej bloggen!

Jag vet att jag skriver sent men jag har mina anledningar. Efter skolan följde jag med hem till Isabelle ochj solade. det var jätte varm och jätte skönt men fick nog inte färg någon annanstans än i ansiktet.

Vid 5 tiden gick vi till Gold's och gymmade i ca 1h 20 min. Det var riktigt skönt att träna idag för jag kände verkligen att allt slit lönat sig. Var alldeles slut när vi var klar.

När jag kom hem var det bara att slänga i sig middagen och sätta igång med SOn. Och nu sitter jag här. så jag har haft fullt upp med en massa annat så bloggen fick vänta till sist.

Nu tänkte jag bjuppa på lite bilder sen jag, Ankan och Milada gick på en prommis upp till Norra i söndags!























Äntligen funka blogg.se som det ska! Det var fan i mig på tiden

It's a good thing tears never show in the puring rain

Jag orkar bara ladda upp bilderna från igår kväll. Blogg.se laggar som vanligt!























17/5

Hej bloggen!

Just nu har jag inte tid att berätta om gårdagen och om denna ljuvliga dag. Jag visar med bilder lite senare istället.

Nu ska jag ta bussen ner på stan och träffa upp Isabelle för att sedan gå och gymma. Vi hörs sen!

Låt inte vädret hindra dig

Sitter hemma hos Emma nu och ska snart börja grilla. Det är synd att det är så trist väder men det hindrar inte oss inte! 

Senare tror jag att vi ska spela lite fotboll på Thule. Kom dit och gör oss sällskap! 

16/5

Godmorgon gott folk!

Jag tänkte börja med att berätta om gårdagens underbara kväll. Jag och Emma bestämde oss för att ta en liten prommis ner på stan och köpa godis och hyra film vid halv 9. Men när vi hade gjort det ville vi inte riktigt gå hem och titta på film (som vi skulle ha somnat till innan vi ens slagit på den) utan vi kände att vi ville njuta av det otroligt fina vädret. Så vi gick och satte oss vid hamnen. Åh det var så fint och mysigt så vi hade nog kunnat sitta där hela natten. Det var folk som hade picknick på gräsmattan och några satt och spelade gitarr och sjung. Och då måste jag ju faktiskt berätta att en kille från gänget med gitarr kom fram till oss och frågade om vi inte skulle göra dom sällskap. Och sen satte han sig med oss och började snacka och då fick vi reda på att han också varit matforsbo och gick på matfors skola. Det var ju några år sedan dock, eftersom han var 21 nu. Men tänk vad världen är liten!

Idag är det tänkt att jag ska vara med Michaela men vi verkar inte komma någon vart med det så jag vet inte jag. Vi har lite svårt för att komma fram till något beslut!

Vi hörs senare♥

Give it to me right or don't give it to me at all

Vi var på porter caféet och åt. Det ligger ute på Tynderö som ligger typ i skogen nånstans.

 









Nej nu ska jag umgås med min kära vän Emma. Ha det!♥

15/5

Godmorgon bloggen!

Igår var jag och Agnes på bio och såg The bounty hunter. Vi skulle egentligen se kick ass men vi ångrade oss i sista sekunden. Jag vet inte om vi gjorde rätt val dock. Jag kan inte bestämma mig för om den var bra eller dålig. Det var nog nånstans mitt emellan. Dessutom så fick hon en present av mig eftersom hon fyller år på torsdag!

Efter bio skulle vi ta bussen hem till mig och då stötte vi på lilla Alain and his gang. Ja och vad mer ska jag säga om den saken?

När vi kom hem satte vi oss i soffan och såg på Madicken. Vilken tur att jag inte slängde VHS filmerna säger jag bara. Ibland gör dom susen.

Agnes har nyss gått och jag funderar på om jag ska unna mig ett varmt bubbelbad. Jag känner mig ganska ofräsh och slemmig och så vill jag definitivt inte känna mig när jag ska ut och äta med pappa, Gabriella, syster och Pelle ikväll. Vet inte om Lukas är med men jag skulle tro att han inte är det. Synd, hade gärna velat träffa min lilla systerson.



Otroligt sköna killar säger jag bara!

Livsnjutare

Att fika med Agnes kan vara det bästa jag gjort på väldigt länge. Vi pratade om livet och hur man lever det. Både hon och jag insåg att vi hade mer gemensamt än vad vi trodde.

Mamma står och stampar med foten nu så det är väl säkrast att jag avslutar snart. Vi ska gå och äta på Marco polo ikväll och sedan ska jag på bio med Agnes.

Ha en trevlig kväll!♥

14/5

Hej och godmorgon bloggen!

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga in bilder från Angelicas lilla 16års fest men jag var helt slut igår efter matchen så jag hade ingen ork till att göra det. Dock kan jag med glädje berätta att vi vann matchen med 3-2 mot Torpshammar. 

Snart ska jag ner på stan och fika med Agnes. Vi ses alldeles för sällan så jag tyckte det var en bra idé. Så nu måste jag ta och fixa mig. Hörs sen!

Här kommer bilderna:

 
Birthday girl
























13/5

Hej bloggen!

Igår hade jag inte tid för bloggen över huvud taget. Ankan fyllde år så vi var hemma hos henne och firade na. Dt var mycket trevligt och hon fick otroligt fina och bra presenter!

Jag orkar inte berätta så mycket om dagen mer än att vi var på tippen och städa i morse och snart åker jag iväg på match nånstans.

Bilder från kvällen kommer lite senare idag tror jag.

Pannkakor

Pannkakor är ine min grej det eller. det är mycket gott men väldigt svårt att göra. Inte smeten men att steka dom!



Jag har gjort det igen...

Jag skriver 4e istället för 5e. Ligger jag en månad efter eller? Varför är det ingen som säger något?!?!?!?!

11/4

Hej bloggen!

För tillfället sitter jag nere i datasalen med min lilla klass och har ENG med Bengt. Jobbigtjobbigt säger jag bara eftersom jag inte kan jobba. Min partner är nämligen hemma och är sjuk och jag vet inte riktigt om jag vågar göra något på vårat arbete utan att hon är här. Så det känns lite onödigt att jag är kvar på skolan nu fast att jag egentligen inte behöver det. 

Snart ska jag, Emma, Elin och Frida ska åka in till stan och köpa en present till Ankan som fyller år i morgon. Vi har faktiskt något bra på G och förhoppningsvis så blir hon glad!


En väldigt glad Angelica i underbara Rom!

Godnatt!


Den här dagen kan nog inte bli så mycket bättre!

Det här är nog en av dom bästa dagarna på länge! Jag fick nyss reda på att jag fick MVG på mitt CV och på mitt personliga brev. Jag berättar inte det här för att skryta utan för att det verkar som att livet äntligen har slutat hata mig! Åh jag blir så glad.

10/4

Hej och god dag!

Dagen har varit ganska ointressant och allmänt tråkig. Eller det har den egentligen inte. Det har varit mycket skratt och glada miner. Frida berättade att hon fått tillbaka sin resväska som kom bort på väg hem från Rom, så det var en väldigt bra nyhet. En annan bra nyhet är att vi ska fira lilla Ankan på onsdag då hon fyller 16 år. Det ska bli otroligt trevligt och vi tjejer har en liten överraskning som hon ska få. Så det blir spännande. Och ännu en bra nyhet är att jag slog mitt rekord i att springa runt spåret idag på idrotten. Jag hade typ 15.30 först men den här gången sprang jag på 12.44. Jag är så nöjd över att jag kämpade hela vägen och inte stannade en enda gång (även fast jag bara ville lägga mig på marken och kräkas). Men nu kom jag på ännu en till nyhet (lovar att det är den sista för dagen) som är kanon bra. Och det är att jag fick MVG på SO arbetet som vi hade om 2:världskriget. Det kanske har varit en riktigt bra dag endå?


It's very simple

Nu har Angelica åkt hem och jag och mor håller på att fixa oss. Vi ska nämligen bort till moster, kusinerna och äta. Desstutom ska vi kolla så att allt står rätt till med min lilla moppe.

Sedan är det bara att byta om och åka på träning. Ska faktiskt bli skönt att träna. Jag har varit onyttig hela veckan. Speciellt när vi var i Rom. Bara skräpmat och en massa gotta hela tiden. Men nu är jag hemma och som jag har sagt så många gånger förut, nu är det skärpning Isabelle! Och denna gång menar jag det verkligen. Sommaren närmar sig och det är dags att börja träna nu om du vill våga visa dig i bikini. 

 


9/4

Godmorgon bloggen!

Jag och Angelica har nyss käkat en väldigt stor frulle och sitter nu bara och degar i pyjamas framför den här lilla saken.

Igår kom som sagt Frida, Emma och Angelica hit. Vi åt rabarberpaj, godis och massa annat gott och kollade på HipHip Hora och Avatar. Fast vi kom inte så långt på Avatar innan vi slocknade. Frida åkte iaf hem vid 12 och Emma vid 1 halv 2.

Jag och Angelica låg i sängen och hade väldigt djupa samtal om döden och vad som händer efter. Ganska läskigt att prata om det, tycker jag då.

Nu ska vi nog ta och fräsha upp oss lite och kanske göra något socialt? Inte vet jag.






Girls night!

Nu är det bestämt att brudarna kommer hit eftersom att mor min ska bort. Vi kommer nog bara dega i soffan med en massa gotta och många olika filmer. Det ska bli riktigt mysigt!


Tjingtjing

Nu har jag kommit hem och det blev faktiskt lite shopping. Det blev en vit tröja från Ginatricot, en blommig playsuite från Åhlens och en skjort-jeansväst från Åhlens. det kändes riktigt bra att få spendera lite pengar eftersom jag inte köpte nånting i Rom (förutom ett pra trosor).



Kvällen spenderas med Frida, Emma och Angelica. Vi vet inte vad vi ska göra eller vart vi ska vara men det löser sig nog.

Nu känner jag att det luktar mat från köket. Mmmmmmums


Birsta City!

Snart åker jag till Birsta med Frida. Förhoppningsvis blir det lite shopping också.

Jag och mamma var på stan en sväng igår. Hon köpte Ett par Converse med stjärnor och jag skulle köpa dom hallonröda som jag velat ha så länge, men självklart var min storlek slut och dom finns typ inte längre. Då ville jag bara ställa mig på tå och skrika för allt vad mina små lungor skulle klara av. När jag äntligen har pengar, så finns dom inte längre!

Men som tur är så kanske det promblemet är löst. En vän till Emma ska nämligen till London till veckan och då skulle hon köpa ett par till Emma. Så jag frågade Emma om inte hon kunde höra med sin vän om hon kunde köpa ett par till mig också. Så nu är det bara att hålla tummarna! det vore ju ett stort + om hon kunde det för där kostar dom nämligen bara 400 kr. Hur toppen vore inte det då?





Puss♥

8/4

Godmorgon alla fina människor!

Idag skiner solen för fulla muggar och det är till och med varmt ute. Jag och mor har nyss käkat lite frulle och pratar lite om vad vi ska göra i sommar. Det lutar åt att åka på kryssning till Tallin eller något liknande. Men vi vill dock inte åka själva så vi sitter och klurar lite på vilka vi ska fråga. Det känns som att vi har några men jag berättar inte det här än eftersom inget är bestämt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka hitta någon social människa som känner för lite shopping!

Ha en underbar dag så hörs vi lite senare!♥


Klassresa till Rom 3/4-6/4-10

Det är väldigt många bilder och det tar en jäkla tid att ladda upp alla här men bilderna finns på fejjan. Men självklart kan jag bjuppa på några få bilder här också!




























Det där var några smakprov från resan. Och som sagt så finns dom lite mer roliga bilderna på fejjan så ta och kika där!

Godnatt bloggen!♥


7/4

And now she's back!

Bilder kommer4 någon gång i helgen skulle jag tro.

Puss så länge

3/4

Hej bloggen!

Nu ska jag bara packa det sista sen bär det av mot arlanda och förhoppningsvis vidare mot Italien/Rom med klassen. Det ska blir sjukt kul bara det att jag har ingen pirrande känsla i magen som jag brukar få två dagar innan själva resan. Det är nog första gången det känns så overkligt att vi ska åka att min hjärna inte har insett det ännu.

Iaf så tänkte jag bara ta och säga hejdå här. Jag kommer ju inte kunna blogga något så vi ses på torsdag eller på fredag! Ha det så bra alla läsare. Mycket kärlek ♥


C-vitamin och Kan Jang

Jag är förkyld, måste dricka Kan Jang och C-vitamin. Vi åker till Italien imorgon, om vi nu tar oss dit tack vare den där jävla vulkanen. Om vi nu skulle ta oss dit så ska det vara dåligt väder och regna hela veckan. Om vi inte skulle kunna åka vet vi inte vad vi ska göra, om vi stannar till Stockholm eller åker till Tallin. Ett stort + på det hela är att det dags för min blödarsjuka att komma också. Livet är så underbart! Åh jag älskar Gud

 

 

2/4

Igår var jag bara hemma och tog det kugnt med mamma. Vi åt en massa gotta och tittade på Avatar för första gången. Och jag må då säga att den var väldigt bra!

Idag klev vi upp kl.08.00 för vi skulle städa på sågen kl.09.00. Jobbigt men vad gör man inte för att tjäna lite pengar. dock går ju pengarna till fotbollslaget men ändå!

Åh nu är det på tiden att Isabelle Christina Persson sätter igång att packa! Jag har inte plockat fram nånting än. Känner lite hur paniken växer i magen. Så vi hör nog något mer ikväll.

Grattis till vickibooooy som fyller 16 år idag och till Therese som fyller 17!♥

Valborg!





































RSS 2.0