Albin

Min kära vän Albin. Eller som jag tänker skriva nu, alain (om du vill att jag ska skriva om dig, så får jag faktiskt använda mina ord)! 

Du är iaf en väldigt snäll och mycket bra vän. Lite knasig sådär då och då är du ju, men det är ju något man måste få vara ibland. Och du är väldigt social. Ingen tråkmåns som sitter och degar hela dagarna. Du lyssnar alltid när man har något att säga fast du är kille (inget illa menat)

Nu så tänker jag inte skriva något mer om dig alain för du vet redan att du är en bra kille och allt sånt!

OCH, nu tänker jag inte skriva om någon mer på min blogg, iaf inte denna månad. Så bry er inte om att fråga!


Jag blir galen!

Jag flippar ur snart!! Varför funkar inte mitt spotify? Vavavavavava. Jag blir tokig snart. Jag fattar inte. Det står typ att det inte går att lyssna om du inte är inloggad. Men ja har ju loggat in och ut flera mljoner gånger nu. Vad är problemet liksom. Gaaaaaah. Kan någon, snälla få mig glad så jag slipper slita av mig håret.

breakfast

Nu har jag äntligen fått i mig min frukost. Så här sent har jag aldrig ätit frukost. Jag förstår inte hur jag har kunnat klara mig tills nu. Jag som alltid är hungrig!

Min ''frukost'' fick bestå av två skivor bröd, med ost och skinka (som jag sedan värmde) och till det blev det lite mer päron soda. Kanon bra början på en regnig eftermiddag!

31/10

Just nu sitter jag bara hemma framför datorn och dricker päron soda. Det är väl dags att ta något att äta snart misstänker jag. Jag kan inte gå på tom mage hela dagen.

Snart ska jag pallra mig ut så att hunden får göra ifrån sig. Sen ska jag nog bara sitta vid datorn, eller kanske läsa lite. Ja! Det gör jag. Något som jag absolut måste göra, är att duscha. Jag känner mig som fetaste smörpaketet. 

Ikväll sticker jag till Bellas place och chillar lite med gotta. Det ser jag faktiskt fram emot. Det ska bli skönt med en lugn kväll. Får se om vi kanske hyr en film eller något, knappast troligt med tanke på våra konton..

Skriver mer lite senare, när jag har piggnat till lite.

take care
         // isabelle

Dyster stämmning

Jahapp, då var städningen klar. Blänker som satan nu kan jag tala om. Det gick med en himla fart måste jag säga. Jag har till och med tagit mig tid till att läsa några kapitel i ljudet av ditt hjärta. Men den är ju grymt bra. Jag får rysningar. När man väl kommit in i den så vill man ju inte sluta. Men jag var så illa tvungen, det är dags att börja klä på sig kanske? Lite pinsamt, men jag sitter fortfarande i morgonrock och tofflor. Haha. Jag har inte orkat klä på mig, det kändes så bekvämt. Iaf så ska jag klä på mig snart, fixa håret och sminka mig lite. Jag tänkte ha på mig en svart klänning från H&M, som jag köpte förra året. Jag har bara använt den typ två gånger satt. Sen ska jag och mamma åka till moster och fira henne eftersom att hon fyller år. Grattis Margaretha!
Jag stannar där på middag sen bär det av till Angelica. Vi ska ha ett litet halloween party. Inget märkvärdigt men det blir säkert jätte kul! Det blir väl att vi åker på bigboy mitt i natten och äter eller något som vanligt. Det börjar bli en vana. Det är ju så lättsamt eftersom att hon bor så nära. Det tar ju typ bara 30 min att gå. Eller ja, det beror ju lite på. Det kanske händer något spöklikt under kvällens gång. Man vet ju aldrig, det är ju trots allt halloween. BUUUUU!

Med det sagt skulle jag vilja önska alla en riktigt trevlig halloween!

take care
         // isabelle

30/10

Städa.
Jag brukar verkligen hata att städa. När mamma ber mig om att säda rummet säger jag ''ja jag gör det snart'', och med det så menar jag nästa månad. Men idag städar jag, och jag klagar inte ens. Det är helt enkelt kul att städa idag. Jag måste ha fått en stöt eller något, för städa är egentligen det värsta som finns. Men har man bra musik så nästan dansar man fram. I min morgonrock, tofflor och nyduschat hår stuttsar jag omkring och plockar saker här och där och dammar. Visst fick jag det att låta lite kul då? 

♥take care♥
         // isabelle

Nu så..

Jag kom på ännu en sak. EmmaNB ville ju att jag skulle skriva om na på bloggen för ett tag sen. Men det blev aldrig att jag gjorde det. Men jag tänkte göra det nu!

Och jag börjar med att berätta lite om flickan. Hon är en glad och sprallig brud på 15 år. Hon har as skön humor och är inte ett dugg blyg! Hon charmar alla med sin lilla glugg som hon har och hon strålar av glädje. Hon är en av få som njuter av livet skulle jag vilja säga. Det är något som gör henne speciell.

För mig är hon en väldigt nära vän och jag har alltid så underbart kul med tjejen. Jag ser fram emot att få många fler roliga dagar med na!

Jag ska ju faktiskt vara med na om ett tag. Det ska bli skoj!

Jag hoppas att det räckte för dig ememsis. Pusspåre'

Tokio Hotel 3/4

Guuuuuuuuuuuuud! Jag har ju glömt att berätta att jag, Isabelle och Anna åker till sthlm för att kolla på Tokio Hotel 3 mars. Ni fattar inte hur grymt överlycklig jag är just nu. Absolut inget annat hade kunnat vara bättre än det här. Det är som en dröm. Jag ska på min allra första TH konsert. Jag vill bara skrika av lycka. Jag ryser i hela kroppen bara av att tänka på dom. Jag kan inte fatta att det är sant.
Något jag måste erkänna är att jag är djävulskt avis på Kenza som träffat dom och intervjuat dom. Medans jag ska vara glad att jag ens får gå på en konsert. Men jag klagar inte. Lycklig tjej eller vad!

World behind my wall

Idag vaknade jag hos Belli. Jag har sovit där mycket den senaste tiden känns det som. Iaf så klev vi upp vid kl.10.00 för jag var tvungen att åka med 11.10 bussen hem till mitt eget lilla hem, för tha dog kan ju inte vara ensam alltför länge. Vi vill ju inte att hon gör något olämpligt så jag gick ut en sväng med henne sen satte jag mig en stund med SV som ska vara klar nästa fredag. Vi ska skriva en artikel om att vi träffar Romeo och Julia på 2000- talet. Det är ganska kul, tycker jag då eftersom att jag är intresserad av det. Jag har inte skrivit klart den än men jag var tvungen att ta en liten paus så jag kunde blogga lite för eran skull då förstås. För er som nu läser min väldigt intressanta och händelseväckande blogg...

Ikväll ska jag förmodligen vara med Alain. Om han nu fortfarande vill. Men han får så lov för jag har avbokat mitt träningspass som jag egentligen skulle gå på ikväll bara för hans skull. Så bäst att han inte kommer med några bortförklaringar!

Nu kanske jag ska ta och fortsätta med min lilla artikel så jag blir klar med den någon gång. Jag har ju SO som måste göras också. Skola, skola, skola... suck!


g o p r u p p e n

♥take care♥
         //
isabelle

28/10

Nu har jag maskat lite med skrivandet igen. Jag klarar inte av att skriva varje dag, varje vecka, varje månad, varje år. Men en sak kan jag lova. Att om jag får en TV i julklapp, då ska jag skriva varje jäkla dag. Vi säger så. Om jag får en TV så skriver jag varje dag. Kanske flera gånger om dagen till och med. Men om jag inte får det. Så fortsätter jag som jag alltid annars gjort, att skriva lite då och då.

I helgen som varit, var jag och Bellan till våran vackra huvudstad och hälsade på far min. Jag måste säga att det var en väldigt fin lägenhet han hade. Den var ljus och hade högt i tak, vilket jag tycker väldigt mycket om.
Något jag tyckte mindre om var bussresan. 6 h på en buss. Snacka om att rumpan va helt platt när vi steg av bussen. HAHA!
När vi kom dit på fredagen då fanns det ju inte så myket att göra. Vi var ganska slut så det blev tacos och sedan IDOL. Helt fel åkte ut. Jag hatar IDOL. Jag lovar att jag ljög när jag skrev det där. Eller det va fel som åkte ut men jag hatar inte IDOL för det. Åh ni fattar nog vad jag menar mer än vad jag gör.
Iaf så på lördagen tog vi tunnelbanan in till stan och shoppade lite.
Jag köpte det här:







När vi kom hem efter en 4 h shopping satte vi oss i soffan och vilade en stund. Men det va inte länge för sen skulle vi laga mat. Pappa har Paolo Robertos kokbok. Så jag och Isabelle fick bestämma vad vi skulle äta. Vi valde nån slags parmesan panerad kycklingfilé med nån gratäng till. As gott! Väldigt bra kokbok det där.

På söndagen åkte vi till naturhistoriska riksmuseet. Det var ganska spännande att kolla på en massa dinosaurier och planeter och allt från himmel till jord. Med något som var rikigt häftigt var cosmonova. Det är typ som en biograf som är rund. Också ligger man typ i stolarna. Vi kollade på sea monsters 3D. Riktigt fränt.
Något som också var riktigt fränt var att vi typ stog en meter ifrån han som är med i Jallajalla. Han turken. Borde väl inte beskriva han på det sättet egentligen men jag vet ju inte vad han heter satt. 

Kl.18.10 gick bussen tillbaka till sundsvall. Vi var ju lite tidiga så vi fick vänta typ 1 h på centralen. Då kände jag att min tank var väldigt full och att det var dags att tömma den. Så jag gick typ runt i hela centralen för att hitta en toa. Men jag kunde inte hitta en enda. Men då åkte jag upp på övervåningen och där va dom ju. Alla toaletter. Men när jag kom fram till toan så såg jag att det kostade pengar. Så jag gick tillbaka till Isabelle där våra väskor var och hämtade en 5a. Jag åkte upp igen och när jag stoppade i 5an så hände inget. Då kommer en toa vakt och säger till mig att det kostar en 10a för att gå på toa. Något less jag blev då eller. Så jag struntade i att gå på toa och satt och höll mig istället. Då var jag inte glad. Inte nog med det så skulle vi sitta på en buss i 6 h med en massa fyllon.

Det var våran roliga och öventyrsväckande helg!

take care
         // isabelle 

your mah biaatch

aaajlööövheeer




<3









22/10

Fortsätt träna fortsätt träna. Det går ju bra med träningen. Tränade i måndags, i tisdags, inte igår för jag hade sån jävla (ursäka språket) träningskvärk. Men ikväll ska jag träna igen, men den här gången blir det aerobics. Det ska bli spännande. Jag har aldrig gjort det förutom på idrotten i typ 6:an. 
Efter träningen åker jag hem till Bellan i stan och övernattar. Vi tog ju ledigt imorgon eftersom att våran buss går mitt på dagen typ. Så vi får ju lite sovmorgon. Topp!

take care
         // isabelle

They bring you up

Ja, jag har väldigt tråkigt

21/10

Idag var jag väl duktig. Jag skrev inte blogg på lektionstid. Men det var dock bara för att datorn som jag tog inte funkade.. 

Igår var jag och tränade med Emma. Asså gud vad vi inte tänkte långt. Först körde vi step up och sen pump. Fan vad träningsvärk jag har nu! Jag kan knappt gå eller röra armarna. Men jag får se det posetivt, om jag fortsätter så här så får jag ju snygg kropp!

Idag måste jag plugga lite mer spanska, även fast jag egentligen inte orkar. Jag och Isabelle måste göra provet imorgon eftersom att vi far till stockholm på fredag vid kl.12.10, tror jag. Det blir ju topp det. Ska bo hos far min. Vet inte riktigt vad vi ska göra där, men jag antar att vi ska shoppa iaf. Eller antar, för mig är det ett måste! Kommer hem på söndag vid typ kl.00.00. Jobbigt sent, menmen.   

  
♥take care♥
          // isabelle

20/10

Åh, nu sitter jag här igen. Och skriver blogg på skoltid. Inte bra Isabelle, SKÄMS! Men jag jobbar faktiskt också. Men det är lite dåligt med fakta om Egypten som jag skriver om på SOn. Så om ni vet något som jag inte vet så får ni gärna dela med er.

Ikväll ska jag träna på TRIM med Emma, Frida och kanske Annaborgi. Jag har varit väldigt lat i flera veckor nu eftersom det har varit träningsuppehåll med fotbollen. Men nu jävlar blir det skärpning! Jag är otroligt peppad nu asså. topp!

♥take care♥
        // isabelle

19/10

Bläää. Sitter på skolan och har SO. Superkul! Fast så tråkigt är det ju inte när man har datasalen. Men ändå. Har bara biologi efter det här sen slutar vi för dagen. Skönt. Ska hem och plugga lite spanska för har prov på fredag. Sen ska jag och mamma åka bort ett tag för vi har visning idag igen.

♥take care♥
       // isabelle

18/10

Sitter hemma hos Isabelle och lyssnar på älskade Michael. Ajlövhim! Så jag Isabelle och Frida ska gå på This is it den 28. Vet inte om det blir nån fler som hänkar men huvudsaken är att jag får se den! Gah jag kan knappt bärga mig. Jag ska köpa The dangerous tour också. Sjukt bra asså.
Iaf så sitter vi och väntar på Isabelles vän Robert och nån kompis till han. Ska bli spännande att se vad vi hittar på för något skoj.

Ikväll blir det bara att sega framför TVn. Ska kolla på gossip girl sen blir det väl någon film också. Hoppas att mami mår lite bättre ikväll så att vi kan gå fram på ica och köpa lite godis att knapra på. Hehe. 

Jag bjössar på den hära jag. Topp!
 
take care
        // isabelle

Den som väntar på något bra, väntar aldrig för länge!

JAG VILL HA SÖNDAG!

Jag förstår att ni förmodligen tycker att jag är knäpp som vill ha söndag, em vill det liksom. Skolan och allt börjar dan efter. Men det finns egetligen bara en anledning till att jag längtar, och det är för att GOSSIP GIRL SÄSONG 3 börjar då!!! Wihohohoho.. Jag har typ blivit besatt att det. Och jag skojar inte. Jag älskar det, dom, allt som har med det att göra! 
 


It's just like he said

Sov hos Bellan igår. Vi kollade lite på idol, sen kollade vi på the fast and the furious: Tokyo drift och till sist kollade vi på reprisen av roast på bernst. Det var en mysig kväll och när vi gick och la oss lyssnade vi på Michael Jackson. Jag är typ kär i han. Synd att han är död bara. Men då får vi väl nöja oss med att hedra hans minne!

Idag ska jag bara slappa och ta det lite lugnt framför datorn. Jag sitter inte så mycket vid datorn nu för tiden. Men det beror mest på att nätverket dampar hela tiden så man hinner ju inte mer än sätta sig så funkar ju inte skiten.

Ikväll kommer Bellie och gör mig sällskap. Vi ska nog kolla på film och tjocka lite av allt möjligt. Det blir topp det!

♥take care♥
        // isabelle

17/10

Okej, jag fortsätter att skriva ett tag, dock bara för eran skull! Men om jag ska fotsätta skriva så vill ja ha något intressant att skriva om och det ska ni få äran att hjälpa mig med. Visst är jag för snäll.

Just nu sitter jag och slappar med Isabelle framför TVn och är alltför mätt för att ens fundera på att lyfta på arslet och gå på toa, som jag egentligen har ett stort behov av att göra för tillfället. Vi tänkte nog gå och lägga oss alldeles snart och lyssna lite på Michael Jackson. Måste ju sörja lite trots allt.

take care
         // isabelle

11/10

Jag har varit riktigt dålig på att skriva den senaste veckan och om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte. Jag vet aldrig vad jag ska skriva om så det blir knappast inressant att läsa, och då är det väl ingen mening med att skriva? 
Jag låter er avgöra..

Helt sjukt

Ni ska vara tacksam för den här videon! Hon sjunger som en ängel..

Walk around like you don't know me

Imorgon åker man till åre. Ser fram emot det faktiskt. Har inte varit där något i sommar så det var ett tag sen. Jag ska dit med pappa, Gabriella, Leon och Mira. Det ska bli ganska mysigt. Sen tror jag att vi skulle ha kräftskiva med dom andra i lägenheten. På lördag ska vi gå på höstmarknad. Och jag ska få nya skidbyxor. JIPPII!

Ikväll ska jag baka chokladmuffins tills imorgon för vi ska sälja med klassen. Sen ska jag kolla på IDOL såklart! Älskar det, har blivit förälskad i det helt enkelt. Ska bli spännande att se vilka som går vidare ikväll. Alla som jag har gått vidare hittils är dom bästa! Men Tove måste gå vidare! Jag älskar hennes röst och hon är så söt och sprallig liksom.
Men nu borde jag sätta igång med packningen innan det blir för sent. Måste ju se till att jag får med mig allt från topp till tå. 

♥take care♥
        // isabelle
 

RSS 2.0