30/4

Idag är det sista april. Jag trodde att jag hade sett fram emot denna dag men det visade sig vara tvärtom. Jag tror jag närmare bestämt hatar den här dagen. Den ska vara så himla märkvärdig. Det är sista april, so what? Det är sista maj om en månad, sista juni om två månader, då kan vi väl lika gärna göra dom dagarna speciella också. Visst tror jag att jag kommer ha en trevlig kväll men varför ska självaste dagen vara så himla märkvärdig.

Jag är verkligen en positiv människa!

Nu ska jag hälla i mig lite Kan Jang. Hoppas ni får en kanon kväll!♥


Vinnst!

Jag kan med glädje berätta för er att vi vann matchen, 3-0 till Lucksta. Jiipppiii! Vi gjorde ett kanonjobb faktiskt. Lite förvånad över hur vi kunde spela så bra just idag. Men men, det kändes bra att åka hem med vinnst!

Något som verkligen inte ärett dugg bra är att jag börjar bli förkyld, IGEN! FAAAAACK ASSSSSSÅ! Jag blir ju förkyld hela tiden känns det som. Jag som aldrig blir det. Jag är Isabelle Persson och hon blir inte förkyld. Varför försöker du att göra mitt liv till skit Gud? Åh lagom till sista april och allt. Livet är ju bara för underbart!

  
Grillning på marmen för lite mer än ett år sedan

29/4

Hej bloggen!

Nu är jag proppmätt efter att ha ätit en portion lasange. Om ca 30 min kommer Issa och hämtar mig och då åker vi till sörforsvallen. Har träningsmatch mot härnösand. Jag hoppas att det går bra. Jag har aldrig spelat mot dom förut så jag har ingen aning om dom är bra eller dålig.

Imorgon är det sista april. Jag hade onda tankar om den dagen först. Jag hatar dagar som är lite viktigare än andra för då känner jag att jag måste göra något jätte roligt och jätte bra och då får jag lite panik. I år trodde jag inte ens att det skulle bli något speciellt, men det löste sig till slut. Jag tillbringar kvällen hos Amanda Nylander med en jäkla massa brudar. Vi blir ett jäkla gäng! Men det ska bli riktigt mysigt iaf och vi kommer nog ha en underbar kväll!


Funderingar

En blogg i dagboksformat? Intressant

Ut med det gamla och in med det nya.

Let me think about it
 

28/4

Hej bloggen!

Idag hade vi temadag på skolan och temat var droger. Det var väldigt intressant att lyssna på dom som pratade som själva varit narkomaner en gång i tiden. Efter deras prat fick jag en annan bild av narkomaner. Jämt när man ser någon på en parkbänk eller på navet som ser helt bäng ut tänker man ju inte på hur dom har hamnat i den situationen. Det är ju klart att dom inte ville att det skulle bli så där. Dom vaknade inte precis upp en vacker dag och tänkte ''fan jag ska bli narkoman''. 

Nu tänker jag bara, tänk om det skulle vara jag. Jag skulle ju aldrig i hela mitt liv börja, men så sa säkert dom som nu är narkomaner innan dom blev det. Det är det som är så skrämmande. 

Iaf så gick jag och Emma på stan efter skolan. Jag skulle egentligen inte köpa något men det blev ett par jeans shorts från Carlings (mitt första plagg därifrån). Emma for också hem med lite nya prylar.

 

27/4

Idag är ingen vanlig dag för det är fasters födelsedag hurrahurrahurra!



Tusen grattis till min älskade faster!♥


26/4

Hej på er alla läsare!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, jag har inget på hjärtat som jag tänker dela med er (lite privatliv vill jag faktiskt ha) och det finns ingen speciell händelse under dagen som är något att berätta. Inget intressant helt enkelt. Ibland känns det som att jag håller på att tappa intresset för bloggen helt. Jag kan aldrig komma till skott med att verkligen sitta i helt lugn och ro för att bara skriva. Jag vill skriva, men vad ska jag skriva om egentligen. Det måste hända något snart så jag får lite inspiration till att fortsätta!


25/4

Hej bloggen!

Jag har haft en bloggfri helg som ni kanske har märkt. Men jag kan ju berätta lite för er hur min helg sett ut.

I fredags: Efter skolan stod jag, Isabelle och Marika och sålde fika, sedan tog jag och Isabelle bussen till mig och lagade mat. Det blev kyckling, klyftpotatis, sallad och b-sås. Vid kl.20.00 cyklade vi ner till Isabelle och hämtade Frida och några filmer. Sedan såg vi på film hela kvällen, eller rättare sagt jag såg på film!

I lördags: Åkte till Lina och färgade håret och toppade lite. Blev hyffsat nöjd men det syns inte så mycket (ska dit på fredag igen). Sedan kom Maja och jag bjöd på middag. Då blev det kött i vitlökssås och pasta. Lite misslyckat. Vi tog en promenad ner på stan i det fina vädret och köpte godis, sen gick vi hem sen gick vi ut sen gick vi hem sen satte vi oss vid datorn sen gick vi och la oss. Ja kortfattat!

Fredagens bilder!






Lördagens bild!



22/4

Herre Gud min skapare

Alla utom en

Slutar alldeles strax nu. Det har varit en helt vanlig skoldag och den har inte varit så jobbig faktiskt.

Snart tar jag, Frida och Isabelle bussen in till stan och gymmar lite.

Och ja, Hampus ska klippa sig.

21/4

Hej!

20/4

Åh allt krånglar för mig idag. Blir inga bilder från Åre ett tag. Har dom på datorn men det har blivit något konstigt.


19/4

Hej bloggen!

Igår hade jag ingen ork till att skriva och egentligen så har jag inte det idag heller, men jag gör det endå.

Det har varit en helt vanlig skoldag med mycket att göra. Efter skolan åkte jag hem och bytte om sedan åkte jag till Gold's med Isabelle och Frida och gymmade i ca 1h 40min. Det blev då sjukt jobbigt på slutet och jag insåg att jag är väldigt svag. Men då var det ju tur att jag insåg det så jag kan bättra på musklerna lite. Kommer ha väldigt ont i kroppen imorgon. 

Nu ska jag ägna all min tid åt dom svenska hollywoodfruarna. Seeya♥ 

17/4

Godmorgon!

Det var verkligen inte kul när jag tittade ut genom fönstret i morse och såg att det snöade. Fick en liten chock, trodde inte att det skulle komma mer snö nu. Men som tur är så hade det typ redan smällt bort.

Jag sov hos faster inatt. Vi hyade det mysigt igår. Jag och André var ute och åkte lite sen for vi hem och tittade på film. Vi såg Law Abiding Citizen. Den var grymt bra faktiskt. Lite extrem kanske, men den var väldigt bra!

Kl.15.00 har jag träningsmatch. Hoppas det går bra. Det är ju ett bra tillfälle för oss att se hur vi spelar med varandra efter sammanslagningen. Så vi får se hur det går.


15/4

Hej bloggen!

Jag blir väldigt glad när jag ännu en gång får skriva att vi hade en lugn dag. Några av oss i klassen var på volleyboll DM på vibacke idag istället för att gå i skolan. Det var roligt och vi spelade bättre än förra året! Men tydligen inte tillräckligt bra för vi fick packa ihop våra saker och åka hem halv 1. Och ovanligt nog så blev jag inte så sur över att vi förlorade som jag vanligtvis skulle ha blivit. Undra vad det kan bero på. Kanske för att jag är så stolt över klassen för att vi kämpade på väldigt bra. Så var det nog!

Sen så vill jag bara säga att jag är väldigt ledsen för min bästa vän Isabelles skull som förlorade sin gammelmormor igår. Jag vet hur det känns när någon försvinner och det är verkligen det värsta som kan hända. Men hon är ju en hårding så hon klarar det här. Självklart har hon sina underbara vänner som ställer upp!♥

Nej, nu ska jag ta och avsluta det här inlägget. Kanske skriver lite mer ikväll!

Emmapemmakarrevarrevemmakarrevarrevinkenstinkenstemma!


14/4

Hejhopp på er alla!

Idag har det varit ännu en lugn dag. Först hade vi två lektioner sen åkte vi in till stan och spelade lite teater. Jag måste faktiskt säga att det var riktigt kul. Jag får nästan lust att börja! Jag skulle dock aldrig klara av det med tanke på att jag har väldigt svårt för att stå på en stor scen med en stor publik. Jag skulle se ut som en tomat! Men det var väldigt roligt.

Vi fick sluta efter teatern så då gick jag, Isabelle, Frida, Nina och Anna ner på stan en sväng. Och jag skulle ju kolla efter en bikini, tror ni jag kom hem med en? Nej, det gjorde jag självklart inte. Den jag vill ha har inte kommit ut i butiken ännu, och då orkarde jag inte kolla efter någon annan. Men jag kom dock hem med något annat, som jag absolut inte behövde ha egentligen. Det blev iaf en svart, lång baströja och ett vitt linne. Så där rök 200 kr.

Nu väntas det mat och sen kommer Emma och övernattar här. Vi har ju vollyboll DM imorgon på vibacke. Jag har inte så höga förhoppningar på vårat lag faktiskt (inge illa menat)! Det gick ju inte som en dans på rosor förra året om man säger så. Men vem vet, vi kanske har förbättrat oss sen förra året. Kan ju alltid hoppas!



Lilla badmössan hittade jag också (Y)

Tokio Hotel


Nu är det på tiden att du tar dig samman Isabelle!

Jag menade inte det där jag skrev tidigare. Eller jo det gjorde jag, men bara för stunden. Jag kom nyss på att jag måste skärpa mig och sluta vara en sån tragisk människa. Dags att ta nya tag och leva i nuet och inte i det förflutna. Även fast jag gärna skulle vilja ha med en hel del från det förflunta så verkade inte det som en bra idé, eller? Jag är inte personen att avgöra.

Idag har det varit en lugn dag på skolan. Efter att en av datorerna i datasalen small och började ryka gick alla andra datorerna också sönder så då fick vi gå hem efter det. Vi skulle egentligen ha ENG med Carro men den lektionen blev inställd, har ingen aning om varför. Så jag tog 11.55 bussen hem. 

Och nu ska ni får några bilder från Åre. Jag satt och skrev och skulle fixa det där igår, men då slutade internt att fungera så allt bara gick åt helvete, men nu ska det fan i mig funka!





































Det va dom mindre roliga bilderna. Tro mig, dom här går inte att jämföra med dom ni kommer att få se här framöver!


13/4

Kanske ett litet uppehåll skulle passa nu. Bloggen och mitt liv just nu hör inte ihop.

11/4

Hej bloggen!

Jag har inte så mycket att skriva om idag heller faktiskt. Vaknade hos Angelica med en förkylning. Jag som aldrig blir förkyld,och nu verkar det som att jag blir det hela tiden. Iaf så gick vi ut och solade lite sen kom mor och hämtade mig. 

Jag vet att jag sa att ni skulle  bilder, men dom roliga bilderna är på pappas kamera och den har han, så tyvärr får ni vänta en tag till! 

10/4

Jag känner inte för att skriva.

Ska försöka hinna med att bjuda på några bilder från lovet imorgon!


9/4

WIHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOO vad jag är bra ibland!

Vad är det man brukar säga, träning ger färdighet? Det lät inte bra men nu säger vi att det ska vara så!


7/4

Hej bloggen!

Jag ber om ursäkt för att jag varit så dålig på att uppdatera nu dom senaste dagarna, men jag har faktiskt haft fullt upp här i Åre. Jag har haft det riktigt bra än så länge med strålande sol och otroligt bra sällskap. Jag for dock hit med mycket att älta, men det har gått ganska bra. Jag hade ju självklart min bästa vän Isabelle att prata ut med innan jag for och hon peppar mig till att må super hela lovet! Jag älskar dig.

Nu sitter jag, André, Angelica, pappa, Gabriella och Mira och chillar lite framför TVn och om en stund ska vi sätta igång med maten. Jag kan redan nu upplysa er om att bilder kommer! Massor med bilder!

Ha en trevlig dag allihopa!♥

6/4

Idag har vi åkt skidor hela dagen. Det har varit strålande sol och plusgrader precis som igår. Hoppas man har fått lite färg i ansiktet.

Orkar inte skriva nå mer. Hejdå!

5/4

Och ännu en gång väntar natten och dess drömmar


So should you or I?

Snart tar jag och Milda vårat pick-pack och beger oss mot Åre. Far, kusin André och Ankan ska också med. Det blir nog skoj det här och vi hoppas på fint väder!

Hejdå Sundsvall ha ett tråkigt lov!

Styrkan att gå vidare

Alla glada lögner?

Kanske det var en bra lögn endå.

Dåligt samvete?

Jag hoppas på tårar varje natt.

Ska vi förlåta och ta all skit?

Förlåta står inte med på listan längre, låt dom leva med skuld!  



4/4

Igår åkte jag till Ella och tillbringade kvällen där. Vi hade det riktigt mysigt faktiskt, insåg att jag saknat na mer än jag trodde.

Iaf så kom jag till henne vid 8 och då satt vi och funderade lite på vad vi skulle hitta på och det slutade med att vi gick ut på en promenad. Det krävdes en riktigt lång promenad märkte vi, det fanns så mycket att prata om. 
Sen gick vi på hemmakväll och köpte gotta och det va meningen att vi skulle se på film och tjocka men som sagt så hade vi mycket att ta igen, så vi pratade bort hela filmen. Dessutom så skulle jag egentligen inte sova där, men det blev visst så endå. Tack för en väldigt trevlig kväll!♥

Imorse när jag skulle gå till bussen så mötte jag en gubbe, och vet ni vad han sa? Jo han bah: Får jag säga såhär till dig, gud vad du är vacker, får jag säga så? 
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ det får du inte ditt jävla äckel!!! Gaaaaaaaaaaaah det ryser i hela kroppen på mig, fy blä. PEEEEEEEEEEDDDDDDDDDOOOOOOOO!

Meningsfulla ord

Tillbringar kvällen hos Michaela Riippa. Det va då på tiden det tycker jag!♥

3/4

Godmorgon alla glada människor!

Jag sitter just nu hemma hos EmmaNB's pappa och tar det piano.

Orkar inte skriva, bjuppar på jätta gamla (alla är inte jätte gamla) och mega fula bilder istället.
















Hallonröda converse



Hur snygg är dom inte egentligen?
Jag har blivit så otroligt förälskad i den här färgen. Dessutom så älskar jag ju converse också, men ser ni inte hur underbart fin dom är!


1/4

Första april och häxorna är framme! Är det inte helt underbart.

Jag och mor har nyss kommit hem från birsta. Det va meningen att jag skulle sola men så blev det inte, så vi for och storhandla på ICA MAXI. Där kom en tant och gick förbi och stirra på mig, sen fråga hon omjag skulle med till blåkulla? HAHAHAHAHAHA ja tack gärna!? Sen stötte jag på hon igen och du frågade hon omjag va helt säker på att jag inte skulle hänga med. Knäppa människor kan bli av påsken. Om det nu är påsken som fått henne att bli knäpp?

Ikväll ska jag och mamma ha lite mys med gotta och film. Vi har hyrt luftslottet som sprängdes eftersom vi aldrig gick och såg den på bio som vi tänkt. Men det ska bli mysigt iaf!♥

Visste ni att min hund bantar förresten?

RSS 2.0