31/12

Sista dagen på år 2009. Gud vad tiden går fort. Det här året har sprungit iväg helt och hållet. Det är en massa saker som jag inte hunnit göra detta år. Aja jag får väl ta och göra dom sakerna år 2010 då.

Jag har inte skrivit tidigare idag för jag har inte haft tid för bloggen. Vi klev upp tidigt för att äta frukost och sen va vi helt ålötsligt ute i backen. Vid ett tiden åt vi lunch och sen gick jag och la mig i sängen och vila lite. Så jag har inte haft tid för bloggen idag.

Jag kan ju redan nu meddela att jag inte kommer att skriva nå mer idag/ikväll/inatt. Imorgon får ni se bilder och veta hur mitt nya år invigdes!

Jag önskar er alla ett gott nytt år!♥

Bad!

Bilder!















Skit snygga bilder!(Y)

30/12

Godmorgon på er alla!

Jag och Rebecca har nyss klivit upp och håller nu på att packa ner bikinin och badlakan. Vi ska nämligen åka och bada med Vickiboy på Holiday Club. Det kommer blir sjuk kul nu för vi harju värsta undervattenskameran med oss. Så ni kommer få se rätt så (förhoppningsvis) schysta bilder sen!

Nu drar vi snart. Skriver sen och lägger in bilder! Ha en trevlig dag mina vänner!♥

29/12

Hejhejhallå!

Har inte ju kunnat skriva förns nu för nätverket har krånglat lite men nu är det igång.

Vi kle upp kl.10.20. Det blev lite senare än planerat igår. Men vi var ute i backen till kl.11.00. Idag åkte vi med Victor i Duved. Det va ganska bra i backarna. Lite isfläckar här och där men det får man stå ut med helt enkelt.

Jag har nyss bastat och duschat och nu sitter jag och slappar i mjukisar framför TVn. 
Hoppas det blir mat snart också för jag är vrålhungrig. 

 


Isprinsessan

Nu sitter vi inne i stugan och värmer oss lite. Rebecca frös om händerna och lite här och där, mamma om tårna och jag frös ingenting. Jag måste vara härdad jag!

Snart ska vi äta lite gulaschsoppa och kolla klart på Isprinsessan som går på TVn. Sen ska vi ut och åka lite till innan dom stänger.

Lite bilder kommer här!






28/12

Godmorgon!

Jag och Rebecca sitter fär tillfället och äter en rejäl frukost så vi orkar med en dags åkning. Vi åker i Tege och Duved idag. Imorgon kanske vi åker inte till åre och åker.

Vi ska ta och klä på oss nu. Hörs lite senare!♥ 

Tack..du med!

Nu har vi nyss sett klart på Bröllopsfixaren med Jennifer Lopez. Den va riktigt bra faktiskt. Som alla andra kärleks filmer men även fast dom slutar lika är dom alltid bra.

Jag och kusin tog och basta förut. Det va härligt som satan. Blir nog en bastu imorgon också efter en dags skid/snowboard åkning.

Nej nu ska jag inte skriva nå mer ikväll. Hoppas att eran kväll har varit toppen och spara lite på krafterna inför nyår nu!♥

27/12

Hej på er alla!

Förlåt för att jag inte skrivit något förns nu, men jag kommer ha lite dålig uppdatering nu när jag är i Åre. Jag vaknade kl.10.30 och då kände jag lite panki för att jag sovit så länge (det är inte så länge egentligen men när man är här så är det definitivt länge) så jag hann inte mer än att äta frukost och klä på mig i morse för att jag skulle ut och åka lite bräda. Pappa hade lite för ont i dag sa han för att åka nåt så jag fick åka själv. Det gjorde inte så mycket, jag hade ju musik så allt blev kanon.

Hela detta gäng åker nog hem vid 15.00-16.00 tiden, och då kommer nästa gäng. Rättare sagt mamma och Rebecca. Men på onsdag kommer det folk. Då kommer resten av familjen Lilja, Björklunds och Helena. Det blir riktigt mysigt.
Imorgon kommer Vickibooooooy också. Då ska vi leka med honom!

Här kommer det lite bilder sen igår också!

Jag påväg ut!


Jag i backen!


Lilla Mira i stugan!


Vi hörs något mer sen när mamma och Rebecca kommit hit!♥

Titta här då!

Pappa och jag var ute i backen och åkte lite. Då kommer det tre snowboardkillar ut fårn skogen och kör rakt ut i backen. Den ena killen körde framför mig, och han titta på mig sen fortsatte han att köra så jag tänkte svänga bakom honom. Tror ni inte att det puckot helt plötsligt stanna så jag kör rakt in i hans framdel och skriker och snurrar. och han bara kör. Jävla idiot! Det måste dock ha sett lite fult ut.

Nu kom Mira med fetaste godisskålen som vi ska smaska på lite nu innan vi åker in till byn.

Vi hörs lite senare ikväll. Puss♥

26/12

Hej du glade!

Idag vakna jag av att två små busungar va uppe och skrek och hade sig. Kanske va det Leon och Mira (hihi). Jag klev iaf upp vid kl.09.45 kanske. Åt en härlig frukost som bestod av risgrynsgröt och en skinkmacka. Sedan va det vara att ta på sig kläderna och släpa sig ut i backen. Det va sjukt härligt underlag idag. Först gången denna säsong som jag åker och det va super i backen. Inte illa du.

Nu sitter jag och pappa inne i stugan och värmer oss lite och dricker varm choklad. Får se om jag åker nå mer idag eller om vi åker in till byn en snabbis och köper en ny hjälm to moi. 

Ikväll blir det att göra sig lite snygg. Vi ska nämligen äta nera på tornet ikväll med Gabriellas släkt. Jag måste erkänna att jag är lite nervös för att träffa dom. Men det ska nog gå bra. Är dom lika snäll och trevlig som henne är det ju ingen fara!

Vet inte om det kommer bli så mycket bilder när jag är här, men jag ska försöka så gott det går. Annars får ni stå ut med mina tråkiga inlägg!♥

Packat och klart!

Nu har jag nästan packat klart. Mamma får ta med sig det mesta av min packning på söndag. Jag är så lat så jag orkar inte bära på den (måste ju bära väskan typ 20 m sammanlagt, långt).

Nu kom jag ju på att det är ju typ as längt kvar tills bussen går. Vad ska jag göra medans jag väntar då? Hade gärna packat upp TVn som jag fick men eftersom vi flyttar om ca en månad så va ju inte det en bra idé tyckte mamma, så den får ligga i kartongen ett tag till.


Surprise!

Igår fick jag en riktig överraskning också. Jag fick ett telefonsamtal från pappa. Han frågade om jag var nöjd med julklapparna och vad vi gjorde osv. Sen frågade jag vad dom gjorde, då fick jag till svar: Nja, jag är påväg hem från sjukhuset nu..
WHAAAAAAAAT!?!?!?!? Då hade han åkt skidor i skogen och kört på en sten och brutit några revben. Stackars pappa, på julafton och allt. Inge mer skidåkning för han på ett tag då. Jag antar att jag få åka själv i helgen. Gud vad kul! NOOOOT


25/12

Godmorgon alla skönheter!

Nu är julen över. Eller över och över, det är ju en massa juldagar också som jag inte kommer ihåg namnen på. Men i stort sett så är julen över för mig iaf. Det är bara julafton som är spännande.

Min jul firades som vanligt med mamma, kusin Rebecca, kusin Agnes, moster Margaretha, Magnus, Mormor Inger och Uno. Vi hade det väldigt mysigt, åt god mat och öppnade mycket presenter. Jag kan inte påstå att jag fick jätte många julklappar i år, men jag kan även tala om att jag blev nöjd med dom jag fick! Väldigt nöjd.

Här kommer lite pictures från igår:














GOD JUL ISABELLE!!!

THANK YOU SANTA!!!♥


Nu ska jag börja packa! Åker till Åre om ca 2h 30 min! Seeyaa!

24/12 Julafton!

GOD JUL ALLA LÄSARE!

Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen blablabla något. Jag har nyss ätit min julfrukost. Den godaste frukosten på året. Skinkmacka och tomtegröt (risgrynsgröt) och alla 4 ljusen tända. Visst är det bara föra mysigt!

Det hängde en konstig strumpa ovanför spisen med paket i. Hm, underligt. Vad va det i dm paketen då tro.
Jo i ena var där ett berlockarmband från Thomas Sabo och i det andra var där nagellack och make-up sponge. Något nyfiken jag är på vad jag kommer få ikväll eller. Jag anar ju lite vad jag kommer få. Men jag tänker inte berätta. För tänk om jag inte får de, då blir jag bara besviken. Och då behöver jag inte hålla löftet som jag sa i ett tidigare inlägg.



(Inte hade jag nå besök av jultomten inatt heller. Sköööööönt!)♥

Tack för upplysningen min vän

Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra ikväll. Men ibland är det tur att sundsvlls tidning finns. Jag såg nämligen att de visar Sagan om ringen - Härskarringen ikväll på kanal 6. Wihi min kväll blev helt plötsligt mer än lyckad. Vad kan vara mer lockande än att sitta och kolla på min snygging Viggo Mortensen. Visst han är kanske inte jätte ung precis, men det är väll inge fel på att vara gubbsnygg?



Jag tittar dock inte bara för att han är med, utan för att jag är inte helt säker på om det finns bättre filmer. Jag verkligen älskar dom! Jag tycker att ni också ska se den ikväll, som jag ska!♥


Götta

Jag har jätte tråkigt! Varför har jag jätte tråkigt? Jag kan inte komma på nånting att göra förutom att packa, slå in julklappar och plocka undan lite kläder på rummet. Men det där va ju inga roliga saker. Bara jobbiga. Och det känns inte som julafton imorgon. Jag har inte den pirrande känslan i magen som jag alltid har dagen innan julafton. Hur kommer det sig...

Gud vad tragisk jag låter. Jag måste rycka upp mig lite nu. Äta lite av mammas goda knäck kanske. Dom blev grymt goda i år!




Summer 09

2009 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2009!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Jaa!
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Nästan
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nope
5. Vilka länder besökte du?: Egypten
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Mycket
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: Jag kommer inte ihåg
8. Vad var din största framgång 2009?: Ingen förmodligen
9. Största misstaget?: Att jag va så feg!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: ja
11. Bästa köpet?: vet inte
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Vänner, familj och solen
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: Kommer fasen inte ihåg
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Det gick lite upp och ner
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Öppnat käften!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Varit tystlåten
18. Hur tillbringar du julen?: Hemma med mamma, moster, Magnus, kusinern, mormor och Uno
19. Blev du kär i år?: Det tror jag inte
20. Favoritprogram på TV?: OTH!
l21. Bästa boken du läste i år?: Twilight böckerna
22. Största musikaliska upptäckten?: Shinedown
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Presentkort
25. Något du önskade dig men inte fick?: TV
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Mycket!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: Det va mycket blandat
29. Vad fick dig att må bra?: Vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Tom Kaulitz och Jesse Williams
31. Vem saknade du?: Jag skulle nog säga kusin Rebecca.
32. De bästa nya människorna du träffade?: Hm, fanns nog ingen!

...

Haha gud så misslyckat!

23/12

Godmorgon på er alla! Vet ni en sak. Imorgon är det JULAFTON! Wiho. Det går så himla fort. Ibland lite för fort tycker jag.
Jag ser fram emot Kalle Anka (och allt det där), MATEN och självklart julklapparna. Också är det ju såklart mysigt att fira med släkten.

Jag ska nog ta och äta lite frukost nu och sedan fixa mig lite. Måste göra något åt naglarna också. De ser förjävlig ut. Sen så måste jag pack och slå in julklappar. Fullt upp hela dagen. Sen så kanske jag ska vara med Anton lite senare. Men vi får se hur det blir.

Hihi ha en jätte trevlig dag!♥


Du finns här..

Isabelle, när du titta upp på himlen en stjärnklar kväll som denna och ser den allra störst stjärnan du någonsin kan tänkas hitta, då vet du att han finns där. Att farfar alltid kommer att finnas hos oss...












 


This is my life!

Jag skulle ljuga om jag sa att du va en bra människa och att du är älskvärd. Sanningen är den att du behöver hjälp. Alla ser det, dina så kallade vänner och din flicka. Alla utom du ser det. Du kanske är rädd för att inse hur allvarligt det har blivit. Att det har gått för långt och du kan inte få stopp på det hela. Men om du inte tar tag i det här kommer så småningom något illa hända. Du gör livet svårt att leva, svårt att älska. Ta vara på din tid på jorden och sluta fjanta runt och skapa en massa ståhej! Ta dig samman nån jävla gång. Bit ihop. Fattar du inte hur patetisk du är när du håller på sådär. Du har det inte jobbigt och du har knappast nån anledning till att vilja dö. Då har du inte fått rätt uppfattning om livet. Se dig i spegeln och tänk efter innan du gör eller säger något mer som du kommer ångra!

Inga kommentarer angående denna text tack!       

22/12

Idag hade vi sista skoldagen innan lovet. Det var en lugn dag. Började med att jag och Isabelle försov oss. Vi skulle kliva upp kl.06.30 men iställer blev det kl.08.00. Sen skickade Elin ett sms och frågade nåt som jag inte kommer ihåg nu, men hon hade iaf också försovit sig. Haha så vi va på skolan ungefär till kl.09.00. Då satt klassen och kollade på Änglar och demoner och även fast vi kom 1h försent så fattade man värsta mycket och den va riktigt bra. Lite för mycket gudar och påvar och allt sånt men annars så.   

Kl.12.00 började lärar/elever matchen. Haha lärarna vann såklart. Det är bara för att de är så feg och alltid väljer vollyboll som de ska tävla i!

Nu sitter jag bara hemma och har nyss ätit en macka med julskinka och senap. Mums. jag trodde att mamma hade gjort knäck men det hade hon inte så jag får knapra på en pepparkaka istället.

Ikväll är det träning sen vet jag inte vad som händer. Får se om jag kanske har nån liten vän som vill tillbringa lite tid med mig?


♥  

Snow

Gud jag blir så glad av att se all snö ute. Jag var nästan helt säker på att vi skulle få en osnöigjul. Det enda som är lite dåligt är när det är dags att gå ut med hunden. Haha men jag kan inte hjälpa att jag tycker att hon är grymt söt när hon springer omkring i djupsnön. Hon bara försvinner liksom. Så söt. Och när vi kom hem efter promenaden tog jag en spade och skottade hela uppfarten våran. Känner mig hyffsat duktig nu faktiskt!

Nu ska jag börja fixa mig lite. Ska till stan och handla de två sista julklapparna. Jag tror jag skiter i att fixa håret. Det kommer endå vara helt förstört när jag är framme vid bussen. 

 

21/12

Brittany Murphy är död! Hon är död. Hon finns inte längre. Borta. Det är ju jätte hemskt! Jag måste få några minuter på mig att smälta detta! Sorry...


V.I.F♥


20/12

Andra advent, även kallad sista. Jag har inte skrivit på hela dagen. Jag har faktiskt varit väligt dålig på att uppdatera i helgen. Jag har haft fullt upp och helt enkelt inte orkat.

Ni måste ju klaga! Säga åt mig att jag måste skärpa mig!

Jag och mamma klädde julgranen förut, gick inte alls så bra. Den va så tunn där nere så den luta. Haha fick lite damp båda två, mest mamma. Men till slut fick vi till det. Och med ljus, glitter och julkulor blev den faktiskt helt okej.

Ikväll skulle jag egentligen vara med Isabelle, men så blev det inte. Sover hos henne imorgon istället och ikväll blir det väl bara att vara hemma med mamma eller nåt. Om ingen har nåt bättre förslag?

Vi kanske hörs nåt mer ikväll. Får se. Godnatt säger jag ändå!♥

19/12

Syrran, Pelle och Lukas är här och hälsar på ikväll. Riktigt trevligt. Tredje helgen i rak nu som jag träffar dom. Jag blir nog hemma ikväll och det lugnt och tittar på en film. Stardust! Tycker att den är bra jag.

Skriver inge mer ikväll så godnatt!♥



Julbalen 09!


18/12

Godmorgon alla läsare! Det är jätte härligt väder ute och solen skiner. Men, det är -20 grader! Sjukt kallt. Men jag ska inte klaga på vintern som jag har sett fram emot ganska länge.

Snart ska jag hoppa in i duschen, känner mig som en prostituerad för tillfället. Alldeles struligt hår och svart under ögona. Haha så det känns som om det blir en härlig dusch. Sen ska jag fixa mig och åka till stan med Anna och Elin. Vet inte riktigt om Isabelle skulle med men jag hoppas det. Jag hade tänkt köpa lite julklappar ju. Jag har inte köpt en enda än. Not good Isabelle!

Iaf så blir det ju tjejmiddag här hemma ikväll. Det ska bli jätte mysigt. Vi ska göra hemmagjord pizza och duka jätte fint och tända en massa ljus. Sen ska vi nog mest prata skit och kolla på film. Elin har bränt ut en massa som hon skulle ta med sig. Detta blir två toppenkvällar på raken. Inte dåligt asså!

Ha en otroligt trevlig dag allihopa också hörs vi lite senare!♥

17/12

Hej på er glada och godkväll. Har ni haft en bra kväll? Det kan jag säga, att det har iaf jag. Skolan hade ju julbalen för 7, 8 och 9 ikväll. Det var ett jävla drag. Alla dansade och skrek och det var sjukt kul. Men nu tjuter det som bara den i mina öron och rösten är paj så jag bjuppar på lite bilder.

Innan balen, hemma hos mig!

















Puss och godnatt!

16/12

Mums Det va gott med lite fika. Men jag har inte fikat klart än! Eftersom att det är ''sista'' skolveckan nu så gör vi ju typ inget så för en gångs skull har jag lite fritid! Så jag tänkte kura ner mig i soffan och titta på en film. Det kändes väldigt lockande. 

Ikväll måste jag duscha, noppa ögonbryna och helst städa (eftersom att jag inte gjorde det i helgen som jag sa). Nej, nu säger jag hejdå! 


15/12

Jag vet att jag inte har skrivit på hela dagen och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Men det va ju så att jag åkte in till stan med Isabelle, Frida och Angelica direkt efter skolan och när jag kom hem så va det bara att byta om och fara iväg på träning. Aja jag skriver ju nu iaf!

Idag har det varit ganska lugnt på skolan. Betygen börjar sättas så det finns inte så mycket att göra på lektionerna. Fast det är ju dock lika jobbigt att kliva upp varje morgon och fixa sig och allt vad det är.

Åhhhhhh det känns som att jag bara skriver nånting. Jag har ingen riktig koll på vad, så jag slutar mitt inlägg nu!

Puss på er alla och sov så jätte gott också hörs vi imorgon! Godnatt ♥

Nu, nu brinner det kan jag lova!

Åh nu släppte helvetet lös också. Inte nog med att internetskiten inte funkar, nu kan jag inte ens komma in på bdb. Nog för att jag hatar bdb men jag känner endå att jag måste hålla koll på vad som händer! Så just nu brinner min hjärna upp. Men du har ju ingen hjärna Isabelle? Hahahahahaha jätte kul va. Blääää på er'


Pisspotta sa jah!♥  

14/12

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD VAD JAG HATAAAAAAAAAAAAAAAR VÅRAT NÄTVERK!

Kom hem för jätte längesen men har inte kunnat skriva för nätverket har varit typ dött! Jag har nyss tittat på OTH. Det är verkligen bra. Ännu ett sådant program som man bara måste titta på. Håhå.

Ikväll ska jag ta spruta! Åh jag vill inte ta nå fler sprutor nu. Får så ont i armen ju. Jag får tänka att jag är en modig flicka!

♥   

13/12

Godmorgon!

Det är 3:e advent och det är vitt ute. Mamma var lucia för mig i morse. Hon kom med fika och sjöng. Söt mamma jag har. 

Idag är en städ dag. Jag måste städa rummet. Och nu är det inte bara för att mamma klagar utan för att det ser förjävligt ut helt enkelt. Ligger små råttor lite här och där. Uscha. Sen så är det ju jul snart så jag måste ju ha lite fint!

Jag och mamma ska åka fram på matfors möbler och kika lite också. Sen går jag till sporthallen och kollar när Therese spelar match. Jag ska skrika som bara den!

Lite bilder från igår:






12/12

Godmorgon vackra dag!

Jag är på ba humör och det glittrar av den lilla snö som ligger ute. Men det finns iaf lite snö.

Jag var väldigt dålig på att uppdatera igår märkte jag. Men kvällen vände och gick mot det bra hållet. Jag, Elin och Anna gick hem till Therese och spela poker. Ni kan ju gissa vem som åkte ut först? Sen gick vi till preem för Therese skulle köpa en french, men då hade de slagit av grillen så hon köpte mjölk istället (haha). Sen gick Elin och Anna hem och vi började gå mot Therese men sen blev vi upplockade av max och William som skjutsade hem oss till mig i för sig, men dom skjutsade hem Therese sen också. Annars hade dom fått spppppööööööö. Kvällen blev hyffsad iaf. 

Nu sitter jag med nyduschat och med morgonrocken på. Jag och mamma ska julshoppa idag. Jätte mysigt. Det är ju bara det att jag inte har nå pengar! Jag har inte köpt en enda julklapp och jag har inte handlat till julbalen. Men eftersom att julbalen är före jul så köper jag dom kläderna först och julklapparna när jag fått mitt barnbidrag. Bra planerat där Isabelle.

Ikväll åker jag till söråker (igen) och träffar pappa och faster och vilka det nu än är. Vet inte om jag hinner åka till syrran men hoppas. Jag är där varje helg nu känns det som. Jag skulle ju egentligen vara ute i skidbacken nu. Men vi stannade hemma istället...

Nu ska jag gå och fixa mig. Jag är osäker på om jag kommer att skriva nå mer ikväll. Men vi får allt se.

Ha en trevlig dag allihopa!♥ 

11/12

ÅHHHHHHHHHH vad tråkigt jag har. Är det ingen liten människa som vill göra mig sällskap ikväll?
Hungrig är jag också. Och andläkaren glömde jag bort idag. Håret var fel idag. Allt var fel idag. Jävla skit dag!

Crazy bitch

Jag blir helt till mig!
IMG_0539

10/12

Började dagen med att åka till kyrkan 07.45 och värma upp rösten lite tills alla klasser kom. Gud jag va så sjukt nervös. Det var jätte hemskt när vi skulle tända ljusen, min hand skaka skit mycket. Sen när vi stod där framme och sjöng såg jag att min hand fortfarande skakade och sen la jag märke till att mitt högra ben också skakade. Jag var så jäkla nervös. 

Nu stter jag hemma och tar det lugnt bara. Några tjejer fick sluta tidigare. Hehe!

Snart ska jag fixa lite detaljer på biologin sen ska jag börja med engelskan. Jag vet iaf vilken artist jag ska ta nu. Men jag säger inte, man vet ju aldrig om nån annan tänker häääääärmas.


9/12

Hej på er alla!

Idag hinner jag tyvärr inte uppatera så mycket. Har biologi att skriva, engelska att skriva, laga mat och sen bär det av mot skolan på öppet hus. Jag ska vara guide. HAHA GUD VAD ROLIGT, JAG SOM ÄR SÅ TREVLIG!
Iaf så slutar det typ 20.00 och sen ska vi ha föräldramöte och prata om resan till Rom!

Vi får se om jag kanske hinner skriva nåt innan jag går och lägger mig!♥



Jag säger godnatt nu om jag inte skriver... GODNATTIS!

Blablabla

Jag har jätte tråkigt och jag orkar inte plugga nananana


Trött

Nu är jag hemma och har nyss fått i mig två mackor. Idag va jag väldigt hungring märkte jag. Det va den goda fisken på lunchen men idag va det inte lika gott som det brukar vara. Konstigt.

Jag tänkte snart skriva klart tekninken, sen så måste jag byta grupp på engelskan för Jennifer tog Tokio Hotel och då känns det dumt om jag ska berätta om dom en gång till när hon redan har pratat om dom. Skit också!

Aja jag är inte på humör till att skriva nu. Hörs den.

Pusshejälskej

8/12

Hej alla glada!
Jag sitter på tekniken nu och ska skriva om fängelset. Historiken. Vad det nu är??????????????
Förresten så sket det sig med innebandyn. Vi vann första och förlora de andra två. Dåligt va!

Skriver när jag kommer hem!:) 


...


Vi kan ju inte alla vara normala. Detta är väldigt länge sen! 

7/12

Skriver ganska sent idag men jag var faktiskt tvungen att skriva klart biologin. Nu har jag bara tekniken och engelskan kvar. Jippi

Ikväll ska jag till kyrkan och öva inför lucia tåget på torsdag. Jag har en svag känsla av att det inte kommer att gå så bra för mig. Det här är första och SISTA träningen inför torsdag. Haha bra va? Så jag får se till att vara jäkligt fokuserad nu så jag får in allt i min lilla hjärna!
Efter lucia saken åker jag och Frida till TRIM på aerobics. Det ska bli skönt att träna. Fast jag har inte mått så bra idag. Mådde illa i morse sen fick jag jätte ont på vänstra sidan av magen. Hoppas det bara är nåt tillfälligt! Har ju innebady DM imorgon. Kan ju inte vara sjuk då heller!

Tyvärr blir det inga bilder sen i lördags. Elins kamera gick sönder så hon kan inte lägga in dom.


Tråkiga söndag

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Jag har sjukt tråkigt. Tur att jag och mamma ska tjocka sen så jag blir mer knubbig än vad jag redan är! Eller? Vi ka nog se Alpha Dog med Bruce Willis och Justin Timberlake. Jag har aldrig sett den så vi får väl se om den är nå bra.

Sorry inga bilder ikväll. Vi får se om det kanske blir några imorgon.

Godnatt min älskade blogg!♥

I don't know, alright?

Nu har jag varit på träning och jag insåg att jag inte orkar gå på spinning och core idag. Jag har ingen lust och jag orkar fan inte.

Tänkte att jag skulle ta och hoppa in i duschen nu snart så inte svettlukten fastnar i väggarna (haha kul). Sen ska jg iaf kolla på OTH och Gossip Girl. Sen lä det juska vara nån film på TV som mamma och jag ska kolla på. Också kommer vi ju såklart att tjocka en massa gotta också. Vi har bestämt så, att på söndagar är vi båda hemma så då har vi våran myskväll med en massa gott också är det alltid nån film på TV som går att se. 

Tänkte att jag skulle få lägga ut lite bilder sen igår, men det verkar inte som att Elin har lagt in dom än.

Ni får väl se tids nog!

 
Min söta lilla julgran som glimrar så fint på mitt rum. Visst är den lite söt? 

6/12

Andra advent. Det är fortfarande ingen snö ute. Det här suger ju!

Nu sitter jag och äter tomtegröt (risgrynsgröt) och bloggar lite. Måste ju få i mig nåt så jag överlever ett långt träningspass. Först fotbollsträning, spinning och till sist core. Det ska nog gå bra det här!

Skriver lite mer sen när jag har piggnat till!:)

One, two, three

Nu sitter jag hemma hos Elin och väntar på att hon och Angelica ska gå med mig bort till preem så jag får i mig nån mat. Har bara ätit en macka idag (+chips+banankaka). Vi får se vad vi hittar på för skoj ikväll. Ingen av oss känner för en filmkväll så vi får väl se vad vi hittar på. Hihi kommer nog inte skriva nå mer ikväll. Så jag säger godnatt och ha en jätte trevlig kväll!

Säxy girls

5/12

Förlåt att jag inte uppdatera er något igår men jag hann inte skriva innan jag stack igår och sen så hade jag ingen tillgång till dator.

Igår åkte jag och mamma till älskade faster och åt mat. Sedan kom André och Ida, så då gick vi ner på folkan. Där va det lite människor, dock inga som jag kände. Sen följde vi med upp till Martin där det va lite mer folk. Inte så kul för mig med tanke på att jag inte kände en enda kotte förutom André. Menmen, det är alltid kul att träffa lite nytt folk.
Iaf så blev det gansa sent. Gick och la mig halv 3 typ.

Idag vaknade jag i hyffsat bra tid ändå. Mamma och jag åkte ner till Sandra, Pelle och Lukas. Vi fikade lite sen bestämde vi att mamma och jag ska vara barnvakt den 10 december. Hihi längtar jätte mycket efter min lilla bebis. Mosters lilla troll. Haha lite fult det låter eller. Moster Isabelle!


3/11

Vet ni vad jag tycker är riktigt mysigt. Det är när jag ska gå hem från skolan när det har börjat blivit lite mörkt ute. Då lyser alla ljsstakar i husen och på gårdarna är det en massa ljusslingor i träd och buskar. Det är så mysigt att titta på. Jag skulle kunna sova ute bara för att få njuta av allt ljus!

Iaf så kom jag nyss hem från skolan. Sista lektionen var riktigt skön idag. Det va ''spa'' och Pernilla och Annika bjöd the hole gang på fika. Sen så tände dom stearinljus på bordet. Hihi gulligt va.

Nu ska skicka iväg SVn till Carro och sen ska jag läsa en sista gång på SOn. Hoppas att det går bra imorgon på provet. Det är inte så svåra instuderingsfrågor faktiskt. Jag kunde nästan alla frågor utan att plugga, vilket är bra. Nu när vi ändå är inne på provsnack och allt, så kanske jag ska berätta att jag fick VG på musikprovet som vi hade förra veckan. Jag är jätte nöjd med det betyget med tanke på att toner, kvint och G-klavar inte riktigt är my thing. Så det tänker jag inte klaga på!

Inte långt kvar tills jag ska färga håret nu. Nån timmer eller två. Gud vad spännande. Tänk om det blir skitfult! Fast det kan dock inte bli fulare än vad det redan är. Är så otroligt less på mitt hår så jag vill bara slita av det. Okej nej det vill jag inte.

Aja, jag kanske lägger upp en bild på hur det blev lite senare (om jag inte kommer att se ut som hulken)


Roliga flickor

Jag måste säga att jag har en usel humor. Jag kan sitta och skratta till saker som inte är ett dugg roligt. Som denna video tex. Jag som filmar och Rebecca och Ella som poserar.
 
Jag sitter seriöst och tokskrattar till denna?

En förändring på G!

Imorgon försvinner det trista blonda håret och blir ersatt med nåt lite mer livfullt. Mer åtdet brunare hållet men ändå ganska ljust. Vi får väl se vad do säger på Sax & Kam. Jag ska dock bara köpa färgen där för att sedan åka hem till Lina så får hon färga. Gud jg hoppas verkkligen att ag passar i nån annan färg än blond. Annars blir det lite jobbigt! 


K i s s

2/11

Men nu glömmer jag inte bort dig Linda Sjödin, och inte dig heller Angelica Persson!:) Så nu står era namn så fint och prydligt i mitt inlägg den 2 december 2009!

Idag röstade alla i klassen på ett ställe som vi ville åka till på klassresa. Och ni anar aldrig vart vi ska åka. Gissa? Jo kom igen du får tre chanser. Okejdå jag säger väl då. Rom.

VI SKA ÅKA TILL ROM!!!

Hur kung fränt är inte de då. Det kommer bli så sjukt kul asså. Men vi åker inte förns i maj. Men å andrasidan så kommer ju mars före och i mars händer något som också är väldigt unikt. Tokio Hotel live såklart. Blev as pepp när mamma visade biljetterna för mig igår. Håhå kan knappt behärska mig. Så lycklig är jag just nu!



Vinst!

Ja, jag tänkte bara berätta att vi vann! Men det va väldigt jämt. Vi spelade först mot en 7:a och då van vi med 1-0. Sen spelade vi mot 9c (i think) och då blev det 0-0. Men 9c spelade 0-0 mot 7:orna så då blev det liksom att vi vann och går vidare. Kul va. Vi kanske har chans att vinna ännu ett år om vi har tur. Jag kan inte påstå att vi spelade så värst bra idag. Det va mest bara att skjuta bort bollen. Menmen, nu ska jag inte klaga. Innebandy DM blir det den 9/12 för oss tjejer. Kom och kolla!

Iaf så ska jag plugga lite SO nu (har prov på fredag) och sen är det middag. Today blir det köttbuller och mos. Hemmagjord mos till och med! Mumsigt värre.

Ikväll blir det först fotbollsträning kl.18.30-20.00, sedan blir det DHW! Låter som en härlig kväll.

S e e  y a !

1/12

1 december och julkalendern sög fett mycket och det är ingen snö ute! Jag är riktigt besviken nu måste jag säga. Bläääää!
Nu sitter jag iaf på skolan i storklassrummet (igen) och bloggar lite för att få tiden att gå fortare. Hade nyss kemiprov, och det gick riktigt bra faktiskt. Jag svarade på alla frågor, men jag vet dock inte om jag har rätt på alla. Men det återstår att se.

Kvart över två har vi innebandy DM. Eller typ uttagningar till innebandy DM. Vi ska möta en 9:a och en 7:a (tror jag). Hoppas att det går bra. Jag är as nervös redan jag. Känns som att vi har ganska mycket press på oss med tanke på att vi vann hela skiten förra året. Men det är bara att hoppas på det bästa.

Skriver lite senare om resultatet!


RSS 2.0