boomboom

Nu sitter jag här med nyfärgat hår och tråkar sönder.

Jag är så uttråkad så jag vet inte vad jag ska ta mig till snart!


28/2

Tänk om tåget blir inställt. Jag kan inte sluta tänka på att vårat tåg till Stockholm kan bli inställt. Alla andra tåg har ju typ det så varför skulle inte vårat bli det. Men i för sig är det ju inte lika kallt nu, men det har ju snöat en hel del, så jag vet inte jag. Förhoppningsvis så fixar dom väl buss som vi kan åka med då? Eller hur brukar dom göra? Det lösersig nog Isabelle, allt blir så bra så!


Dear John



Allt löste sig, Agnes kommer nog om bara en liten stund nu!:)

Flippifloppis

Jag och mamma har nyss kommit hem efter en liten tripp på stan. Det blev en gobit och chailatte på charm. Sen kom Magnus och Margaretha och gjorde oss sällskap en stund. Det var väldigt trevligt! Köpte ansiktsvatten och hårfärg. Måste göra nåt åt håret nu, det ser ju så dött och trist ut.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Agnes svarar fortfarande inte så jag tror inte att hon vill vara med mig. Så jag får väl se vad jag hittar på. Har inte lust att sitta hemma som jag och Emma gjorde igår.


So what about me?

Idag ska jag vara med älskade Agnes johansson. Jag har inte varit med ungen på flera månader nu, så det är väl på tiden! Om hon bara kunde ta och svara. Börjar tro att hon är död, eller iaf medvestlös. Jaja, hon hör väl av sig snart hoppas jag.

Undertiden så ska jag ta mig en lång, varm, härlig dusch. Känner mig oerhört äcklig och ful. Så det ska bli riktigt skönt att få bort den känslan!





27/2

Let's get it poppin

No real love

Visst är det konstigt hur olika alla människor egentligen är. Alla säger att alla är som alla och att ingen är annorlunda, jag håller inte med! Visst, vi är alla väldigt lika men vi är ändå väldigt olika. Många tycker oftast om samma saker, gör samma saker, säger samma saker, tänker samma saker, bara det att vi gör det på vårat eget sätt. Det är det som göra att vi är så olika. Vi gör det till våran egen sak istället för andras. Iaf jag gör det.

Jag är en sån person som gärna vill vara den som inte påstås vara som alla andra. Jag vill bli kallad konstig, galen, härlig brud, allt sådant som en del nästan blir sårade av att bli kallade. Men inte jag!


Den fjärde mars tjugohundratio kommer bli en dag att minnas. Det kommer bli den dagen då allt förändrads, den dagen, då Gud förändrar en människas liv!

26/2

Hej på er alla!

Nu sitter jag proppmätt i min säng och dunkar musik. Mamma och jag köpte pizza från marco polo idag. Riktig lyx, eller vad säger ni?

Snart ska mamma åka och jag blir ensam. Visserligen kommer lilla EmmaNB och gör mig sällskap, efter hon slutat jobba, men det är ett tag kvar. Så vad ska jag göra under tiden. Fixa till mig lite kanske, man vet ju aldrig vad vi hittar på så det är väl lika bra.



Skål!

Och där försvann den...

ÅPOIHGBFJHBFDJHDGIJKHDFVCXGGDSYEUIOPÅPOIHGFVBJKLDUMMAREWASDFGHJKLJH
IUYTRDFANSHJKOIUYTRDFGHUIOPÅPOIHGFVBKLPOIUYTDFGHJKLPOIUYTFDGHJKPOIUGF
UYTFGDCVBNJKLOIUYGTFDGHJKLPOIDIOTBNJHKIOPIKJHGUHELVETEOPGHUIJKHBGHJKJ
KJHGFDVBNM,KLÖPÅOIUYTREWSDFHNJMKLÖIUHYGFVBNMKLJHGBVNMKJHGFVBNJMKLÖ!!


25/2

Jävla skitdag säger jag bara! Allt har fan gått fel idag känns det som. Och allt började med biologiprovet som just nu ligger i små bitar i soptunnan. Sen dess har allt bara varit dåligt!


Mys

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Titanic. Jag blir väldtig frustrerad när jag ser den här filmen. Att vissa kan vara så dumma i huvet!

Orkar inte skriva nåt mer. Godnatt!♥


23/2

Angelica vi klarar av honom. Vi är två starka, självständiga kvinnor!
Honom kör vi över tycker jag!

Ville Valo




Livvi Franc - Automatic


Home sweet home

Jag kom nyss hem till en sängliggandes mamma och hund. Jag som trodde att vi kunde göra nåt roligt idag, men så verkar det inte bli.

Alla är så tråkiga på söndagar. Döda eller allmänt osocial. Det gör söndagar ännu tråkigare!

Nej, jag ska väl gå och dö jag med, finns ändå inget annat att göra.

21/2

Godmorgon alla glada!

Jag, Isabelle och Emma vaknade kring 9 av att mitt alarm gick på mobilen. Påminnelse om hur många dagar det är kvar till Stockholm, så mycket vill jag bara bort från Sundsvall nu!

Iaf så fick vi värsta lyxfrukosten med ägg och creps eller nåt sånt. Tack till Micke som är så snäll.

Igår så gick vi bort mot statoil, eller jag, Isabelle och Emma gjorde iaf det, Elin och Anna vandrade hem. Men vi gick ju inte bara för Isabelle fick för sig att hon skulle ta med Mickes postcykel... Det gick kanske inte jätte bra. det blev en och annan vurpa, men inga skador bara ett gott skratt!




Gamla bilder så ni vet :)



Hos nörding!

Nu sitter jag, EmmaNB, Elin och Anna hemma hos Isabelle och dunkar musik, som vi har gjort typ 1h 40 min nu. Så vi ska nog ta och traska bort mot station och köpa nåt gott. Jag övernattar här också.

Vi hörs imöra. Natti!♥

Jag tror jag döööööör!

Isabelle Perssons maskerad:


Jag (Britney Spears)


Johanna (indian)


Raymond (sig själv)


Jonas T (vad är du)?


Jonas N (nån gangstah)


Frida (är du också en indian)?


Anton (vampyr, eller nåt)?


Linda (fotbollszorro)?

 
Angelica (Ankan) (fotbollsproffset)!


Rebecca (cowgirl)


Emilia (också cowgirl)


Jag (Brittan vettu)


Oscar (badguy)


Jennifer (vet ej)


Hampus (coooooowbooooy)!


Gänget


Gänget


Gänget


Gänget


Scream gubben:|


Vem är du? och jag


YEAH


Molly (katt ser det ut som)


Sandra (typ värsta fina damen)


Kan det vara Isabelle som gömmer sig bakom solglasögonen tro?

 
Fräna killar ju!

Yessssss. Visst var vi fina då?

20/2

Jag ber verkligen om ursäkt för att jagär så dålig påatt uttdatera bloggen, men det är såjobbigt när jagmåste ha mammas dator också har jag varit ganska upptagen.

Igår va jag Isabelle, Frida, Elin och Anna på bio. Vi såg Shutter Island. Den va faktiskt väldigt bra, fast jag fattade ingenting av filmen. Kan man tycka att en film är bra fast man inte fattar nåt? Aja nu säger vi att jag kan det iaf! Efter bion gick jag och Isabelle hem till henne och spelade wii. Typ första gången för mig. Det va grymt kul ju. Jag kanske inte var så bra på sports men på super mario klarade jag fan borgen! Inte illa.
Sen så somnade jag på soffan medans Isabelle tittade på TV. Men sedan gick vi och la oss i sägen med Bombay Dreams. Jag får aldrig nog av filmen, så jävla skön!

Idag följde jag med Isabelle, Jeanette och Pelle på birsta. Jag köpte en shorta, Isabelle köpte ett par as snygga skor och en tröja, Jeanette köpte en kofta och två linnen och Pelle kom jag inte ihåg vad han köpte. Det blev ett litet köp iaf. Har inte råd med så mycket mer. Det är ju inte precis satt jag skiter pengar...

Ikväll får jag och mor främmande av faster, moster m.fl. Det ska bli lite mysigt. Sen vet jag inte om jag åker till matfors och tillbringar resten av kvällen med Isabelle och Emma NB. beror på om mamma släpper iväg mig. Men det hoppas jag att hon gör!



En bild på mig och kusin från julafton.

You should know!

- Jag hatar när hemtelefonen ringer för det är aldrig till mig.

- Jag hatar när folk har varit på toan och inte fällt ner toalettlocket.

- Jag hatar människor som ger en dumma blickar på stan.

- Jag hatar dom som inte kan stå för sånt som dom sagt.

- Jag hatar att mamma inte är hemma när jag behöver hon.

- Jag hatar att jag hatar det mesta just nu.

17/2

I'm back for good, I think?

Idrottsuppsatsen är inte jätte kul men samtidigt inte jätte tråkig. Det är ganska intressant och iaf jag, har hittat en hel del fakta om hälsa som kan vara bra att veta.

Men nu måste jag fortsätta med det här annars kommer jag få sitta uppe hela natten.

15 dagar!

Bloggdesign?

- Jaa, jag har stor lust att fixa min bloggdesign.

- Nej, jag vet inte hur man gör!

- Ja, jag ska försöka lära mig.

Men dock inte idag! Eller som det ser ut nu, inte nån dag det närmaste halvåret.

Jag undrar vem jag ärvt det av mamma?

Jaa. Jag kan ju börja med den goda nyheten. Vi har internet, det har vi haft hela tiden. Mamma har mobilt bredband i sin dator, som hon kom på för typ nån minut sen, så jag har ju haft internet hela tiden utan att jag visste om det. Då har jag suttit här i våran lilla lägenhet och tittat på TV och ja.. inget annat, också har vi internet. Så det va bra att hon kom på det nu iaf, så jag slipper vänta 2 veckor till!

Den dåliga nyheten va... men gud, jag kommer inte ihåg! Vad va den dåliga nyheten. Vad tusan. Nä jag kommer inte ihåg. Fast det kanske är lika bra att jag inte gör det om det va nåt jätte dåligt.

En massa bilder kommer så småningom på lägenheten. Finns nog en hel del nyfikna där ute!


16/2

Igår åkte mamma på telia och skulle kolla om vårat bredband kommit. Då sa dom att det hade blivit nå fel så dom hade inte ens skickat efter det. Så nu har vi gått och väntat i typ 3 veckor på att vi ska få internet också har det blivit nå fel så nu måste vi typ vänta minst 1 vecka till. Gud vad kul! Jag skriker av lycka, JIPPPPPPPPPPPIIIIII!

Något som var en aning bra igår va att jag insåg en sak när jag stog i duschen. Jag har haft en hel del att tänka på dom senaste dagarna, och sen slog det mig. Jag behöver inte ha något att tänka på egentligen, jag kan få allt att försvinna, och jag vet precis hur. Jag måste börja om från början. Börja leva i nuet och inte tänka bakåt bara framåt. Jag vill göra nåt med mitt liv helt enkelt! Ni kanske inte fattar vad jag pratar om men jag vet att det finns en person som gör det, och den personen hoppas jag tänker följa med på min lilla resa?


15/2

- Hold on little girl,
 a broken heart can't be that bad


13/2

Är det normalt att ha nervryckningar i stjärten? ;o

11/2

Tur att det finns tillgåmg till dator på skolan.

Idag har vi haft vårat andra nationella i svenska. Det gick väl ganska bra tror jag. Det får Carro avgöra.

Mor min fyllde ju år igår också. GRATTIS I EFTERSKOTT skriver jag till henne här på bloggen. Hon lämnar mig ikväll också. Hon åker till åre med brudarna och lämnar mig hemma, hua..

På lördag ska jag iaf till söråker och träffa pappa och alla andra som bor där.

Och tack föresten André för ditt jättefina bitmärke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9/2



?

8/2

JAG BLIR TOKIG!

Jag vill ha internet, jag måste ha internet, jag överlever inte en dag till utan internet! Och jag kanske överdrev en smula där, men det är bra nära att jag bara sliter av mig håret och skriker rakt ut för att jag inte kunnat sitta vid datorn på fan hur jävla länge som helst. Jag har noll koll på vad som händer, inga bloggar, inget facebook och ingenting!

HEJDÅ FÖR FAN!

2/2

Heeeeeeeeeeeeej min älskade blogg!

Jag har saknat dig såååååååhhhhhhhhhäääääääääääääääärrrrrrrrrrrrrr mycket, och ännu mer!

Jag tänkte bara berätta att flytten har gått bra. Allt börjar falla på plats och det bästa av allt, den nya soffan har äntligen kommit. Det blev ju den som jag ville ha och den är as skön och bra och helt perfekt.

Nu ska jag vara lite aktiv på lektionen. Hejdå. Vi hörs om några dagar kanske?

RSS 2.0